2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayırlı ugurlu olsun cnm

Tebrik ederim ne güzel haberler :) Keyfiniz daim olsun.
Çok teşekkür ederim kızlar.

Bugün ip aldım tığ aldım başlayım dedim 12-13 kez söktüm baştan başladım :)) aslında elimde yakındır ama evde net yok telden de bi yere kadar izleyebiliyorum olduğu kadar artık:)

İlerdeki halimi okuyor gibi oldum yazıyı okuyunca :)) tabiki artısı eksisi olacaktır burda neyi önemsediğimiz önemli. Çocuklarımızı önemsediğimiz için bazı şeylere de göz yummak gerek. hem saygıdan hem tadımız kaçmasından, hem.. hem.. birsürü şey sayılır konu anne olunca.

Doktora sormadan mı alayım canım
Progestanin hic bir zarari yok aksine faydasi var.dr a sormadan da alabilirsin zaten gebelerin yuzde 80 i gebelik doneminde kullaniyor. Ama dr randevun yakin zamandaysa ya da tel ile gorusebiliyorsan sor tabi .

saol canm cevapladığın için :) aynen listemi yapmaya başladım bile çok heycanlı ya maşaallah

Bugün ip aldım tığ aldım başlayım dedim 12-13 kez söktüm baştan başladım :)) aslında elimde yakındır ama evde net yok telden de bi yere kadar izleyebiliyorum olduğu kadar artık:)
Bir kere mantığını anladın mı yapılır aslında:) Bitirirseniz bizimle de paylaşın merak ediyorum:)

Kızlar istanbulda detaylı ultrason yaptıranlar varsa ne kadara yaptırdı ben nisa hastanesine gidiyorum 350 tl dedi daha uygun bulursam ona gitmek istiyorum
Bir de medilife Beylikdüzü'nü sorsana canım, ben ikili testi yaptırdım Nisa dan daha uygun du

Günaydın anneler... berbat bir bağırsak enfeksiyonu kapmışız. Önce komşunun kızından kızıma geçti, o zaten iki günü kusarak ve ishalle geçirdi, gece de ben başladım sabaha kadar mahvoldum... o çok iyi uyandı şükür ama şimdi de ben feciyim... diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbulda salgın halindeymiş şu an. Nasıl korunulur bilemiyorum ama dikkat etmenizde fayda var. Bu aynı komşudan ikinci hastalık kapışımız bizim. Kadın hiç hasta falan demiyor getiriyor çocuğu düşüncesiz insanlar.. hiçbişey olmasa kadın hamile demesi lazım ama yok işte.. bütün gün kusmuş ve ishalmiş kızı, sen kalk onu hem eve getir hem parka.. Allah bilir sitedeki başka çocuklara da geçti çok fena uyuz oldum... dikkat edin, öyle bişey duyduğunuz an sakın görüştürmeyin çocuğunuzla da, hatta şu ara kimseyle tokalaşmayın bile ben bütün hamileliğim boyunca bırakın kusmayı midem bile bulanmamıştı. Ama bu korkunç birşey ((

Çok geçmiş olsun. Bol bol su içmeyi ihmal etme. Yazık ya, sen o kadar özen bezen hem karnındakine hem yanındakine, elin sorumsuzu gelsin hasta etsin. Çok üzüldüm, çabucak atlatırsınız inşallah.

Çok geçmiş olsun İnşallah kısa zamanda iyi olursunuz.

Çok geçmiş olsun. Bol bol su içmeyi ihmal etme. Yazık ya, sen o kadar özen bezen hem karnındakine hem yanındakine, elin sorumsuzu gelsin hasta etsin. Çok üzüldüm, çabucak atlatırsınız inşallah.

Aminn,, inşallah... çok saol :) kendi de üzüldü tabi ama hala kusması ishali bişey dokunmuştur diye düşündüm diyor.. herkes aynı değil işte... ben en ufak bi bulaşma ihtimali olduğunda bırakın başkasının evine açık havada parka bile çıkartmıyorum doktor da bol su demiş eşime, iki tane de ilaç verdi, mecburen içiyorum. O kadar şiddetli bi kusmada karına sancı giriyor çünkü, bi daha yaşamak istemiyorum, çok korktum gece (

Teşekkürler, kız fena değil bugün çok şükür. Ama bir kilo vermiş iki günde. Çok fazla tabi hala da iştahsız... berbat bişeymiş bu mikrop, Allah korusun hepinizi..
Ay kıyamam ona ya Yağsız patatesli tavuk çorbası yapabilirsiniz besleyici olur. İyi gelir bağırsaklarına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…