iyi akşamlar kızlar benim sze bir sorum olucak .Ben ayakta kaldğım gün (okula gdip ders anlattğim gün ) geceleri rahimimde ve apış arasi denen yerde ağŕım ćok oluyor .doktora da haftaya gdicem aranizda böle bir ağrı hisseden var mı ?
Benim de oluyor, misal şu an var. Bacağımı yukarı doğru çektiğimde, koltukta uzanmışken doğrulmak için bacaklarımı topladığımda, uzun süre ayakta kaldıysam ya da yürüdüysem yürürken falan kasıklarım fena ağrıyor. Yarın soracağım doktora, inşallah kötü bir şey demez. Karnım alabildiğine genişliyor yani, o kadar esnemesinden dolayıdır diyorum.
Kızlar bende de vardı aynı sorun. Oturup kalkamıyor yatakta sağdan sola dönemiyordum. Hatta kendimce orda bi kitle olduğuna falan ikna oldum Doktoruma sordum hatta o kitle dediğim şeye de baktı ve her zamanki rahatlatıcı ses tonuyla ''Bu muuuu? bu bişey değil yaa amaan'' dedi Ağrıya gelince rahmi tutan bağlar tam o bahsettiğimiz kısımda toplanıyormuş rahim büyüdükçe o bağlar gerilip ağrı/acı yapıyormuş. "Rahat ol ve günlük yaşamına devam et" dedi bi de. "Abartıp cam duvar silmeye kalkma ama" dedi Diyemedim ki zaten silmiyorum
Günaydın kızlar hayırlı cumalar..
Ben elime ayağıma tütün kolanyası spreyini sıkınca çok rahatlıyorum yani saat başı sıkasım geliyo ama internetten baktım içinde alkol olduğu için hamilelerin çok koklamaması ve sürmemesi önerilmiş alternatif ne sıksam fresh kokular istiyorum nedense.
Birde evde oturan vakti olan arkadaşlarım için uyku arkadaşı amigurumi yapan veya ilgilenen varmı? Bu ara araştırıyorum da yapmak istiyorum
Aynen daha önce bende hiç yapmadım ama ablam yakınlarda doğum yaptı boş kaldıkça ör dedi araştırdım çokta zora benzemiyor demi tığ ile örülüyor birde organik iple yap dedi ama organik ip hangisi oluyor bilmiyorum:)
Ne güzel ben şuan kütahya simavdayım burda sadece tek hastane ve tek doktor var o yüzden kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırmam gerekiyor.. Uşak medicana ya gidiyorum nadiren oda yolculuğa doktorum izin verirse. Nisan 8 ine randevu aldım belki uşaktaki cihaz iyi gösterir bize :)
iyi akşamlar kızlar benim sze bir sorum olucak .Ben ayakta kaldğım gün (okula gdip ders anlattğim gün ) geceleri rahimimde ve apış arasi denen yerde ağŕım ćok oluyor .doktora da haftaya gdicem aranizda böle bir ağrı hisseden var mı ?
benimde özellikle pubis bölgesinde ağrım çok oluyor.çatı genişlemesinden kaynaklanıyor canım.ilkinde daha az olmuştu ama bunda çok erken başladı 12.haftadan beri oluyor.çok ağrıdığı günler magnezyumu sabah akşak alıyorum.dr um ağrılar normal dedi süt içmemi önerdi.
Bu arada benimde sol bacak birleşim yerimde 3 gündür ağrım oluyordu. Göbeğim bu aralar baya büyüdü bağlardan mı dersiniz ? O zaman sağ bacak tarafında hiç olmuyo o tarafın bağları daha mı gevşekmiş acaba
Bende şuan ailemden uzak yerdeyim. Bebek doğduktan sonra 6 ay kadar ben bakacağım ama sonra işe dönmem gerekecek e o zamanda bi yardım gerekecek. Bende yabancı birisi olsun o baksın istiyorum kayınvalidemde kendi bakmak istiyor. Şuan gayet iyi anlaşıyoruz eşimin tarafıyla ama devamlı aynı evde kalınca bebek hakkında ister istemez problemler olacaktır. Açıkçası eşim beni ikna etti annem gelsin diye. Bende ılımlı olup kalp kırmamaya özen göstereceğim. Belli bir süre planlar bu şekilde bizde.
benimde kayınvalidem bakıyor ama ben zaten annelerin bakmasını istiyorum.torunlar çok seviliyor ve biliyorum ondan zarar gelmez içim rahat oluyor işteyken.tabi çocuk bazen ikilem yaşıyor ama babaannemize niye yanlış davrandığını tatlı dille anlatıyoruz sorun kalmıyor.tabi bu k.valideminde ılımlı biri olasıyla alakalı.yabancı birine baktırmak isteyene saygı duyarım.herkes çocuğu için en iyisini bilir.
Bu arada benimde sol bacak birleşim yerimde 3 gündür ağrım oluyordu. Göbeğim bu aralar baya büyüdü bağlardan mı dersiniz ? O zaman sağ bacak tarafında hiç olmuyo o tarafın bağları daha mı gevşekmiş acaba
Aynen daha önce bende hiç yapmadım ama ablam yakınlarda doğum yaptı boş kaldıkça ör dedi araştırdım çokta zora benzemiyor demi tığ ile örülüyor birde organik iple yap dedi ama organik ip hangisi oluyor bilmiyorum:)
Evet tıgla örüluyor. Çok zor değil zaten ayrıntılı anlatmış videoda.
Parça parça videoları takip edebilirsin:)
Organik ipi bilmiyorum da yün bebeklere alerji yaptığı için pamuklu ip ya da bebekler için özel üretilen anti alerjik bebek yünlerinden alabilirsin. Ben nako lüks minnoş, himalaya gibi markaları kullanıyorum genelde örgü örerken. İp aldığın yere sorarsan yardımcı olurlar :)
Aynenn masada takvim var her sabh üstünü çiziyorum hayrlisi ile hemen gelsin 32.hafta :)sizin ctesi pazar tatil ise okadr koymaz yeri geliyor pazar bile çalışıyorm
Aynenn masada takvim var her sabh üstünü çiziyorum hayrlisi ile hemen gelsin 32.hafta :)sizin ctesi pazar tatil ise okadr koymaz yeri geliyor pazar bile çalışıyorm