Evet anladım hastane için olduğunu. Hastane için ben de gecelik alacağım zatwn:) ev için demişsiniz ya ondan dedimCanım gecelik hastane için hastanede gecelik bence en rahatı cunki kanama yüzünden tuvalete kalkiliyor yine doktor geliyor kontrole yatarken hemen yukarı topluyorsunuz
bende aynı şekilde düşündüm aslında kızımı Şubat'ta doğurdum ve o soğukta şıpır şıpır terledim şimdi birde yaz olucak ev için rahat bol tişört altında yine rahat kıyafetler daha mantıklı
Progestan al cnm 200 mg lik ben hergun sabah aksam aliyorum benim dr um agri hissedersen 200 daha al demisti. Bir de magnezyum iyi gelirOğlum tekme atıyor. Ama doktora her gittiğimde karnım ağrıyor dedim oda kan görmediğin sürece hersey normal dedi.. 2 gündür cok olmasada böyle agrıyor sırtımda agrıyor.. ama işte ilk olunca hersey korkutuyor..
Hayırlı ugurlu olsun cnmMerhabaaaa. Biz geldik kontrolden. Herşey yolunda çok şükür. Ve cinsiyet kesinleşti. İkinci oğluşum geliyor teyzeleri. Bende yarın adanaya gidiyorum hafta sonu için. Ohh çok keyfim yerinde kuzucuğumuda gördüm.
Ben de mesela bugün 4 saat ders anlattım ayakta, belim, kasıklarım ve bacak aram çok ağrıdıiyi akşamlar kızlar benim sze bir sorum olucak .Ben ayakta kaldğım gün (okula gdip ders anlattğim gün ) geceleri rahimimde ve apış arasi denen yerde ağŕım ćok oluyor .doktora da haftaya gdicem aranizda böle bir ağrı hisseden var mı ?
Tamam cnm rabdevumu alinyr
Doktora sormadan mı alayım canımProgestan al cnm 200 mg lik ben hergun sabah aksam aliyorum benim dr um agri hissedersen 200 daha al demisti. Bir de magnezyum iyi gelir
Öteki onların görmediği ne görüyor acaba çok merak ediyorum:)) çok da sıkıntı değil bence.Benim doktorumda diyor radyologun gördüğünü bende görüyorum zaten sen perinatologa git diyor ama simavdayım küçük bir ilçede. Buraya yakın yerlerde perinatolog yok zaten yolculuk yapmamam da gerekiyor nasıl olacak bilemedim radyolojiyle idare edecez artık diye düşünüyorum.
Evet tanıdığım tüm özeldeki dr lar böyle. Özel bi durum, test şeker yükleme zamanı vs denk gelmiyorsa ayda bir gel diyorlar.sizinde özel galiba sanırım özeller hep ayda 1 çağırıyor
Pardon canım bugün benim kafam allak bullak pek iyi şeyler duymadım yine bırde sinifimizda hasta bı çocuğumuz vardı onunda durumu kötüymüş iyice kötü oldum bı kahve içeyim başımın ağrısı geçer dedim onuda halıya boca ettimEvet anladım hastane için olduğunu. Hastane için ben de gecelik alacağım zatwn:) ev için demişsiniz ya ondan dedim
hayırlı olsun canım oğlusun bende daha randevu almadım bir an önce gitmek istiyorum eşimin işleri ni bekliyorum iyi olduğunu bilince insan çok rahatliyorMerhabaaaa. Biz geldik kontrolden. Herşey yolunda çok şükür. Ve cinsiyet kesinleşti. İkinci oğluşum geliyor teyzeleri. Bende yarın adanaya gidiyorum hafta sonu için. Ohh çok keyfim yerinde kuzucuğumuda gördüm.
Olur cnmAlırsanız daha iyi olur, yoğunluk olabiliyor. Bir de Şeyla her gün orada değil. Numarasını vereyim internetten bulamadıysanız?
İkea'dan aldım canım teşekkür ederim. Aslında ben fazla kullanmayacağım bunları, emeklemeye başladığında montessori sistemine uygun yerden yatak yaptıracağım. Bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok uğraştırdı bizi şeker komasına girecektim artık sırtını dönmedi bir türlü omuriliğini inceleyemedi doktor, çeşitli hareketler yemek vs. derken sonunda gösterdi. Yüzünü de gördük :)))iyi gunlerde kullanin :) nerden aldiniz :) benim hep oyle en basindan beri abur cubur istegi fazlakarnim davul gibi hele aksamlari inanilmaz geriliyor, igne batirsam balon misali ucacakmisim gibi
Merhaba ,
İnsallah cok güzel haberler alırsın,güle güle saglıklı günlerde kullan aldıklarını da :)
Ya benimde arada çok çekiyor,cips cekirdek vs.. Arada kacıyor yiyiyorum valla o kadar da olur...
Alt açma ünitesi Nasıl bişey canım? Benim de canım sürekli abur cubur çekiyor ya normalde hiç yemem şimdi jelibon şeker vs istiyor sürekli canım
Tebrik ederim ne güzel haberler :) Keyfiniz daim olsun.Merhabaaaa. Biz geldik kontrolden. Herşey yolunda çok şükür. Ve cinsiyet kesinleşti. İkinci oğluşum geliyor teyzeleri. Bende yarın adanaya gidiyorum hafta sonu için. Ohh çok keyfim yerinde kuzucuğumuda gördüm.
iyi akşamlar arkadaşlar ,sizlere bir şey sormak istiyorum.Çok sık tuvalete gitme ihtiyacı oluyor mu?Benim bazı günler 10dk bir tuvalete gitmek gerekiyor.
Seviyeyi koruduktan sonra anne kv ya da bir akrabanın bakması el yabancı birinin bakmasından çok daha iyi bence. Özellikle yaşına kadar. Benim annem bakıyo oğluma. Babam yok. haliyle biZde kalıyo çoğu zaman. Geldiğimde bi kap sıcak yemek olması, gözümün arkada kalmaması ve oğlumun çok sevdiği biriyle kalması benim için negatif yönlerinin çoook çok üstünde bir artı. E sıkıntı çekmedim mi çektim. Annecim evine gitsen ben mi getirsem çocuğu sana böyle zor oluyo diye çıtlattım hatta bi kere. 1 2 hafta ben götürdüm çocuk sefil oldu resmen. Uykusunda sabah ayazını yedi. Benim için önemli olan tek şey oğlumun rahatı dedim ve olmuyo böyle ananesi gel sen geri dedim :))))Bende şuan ailemden uzak yerdeyim. Bebek doğduktan sonra 6 ay kadar ben bakacağım ama sonra işe dönmem gerekecek e o zamanda bi yardım gerekecek. Bende yabancı birisi olsun o baksın istiyorum kayınvalidemde kendi bakmak istiyor. Şuan gayet iyi anlaşıyoruz eşimin tarafıyla ama devamlı aynı evde kalınca bebek hakkında ister istemez problemler olacaktır. Açıkçası eşim beni ikna etti annem gelsin diye. Bende ılımlı olup kalp kırmamaya özen göstereceğim. Belli bir süre planlar bu şekilde bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?