bizim günlerimiz aynı canım ben de ptesi gidip gün alacağım devlet hastanesinden, bakalım ne zamana verecekler. 2 ay önce gittiğimde 3 nisanda gel gün al demişlerdi, sanırım çok uzatmadan bir hafta içersinde bir gün verirler diye düşünüyorum.Ya doktor 1 ay sonraya al demişti, ben de tam 1 ay sonrasına aldım. Zaten zor yer bulunuyor. Şimdi arayım biraz erkene almaya çalışayım bari. İnşallah yer vardır.
Verirler inşallah canım. Aslında ben daha da erkene almak isterdim ama maalesef günler dolmuş. Neyse vardır bir hayır.bizim günlerimiz aynı canım ben de ptesi gidip gün alacağım devlet hastanesinden, bakalım ne zamana verecekler. 2 ay önce gittiğimde 3 nisanda gel gün al demişlerdi, sanırım çok uzatmadan bir hafta içersinde bir gün verirler diye düşünüyorum.
benim kizimda öyleydi bir dönem...nerde olursak olalim kendine zarar vermeyecegi bir durumda yanında durup sakinlesmesini bekleyip sarilip tekrar anlatıyorum...beraber saatlerce agladigimiz oldu...asla surat asmam küser gibi yapmam...ama hayir dediysemde agliyor diye etrafa ayip olur diye cocugumdan utanmadan dedigimden dönmem...tabi herseye de hayir denmez...birde cocukla inatlaşmak iyi degil...dikkatini dagitmak lazim...ama her cocuk 2.5- 3 yasinda bu dönemden geçiyor...o yuzden sabirli sakin olmak lazim...zor ama baska caresi yokDogrudur cnm ama dayanilmaz oluyor bazen suan istedigi oldu oyuncagida aldi geldi hic bisey olmamamis gibi yuz vermedim anne ozur dilerim diyor
amin canım benm hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızSenin hayirli olsun canim Rabbim saqlicakla kucaqina almayi nasip etsin insaAllahay walla bilmiyorumki qunduz beklerim beklerim olmaz qece tuvalete kalktiqimda baya bi dinliyorum uyuyamiyorumda cok hosuma qidiyo pir llt pit
Genelde biz hareketliyken hareketle birlikte uyuyor bıdık, biz durgun kımıldamaz haldeyken uyanıyor çünkü :)
19. haftadayım canm senGunaydın :)
Evet ,2li en önemlisiymiş.Cogu doktor o iyi cıkarsa gerek görmüyor ama istersen yaptır diye kararı sana bırakıyor.Kimi doktorda yaptırtıryor.
Yapılacak 3 hafta sonra.Özel bnmki,calısınca devlete gitmek biraz zor maalesef.
Sen kacıncı haftadasın? Göremedim de...
sizinde özel galiba sanırım özeller hep ayda 1 çağırıyorBeni doktorum başından beri ayda bir çağırıyor. Daha erken çağırsın diye gözüne bakıyorum ama çağırmıyor
maaşallah canmBugün çok duygusalım...
Geçen cumartesi ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık, her şey yolunda çok şükür. Bal kızımın bal suratını da gördüm. İnsan telefonunu öper koklar mı yaa sırf fotoğrafı var diye
Çok özledim ya, kendimi aşık olmuş gibi hissediyorum
Sizlerle de bi şarkı paylaşmak istiyorum
kızlar tetenoz olacak mısınz sanırım 20. hafta da oluyor ilki??
birde yüzüm çok kuruyor nemlendirici sürüyor musunz hangisi?? bunu doktora sormayı unuttm yarn öğrenicem
güneş kremi kullanıyor musunz onu da sorayım. doktorum 30 faktör kullanabilirsn dedi
solantenın hamilelere olanlar için var sanırım görmüştüm o mu
Selamlar, ben oldum. Doktorum gönül rahatlığıyla olabileceğimi söyledi. Sağlık ocağına pek güvenmiyorum bu yüzden danıştım doktoruma.
