- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Canım zaten gelende hemen gelmez belki yakın akrabalar onlarda yine bekler herhalde 15 gün filan benim kizimda komşular 2 aylıkken gelmişler di geçen annem aradı kardeşimin eşi doğum yaptı bebek bir aylık oldu daha yeni gelmiş komşular aslında birazda çevrenizede bağlı bir durumBenim çok komşum falan yok, gelmez herhalde yakından kimse ama annemin ve kayınvalidemin arkadaşı, eşi dostu falan gelir herhalde. Bir de benim arkadaşlarım. Ya ben mi yabaniyim bilmiyorum ama bana insan rahat bırakılmalıymış gibi geliyor. Öyle yedi düvel akın edecek, ben zaten yeni doğum yapmış olacağım insanların karşısında yatakta, pijamayla mı oturacağım? Ay düşüncesi bile rahatsız edici geliyor. Ben yakın olan akrabalara falan bile doğum yapar yapmaz gitmedim, insan biraz rahat bırakılmalı bence. Zaten derdi başından aşkın olacak, sıcakta bunalacak bir de her gelen onu yapma bak bunu yapma bebeği böyle sar falan diyecek, düşününce bile stres oldum. Ben hastalıkta da doğumda da ev kurarken de insana biraz rahatlık verilmesi taraftarıyım. Çeyizim eve getirildiğinde de annemle atışmıştım kalabalık getirmesin, çeyiz serme falan çıkartmasın başıma diye.
ahaha insan dusundukce stres oluyor evet benim de valla cakasim geliyor oyle insanlara. bide gelip israrla seni ve bebegi openler olacak hasta mi aksiriyor mu tiksiriyor mu bulasir mi diye dusunmeyecek. elini yikamadan bebege dokunmaya kalkacak bunlar hep sinir ziplatan seylerbenim de esimin de ailesi sehir disinda. zaten esimin ailesi oyle mevlutmus falan isi yok yardimi da dokunmaz hic oturur misafir gibi. o yuzden istanbulda evde yapmayacagim mevlut. belki bursaya ailemin yanina gidince yapariz orda. zaten burda da yapmaya kalksam gelecek cogunluk bizim taraf :)
evet çok dikkat edin lütfen, hasta çocuk ve insanlardan uzak durun. ben çok sinirliyim hala,,, yani aklım almıyor kusan, ishal çocuğu alıp da komşuya gitmek nedir? açıkça söyledim bundan sonra hastayken görüştürmeyelim çocukları diye. insanlar bilinçli davranmıyor malesef o yüzden de hastalıklar salgına dönüşüyor kadın dün hala diyor ki "benim kız hala ishal", e parkta bahçede ne işin var o zaman, diğer çocuklara da mı bulaşsın yani? anlamıyorum
Benim kizimda kova ve hep yüzüstü yatar :))Cnm biz de nikah dugun sonrasi hic mevlid okutmadik oyle bir adet yok aslinda ama tercih edip okutanlar oluyor tabi. Bir de yeni ev alanlar evde bet bereket olsun nazar degmesin fln diye okutuyorlar o yaygin birsey... Ama bebegi kirkinda mevlud adetlerimiz arasinda iste o noktada gonlunden gecen birsey dagitirsin ama benim arkadaslarimdan da hic bebek mevludu yapan olmadi....mesela ben kolonya siselerinin icine pembe renk kolonya dagitmayi dusunuyorum. Ama farkli seyler de dagitanlar oluyor tespih yasini serif gibi... yani aslinda herkes butcesine zevkine gore birseyler yapmaya calisiyor. Benim cocuklugumdan hatirladigim kulah icine nane sekeri akide sekeri konup dagitildigi ama teyzem e sordum o bebek mevludunde degil ölunun arkasindan okutulanda dagitiliyormus...
Cnm ben de yuz ustu uyurum 30 yildirama sukur oyle uyumuyorum suan. Dunyadaki insanlarin yalnizca yuzde 15 i yuz ustu uyuyormus ozgurlugune duskun bagimsiz ve guclu karaktere sahip insanlar oluyorlar diye okumustum. Ben kova burcuyum mesela esim de kova o da yuz ustu uyuyor. Senin burcun ne?
