2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya doktor 1 ay sonraya al demişti, ben de tam 1 ay sonrasına aldım. Zaten zor yer bulunuyor. Şimdi arayım biraz erkene almaya çalışayım bari. İnşallah yer vardır.
bizim günlerimiz aynı canım ben de ptesi gidip gün alacağım devlet hastanesinden, bakalım ne zamana verecekler. 2 ay önce gittiğimde 3 nisanda gel gün al demişlerdi, sanırım çok uzatmadan bir hafta içersinde bir gün verirler diye düşünüyorum.

Verirler inşallah canım. Aslında ben daha da erkene almak isterdim ama maalesef günler dolmuş. Neyse vardır bir hayır.

Dogrudur cnm ama dayanilmaz oluyor bazen suan istedigi oldu oyuncagida aldi geldi hic bisey olmamamis gibi yuz vermedim anne ozur dilerim diyor
benim kizimda öyleydi bir dönem...nerde olursak olalim kendine zarar vermeyecegi bir durumda yanında durup sakinlesmesini bekleyip sarilip tekrar anlatıyorum...beraber saatlerce agladigimiz oldu...asla surat asmam küser gibi yapmam...ama hayir dediysemde agliyor diye etrafa ayip olur diye cocugumdan utanmadan dedigimden dönmem...tabi herseye de hayir denmez...birde cocukla inatlaşmak iyi degil...dikkatini dagitmak lazim...ama her cocuk 2.5- 3 yasinda bu dönemden geçiyor...o yuzden sabirli sakin olmak lazim...zor ama baska caresi yok

Bugün çok duygusalım...

Geçen cumartesi ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık, her şey yolunda çok şükür. Bal kızımın bal suratını da gördüm. İnsan telefonunu öper koklar mı yaa sırf fotoğrafı var diye
Çok özledim ya, kendimi aşık olmuş gibi hissediyorum
Sizlerle de bi şarkı paylaşmak istiyorum

30.03.2017 / Kızıma...

Karanlıktan gelecekler
Önünde dikilecekler
Sarı sarı dişleri olucak
Sivri pençeleri olucak
Yakalayacak sanacaksın
Ama hep sen kazanıacaksın

Ben sana koşmayı öğreticem
Içinden gülmeyi öğreticem

Yalanlar söyleyecekler
Sözlerinden dönecekler
Buzdan kalpleri olucak
Acı sözleri olucak
Yaralayacak sanacaksın
Ama hep sen kazanacaksın

Üstlerine gitmeyi öğreticem
Düşünce kalkmayı öğreticem

Bazen de susmayıp bağırmayı
Utanmadan hüngür hüngür ağlamayı

Sevgililer gelecekler
Kalbini delecekler
Ahu bakışları olucak
Tatlı dilleri olucak
Hep sevecek sanacaksın
Ama bazen yanılacaksın

O an orda durmayı göstericem
Bu da geçer yahu'yu öğreticem

Bazen de tam ortadan kırılmayı
Yere düşen camlar gibi dağılmayı

Bazen yalnız bırakacaklar
Ne yapacaksın bakacaklar
Planları olucak
Hep bir başları olucak
Kırılacak sanacaksın
Ama hepten başaracaksın

İçinden yanmayı göstericem
Kendini sevmeyi öğreticem

Gidip de varmayı öğreticem

...İpek Kızım...

Senin hayirli olsun canim Rabbim saqlicakla kucaqina almayi nasip etsin insaAllah ay walla bilmiyorumki qunduz beklerim beklerim olmaz qece tuvalete kalktiqimda baya bi dinliyorum uyuyamiyorumda cok hosuma qidiyo pir llt pit
amin canım benm hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
aynen pıt pıt vurup kaçıyor

Genelde biz hareketliyken hareketle birlikte uyuyor bıdık, biz durgun kımıldamaz haldeyken uyanıyor çünkü :)
ayy kıyamam
evet geceleri uyanıyormuş bende nedenine hiç bakmamışm
ya ben kına ve düğüne gidicem olumsuz etkilenir mi bebek bam bam seslerden kafayı yedim

19. haftadayım canm sen
bende göremiyorm şu an seninkini.

