Ya arkadaslar benim icim hic rahat deil napacam bilmiyorum hep bu aileye duskunlukten birnin ölduqunu dusunup dusunup uzuldum.aniden korkktum acaba bebeqim etkilendimi yarabbim kafayi yicem ya zekasini belli eden bi testte yok ya etkilenduyse ben napacam :
Günaydınnn bugün akşam üstü kontrolümüz var. Umarım herşey yokunda giderde güzel haberlerle dönerim. biliyorsunuz iki aydır kız demişti iki hafta önce erkek demişti. Şimdi merak etmiyor değilim acaba ne diyecek. Oğluşuma kız kardeş mi gelecek erkek kardeş mi gelecek eğer bi sorun yoksa hemen sabaha hafta sonu kaçamağı yapıp annemin yanına adanaya gidicem. Geçen sefer izin vermemişti. Heyecanla bekliyorum bugünü
Bu arada benimde sol bacak birleşim yerimde 3 gündür ağrım oluyordu. Göbeğim bu aralar baya büyüdü bağlardan mı dersiniz ? O zaman sağ bacak tarafında hiç olmuyo o tarafın bağları daha mı gevşekmiş acaba
Ya arkadaslar benim icim hic rahat deil napacam bilmiyorum hep bu aileye duskunlukten birnin ölduqunu dusunup dusunup uzuldum.aniden korkktum acaba bebeqim etkilendimi yarabbim kafayi yicem ya zekasini belli eden bi testte yok ya etkilenduyse ben napacam :
Canm vesvese için dua oku nas felak. Bir de kafanı meşgul edecek bişeyler bulmaya çalış. Şöyle düşün Allah göstermesin sevdiklerimizi Allah korusun ama olursa zaten üzüleceksin. Ama olmadan herşey yolundayken olumsuzlukları çağırıp kendini üzmenin alemi var mı? Aklına geldikçe hemen başka şeye odaklan. Zekasına etki etmez bence ama inan stresinden etkileniyor. Ben pıhtılı yoğun kanamam oldğnda düşük yaptğmı sanmştm ve çok kötü anlar yaşamıştım. Bebek benim stresimden öyle etkilenmişki Ultrasonda el kadar bebek resmen kendini yerden yere atıyo gibi tüm vücuduyla çırpınıyordu kalp atışı da normalde 25-30 fazla atıyodu. Ondan önce ve sonra hiç öyle görmedim bebeği. O günden beri sinirlenmemeye üzülmemeye daha fazla gayret gösteriyorum
Duymadım da geçenlerde yenidoğanın saçının kesilmesini duydumçok şaşırdım sünnetmiş. Yurtdışında çok çok yeni araştırmalarda da yanılmıyosam gözleri için ve bikaç şey daha vardı faydalı oldğu bulunmuş. Müslüman bir öğrenci biz zaten bunu yapıyoruz demiş binlerce yıldır
Duymadım da geçenlerde yenidoğanın saçının kesilmesini duydumçok şaşırdım sünnetmiş. Yurtdışında çok çok yeni araştırmalarda da yanılmıyosam gözleri için ve bikaç şey daha vardı faydalı oldğu bulunmuş. Müslüman bir öğrenci biz zaten bunu yapıyoruz demiş binlerce yıldır
Canm vesvese için dua oku nas felak. Bir de kafanı meşgul edecek bişeyler bulmaya çalış. Şöyle düşün Allah göstermesin sevdiklerimizi Allah korusun ama olursa zaten üzüleceksin. Ama olmadan herşey yolundayken olumsuzlukları çağırıp kendini üzmenin alemi var mı? Aklına geldikçe hemen başka şeye odaklan. Zekasına etki etmez bence ama inan stresinden etkileniyor. Ben pıhtılı yoğun kanamam oldğnda düşük yaptğmı sanmştm ve çok kötü anlar yaşamıştım. Bebek benim stresimden öyle etkilenmişki Ultrasonda el kadar bebek resmen kendini yerden yere atıyo gibi tüm vücuduyla çırpınıyordu kalp atışı da normalde 25-30 fazla atıyodu. Ondan önce ve sonra hiç öyle görmedim bebeği. O günden beri sinirlenmemeye üzülmemeye daha fazla gayret gösteriyorum
Canim cok tesekkur ederim Allah razi olsun qercekten icimi rahatlattin ya herkes saqlikli bebeqimin qelisimi cok quzel kanamam falan olmadi taramalarim temiz hareketlerini hissediyorum Allah'a sukur bitane skintim yok ama bu dusunce aklima takildi hic durmadan salakca bi takinti oldu dusunmemeye calisiyorum sinir oluyorum warya bisey olmayacaksada benim yuzumden olacak bebek hareket edince uzuliyorum onu uzduqum icin iste bunlar hep seytanin vesvesesi takmamak lazim ama iste
Kızlar relax hamilelikle birlikte vücut değişimlere tepki veriyor sadece içerde büyüyen bebeğe uyum sağlamaya çalışıyor hamilelikle ilgili bir kitap edinip okuyun bence sizi rahatlatır bol dua bol şükür bebislerimiz iyi
Kızlar istanbulda detaylı ultrason yaptıranlar varsa ne kadara yaptırdı ben nisa hastanesine gidiyorum 350 tl dedi daha uygun bulursam ona gitmek istiyorum
ben bunu bir türlü beceremedim odak noktasını değiştir dikkatini dagit dediler ama en fazla bir kere ise yaramıştır ne istiyorsa ondan vazgeçirmenin imkanı yoktu ya istediğini yapicaktim yada aglayacakti sanırım benim kızım fazlaca inatti oyuzden halada bir şey doğru olduğuna inandiysa geri çevirmek zaman alıyor
Bizim de zor oldu ama zamanla alıştı.. yalnız dediğim gibi iki yaş civarı çok fenaydı, o dönemde de inada bindirmeden ne isterse yaptık zaten. Ağlayınca yaptırıyolar dememesi için ağlamadan kendi bıkana kadar sürdürdük zevk aldığı aktiviteleri. Göze alamadığım durumlarda da çıkarmadım dışarı zaten. Oyun klüpleri bu anlamda çok faydalı. bizde baya işe yaradı.
Kızlar istanbulda detaylı ultrason yaptıranlar varsa ne kadara yaptırdı ben nisa hastanesine gidiyorum 350 tl dedi daha uygun bulursam ona gitmek istiyorum
Ben de Nisa'ya gidiyorum canım, Reyhan Hanım'dan aldım randevumu. Randevu sonrası da kendi doktoruma muayene olucam, 400 lira olucak ama yapıcak bir şey yok. Etraftaki diğer hastanelere pek güvenemedim ben.
Bizim de zor oldu ama zamanla alıştı.. yalnız dediğim gibi iki yaş civarı çok fenaydı, o dönemde de inada bindirmeden ne isterse yaptık zaten. Ağlayınca yaptırıyolar dememesi için ağlamadan kendi bıkana kadar sürdürdük zevk aldığı aktiviteleri. Göze alamadığım durumlarda da çıkarmadım dışarı zaten. Oyun klüpleri bu anlamda çok faydalı. bizde baya işe yaradı.
E hani karadenizliler hamsi hesabi yapar ya benim icin de o hesap isim gucum kefeni yirtmak ama dedigim de dogru yani 32 den sonra herkes bir nefes alir