Saolun kızlar :) Hindistan cevizi ve daha yoğun bir kremle düzelir inşallah. Şuan baya kuru :/
merhabalar benimde cildim çok kuru özellikle ellerim ve bacaklarım yıllardır excipial lipo kremini kullanıyorum doktor tavsiye etmişti ve çok memnunum tavsiye ederim canımSaolun kızlar :) Hindistan cevizi ve daha yoğun bir kremle düzelir inşallah. Şuan baya kuru :/
Çok saol tavsiye için canım. :) İnşallah geçer benim de :)merhabalar benimde cildim çok kuru özellikle ellerim ve bacaklarım yıllardır excipial lipo kremini kullanıyorum doktor tavsiye etmişti ve çok memnunum tavsiye ederim canım
O konuda ben de hassasım ama gel de çevreye anlat. Minicik bebek öpülmeeeeezzz. Bacaklarını öpsünler yeter. El ve ayaklarını ağzına sokuyor bebek, sen elini öpersen ağzını öpmüş gibi bir farkı olmuyor. Ama anlatamayız şimdi küserler bir de.Walla ben bebeklerin opulmesine karsiyim dun kaynanamda bana dedi dove dove severim diye bende malesef buyuyene kadar opturmuyoruz dedim bozuldu az
Sen annesisin elbette ama o da babaannesi.lütfen onları da hoş karşılayın.evladının evladı.onunda canı.yarın Birgün bizlerde anneanne babaanne olacağız.kadıncagız öyle dediğinde bozmanın bi anlamı Yok ki gülüp geçebilirsin.allah korusun bebişlerimizin başına bi iş gelse demezmisin ki keşke yavrum sağlıklı olsaydı da babaannesi öpseydi diye.anne olarak sen öpüp koklayacaksın.baba da aynı şekilde belki kardeşi ablası ağabeyi de.o kadıncağız da babaannesi.senin eşini büyütmüş.oda incitmeden sevecektir elbette.ama dışardan biri olur tabi ki severken seviyeli sevecek.ama lütfen birşey söylerken kalp kırmadan söyleyelim.onlarında sevmeye hakkı olduğunu unutmayalım.ne ekerseniz yaşlandığımızda onu biçeriz unutmayalım.Walla ben bebeklerin opulmesine karsiyim dun kaynanamda bana dedi dove dove severim diye bende malesef buyuyene kadar opturmuyoruz dedim bozuldu az
Canım annen yatılı mı kalacak.yada teyzesinin kendi evi Yok mu bunlara cevap verirsen daha iyi yardımcı olabilirimmerhaba kızlar, bebek doğduktan 4-5 ay sonra işe dönmem gerekiyor, burda akrabamız yok bakıcı konusunu konuşuyorduk eşimle, ben bakıcıdan yanayım yabancı birine daha rahat söykersin herşeyi hem de yatılı olmaz diye, eşim teyzesini düşünmüş, eşi vefat etmiş kendisi yaşıyır, sürekli yanımızda kalır parasınıda veriririz diyor, kardeşim dedi annem de bir sene falan bakmayı düşünüyormuş kendince, ama ben annemi de istemiyoum, sürekli birlikte yaşadığında özel hayat kalmaz, annem de kendini karışmıyor zanneder ama herşeye müdahale eder bişey desen alınır falan baya sıkıntı olur eminim, iki taraftan da kimsenin bizimle kalmasını istemiyorum o yüzden, siz ne diyorsunuz bu konuda kızlar eşimi nasıl ikna edebilirim
ikisi de yatılı kalacak canım ikisinin evi deşehir dışındaCanım annen yatılı mı kalacak.yada teyzesinin kendi evi Yok mu bunlara cevap verirsen daha iyi yardımcı olabilirim
merhaba kızlar, bebek doğduktan 4-5 ay sonra işe dönmem gerekiyor, burda akrabamız yok bakıcı konusunu konuşuyorduk eşimle, ben bakıcıdan yanayım yabancı birine daha rahat söykersin herşeyi hem de yatılı olmaz diye, eşim teyzesini düşünmüş, eşi vefat etmiş kendisi yaşıyır, sürekli yanımızda kalır parasınıda veriririz diyor, kardeşim dedi annem de bir sene falan bakmayı düşünüyormuş kendince, ama ben annemi de istemiyoum, sürekli birlikte yaşadığında özel hayat kalmaz, annem de kendini karışmıyor zanneder ama herşeye müdahale eder bişey desen alınır falan baya sıkıntı olur eminim, iki taraftan da kimsenin bizimle kalmasını istemiyorum o yüzden, siz ne diyorsunuz bu konuda kızlar eşimi nasıl ikna edebilirim
Bence eşinin teyzesindense annenin gelmesi daha iyi. Hem ona nazın daha çok geçer, sanki eşinin teyzesi de her şeyine karışmayacak mı? Ayrıca 4,5 ay bakıcı için bence çok, çok erken.merhaba kızlar, bebek doğduktan 4-5 ay sonra işe dönmem gerekiyor, burda akrabamız yok bakıcı konusunu konuşuyorduk eşimle, ben bakıcıdan yanayım yabancı birine daha rahat söykersin herşeyi hem de yatılı olmaz diye, eşim teyzesini düşünmüş, eşi vefat etmiş kendisi yaşıyır, sürekli yanımızda kalır parasınıda veriririz diyor, kardeşim dedi annem de bir sene falan bakmayı düşünüyormuş kendince, ama ben annemi de istemiyoum, sürekli birlikte yaşadığında özel hayat kalmaz, annem de kendini karışmıyor zanneder ama herşeye müdahale eder bişey desen alınır falan baya sıkıntı olur eminim, iki taraftan da kimsenin bizimle kalmasını istemiyorum o yüzden, siz ne diyorsunuz bu konuda kızlar eşimi nasıl ikna edebilirim