şeker yüklemesi yaptıracak mısın

kızlar tetenoz olacak mısınz sanırım 20. hafta da oluyor ilki??

birde yüzüm çok kuruyor nemlendirici sürüyor musunz hangisi?? bunu doktora sormayı unuttm yarn öğrenicem
güneş kremi kullanıyor musunz onu da sorayım. doktorum 30 faktör kullanabilirsn dedi

maaşallah canm
ayrıntılı ultrason ne kadar sürüyor nasıl anlatr mısın bana da bakcaklar merak ediyorum

annenin babanın da çocuğa nazarı değermiş dikkat et

Selamlar, ben oldum. Doktorum gönül rahatlığıyla olabileceğimi söyledi. Sağlık ocağına pek güvenmiyorum bu yüzden danıştım doktoruma.
Güneş kremi Solante Pregna kullanıyorum. Cildim beyaz ve hassastır, en ufak bi esintide dahi hemen etkilenir. Buna rağmen geçen cumartesi esintili bi yerde saatlerce oturdum hiç etki etmedi. Şahsen memnunum.

solantenın hamilelere olanlar için var sanırım görmüştüm o mu
normal nemlendirici kullanıyor musun peki??
güneş kremi günde 1 kez mi
esintide kuruyor mu cildinz
bi de çatlak kremi kullanıyor musun canm çok soru oldu kusura bakma

Aynen cnm bizdede durum oyle biraz

Calısmyrm cnm oylr normalde sakindr kırma dökme huyu hic yok aldigim oyuncaklar faln ilk gunku gibi durur biri ona vursa karslik vermez ama geldnmi tam geliyor dedigimi yapcaksnz diyor

maaşallah canm
ayrıntılı ultrason ne kadar sürüyor nasıl anlatr mısın bana da bakcaklar merak ediyorum

annenin babanın da çocuğa nazarı değermiş dikkat et

Maşallah kızıma
Ben doktorumu değiştirmiştim belki hatırlarsınız. Bu doktoruma ilk gittiğimde 14+4 .haftadaydık o zaman da 20 dk kadar incelemişti ayrıntılı bakmıştı. 6 hafta sonra yani geçen cumartesi de bi yarım saat kadar inceledi ama benim doktorum hep böyle uzun uzun inceliyor sağolsun. Randevu saatlerimizi hep sabaha alıyoruz o yüzden. Herkesi çok incelediği için sarkıyor çünkü.

Nasıl sürüyor?

Uzuuun uzun inceliyor her organına giren kan akışına bakıyor dinliyor. Her organını ayrıntılı inceliyor ölçüyor. Benim en çok hoşuma giden diyaframının boyunu söylemesi oldu. 'Oha diyaframı bile var' dediğimi hatırlıyorum Maşallah kuzuma yaa. Ve tabiki 3 boyutlu görmek Paha biçilemez onu ilk gördüğüm an hissettiklerim.

4 hafta sonra yine çağırdı, 2 si gitti kaldı 2. Geçen ay 6 haftayı geçirdik ama geçmiyor 2 hafta

Selam

ben olmadım 21+3 teyim,doktorum birsey demedi bu konuda.bir sonrakinde sorarım bende.
kimi doktorda daha sonraları oneriyormus,anlamadım valla :/
bu arada ben aloe vera almıstım el yüz kremi onu kullanıyorum.Bu arada günes kremi de kullanmıyorum henüz.

Bu arada ben ikili ve üçlü test yaptırmadım. Doktorum bunu bildiği için şeker yüklemesi yaptıracak mısın diye sordu gülerek

Onu yaptırcam ben de benim de babam şeker hastası zaten zararı olmadığını düşünüyorum günlük her şeyden alıyoruz o miktardaki şekeri. Yanılmıyorsam 50 gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…