Bence aldigin fiyat cok iyi. Bizim yaptirdigimiz yerde 550 tl idi. Ama sigortam var o ödedi.Kızlar istanbulda detaylı ultrason yaptıranlar varsa ne kadara yaptırdı ben nisa hastanesine gidiyorum 350 tl dedi daha uygun bulursam ona gitmek istiyorum
İcimden gecen şu bence bu bebisin sakin bir cocuk olacak :) sana kök söktürmeyecek. Insallah benimki de oyle olur. Tum hayalim bu yöndeBizim de zor oldu ama zamanla alıştı.. yalnız dediğim gibi iki yaş civarı çok fenaydı, o dönemde de inada bindirmeden ne isterse yaptık zaten. Ağlayınca yaptırıyolar dememesi için ağlamadan kendi bıkana kadar sürdürdük zevk aldığı aktiviteleri. Göze alamadığım durumlarda da çıkarmadım dışarı zaten. Oyun klüpleri bu anlamda çok faydalı. bizde baya işe yaradı.
aynen canm aynen inşaallah hayırlısı ile sağlıkla geçsin günlerimiz 32 değil 38 i rahatça görelim inşallah :)E hani karadenizliler hamsi hesabi yapar ya benim icin de o hesap isim gucum kefeni yirtmakama dedigim de dogru yani 32 den sonra herkes bir nefes alir
Kızlar bende de vardı aynı sorun. Oturup kalkamıyor yatakta sağdan sola dönemiyordum. Hatta kendimce orda bi kitle olduğuna falan ikna oldumDoktoruma sordum hatta o kitle dediğim şeye de baktı ve her zamanki rahatlatıcı ses tonuyla ''Bu muuuu? bu bişey değil yaa amaan'' dedi Ağrıya gelince rahmi tutan bağlar tam o bahsettiğimiz kısımda toplanıyormuş rahim büyüdükçe o bağlar gerilip ağrı/acı yapıyormuş. "Rahat ol ve günlük yaşamına devam et" dedi bi de. "Abartıp cam duvar silmeye kalkma ama" dedi Diyemedim ki zaten silmiyorum
Yenidoğan hacamatını duydunuz mu?
Bi tanıdığımız tavsiye etti bu sabah ve kendime gelemedim hala
Kızlar güneş kremi olarak ne tavsiye edersiniz ? Bir yerde güneş kremi kullanılmazsa lekeler kalıcı oluyor diye okudum da krem almaya karar verdim
Peki cnm onerebilcegin varmi
Oyun klübü Nasıl bişey canım
İcimden gecen şu bence bu bebisin sakin bir cocuk olacak :) sana kök söktürmeyecek. Insallah benimki de oyle olur. Tum hayalim bu yönde
kv meraklı cnm annem de şimdi biz bursa'ya gidicez alışverişe toplu yaparız beşik kıyafet araba hepsine bakarız mayısta benm işyerim yoğun oluyor izin alamam haziran sonunda doğum iznine cıkıcam ondan sonra da ağırlaşaıcm ve havalar yakacak sıcakta bu açıdan çok iyi olacak inşaallahBence olmaz, parça parça almak lazım. Sonra hepsi birden çok zor olur. Biz 22. haftada gideceğiz dolabını almaya, beşiğe de bakacağız eğer seçebilirsek onu da bu aralar alırız. Bebek arabasını da yine bu ay ya da gelecek ay alacağız. Yani çok zaman geçmeden büyük şeyleri almış olacağız. Ufak tefekler kalırsa kalacak.
kv meraklı cnm annem de şimdi biz bursa'ya gidicez alışverişe toplu yaparız beşik kıyafet araba hepsine bakarız mayısta benm işyerim yoğun oluyor izin alamam haziran sonunda doğum iznine cıkıcam ondan sonra da ağırlaşaıcm ve havalar yakacak sıcakta bu açıdan çok iyi olacak inşaallah
aynen canm istediğim araba ve beşik modelleri akılmda ve her daim netten araştrma yaparda giderm zaten hastane çıkışlarına fiyatlarına kalitesine bakıyorum zaten burdan da netten de içim rahtlkadı kastım kendmi erken mi diye bianValla bizimkiler de meraklı, dünya kadar şey yapmışlar, almışlar şimdiden. Güzel ama hevesli olmaları insan mutlu oluyor. İyi tek seferde halledebilirseniz güzel olur, tek seferde yorulursunuz biter. Tek seferde halledecekseniz gitmeden önce naçizane tavsiyem her üründen biraz araştırıp iyisini kötüsünü bilip gidin. Öyle yapın ki satıcının pohpohlamasıyla sonradan sevmeyeceğiniz bir şey almış olmayın. Ben aklımda olan ürünleri not alıp öyle gitmeyi planlıyorum, aynısını almam belki ya da bulamam ama en azından neyi almayacağımı bilirim diye düşünüyorum.
Aynen sıcaklar arttıkça hepten azap olacak dışarılar, koca göbeklerimizle iki saatte iki mağaza zar zor gezeriz o zaman
sanki pıt diye ufacık vuruyor bir tafım seyiriyor gibi oluor bazende tenimde yakalayabilirsem kayıyor gibi bir his :)Kızlar bebişin tekmelerini nasıl hissediyorsunuz ne şekilde..
sanki pıt diye ufacık vuruyor bir tafım seyiriyor gibi oluor bazende tenimde yakalayabilirsem kayıyor gibi bir his :)Kızlar bebişin tekmelerini nasıl hissediyorsunuz ne şekilde..
Kızlar hamile kaldıktan sonra kvlerinizin tavırları Nasıl değişti mi, benimki şehirdışında beni hiç aramıyor ben haftada bir arıyorum o kadar, beni hiç arayıp sormaz, pek bişey de almıyor anladığım kadarıyla bizim ilk çocuğumuz ama başka torunları da var özenmiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?