- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınızGünaydın anneler... berbat bir bağırsak enfeksiyonu kapmışız. Önce komşunun kızından kızıma geçti, o zaten iki günü kusarak ve ishalle geçirdi, gece de ben başladımsabaha kadar mahvoldum... o çok iyi uyandı şükür ama şimdi de ben feciyim... diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbulda salgın halindeymiş şu an. Nasıl korunulur bilemiyorum ama dikkat etmenizde fayda var. Bu aynı komşudan ikinci hastalık kapışımız bizim. Kadın hiç hasta falan demiyor getiriyor çocuğu düşüncesiz insanlar.. hiçbişey olmasa kadın hamile demesi lazım ama yok işte.. bütün gün kusmuş ve ishalmiş kızı, sen kalk onu hem eve getir hem parka.. Allah bilir sitedeki başka çocuklara da geçti çok fena uyuz oldum... dikkat edin, öyle bişey duyduğunuz an sakın görüştürmeyin çocuğunuzla da, hatta şu ara kimseyle tokalaşmayın bile ben bütün hamileliğim boyunca bırakın kusmayı midem bile bulanmamıştı. Ama bu korkunç birşey ((
Ben de baskıdan dolayı normal görüyordum ama bir arkadaş daha çok küçük ne baskısı, bir sikinti vardir dedi.İcime kurt dusurdu.Teşekkür ederim.Evet oluyor ve çok normal. Doktora sordum "çok su içtiğim içindir diye düşünüyorum ama siz de bir söyleyin" diye, su içmesen de olurdu, baskı olduğu için dedi.
Çok geçmiş olsun. Mide bağırsak problemleri fena. Bi an önce geçer ins.Günaydın anneler... berbat bir bağırsak enfeksiyonu kapmışız. Önce komşunun kızından kızıma geçti, o zaten iki günü kusarak ve ishalle geçirdi, gece de ben başladımsabaha kadar mahvoldum... o çok iyi uyandı şükür ama şimdi de ben feciyim... diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbulda salgın halindeymiş şu an. Nasıl korunulur bilemiyorum ama dikkat etmenizde fayda var. Bu aynı komşudan ikinci hastalık kapışımız bizim. Kadın hiç hasta falan demiyor getiriyor çocuğu düşüncesiz insanlar.. hiçbişey olmasa kadın hamile demesi lazım ama yok işte.. bütün gün kusmuş ve ishalmiş kızı, sen kalk onu hem eve getir hem parka.. Allah bilir sitedeki başka çocuklara da geçti çok fena uyuz oldum... dikkat edin, öyle bişey duyduğunuz an sakın görüştürmeyin çocuğunuzla da, hatta şu ara kimseyle tokalaşmayın bile ben bütün hamileliğim boyunca bırakın kusmayı midem bile bulanmamıştı. Ama bu korkunç birşey ((
Mantığını anladım aslında çok kolaymış :)Bir kere mantığını anladın mı yapılır aslında:) Bitirirseniz bizimle de paylaşın merak ediyorum:)
Listenizi bizimle de paylaşır mısınız hanımlar :) bende küçük ilçedeyim ayın 8 inde uşağa gideceğim bende liste yapıp gitmişken almak istiyorum da :)saol canm cevapladığın için :) aynen listemi yapmaya başladım bile çok heycanlı ya maşaallah
Ben de baskıdan dolayı normal görüyordum ama bir arkadaş daha çok küçük ne baskısı, bir sikinti vardir dedi.İcime kurt dusurdu.Teşekkür ederim.
Hiçbir şey yediremiyoruz, en sevdiği şeyleri bile yemiyo. İlk defa bu sabah yarım omlet yediAy kıyamam ona yaYağsız patatesli tavuk çorbası yapabilirsiniz besleyici olur. İyi gelir bağırsaklarına da
Çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız
Çok geçmiş olsun. Mide bağırsak problemleri fena. Bi an önce geçer ins.
Çok güzel ya böyle şeylerle uğraşmak terapi gibi :) Kolay gelsin şimdiden:)Mantığını anladım aslında çok kolaymış :)
İpim baya ince kaldı beni uğraştıracak ama bitirdiğimde tabiki paylaşırım
Birde takı yastığı yapacağım. Eşim küçük gelen, giymediği gömleklerini atacaktı attırmadım ayırdım kenara onlardan da yastık dikmeyi düşünüyorum gelenler altınını taksınlar diye :)
Ay üzüldüm vallaHiçbir şey yediremiyoruz, en sevdiği şeyleri bile yemiyo. İlk defa bu sabah yarım omlet yedisonra bıldırcın yumurtası istedi, çok sever; aldırdım haşladık ağzına bile sürmedi köfte yer misin dedi annem, yerim dedi nasıl olduysa. Şimdi onu yapıyoruz, umarım yer .. ama ben de aynı durumdayım, hiçbir şey yiyemiyorum. Ne cins bişeymiş bu anlamadık
Cok gecmiş olsun. Acil sifalar tez vakitte.Günaydın anneler... berbat bir bağırsak enfeksiyonu kapmışız. Önce komşunun kızından kızıma geçti, o zaten iki günü kusarak ve ishalle geçirdi, gece de ben başladımsabaha kadar mahvoldum... o çok iyi uyandı şükür ama şimdi de ben feciyim... diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbulda salgın halindeymiş şu an. Nasıl korunulur bilemiyorum ama dikkat etmenizde fayda var. Bu aynı komşudan ikinci hastalık kapışımız bizim. Kadın hiç hasta falan demiyor getiriyor çocuğu düşüncesiz insanlar.. hiçbişey olmasa kadın hamile demesi lazım ama yok işte.. bütün gün kusmuş ve ishalmiş kızı, sen kalk onu hem eve getir hem parka.. Allah bilir sitedeki başka çocuklara da geçti çok fena uyuz oldum... dikkat edin, öyle bişey duyduğunuz an sakın görüştürmeyin çocuğunuzla da, hatta şu ara kimseyle tokalaşmayın bile ben bütün hamileliğim boyunca bırakın kusmayı midem bile bulanmamıştı. Ama bu korkunç birşey ((
Amin cnm, çok saolCok gecmiş olsun. Acil sifalar tez vakitte.