Seni sancı çekerken görmezler canım öyle herkes de gelmez zaten hastaneye çok yakınların ancaBeni de o gün ile ilgili o kalabalık endişelendiriyor. Eşime de söylüyorum ama anlamıyorbence herkes en az 5 saat sonra gelmeli. Ne gerek var erkenden gelip ben orada kıvranırken seyretmeye. Ben de yabaniyim sanırım bu konuda
Siz önceden hemşireyi uyarin çok dolusunca insanlar zararlı bukadar deyip kibarca söylesinler hem siz değerli kötü olmamış olursunuzValla onun adı yabanilikse ben de öyleyim. Hele doğumhaneye falan yanıma kimseyi alamam. Ama bizim de sülale kalabalık, bir de hepsi çok meraklı. Mesela aklıma takılıyor. Diyelim ki doğumdan çıktık, herkes odaya toplandı. Bebek acıktı, ne olucak? Herkesi dışarı mı çıkarıcam emzirmek için. Umarım kendileri anlayışlı olurlar da bizim söylememize gerek kalmaz.
benim yaşadığım yerde fazlaca kullanan var çok tercih ediliyor bende önce onu araştırdım aslında hatta anakucagi port bebe olan vardı hangi modeldi hatırlamıyorum ama casual di yine bizim o hosumuza gitmişti sonradan kraftin itme sapından iç ve disa dönmesi hosumuza gitti krafti aldıkKızlar internetten de baya yorum okudum ama sizlere de sormak istedim. Casual Cadillac Air hakkında bilgisi olan var mı? Biz 2 farklı mağazada denedik, sürüşü falan hoşumuza gitti. Portbebe, anakucağı falan hepsi var. Tek dezavatajı kasası yalnızken benim kaldırmam için biraz ağır bir de bagajda fazla yer kaplıcak gibi. Ama 2.si de o kadar da önemli değil bizim için.
Fiyatı 1500 lira, sizce bu fiyata veya biraz daha düşüğüne alternatif başka bir araba bakalabilir miyiz? Araba işini bu haftasonuna kadar halletmeyi düşünüyoruz. Fikir ve önerilerinize açığız.
cnm bnde yuz ustu yatyrm normal yatsam bile kalktgmda yuz ustu buluyrm bebege bisey olrmuCnm biz de nikah dugun sonrasi hic mevlid okutmadik oyle bir adet yok aslinda ama tercih edip okutanlar oluyor tabi. Bir de yeni ev alanlar evde bet bereket olsun nazar degmesin fln diye okutuyorlar o yaygin birsey... Ama bebegi kirkinda mevlud adetlerimiz arasinda iste o noktada gonlunden gecen birsey dagitirsin ama benim arkadaslarimdan da hic bebek mevludu yapan olmadi....mesela ben kolonya siselerinin icine pembe renk kolonya dagitmayi dusunuyorum. Ama farkli seyler de dagitanlar oluyor tespih yasini serif gibi... yani aslinda herkes butcesine zevkine gore birseyler yapmaya calisiyor. Benim cocuklugumdan hatirladigim kulah icine nane sekeri akide sekeri konup dagitildigi ama teyzem e sordum o bebek mevludunde degil ölunun arkasindan okutulanda dagitiliyormus...
Cnm ben de yuz ustu uyurum 30 yildirama sukur oyle uyumuyorum suan. Dunyadaki insanlarin yalnizca yuzde 15 i yuz ustu uyuyormus ozgurlugune duskun bagimsiz ve guclu karaktere sahip insanlar oluyorlar diye okumustum. Ben kova burcuyum mesela esim de kova o da yuz ustu uyuyor. Senin burcun ne?
Kızlar aranızda hamile yastığı kullanan veya bu konuda bir tavsiyesi olan var mı?
Gece nasıl yatarsam yatayım sonra yine yüzüstü yatış poziyonuna dönüyorum. Evdeki yastıklarla idare etmeye çalıştım ama onları da yere atıyorum farkında olmadan :) Hamile yastığı belki işimi kolaylaştırır gibi geliyor. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?
