2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim ayrıntılı ultrason bu haftaiçi perşembe günü. Sünnet çocuğu gibi kaçasım var öyle gerildim ki normalde oğlumda da bu tedirginliği yaşamıştım zaten. Şu an riskli durumlar yüzünden benim için Doğumla aynı streste ayrıntılı ultrason İnşaAllah çok güzel şeyler duyarım bari kalan haftalarımı huzur içinde geçiririm. Hepimiz için tabi İnşaAllah güzel olur herşey...

Hayırlı,güzel haberlerle gel arkadaşım. Sağlıklı müjdeler getir inşallah :) stres yapma, herşey çok güzel olacak

Çok teşekkürler,,, kapmayın gerçekten, hayatımda böyle berbat bişey görmedim :))

Çok teşekkürler, bugün iyi uyandık, şimdilik toprlanmış görünüyor. Dün akşam beş gibi yattı sabah yediye kadar uyudu :) kalkınca fıstık yedi çok sevindim. Şimdi de yumurta istedi :))) iki günde süzüldü çocuk, pijamaları totosundan düşüyo ( dediğin gibi doktor da zorlama dedi, ama insanın aklı almıyo bütün günü bi kase yoğurtla geçirip hala bayılmamasına...şükürler olsun ayaklandı, Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin, onlar hastayken dünya bomboş geliyor insana çünkü...

Çok güzel geçer inşallah, hiç stres yapmayın, sapasağlamdır bebiş de... şurda kucağımıza almaya bile az bişey kaldı :)

Gunaydin cnm düzelmeye baslamış olmasi güzel haber. Sen ne kadar sakınsan da baskasi yuzunden kapiveriyorlar hastaligi hani trafikte sen ne kadar dikkat edersen et manyagin biri gelir sana carpar ya o misal....tez vakitte ikiniz icin de acil sifalar inşallah.

Arkadaşlar merhaba.
Herkesi tebri ederim.
Bizim de acı bir geçmişimiz var.
2014 ölü doğum ve kürtaj.
Elhamdulillah sonra
2015 Ekim oğlan annesi oldum.
Rabbim bir mucize daha nasip etti.
Oda erkekmiş.
25 ağustosa öne alındı doğum tarihi o yüzden buraya yazıyorum.
22 ay olacak araları çocuklarımın.
Biraz endişelerim var tabii ki.
Ama üstesinden geliriz inşaAllah.

Günaydın kızlar iyi pazarlar:)

Selam hoşgeldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebisinizi.

Hayırlı pazarlar annişler ne zaaman hıssedıyoruz bebişleri ya bi oynasalardı bizimde 12 sinde renkli dopler bakalım ne yapacagız inşallah yuzunude gösterşr :)

Hayırlı pazarlar annişler ne zaaman hıssedıyoruz bebişleri ya bi oynasalardı bizimde 12 sinde renkli dopler bakalım ne yapacagız inşallah yuzunude gösterşr :)
Ben yeni 3 gündür hissediyorum canım uzandigim zaman sırt üstü titreyip duruyor sanki. Bugün fazla iş yaptım cam falan sildim şimdi uzandım onu dinliyorum :) senin de yakındır birkaç güne inşallah sende duyarsin

Canım geçmiş olsun yazık onlar da ne yapsın hastayken biz bile birsey yiyemiyoruz. İyileşsin bak neler istiyor daha senden. Çabuk toparlar inşallah.

Kızlar ben ayrıntılı ultrason için zeynep Kamile gittim istem yaptırdım önce. Sonra mhrsden randevu aldım almak çok zor ama birkaç gün uğraştım gece 12de almayi başardım. 20+5 güne geliyor çok mu erken almışım randevuyu. 19-24 haftalar arası yazmış doktor kağıda ama emin olamadım.

İyi pazarlar herkese #ayshemina geçmiş olsun sana ve kuzuya bi kaç güne toparlar bizde yaşamıştık Allah beterinden saklasın

Hepinize hayurli pazarlar anneler ben 16.haftamda hissettim warmi bole erken hisseden yoksa benim bebismi aceleci cikti

Normal cnm ben de o civardayken yaptirdim her biseycigine baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…