Gecmis olsn cnmGünaydın anneler... berbat bir bağırsak enfeksiyonu kapmışız. Önce komşunun kızından kızıma geçti, o zaten iki günü kusarak ve ishalle geçirdi, gece de ben başladımsabaha kadar mahvoldum... o çok iyi uyandı şükür ama şimdi de ben feciyim... diğer şehirleri bilmiyorum ama istanbulda salgın halindeymiş şu an. Nasıl korunulur bilemiyorum ama dikkat etmenizde fayda var. Bu aynı komşudan ikinci hastalık kapışımız bizim. Kadın hiç hasta falan demiyor getiriyor çocuğu düşüncesiz insanlar.. hiçbişey olmasa kadın hamile demesi lazım ama yok işte.. bütün gün kusmuş ve ishalmiş kızı, sen kalk onu hem eve getir hem parka.. Allah bilir sitedeki başka çocuklara da geçti çok fena uyuz oldum... dikkat edin, öyle bişey duyduğunuz an sakın görüştürmeyin çocuğunuzla da, hatta şu ara kimseyle tokalaşmayın bile ben bütün hamileliğim boyunca bırakın kusmayı midem bile bulanmamıştı. Ama bu korkunç birşey ((
Bugün bebeğimi hissettim ilk kez, mutluluktan öyle bir bağıra bağıra konuştum ki kızımla, 2 tekmeden sonra kesti hareketi, korktu mu ne yaptı yazık.
Doktorum da bana aynısını söyledi, şimdi oralar geriliyor, çok normal, hatta ilerleyen aylarda ayrılıyormuş gibi hissedersin dedi. Olsun bakalım, sağlıkla doğsun da hissedelim biz ağrı.
Okurken bile aklım çıktı, bir de okuduğum sitede kanı silmemek kesiklere dokunmamak gerekiyor diyor. Ben doğduğunda nasıl zarar vermeden dokunacağımı hesaplıyorum, bir yerde de kanı silmemek lazım diyor. Dokunanı parçalarım valla.
Ben de doktoruma sordum, Solante Pregna 50 faktör önerdi, hamileler içinmiş zaten bu krem.
Hayırlı olsun canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum detaylıyıkızlar selam tarama yapıldı bugün çok şükür herşey yolunda 400 gr civarında haftasıyla uyulu bi cimcime. Aşırı hareketli bi çocuk bu diyor doktor muayene olurken eli ayağı durmadı beni sürekli teklemedi rahatsız oldu aletten galibaİsim konusunda size bişey danışmak istiyorum ben kızıma Nisa ismini vermek istiyorum ama eşim pek gönüllü değil sizce yanına Beren nasıl olur kulağı tırmalıyor mu ? Normalde çift isim taraftarı değilim ama eşiminde gönlü olsun bi de berende çok hoşuma gitti anlamı da güzelmiş. Nisa Beren sizce nasıl fikrinizi alsam ya da nisa ile uyumlu başka öneriniz var mı
Canım şu an midesi ne durumdadır kim bilir. Böyle bir hastalık geçirdiğimizde doktor sakın zorlama ne istiyorsa yesin çok az da olsa yediyse tamam demişti. Meyvesuyu veya süt bile içse yeter ona şu an demişti. 10 gün sonra anca kendine gelicek o mide o zaman bolca yedirir açığı kapatırsın demişti. Gerçekten 1 hafta iştahı gelmedi. Kalıcı olucak diye çok korkmuştum ama düzelmişti sonra yavaş yavaş. Sizinki de düzelecek İnşaAllah.Hiçbir şey yediremiyoruz, en sevdiği şeyleri bile yemiyo. İlk defa bu sabah yarım omlet yedisonra bıldırcın yumurtası istedi, çok sever; aldırdım haşladık ağzına bile sürmedi köfte yer misin dedi annem, yerim dedi nasıl olduysa. Şimdi onu yapıyoruz, umarım yer .. ama ben de aynı durumdayım, hiçbir şey yiyemiyorum. Ne cins bişeymiş bu anlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?