Güneş kremi Solante Pregna kullanıyorum. Cildim beyaz ve hassastır, en ufak bi esintide dahi hemen etkilenir. Buna rağmen geçen cumartesi esintili bi yerde saatlerce oturdum hiç etki etmedi. Şahsen memnunum.
Aynen cnm bizdede durum oyle birazBiz de onun kölesiyiz. Sen ben değil herkes öyle ama ağlayınca asssslaaaa dediğini yapma. İşte o zaman her zaman kullanacak bunu. Bırak 2 saat ağlasın bidahakine 1 saat ağlıcak bidaha 10 dakka ama bakıcak ağlayarak olmuyo bu iş o huyunu bırakıcak. Sadece biraz sabır. Sokakta tutturduğunda insan kendi derdinden çok insanların acıyan ve suçlayan bakışlarından rahatsız oluyo. Ne biçim anne çocuğuyla ilgilenmiyor diye bağırıyor gözleriyle herkes.. ama hiiiç takma. Bırak ağlasın. Kendini sakinleştir sen o arada :)
bi kere gereksiz bişey için cenaze okuması gibi bi ortamda ağlıyordu oğlum. 2 yaş sendromunda tam. Ben de anlattım ve önüme döndüm o ağlıyo hala. Ama ev hınca hınç. Yan odaya geçeyim orda susturayım diyeceğim bi durumda değilim. Ben çocukla cebelleşiyorum Teyzenin biri kızımmmm bi gezdir bi dolandır sustur çocuğu dedi. Pardon dedim. Bi kucakla bi gezdir diyorum dedi bana:)))) öyle sinirlendim ki. Orda kan beynime sıçramış zaten sinirden. bi de akıl veriyo. Sanki adım atacak yer var. Çok mu rahatsız oldunuz teyzecim dedim evinize gidin istirahat edin isterseniz dedim yüksek tondan :) tövbe tövbeee dedi döndü önüne. Sinir oluyorum anne çocuğuna bişeyler anlatırken dışardan müdahale edilmesine. Benim kayınvalidem çok yaptı o hatayı. Ayy bişey deme yapsın ay kızma kırsın döksün vs vs ben de tepesine çıkıp tepindiğinde hadi box babaanne diye ona zarar verdiğinde bile karşmadım. Şimdi ayy Kağan sen çok değiştin. Ben eski kağanı istiyorum. Annesi konuşurken karışma dedesi demeler başladı :)) yola geldi ama geç oldu Kağan evde dışarda yapamadığı tüm yaramazlıkları onlara yapıyo e ben de dur demiyorum cebelleşiyolar şimdi :))) demicem de biraz sürtsün burunları. Gerçekten çok şımarttılar benim verdiğim disiplin onların yanında çöp oldu senelerdir.
Calısmyrm cnm oylr normalde sakindr kırma dökme huyu hic yok aldigim oyuncaklar faln ilk gunku gibi durur biri ona vursa karslik vermez ama geldnmi tam geliyor dedigimi yapcaksnz diyorDiğer huyları nasıl peki? Öfkeli mi mesela, kırma dökme kendine zarar verme size veya başkasına vurma vs? Bir de yeterince kaliteli zaman geçirebiliyo musunuz beraber? Hatırlayamadım çünkü çalışıp çalışmadığınızı vs...
19. haftadayım canm sen
bende göremiyorm şu an seninkini.
şeker yüklemesi yaptıracak mısın
maaşallah canm
ayrıntılı ultrason ne kadar sürüyor nasıl anlatr mısın bana da bakcaklar merak ediyorum
annenin babanın da çocuğa nazarı değermiş dikkat et
kızlar tetenoz olacak mısınz sanırım 20. hafta da oluyor ilki??
birde yüzüm çok kuruyor nemlendirici sürüyor musunz hangisi?? bunu doktora sormayı unuttm yarn öğrenicem
güneş kremi kullanıyor musunz onu da sorayım. doktorum 30 faktör kullanabilirsn dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?