Rabbim hepimize kolaylik versn cnm ben krese gndercem onumuzdeki donem belki biraz alisr evde canida sikiliyorbeni lütfen yanlış anlamayın bende oğlumla çok çaresiz kaldıgım zamanlar yaşıyorum gerçekten çok zor anlıyorum ama çocuğa küsmeyin onda çok derin izler bırakabilir. Allah hepimize sabır ve güç versin. başka yollar bulmaya çalışın eğer imkanının varsa destek alın bence. bende 2. den sonra ücretsiz izin almayı planlıyorum nasıl başa çıkacağım konusunda çok kaygılıyım umarım öğrendiklerimi uygulayabilecek seviyeye ulaşabilirim
Maşallah kızıma
Ben doktorumu değiştirmiştim belki hatırlarsınız. Bu doktoruma ilk gittiğimde 14+4 .haftadaydık o zaman da 20 dk kadar incelemişti ayrıntılı bakmıştı. 6 hafta sonra yani geçen cumartesi de bi yarım saat kadar inceledi ama benim doktorum hep böyle uzun uzun inceliyor sağolsun. Randevu saatlerimizi hep sabaha alıyoruz o yüzden. Herkesi çok incelediği için sarkıyor çünkü.
Nasıl sürüyor?
Uzuuun uzun inceliyor her organına giren kan akışına bakıyor dinliyor. Her organını ayrıntılı inceliyor ölçüyor. Benim en çok hoşuma giden diyaframının boyunu söylemesi oldu. 'Oha diyaframı bile var' dediğimi hatırlıyorumMaşallah kuzuma yaa. Ve tabiki 3 boyutlu görmek Paha biçilemez onu ilk gördüğüm an hissettiklerim.
4 hafta sonra yine çağırdı, 2 si gitti kaldı 2. Geçen ay 6 haftayı geçirdik ama geçmiyor 2 hafta
Maşallah kızıma
Ben doktorumu değiştirmiştim belki hatırlarsınız. Bu doktoruma ilk gittiğimde 14+4 .haftadaydık o zaman da 20 dk kadar incelemişti ayrıntılı bakmıştı. 6 hafta sonra yani geçen cumartesi de bi yarım saat kadar inceledi ama benim doktorum hep böyle uzun uzun inceliyor sağolsun. Randevu saatlerimizi hep sabaha alıyoruz o yüzden. Herkesi çok incelediği için sarkıyor çünkü.
Nasıl sürüyor?
Uzuuun uzun inceliyor her organına giren kan akışına bakıyor dinliyor. Her organını ayrıntılı inceliyor ölçüyor. Benim en çok hoşuma giden diyaframının boyunu söylemesi oldu. 'Oha diyaframı bile var' dediğimi hatırlıyorumMaşallah kuzuma yaa. Ve tabiki 3 boyutlu görmek Paha biçilemez onu ilk gördüğüm an hissettiklerim.
4 hafta sonra yine çağırdı, 2 si gitti kaldı 2. Geçen ay 6 haftayı geçirdik ama geçmiyor 2 hafta
solantenın hamilelere olanlar için var sanırım görmüştüm o mu
normal nemlendirici kullanıyor musun peki??
güneş kremi günde 1 kez mi
esintide kuruyor mu cildinz
bi de çatlak kremi kullanıyor musun canm çok soru oldu kusura bakma
solantenın hamilelere olanlar için var sanırım görmüştüm o mu
normal nemlendirici kullanıyor musun peki??
güneş kremi günde 1 kez mi
esintide kuruyor mu cildinz
bi de çatlak kremi kullanıyor musun canm çok soru oldu kusura bakma
Ben 20+2 yim tetanoz aşımı dün oldum. Şahsen burası türkiye diyorum ve heran herşey olabilir gibi önlem alıyorum . Nemlendirici kullanıyorum ben sabahları üstüne de solante nin gebeler için olan güneş kremini sürüyorum hamileliğmin başından beri. Ki şuanda güneş iyice çıkmaya başladı bence ihmal etmeyinkızlar tetenoz olacak mısınz sanırım 20. hafta da oluyor ilki??
