2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım zaten gelende hemen gelmez belki yakın akrabalar onlarda yine bekler herhalde 15 gün filan benim kizimda komşular 2 aylıkken gelmişler di geçen annem aradı kardeşimin eşi doğum yaptı bebek bir aylık oldu daha yeni gelmiş komşular aslında birazda çevrenizede bağlı bir durum

biz geçen sefer sabun ve peşkir (küçük peştemal) dağıttık hanımlar. üzerlerine de uyuyan bebek nakışı yaptırdım. çok sevimliydi :) herkes de seve seve kullanmıştır banyosunda eminim... zaten bazılarının gördüm de kullandıklarını :) şimdi kararsızım ama,aynı olmasın istiyorum

Son düzenleme:

Ya ben zaten misafirlik de olsa eve girer girmez el yıkayan, yıkamadığımda elimde bakteriler kollarıma yüzüme yürüyormuş gibi hisseden bir insanım. Hele hamileliğin başından beri günde en az 20 kez el yıkıyorum mecburiyetten, dışarı çıktıysam falanda tuvaletim olmasa bile en azından el yıkamak için lavabo molası veriyorum sağı solu çok elledikçe. Evime de misafir geldiğinde ellerini yıkamadığını fark edersem huzursuz oluyorum, laf arasında ben de x'le uğraştım ya da ben de mutfağa gireceğim bir elimi yıkayayım hemen geliyorum diye hatırlatıyorum yemek falan yiyeceksek. Dışarıda toplu taşıma kullanılıyor, market arabası, para, ayakkabı bağcığı bir sürü şey elliyorsun nasıl yani o elinle küçücük bebeğe dokunursun. Hiç mi vicdanın sızlamıyor ben şuncacık bebeğe dışarının tüm mikrobunu pisliğini bulaştırıyorum diye düşünmüyorsun! Kuzenim bebekken eve girer girmez kucağıma atlardı, dur ellerimi yıkayıp seni seveceğim derdim ağlardı almıyorum diye ama büyüdükçe o da alıştı peşimden tuvalete gelir beklerdi seveyim diye. Valla burnu havada diyecekler, görmemişin çocuğu diyecekler, bir senin çocuğun var sanki diyecekler ama buyursunlar desinler. Ben mikroptan, hastalıktan koruyayım da el alem söylensin istediği kadar.

Düşüncesiz insan cok maalesef, insan sinir olur valla. Sen iyi bişey dememişsin ,ben olsam tutamazdım kendimi:)

Benim kizimda kova ve hep yüzüstü yatar :))
Seni sancı çekerken görmezler canım öyle herkes de gelmez zaten hastaneye çok yakınların anca
Siz önceden hemşireyi uyarin çok dolusunca insanlar zararlı bukadar deyip kibarca söylesinler hem siz değerli kötü olmamış olursunuz
benim yaşadığım yerde fazlaca kullanan var çok tercih ediliyor bende önce onu araştırdım aslında hatta anakucagi port bebe olan vardı hangi modeldi hatırlamıyorum ama casual di yine bizim o hosumuza gitmişti sonradan kraftin itme sapından iç ve disa dönmesi hosumuza gitti krafti aldık

Arkadaslar bebek sekeri olarak bundan yapmak istiyorum kendi emeqimle nasil sizce fikir aliyim dedim

Eklentiler

• images (2).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 59
cnm bnde yuz ustu yatyrm normal yatsam bile kalktgmda yuz ustu buluyrm bebege bisey olrmu

Ben okadar takmıyorum geleni gideni kızlar en fazla gelir 20 dakka oturur giderler zaten evinize gelicek insanlar sizin cevreniz baktıniz hosunuza gitmeyen bişey var alır yatirirsiniz beşiğine mikrop konusunda zaten bizim ablamiz taşıyacak okuldan mikropları yapicak bişey yok karantinada buyutemeyiz ya illaki biryerleden bulasicak biseyler Allah beylerinden korusun yeterki sagsaglim doğsunlar sanırım birazda yapıyla alakalı öpme konusunda bende hassasim tabi ama ben şimdiye kadar el kadar bebeği kimsenin hususi alıp öptüğünü görmedim gorursemde uyaririm isteyen kırılabilir sıkmayin canınızı herşey olucagina varıyor sonra stres olup bebeğe yansiyacagina insanlarin canını sıkın :)))

Canım ben de bacak arama yastık kokumun altına yastık koyuyorum ama sabah sırt üstü uyanıyorum. İmkanı yok ki sadece ve sadece sola yatmanın sabah yine şişmiş bir biçimde uyandım tabi

Ay çok tatlılar, kuzulara bayıldım :)

Ben yengeç ama yüzüstü yatmazsam uyuyamam sanırdım, hamileliğimden beri yan yatarak başlıyorum geceye sabaha genelde sırt üstü uyanıyorum, çok Nadire'n yüz üstü, çünkü göbek büyüdü :)

Ablamın kaynanası çıkmamıştı dışarı, hemşire altını falan temizliyor sonuçta sezeryan sonrası, kaynana ben çıkmam dedi. O benim bile psikolojimi bozdu mesela. Kovsan kovdu derler. Ama sonuçta altın çıplak ve orada bir pansuman vs yapılıyor. Ay Allah korusun öyle birşey olmasın, sinirim bozulur. onun için önceden bir arkadaşımı bu konuda görevlendireceğim. Odayı boşalt ak gerekince herkesi bir güzel dışarı çıkartabilecek cevvallikte olmalı :) böylece küsemez misafirler ve rahat ederim diye düşünüyorum.

Fiyati gayet ideal cnm sonucta uzun sure kullanilacak birsey. Bebisin rahat etsin.

Ben hamileligimin başından beri huzursuz uyuyorum bütün gece uyanarak geçiyor ilk zamanlar gergin rüyalar kabuslar yüzünden şimdide yatış posuzyonundan hiçbir şekilde rahat değilim sağ sol da yatsam sırt üstü yatsam rahatsız sanki dikenler var yatakta son aylarda sıcaktan uyuyamam e zaten sonra bebiş doğar bir daha uykuyu Araki bulasin :))

tetenoz en son hangi hafta olunur
nemlendirici yerinede mi güneş kremi kullanıyorsunz
o kremi biliyorm evet çok güneşede çıkmıyorm ama
Yüzüm çok kuruysa ayriyeten nemlendirici de sürüyorum la roche possay in ama değilse direk güneş kremini kullanıyorum çoğunlukla. Tetanoz en son ne zaman olunuyor ben sormadım ama sanırım arch2401 arkadaşımz yazmıştı 32. Haftada bitmiş olması lazım diye yanlış hatırlıyorsam düzeltir umarım . Bu yüzden ilk dozun en geç 28 de bir ay sonra yani 32 de ilinci dozun yapılması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…