Canim cok doqru soluyosun haklisin ama keske mesele sadece bebek sevdirmek olsa arada baska skntilar var ben tukuruqunu yalayan insandan hoslanmam ya oylesindir ya boylesindir yani bunlar ole insanlar 1.600 lira icin esimi silecekti az kalsin ole insanlar bide bebeqi istemeyip istemeyip simdi sevqi qosterisi yapmalari cok sacma qeliyo bana icimden qelmiyo onlara karsi bisey daha aqziyla kus tutsa yaranamazlar bana ole seyler yasadikki keske iyi olsalardida dediqin qibi bende bebeqimi.qozum kapali emanet etseydim :) ama artik bole seyler icin uzulmuyorum Rabbim hepimizin bebeqini saqlikli hayirli bi sekilde kucaqimiza almayi nasip etsin kimseyi kimseye muhtac etmesin Rabbim su mubarek kandil qunu amin :)Sen annesisin elbette ama o da babaannesi.lütfen onları da hoş karşılayın.evladının evladı.onunda canı.yarın Birgün bizlerde anneanne babaanne olacağız.kadıncagız öyle dediğinde bozmanın bi anlamı Yok ki gülüp geçebilirsin.allah korusun bebişlerimizin başına bi iş gelse demezmisin ki keşke yavrum sağlıklı olsaydı da babaannesi öpseydi diye.anne olarak sen öpüp koklayacaksın.baba da aynı şekilde belki kardeşi ablası ağabeyi de.o kadıncağız da babaannesi.senin eşini büyütmüş.oda incitmeden sevecektir elbette.ama dışardan biri olur tabi ki severken seviyeli sevecek.ama lütfen birşey söylerken kalp kırmadan söyleyelim.onlarında sevmeye hakkı olduğunu unutmayalım.ne ekerseniz yaşlandığımızda onu biçeriz unutmayalım.
Calısmyrm cnm oylr normalde sakindr kırma dökme huyu hic yok aldigim oyuncaklar faln ilk gunku gibi durur biri ona vursa karslik vermez ama geldnmi tam geliyor dedigimi yapcaksnz diyor
ben bunu bir türlü beceremedim odak noktasını değiştir dikkatini dagit dediler ama en fazla bir kere ise yaramıştır ne istiyorsa ondan vazgeçirmenin imkanı yoktu ya istediğini yapicaktim yada aglayacakti sanırım benim kızım fazlaca inatti oyuzden halada bir şey doğru olduğuna inandiysa geri çevirmek zaman alıyorAslında biz de mantıklı olan her istediğini yaptık, ama böyle çıldırırcasına tutturmaz hiçbir şeyi. (2 yaş sendromu fenaydı tabi, onu dahil etmiyorum). Yalnız pedagog bize şöyle söylemişti : 1. Küsmek yok 2. Boşuna hayır demeyin, çünkü bu daha fazla inatlaşmasına, konunun uzamasına ve haliyle krize yol açar. Bunların yerine odağını değiştirmeye çalışın. Yani hem ağlatmamaya çalışmak hem de boyun eğmemek gerek. Mesela AVM ye dönmek için ağlıyor ama aynı derecede sevdiği başka birşeyle susuyorsa ona yönlenmek lazım... bana bırak ağlar ağlar susar diyenler de oluyordu ama katılmıyorum malesef, çünkü o da hiçbir açıdan iyi değil. Bir kere bu çocukla annenin arasında bir savaş değil, durumu o şekilde yönetmek çok yanlış. Öyleyse bile neden galibi biz yahut o olsun? Anne kazanmak zorunda mı bu mücadeleyi? Ayrıca hem sağlığı açısından iyi değil hem de kaile alınmayan çocuklar malesef ilerde başbelasına dönüşebiliyor(muş)imkanınız varsa bir iki seans da olsa pedagoga gidin. İnsana ne söyleyebilir nasıl çözebilir ki gibi geliyor ama inanın öyle değil.. çok rahatlarsınız...
Hiç birşey olmaz bence :) okuduğum kitaplardan şöyle diyordu "genelde dön makinası, elektrik süpürgesi, mikrodalga fırın gibi eşyaların sesleri ile hareketleniyorsa bebek ondan hoşlanmamıştır,onu kapatın bebeği uzun süre rahatsız etmeyin " dolayısıyla rahatsız olursa farkettirir bence :) çok hareketlenirse ortamdan uzaklaşmak gerekebilirayy kıyamam
evet geceleri uyanıyormuş bende nedenine hiç bakmamışm
ya ben kına ve düğüne gidicem olumsuz etkilenir mi bebek bam bam seslerdenkafayı yedim
Bende de cok.oluyor cnm oturuyorum iyice sertlesiyor bugun yürüyüş yaptim biraz iyi geldiSelam,
Bende oluyor,bugün iyiyim de,dün fln dedigin gibiydim karnım da sertlesmişti,patlayacak gibiydim...Arada oluyor yani...
Ben sol tarafima da yatamıyorum sol kaburga kemigim kirik ve hala iyilesmedigi icin genelde saga yatiyorum.ondan mi oluyor acabason bir haftada resmen karnım kocaman oldu gibi geliyor, hamile pantolonuna geçtim artık yani o kadar şişim ama yüzüklerimi bile parmapıma zor takıyorum, ödem var sanırım, 3-4lt su içiyorum sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama yine de ödem oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?