birde yüzüm çok kuruyor nemlendirici sürüyor musunz hangisi?? bunu doktora sormayı unuttm yarn öğrenicem
güneş kremi kullanıyor musunz onu da sorayım. doktorum 30 faktör kullanabilirsn dedi
Hemen gittim aldım. Bi de bu büyük kutudan vardı onu da aldım dolap alana kadar buna depolarım aldıklarımı:) Çok küçükmüş yalnız duzenleyicinin gözleri. Yine de iş görür. İkeadan da almayı planlıyorum.
Aynen öyle istiyor galiba :)Eşiniz heralde Türkçe ama az kullanılan bir isim arıyor gibi geldi :)
aynen canım bizd eşuan aynı durumdayız off off :)Bizimkinin de henüz ismi yok :) Erkek ismi daha zor. Ben de Doruk düşündüm ama eşimin içine tam sinmiyor sanırım. Hiçbir alternatatifi beğenemiyoruz, ne yapıcaz bakalım.
Merhaba :) Carter's dan almıştık tulumuCanım mrb o tulumu nerden aldınız acaba bayıldım
Sizin eşiniz de benim eşim gibi illa kimsede olmasın mantığında sanırım biz kizimda 9 ay düşündük ben söylenmesi kolay kulağa hoş gelen ve anlamı güzel isim düşündükçe o nerde abartı isim varsa buldu :))) sonunda ikimizimde içine sinen bir isim bulduk kardelen neva oldu şimdi Allah'tan daha makul isimler bakıyor tek şartı iki isim olması onada itiraz etmiyorum artıkEşim beğenmiyor hiç birini maalesef basit herkeste var bahane çok şimdiye kadar bir sürü isim söyledim hepsine hayır dedi ben bulucam diyor ya hadi hayırlısı :)
Bende de var ellerim kupkuru. Normalde cildim yaglidır ama. Hindistancevizi yağından ellerime de sürüyorum:)Kızlar benim 2-3 gündür ellerim baya kurudu, nemlendirici falan sürüyorum ama işe yaramıyor. Sizde de var mı böyle bir durum?
Rabbim hepimize kolaylik versn cnm ben krese gndercem onumuzdeki donem belki biraz alisr evde canida sikiliyor
Bendede var cildim daha kuru yoğun bir nemlendirici kullanabilirsiniz ben hobbynin losyonunu kullanıyorum şimdilik bana yetiyorKızlar benim 2-3 gündür ellerim baya kurudu, nemlendirici falan sürüyorum ama işe yaramıyor. Sizde de var mı böyle bir durum?
Bende de var ellerim kupkuru. Normalde cildim yaglidır ama. Hindistancevizi yağından ellerime de sürüyorum:)
Bendede var cildim daha kuru yoğun bir nemlendirici kullanabilirsiniz ben hobbynin losyonunu kullanıyorum şimdilik bana yetiyor
Suan üc yasinda cnmAmin inşallah
Kreş iyi gelir bencede eve biz yetemiyoruz artık sosyalleşip kuralları öğrenmeleri şart. Çok iyi düşünmüşsün. Kaç yaşında şuan
Düzelir inşallah bol bol su iç.Saolun kızlar :) Hindistan cevizi ve daha yoğun bir kremle düzelir inşallah. Şuan baya kuru :/
Suan üc yasinda cnm
aynen kimsede olmasın istiyor bakalım nasıl bir isim bulacak merakla bekliyorum :)Sizin eşiniz de benim eşim gibi illa kimsede olmasın mantığında sanırım biz kizimda 9 ay düşündük ben söylenmesi kolay kulağa hoş gelen ve anlamı güzel isim düşündükçe o nerde abartı isim varsa buldu :))) sonunda ikimizimde içine sinen bir isim bulduk kardelen neva oldu şimdi Allah'tan daha makul isimler bakıyor tek şartı iki isim olması onada itiraz etmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?