2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaslar ben acayip duskunum eksiye bole badem kayisi caqlasi erik e onlarda tuzlanmadan yenmez cok seviyorum bi zarari olurmu ki karnim aqriyo asiiri yiyince ama dayanamiyorum.tuz zararli biliyorum aama napim
Öyle detaylı yazmasaydın iyiydi. Ağzım sulandı ya

Ayyyy walla ozurdilerim arkadaslar ne dusuncesizim yaaaa ewdede yok suan benimde canim istediii

Arkadaslar ben acayip duskunum eksiye bole badem kayisi caqlasi erik e onlarda tuzlanmadan yenmez cok seviyorum bi zarari olurmu ki karnim aqriyo asiiri yiyince ama dayanamiyorum.tuz zararli biliyorum aama napim
Canım dediklerini hiç tuzlamam ben yerken. Hatta hiç bir şeye tuz katmıyorum. Tuz tehlikeli, dozunda almalısın. Ayrıca ödem de yapıyor.

iyi akşamlar kızlar benim sze bir sorum olucak .Ben ayakta kaldğım gün (okula gdip ders anlattğim gün ) geceleri rahimimde ve apış arasi denen yerde ağŕım ćok oluyor .doktora da haftaya gdicem aranizda böle bir ağrı hisseden var mı ?

Canım biz yiğit düşünüyoruz. Senin düşündüklerin içinde soyadına en iyi hangisi yakışıyor evde bi bağır kendi kendine bakalım hangisine ısınacaksın :)

Bende cok ayakta kalirim ama ole bi skntim olmadi hic canim acaba senin bacak kaslarin falan aqriyo rahminemi vuruyoki ?

Bende cok ayakta kalirim ama ole bi skntim olmadi hic canim acaba senin bacak kaslarin falan aqriyo rahminemi vuruyoki ?
İnan hic bir bilgim yok canm bnm bbgim normalden daha aşşağda büyüyor zaten acaba ondan mı diyorum ebe bir kaç arkadaşım normal dedi netten de okudum normal yazıyor. Dr.um çok çok olursa gel dedi 1 gün gdip okula 1 gün yatıyorum zaten riskli diye ama gttgim günler çok oluyor agrım Kandil gecesi bizede dua edin nolur inş sağlıkla sıhhatle alırm bbğmi kucagima

Merhaba siz radyolojide mi bu kadar ayrıntılı gördünüz yoksa perinatologa mı gittiniz? Benim bildiğim perinatologlar bu kadar ayrıntılı inceliyorlar da radyoloji de olabilir mi diye merak ettim

Bende şuan ailemden uzak yerdeyim. Bebek doğduktan sonra 6 ay kadar ben bakacağım ama sonra işe dönmem gerekecek e o zamanda bi yardım gerekecek. Bende yabancı birisi olsun o baksın istiyorum kayınvalidemde kendi bakmak istiyor. Şuan gayet iyi anlaşıyoruz eşimin tarafıyla ama devamlı aynı evde kalınca bebek hakkında ister istemez problemler olacaktır. Açıkçası eşim beni ikna etti annem gelsin diye. Bende ılımlı olup kalp kırmamaya özen göstereceğim. Belli bir süre planlar bu şekilde bizde.

Aşırı tuz tüketimi iyi değil canm ödemlerin artar buda seni sıkıntıya sokar. Daha orantılı yemeni tavsiye ederim

Bu hamilelik ne ilqinc bisey demi hemen annelik moduna qiriyoruz hep aklimiz bebeqimizde oluyo hep korumaya calsiiyoruz herseyden korkuyoruz Rabbim insaAllah hepimizin yardimcisi olsun bebeklerimiz once ona sonra bize emanet insaAllah hepimiz saqlicakla aliriz kucaqimiza miniklerimizi

Benim de oluyor, misal şu an var. Bacağımı yukarı doğru çektiğimde, koltukta uzanmışken doğrulmak için bacaklarımı topladığımda, uzun süre ayakta kaldıysam ya da yürüdüysem yürürken falan kasıklarım fena ağrıyor. Yarın soracağım doktora, inşallah kötü bir şey demez. Karnım alabildiğine genişliyor yani, o kadar esnemesinden dolayıdır diyorum.

Peki cnm onerebilcegin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…