2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rabbim hepimize kolaylik versn cnm ben krese gndercem onumuzdeki donem belki biraz alisr evde canida sikiliyor

Helena Mutella Benim doktorda öyle valla,tüm organları detaylarıyla söylüyor ,söyle normal böyle normal bak böyle olsaydı o zaman sorun olurdu vs... cok memnnunum o acıdan.Dedigin gibi bizde sabah saatlerine alıyoruz. daha rahat ve detaylı bakıyor,yorulmamıs oluyor :)

İşte pregna olan hamileler için.
Benim o kadar çok nemlendirici kremim var ki su gibi tüketiyorum Yüzüme garnier'ın bi ürününü almıştım aloe veralı hamilelikten önce, onu kullanıyorum vücuduma da artık elime ne geçerse
Esintide kurumak kelime mi? güneşte kalmışım gibi yanıyor cildim, facia.
Çatlak içinse, Mustela kullanıyordum sonra hindistan cevizi yağı mucizesini keşfettim. Harika bişey, her gün sabah ve akşam sürüyorum çok güzel nemlendiriyor ki benim cildim gerçekten çok kuru olmasına rağmen. Ara ara üşendiğim zamanlar başucumdaki Mustela yardımıma yetişiyor. Ya da öğrenciye giderken çantama atıyorum gün içinde ihtiyaç hissedersem sürüyorum. Çok şükür hala çatlağım yok eskisinden daha güzel daha yumuşak bi göbişim var

Benim cildimde aşırı kuruluk olduğu için dermatoloğun verdiği bir kremi kullanıyorum yüzümde, tedavi olarak verdiği için isim vermeyeyim ne olur ne olmaz.
Güneş için henüz kullanmıyorum ama gidince bir sorarım bakalım ne önerecek.
Çatlak kremi de Mustela kullanıyorum günde bir kez, yumuşacık oluyor cildim.

Ben 20+2 yim tetanoz aşımı dün oldum. Şahsen burası türkiye diyorum ve heran herşey olabilir gibi önlem alıyorum . Nemlendirici kullanıyorum ben sabahları üstüne de solante nin gebeler için olan güneş kremini sürüyorum hamileliğmin başından beri. Ki şuanda güneş iyice çıkmaya başladı bence ihmal etmeyin

Canım mrb o tulumu nerden aldınız acaba bayıldım

Kızlar benim 2-3 gündür ellerim baya kurudu, nemlendirici falan sürüyorum ama işe yaramıyor. Sizde de var mı böyle bir durum?

Eşim beğenmiyor hiç birini maalesef basit herkeste var bahane çok şimdiye kadar bir sürü isim söyledim hepsine hayır dedi ben bulucam diyor ya hadi hayırlısı :)
Sizin eşiniz de benim eşim gibi illa kimsede olmasın mantığında sanırım biz kizimda 9 ay düşündük ben söylenmesi kolay kulağa hoş gelen ve anlamı güzel isim düşündükçe o nerde abartı isim varsa buldu :))) sonunda ikimizimde içine sinen bir isim bulduk kardelen neva oldu şimdi Allah'tan daha makul isimler bakıyor tek şartı iki isim olması onada itiraz etmiyorum artık

Kızlar benim 2-3 gündür ellerim baya kurudu, nemlendirici falan sürüyorum ama işe yaramıyor. Sizde de var mı böyle bir durum?
Bende de var ellerim kupkuru. Normalde cildim yaglidır ama. Hindistancevizi yağından ellerime de sürüyorum:)

Bende de var ellerim kupkuru. Normalde cildim yaglidır ama. Hindistancevizi yağından ellerime de sürüyorum:)

Bendede var cildim daha kuru yoğun bir nemlendirici kullanabilirsiniz ben hobbynin losyonunu kullanıyorum şimdilik bana yetiyor

Saolun kızlar :) Hindistan cevizi ve daha yoğun bir kremle düzelir inşallah. Şuan baya kuru :/

aynen kimsede olmasın istiyor bakalım nasıl bir isim bulacak merakla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…