- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Hayırlı ugurlu olsun cnm
Pardon canım bugün benim kafam allak bullak pek iyi şeyler duymadım yine bırde sinifimizda hasta bı çocuğumuz vardı onunda durumu kötüymüş iyice kötü oldum bı kahve içeyim başımın ağrısı geçer dedim onuda halıya boca ettimAllah'tan bebişim haraket ediyorda morel oluyor biraz
hayırlı olsun canım oğlusun bende daha randevu almadım bir an önce gitmek istiyorum eşimin işleri ni bekliyorum iyi olduğunu bilince insan çok rahatliyor
Çok teşekkür ederim kızlar.Tebrik ederim ne güzel haberler :) Keyfiniz daim olsun.
Bugün ip aldım tığ aldım başlayım dedim 12-13 kez söktüm baştan başladım :)) aslında elimde yakındır ama evde net yok telden de bi yere kadar izleyebiliyorum olduğu kadar artık:)Evet tıgla örüluyor. Çok zor değil zaten ayrıntılı anlatmış videoda.
Parça parça videoları takip edebilirsin:)
Organik ipi bilmiyorum da yün bebeklere alerji yaptığı için pamuklu ip ya da bebekler için özel üretilen anti alerjik bebek yünlerinden alabilirsin. Ben nako lüks minnoş, himalaya gibi markaları kullanıyorum genelde örgü örerken. İp aldığın yere sorarsan yardımcı olurlar :)
İlerdeki halimi okuyor gibi oldum yazıyı okuyunca :)) tabiki artısı eksisi olacaktır burda neyi önemsediğimiz önemli. Çocuklarımızı önemsediğimiz için bazı şeylere de göz yummak gerek. hem saygıdan hem tadımız kaçmasından, hem.. hem.. birsürü şey sayılır konu anne olunca.Seviyeyi koruduktan sonra anne kv ya da bir akrabanın bakması el yabancı birinin bakmasından çok daha iyi bence. Özellikle yaşına kadar. Benim annem bakıyo oğluma. Babam yok. haliyle biZde kalıyo çoğu zaman. Geldiğimde bi kap sıcak yemek olması, gözümün arkada kalmaması ve oğlumun çok sevdiği biriyle kalması benim için negatif yönlerinin çoook çok üstünde bir artı. E sıkıntı çekmedim mi çektim. Annecim evine gitsen ben mi getirsem çocuğu sana böyle zor oluyo diye çıtlattım hatta bi kere. 1 2 hafta ben götürdüm çocuk sefil oldu resmen. Uykusunda sabah ayazını yedi. Benim için önemli olan tek şey oğlumun rahatı dedim ve olmuyo böyle ananesi gel sen geri dedim :))))
Her akşam çorba salata ana yemek ara sıcaklar yapan bir anne ve benim alel acele yaptığım acemi yemekleri karşılaştıran eşimin annen geri gelsin baskıları da oldu tabi :)) her türlü böyle daha işimize geldi.
Annem mi eşimin teyzesi mi diyen arkadaşa tabi ki annen diyorum. En azından 1 yıl der sabredersin. Teyze en az 2 yıl kalır gönderilmez. Anlaşıp anlaşmayacağınız belli değil. Anne candır diyorum:) sonra çocuk toparlamış olacak zaten. O zaman düşünür karar verirsiniz.