Ay çok tatlılar, kuzulara bayıldım :)Tabi paylaşırım canım. Hatta aklımda bir yatak süsü yapmak var. Yapabilirsem şu Tarafa bir şey yapacağım besigin üzerine :) bir de adinin bas harfi ile yine sus yapmayı planlıyorum. Besigin önüne asacağım:)
Ben yengeç ama yüzüstü yatmazsam uyuyamam sanırdım, hamileliğimden beri yan yatarak başlıyorum geceye sabaha genelde sırt üstü uyanıyorum, çok Nadire'n yüz üstü, çünkü göbek büyüdü :)Cnm biz de nikah dugun sonrasi hic mevlid okutmadik oyle bir adet yok aslinda ama tercih edip okutanlar oluyor tabi. Bir de yeni ev alanlar evde bet bereket olsun nazar degmesin fln diye okutuyorlar o yaygin birsey... Ama bebegi kirkinda mevlud adetlerimiz arasinda iste o noktada gonlunden gecen birsey dagitirsin ama benim arkadaslarimdan da hic bebek mevludu yapan olmadi....mesela ben kolonya siselerinin icine pembe renk kolonya dagitmayi dusunuyorum. Ama farkli seyler de dagitanlar oluyor tespih yasini serif gibi... yani aslinda herkes butcesine zevkine gore birseyler yapmaya calisiyor. Benim cocuklugumdan hatirladigim kulah icine nane sekeri akide sekeri konup dagitildigi ama teyzem e sordum o bebek mevludunde degil ölunun arkasindan okutulanda dagitiliyormus...
Ablamın kaynanası çıkmamıştı dışarı, hemşire altını falan temizliyor sonuçta sezeryan sonrası, kaynana ben çıkmam dedi. O benim bile psikolojimi bozdu mesela. Kovsan kovdu derler. Ama sonuçta altın çıplak ve orada bir pansuman vs yapılıyor. Ay Allah korusun öyle birşey olmasın, sinirim bozulur.Valla onun adı yabanilikse ben de öyleyim. Hele doğumhaneye falan yanıma kimseyi alamam. Ama bizim de sülale kalabalık, bir de hepsi çok meraklı. Mesela aklıma takılıyor. Diyelim ki doğumdan çıktık, herkes odaya toplandı. Bebek acıktı, ne olucak? Herkesi dışarı mı çıkarıcam emzirmek için. Umarım kendileri anlayışlı olurlar da bizim söylememize gerek kalmaz.
bMerhaba Sadi konuk Küçükçekmece deki Tepeüstündeki hastane mi? Detaylı USG fiyatı nedir?
Yuz ustu uyumaman lazim yastik kullan cnmcnm bnde yuz ustu yatyrm normal yatsam bile kalktgmda yuz ustu buluyrm bebege bisey olrmu
En gec 28 birinci doz 32 ikinci doztetenoz en son hangi hafta olunur
nemlendirici yerinede mi güneş kremi kullanıyorsunz
o kremi biliyorm evet çok güneşede çıkmıyorm ama
Fiyati gayet ideal cnm sonucta uzun sure kullanilacak birsey. Bebisin rahat etsin.Kızlar internetten de baya yorum okudum ama sizlere de sormak istedim. Casual Cadillac Air hakkında bilgisi olan var mı? Biz 2 farklı mağazada denedik, sürüşü falan hoşumuza gitti. Portbebe, anakucağı falan hepsi var. Tek dezavatajı kasası yalnızken benim kaldırmam için biraz ağır bir de bagajda fazla yer kaplıcak gibi. Ama 2.si de o kadar da önemli değil bizim için.
Fiyatı 1500 lira, sizce bu fiyata veya biraz daha düşüğüne alternatif başka bir araba bakalabilir miyiz? Araba işini bu haftasonuna kadar halletmeyi düşünüyoruz. Fikir ve önerilerinize açığız.
Yüzüm çok kuruysa ayriyeten nemlendirici de sürüyorum la roche possay in ama değilse direk güneş kremini kullanıyorum çoğunlukla. Tetanoz en son ne zaman olunuyor ben sormadım ama sanırımtetenoz en son hangi hafta olunur
nemlendirici yerinede mi güneş kremi kullanıyorsunz
o kremi biliyorm evet çok güneşede çıkmıyorm ama
merhaba canım ben özele gidiyorum. peki buradan detaylı usg için randevu alabilirmiyim.bide nasıl randevu veriyorlar yardımcı olurmusun?Yok güzelim Bakırköy devlet hadtanesinin diğer adı. Ücretsiz o nedenle.
b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?