2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Kızlar bende de vardı aynı sorun. Oturup kalkamıyor yatakta sağdan sola dönemiyordum. Hatta kendimce orda bi kitle olduğuna falan ikna oldum Doktoruma sordum hatta o kitle dediğim şeye de baktı ve her zamanki rahatlatıcı ses tonuyla ''Bu muuuu? bu bişey değil yaa amaan'' dedi Ağrıya gelince rahmi tutan bağlar tam o bahsettiğimiz kısımda toplanıyormuş rahim büyüdükçe o bağlar gerilip ağrı/acı yapıyormuş. "Rahat ol ve günlük yaşamına devam et" dedi bi de. "Abartıp cam duvar silmeye kalkma ama" dedi Diyemedim ki zaten silmiyorum

Ben kuzu örmeyi planlıyorum youtubeda bir kaç video buldum. Daha önce hiç amigurumi yapmadım ama ondan baka bakarak yapmayı planlıyorum:)

Ben kuzu örmeyi planlıyorum youtubeda bir kaç video buldum. Daha önce hiç amigurumi yapmadım ama ondan baka bakarak yapmayı planlıyorum:)
Aynen daha önce bende hiç yapmadım ama ablam yakınlarda doğum yaptı boş kaldıkça ör dedi araştırdım çokta zora benzemiyor demi tığ ile örülüyor birde organik iple yap dedi ama organik ip hangisi oluyor bilmiyorum:)

Devlet hastanesi mi diycem ama ilk doktorum da özeldi benim onu o kadar beğenmemiştim. Şimdi Medicana'ya gidiyorum baya güzel görüyoruz duyuyoruz.
Ne güzel ben şuan kütahya simavdayım burda sadece tek hastane ve tek doktor var o yüzden kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırmam gerekiyor.. Uşak medicana ya gidiyorum nadiren oda yolculuğa doktorum izin verirse. Nisan 8 ine randevu aldım belki uşaktaki cihaz iyi gösterir bize :)

benimde özellikle pubis bölgesinde ağrım çok oluyor.çatı genişlemesinden kaynaklanıyor canım.ilkinde daha az olmuştu ama bunda çok erken başladı 12.haftadan beri oluyor.çok ağrıdığı günler magnezyumu sabah akşak alıyorum.dr um ağrılar normal dedi süt içmemi önerdi.

Bu arada benimde sol bacak birleşim yerimde 3 gündür ağrım oluyordu. Göbeğim bu aralar baya büyüdü bağlardan mı dersiniz ? O zaman sağ bacak tarafında hiç olmuyo o tarafın bağları daha mı gevşekmiş acaba

benimde kayınvalidem bakıyor ama ben zaten annelerin bakmasını istiyorum.torunlar çok seviliyor ve biliyorum ondan zarar gelmez içim rahat oluyor işteyken.tabi çocuk bazen ikilem yaşıyor ama babaannemize niye yanlış davrandığını tatlı dille anlatıyoruz sorun kalmıyor.tabi bu k.valideminde ılımlı biri olasıyla alakalı.yabancı birine baktırmak isteyene saygı duyarım.herkes çocuğu için en iyisini bilir.

benimde sadece sağ tarafımda ağrım canım.

Evet tıgla örüluyor. Çok zor değil zaten ayrıntılı anlatmış videoda.
Parça parça videoları takip edebilirsin:)
Organik ipi bilmiyorum da yün bebeklere alerji yaptığı için pamuklu ip ya da bebekler için özel üretilen anti alerjik bebek yünlerinden alabilirsin. Ben nako lüks minnoş, himalaya gibi markaları kullanıyorum genelde örgü örerken. İp aldığın yere sorarsan yardımcı olurlar :)

hayırlı cumalar herkese..benimde en sevdiğim gün:)..32. haftayı iple çekiyorum:)
Aynenn masada takvim var her sabh üstünü çiziyorum hayrlisi ile hemen gelsin 32.hafta :)sizin ctesi pazar tatil ise okadr koymaz yeri geliyor pazar bile çalışıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…