Progestanin hic bir zarari yok aksine faydasi var.dr a sormadan da alabilirsin zaten gebelerin yuzde 80 i gebelik doneminde kullaniyor. Ama dr randevun yakin zamandaysa ya da tel ile gorusebiliyorsan sor tabi .Doktora sormadan mı alayım canım
saol canm cevapladığın için :) aynen listemi yapmaya başladım bile çok heycanlı ya maşaallahbence erken değil canım kizimda bizde aynı haftalarda bir kerede yaptık alışverişi madem Bursa'ya gitmeyi düşünüyorsun almak istediklerini araştır bir liste yap gidince ilk onlara bakarsın sonrada hosunuza gideni alırsınız
Bir kere mantığını anladın mı yapılır aslında:) Bitirirseniz bizimle de paylaşın merak ediyorum:)Bugün ip aldım tığ aldım başlayım dedim 12-13 kez söktüm baştan başladım :)) aslında elimde yakındır ama evde net yok telden de bi yere kadar izleyebiliyorum olduğu kadar artık:)
Misss gibi memleket havasını kıskandığımı belirtmeden geçemiycem :)Misss gibi memleket havasından günaydın ozaman
Olur cnm
Bir de medilife Beylikdüzü'nü sorsana canım, ben ikili testi yaptırdım Nisa dan daha uygun duKızlar istanbulda detaylı ultrason yaptıranlar varsa ne kadara yaptırdı ben nisa hastanesine gidiyorum 350 tl dedi daha uygun bulursam ona gitmek istiyorum
Günaydın anneler... berbat bir bağırsak enfeksiyonu kapmışız. Önce komşunun kızından kızıma geçti, o zaten iki günü kusarak ve ishalle geçirdi, gece de ben başladımsabaha kadar mahvoldum... o çok iyi uyandı şükür ama şimdi de ben feciyim... diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbulda salgın halindeymiş şu an. Nasıl korunulur bilemiyorum ama dikkat etmenizde fayda var. Bu aynı komşudan ikinci hastalık kapışımız bizim. Kadın hiç hasta falan demiyor getiriyor çocuğu düşüncesiz insanlar.. hiçbişey olmasa kadın hamile demesi lazım ama yok işte.. bütün gün kusmuş ve ishalmiş kızı, sen kalk onu hem eve getir hem parka.. Allah bilir sitedeki başka çocuklara da geçti çok fena uyuz oldum... dikkat edin, öyle bişey duyduğunuz an sakın görüştürmeyin çocuğunuzla da, hatta şu ara kimseyle tokalaşmayın bile ben bütün hamileliğim boyunca bırakın kusmayı midem bile bulanmamıştı. Ama bu korkunç birşey ((
Çok geçmiş olsunGünaydın anneler... berbat bir bağırsak enfeksiyonu kapmışız. Önce komşunun kızından kızıma geçti, o zaten iki günü kusarak ve ishalle geçirdi, gece de ben başladımsabaha kadar mahvoldum... o çok iyi uyandı şükür ama şimdi de ben feciyim... diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbulda salgın halindeymiş şu an. Nasıl korunulur bilemiyorum ama dikkat etmenizde fayda var. Bu aynı komşudan ikinci hastalık kapışımız bizim. Kadın hiç hasta falan demiyor getiriyor çocuğu düşüncesiz insanlar.. hiçbişey olmasa kadın hamile demesi lazım ama yok işte.. bütün gün kusmuş ve ishalmiş kızı, sen kalk onu hem eve getir hem parka.. Allah bilir sitedeki başka çocuklara da geçti çok fena uyuz oldum... dikkat edin, öyle bişey duyduğunuz an sakın görüştürmeyin çocuğunuzla da, hatta şu ara kimseyle tokalaşmayın bile ben bütün hamileliğim boyunca bırakın kusmayı midem bile bulanmamıştı. Ama bu korkunç birşey ((
Çok geçmiş olsun. Bol bol su içmeyi ihmal etme. Yazık ya, sen o kadar özen bezen hem karnındakine hem yanındakine, elin sorumsuzu gelsin hasta etsin. Çok üzüldüm, çabucak atlatırsınız inşallah.
Çok geçmiş olsunİnşallah kısa zamanda iyi olursunuz.
Ay kıyamam ona yaTeşekkürler, kız fena değil bugün çok şükür. Ama bir kilo vermiş iki günde. Çok fazla tabihala da iştahsız... berbat bişeymiş bu mikrop, Allah korusun hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?