2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı 18+6 haftalığız,aslında randevum 21 hafta ikendi ama dr o hafta yokmuş diye erkene aldılar ,çok şükür sağlıklı bir sıkıntımız yok yalnız dr çek erken olmuş kalbini incelemem için 2 hafta daha beklememiz gerekiyor dedi 22.haftada tekrar çağırdı sizlerde erken randevu verirlerse kabul etmeyin tam verimli olmuyormuş,ne yaptıysak yüzünü göstermedi inatçı oğlum sırtını döndü sürekli dolayısıyla yüzünüde inceleyemedi dr 22 cm 300 gr Mış inşallah iyidir hepimiz sağsalim kucağımıza alırız inşallah

Evet anladım hastane için olduğunu. Hastane için ben de gecelik alacağım zatwn:) ev için demişsiniz ya ondan dedim

Progestan al cnm 200 mg lik ben hergun sabah aksam aliyorum benim dr um agri hissedersen 200 daha al demisti. Bir de magnezyum iyi gelir

iyi akşamlar arkadaşlar ,sizlere bir şey sormak istiyorum.Çok sık tuvalete gitme ihtiyacı oluyor mu?Benim bazı günler 10dk bir tuvalete gitmek gerekiyor.

Ben de mesela bugün 4 saat ders anlattım ayakta, belim, kasıklarım ve bacak aram çok ağrıdı

Öteki onların görmediği ne görüyor acaba çok merak ediyorum:)) çok da sıkıntı değil bence.

Evet anladım hastane için olduğunu. Hastane için ben de gecelik alacağım zatwn:) ev için demişsiniz ya ondan dedim
Pardon canım bugün benim kafam allak bullak pek iyi şeyler duymadım yine bırde sinifimizda hasta bı çocuğumuz vardı onunda durumu kötüymüş iyice kötü oldum bı kahve içeyim başımın ağrısı geçer dedim onuda halıya boca ettim Allah'tan bebişim haraket ediyorda morel oluyor biraz
hayırlı olsun canım oğlusun bende daha randevu almadım bir an önce gitmek istiyorum eşimin işleri ni bekliyorum iyi olduğunu bilince insan çok rahatliyor

iyi gunlerde kullanin :) nerden aldiniz :) benim hep oyle en basindan beri abur cubur istegi fazla karnim davul gibi hele aksamlari inanilmaz geriliyor, igne batirsam balon misali ucacakmisim gibi
İkea'dan aldım canım teşekkür ederim. Aslında ben fazla kullanmayacağım bunları, emeklemeye başladığında montessori sistemine uygun yerden yatak yaptıracağım. Bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok uğraştırdı bizi şeker komasına girecektim artık sırtını dönmedi bir türlü omuriliğini inceleyemedi doktor, çeşitli hareketler yemek vs. derken sonunda gösterdi. Yüzünü de gördük :)))

Merhaba ,

İnsallah cok güzel haberler alırsın,güle güle saglıklı günlerde kullan aldıklarını da :)
Ya benimde arada çok çekiyor,cips cekirdek vs.. Arada kacıyor yiyiyorum valla o kadar da olur...

Çok teşekkür ederim. Evet yahu olur bence de o kadar :) Bugün detaylı ultrasonumuzu bitirdik, sonuçlar güzel. Darısı tüm hamilelerin başına.

Alt açma ünitesi Nasıl bişey canım? Benim de canım sürekli abur cubur çekiyor ya normalde hiç yemem şimdi jelibon şeker vs istiyor sürekli canım

Canım alt açma ünitesi bebeğin altını açmak için ayırdığın bir alan. Hem tüm malzemeler elinin altında düzenli oluyor hem de eğilip bükülmüyorsun alt açarken. Bazı kişiler gereksiz buluyor ama ben özel bir alanda altını açmak istiyorum ve tabi bir de eğilip bir iş yapınca belim ağrıyor o sebeple bu bana daha mantıklı geldi. Örnek resim yüklüyorum. Beşiğin yanındaki iki katlı sistem alt açma ünitesi. Daha değişik modeller de var tabii ki.

Tebrik ederim ne güzel haberler :) Keyfiniz daim olsun.

iyi akşamlar arkadaşlar ,sizlere bir şey sormak istiyorum.Çok sık tuvalete gitme ihtiyacı oluyor mu?Benim bazı günler 10dk bir tuvalete gitmek gerekiyor.

Evet oluyor ve çok normal. Doktora sordum "çok su içtiğim içindir diye düşünüyorum ama siz de bir söyleyin" diye, su içmesen de olurdu, baskı olduğu için dedi.

Kanama ara ara devam edince progestan 200 mg başladık ama henüz kullanmadım vajinal kullanırsan yan etkisi olmaz dedi kullanan var mi hiç kullanmadım daha önce. Ne kadar içeriye ittirmem gerekiyor mesela bilemedim size sorayım dedim

Seviyeyi koruduktan sonra anne kv ya da bir akrabanın bakması el yabancı birinin bakmasından çok daha iyi bence. Özellikle yaşına kadar. Benim annem bakıyo oğluma. Babam yok. haliyle biZde kalıyo çoğu zaman. Geldiğimde bi kap sıcak yemek olması, gözümün arkada kalmaması ve oğlumun çok sevdiği biriyle kalması benim için negatif yönlerinin çoook çok üstünde bir artı. E sıkıntı çekmedim mi çektim. Annecim evine gitsen ben mi getirsem çocuğu sana böyle zor oluyo diye çıtlattım hatta bi kere. 1 2 hafta ben götürdüm çocuk sefil oldu resmen. Uykusunda sabah ayazını yedi. Benim için önemli olan tek şey oğlumun rahatı dedim ve olmuyo böyle ananesi gel sen geri dedim :))))

Her akşam çorba salata ana yemek ara sıcaklar yapan bir anne ve benim alel acele yaptığım acemi yemekleri karşılaştıran eşimin annen geri gelsin baskıları da oldu tabi :)) her türlü böyle daha işimize geldi.

Annem mi eşimin teyzesi mi diyen arkadaşa tabi ki annen diyorum. En azından 1 yıl der sabredersin. Teyze en az 2 yıl kalır gönderilmez. Anlaşıp anlaşmayacağınız belli değil. Anne candır diyorum:) sonra çocuk toparlamış olacak zaten. O zaman düşünür karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…