2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Galiba cati agrisi o 20 den sonra olabiliyor diye duymustum.

Aynen bnmkide oyle cnm

Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür yazamadım. Yarın detaylı ultrasonumuz var, çok heyecanlıyız. Dün beşiğini ve alt açma ünitesini aldık. Yavaş yavaş eşyaları alıyoruz. Karnım da kocaman oldu. Bu aralar canım çok abur cubur çekiyor, normalde yemediğim şeyler yemeye başladım. Bunu tekrar kontrol altına alırsam süper olacak. Sizler nasılsınız?

Sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah

iyi gunlerde kullanin :) nerden aldiniz :) benim hep oyle en basindan beri abur cubur istegi fazla karnim davul gibi hele aksamlari inanilmaz geriliyor, igne batirsam balon misali ucacakmisim gibi

hayrlı cumalar güzel hamişler.. dün devlet hast.gittik ilk kez bizim paşa secde pozisyonuna yatmş kıpırdamadı zaten cinsiyeti biliyorduk da doktr ısrarla baktı yok. bebeğin ne boyunu ne kg söyledi eşim sordu haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yok dedi hamdolsun ama ilgi alaka sıfır dı tabii neyse başka bir ile gttiğim için özel hast.ye oturduğumz yerdekine de gtme ihtyacı duydum Allah korusun acil bişey olursa doktrm buada da olsun diye. 19+3 tük tetanoz aşısını da oldum işyerinden erken çıkmşken kolum ağrıyor accukk paşam iyimiş ya gerisi mmöhüm deeel

Merhaba

bende de oluyor ,bir de bel agrımda oluyor... ileri de daha da cok olacak sanırım

Merhaba ,

İnsallah cok güzel haberler alırsın,güle güle saglıklı günlerde kullan aldıklarını da :)
Ya benimde arada çok çekiyor,cips cekirdek vs.. Arada kacıyor yiyiyorum valla o kadar da olur...

Günaydınnn bugün akşam üstü kontrolümüz var. Umarım herşey yokunda giderde güzel haberlerle dönerim. biliyorsunuz iki aydır kız demişti iki hafta önce erkek demişti. Şimdi merak etmiyor değilim acaba ne diyecek. Oğluşuma kız kardeş mi gelecek erkek kardeş mi gelecek eğer bi sorun yoksa hemen sabaha hafta sonu kaçamağı yapıp annemin yanına adanaya gidicem. Geçen sefer izin vermemişti. Heyecanla bekliyorum bugünü

Alt açma ünitesi Nasıl bişey canım? Benim de canım sürekli abur cubur çekiyor ya normalde hiç yemem şimdi jelibon şeker vs istiyor sürekli canım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar..
Ben elime ayağıma tütün kolanyası spreyini sıkınca çok rahatlıyorum yani saat başı sıkasım geliyo ama internetten baktım içinde alkol olduğu için hamilelerin çok koklamaması ve sürmemesi önerilmiş alternatif ne sıksam fresh kokular istiyorum nedense.
Birde evde oturan vakti olan arkadaşlarım için uyku arkadaşı amigurumi yapan veya ilgilenen varmı? Bu ara araştırıyorum da yapmak istiyorum

Merhaba siz radyolojide mi bu kadar ayrıntılı gördünüz yoksa perinatologa mı gittiniz? Benim bildiğim perinatologlar bu kadar ayrıntılı inceliyorlar da radyoloji de olabilir mi diye merak ettim

Ay bilmem ki kadın doğumcum bakıyor Normal kadın doğumcu kendisi ama peri mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…