2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız

Evet oluyor ve çok normal. Doktora sordum "çok su içtiğim içindir diye düşünüyorum ama siz de bir söyleyin" diye, su içmesen de olurdu, baskı olduğu için dedi.
Ben de baskıdan dolayı normal görüyordum ama bir arkadaş daha çok küçük ne baskısı, bir sikinti vardir dedi.İcime kurt dusurdu.Teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun. Mide bağırsak problemleri fena. Bi an önce geçer ins.

Bir kere mantığını anladın mı yapılır aslında:) Bitirirseniz bizimle de paylaşın merak ediyorum:)
Mantığını anladım aslında çok kolaymış :)
İpim baya ince kaldı beni uğraştıracak ama bitirdiğimde tabiki paylaşırım
Birde takı yastığı yapacağım. Eşim küçük gelen, giymediği gömleklerini atacaktı attırmadım ayırdım kenara onlardan da yastık dikmeyi düşünüyorum gelenler altınını taksınlar diye :)

saol canm cevapladığın için :) aynen listemi yapmaya başladım bile çok heycanlı ya maşaallah
Listenizi bizimle de paylaşır mısınız hanımlar :) bende küçük ilçedeyim ayın 8 inde uşağa gideceğim bende liste yapıp gitmişken almak istiyorum da :)

Ben de baskıdan dolayı normal görüyordum ama bir arkadaş daha çok küçük ne baskısı, bir sikinti vardir dedi.İcime kurt dusurdu.Teşekkür ederim.

Ay herkes ne kadar seviyor insanı huzursuz etmeyi ya. Küçük dediğin kesesiyle suyuyla dünya kadar yer kaplıyor 1 kiloya yakın, küçücük karna sığmaya çalışıyor bir de. Tabi baskı yapar. 1 kilo ağırlığı sürekli taşısın bakalım uyuşmuyor mu kolları. Hiç içine kurt düşürme bence. Çok telaşlanırsan sor doktora, el alem hep huzur bozuyor. Kimse halden anlamıyor.

Ay kıyamam ona ya Yağsız patatesli tavuk çorbası yapabilirsiniz besleyici olur. İyi gelir bağırsaklarına da
Hiçbir şey yediremiyoruz, en sevdiği şeyleri bile yemiyo. İlk defa bu sabah yarım omlet yedi sonra bıldırcın yumurtası istedi, çok sever; aldırdım haşladık ağzına bile sürmedi köfte yer misin dedi annem, yerim dedi nasıl olduysa. Şimdi onu yapıyoruz, umarım yer .. ama ben de aynı durumdayım, hiçbir şey yiyemiyorum. Ne cins bişeymiş bu anlamadık

Herkese güzel haftasonlari bugun mutluyuz biz yurtdışından abim gelmisti bizi görmeye cok iyi geldi bize ailecek birlikteydik. Ikinci kez agustos annesi olacağım icin kiyafet konusunda konusulmus ev icin kisa kollunpijama takimlari ideal.ama hastanede sezeryana en guzeli gecelik cok rahat oluyor wcye giderken falan.bide kulot tarzi hasta bezleri cok iyi bolca alacagim çünkü bi gunde 6 7 tane kullanmistim. Evet cok sicak oluyor ama lohusayken cok dikkat etmek gerekiyor büyükler hep der lohusalikta kapilan hastalik kalir diye bende inanıyorum.sonucta vücut cok hassas. Ennnn zoru da o sicaklarda hamile kalmak saclarim belimde kizimda da oyleydi kazitmamak icin kendimi zor tutmustum. Gunde 3 kere dus aldigimi biliyorum allah Yardımcımiz olsun

Çok güzel ya böyle şeylerle uğraşmak terapi gibi :) Kolay gelsin şimdiden:)

Ay üzüldüm valla Geçmiş olsun tekrardan. Bol bol su içip b3sleyici şeyler yemeye çalışın. İnşallah iyi olur.

drucilla Prego gabyler indirime girmis Tokerbebede. Alayım diyorum siz de beğemistiniz tavsiye etmiştiniz. Bir şey sorabilir miyim? Bu oradan oraya kolay taşınabilecek bir şey mi yoksa o kadar portatif olmaz mı? Titreşimi filan güzel mi?

Cok gecmiş olsun. Acil sifalar tez vakitte.

Gecmis olsn cnm

Hayırlı olsun canım, hissetmene sevindim :) çok da bekletmedi seni pıtırcık :))

Hayırlı olsun canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum detaylıyı herkes güzel sonuçlarla gelsin inşallah

Bereni daha çok beğendim ben :)

Hastalıklara çok dikkat arkadaşlar, ben de bu mide bağırsak salgınını duydum, korkuyorum kaparım diye çok geçmiş olsun
Detaylı ultrason sonuçları da güzel güzel gelmeye başlamış, çok heyecanlı :)
Hepimizden güzel haberler bekliyorum kızlar, sağlıkla :)

Canım şu an midesi ne durumdadır kim bilir. Böyle bir hastalık geçirdiğimizde doktor sakın zorlama ne istiyorsa yesin çok az da olsa yediyse tamam demişti. Meyvesuyu veya süt bile içse yeter ona şu an demişti. 10 gün sonra anca kendine gelicek o mide o zaman bolca yedirir açığı kapatırsın demişti. Gerçekten 1 hafta iştahı gelmedi. Kalıcı olucak diye çok korkmuştum ama düzelmişti sonra yavaş yavaş. Sizinki de düzelecek İnşaAllah.
Baksana senin bile canın istemiyormuş onun minicik midesi nasıl huzursuz olmuştur. Çok geçmiş olsun. İnşaAllah bir an önce toparlarsınız ikinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…