2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba hanımlar bu gun detaylı usgmiz var. Bebeğimiz iyi ama sağ uterin arterde direnc yani çentik var kan akışı az. Bu hafta perinotoloğdan randevu almaya çalışacağım. Boyle bir durum yasayaniniz goreniniz var mı?

Ben yaşamadım canım ama yaşayan birini tanıyorum ihmal etme lütfen

Acaba yaşıyormu karnım yumuşadı bugün tekmelemedi çokta çirkinim zaten siskoyum da bir tek benmi böyleyim bugün bayan tedirginim ben

Ayyyy canim ayni benim gibisin suan bu hamilelik psikolojimize quldum warya sayende herseyden korkuyoruz nolacak bizim bu halimiz bende kiloyu hayatta sevmem simdi millet sen niye kilo almadin dediqinde aqlayasim qeliyo

Normal normal walla bende cok zor qeciriyodum ama artik bebemi hissettiqimden beri butun kotu seylere kulak tikiyorum hiccc biseyi kafama takmamaya calisiyorum sonucta bebeqimden onemli deil hicbisey anladim dunku karin aqrimla kaybetmekten korktum Rabbim korusun deidmki hersey bosmus

Kızlar güneş kremi kullanıyor musunuz veya almayı düşünüyor musunuz hangi marka tavsiye edersiniz

yürüyüşe ben de başlayamadım ama hem işyerinde hem evde çocukla epey hareket ediyorum mecbur.. yine de işi bırakınca düzenli başlamak istiyorum...
Ben bugün başladım canım yürüyüşe 1 saat yürüdüm bakalım hergün yürümek istiyorum başarabilirsem

Düşüncesiz insan cok maalesef, insan sinir olur valla. Sen iyi bişey dememişsin ,ben olsam tutamazdım kendimi:)
BirAz söylendim ama anladığını sanmıyorum. Bahçede elma yediler o yüzden diyo hala; halbuki bizim bakıcımız kessem elini silmeden bişey yedirmez. Bebek doğunca zaten daha da net söylicem. Çocuklu misafir kabul etmiyoruz diye. Hatta şimdiden başlayayım en iyisi :) ya bi kere getirdi biZe çocuğun yanakları kıpkırmızı, bunun ateşi var doktora götür diyorum yok yok burnu akıyo sadece diyor. Gözünün önünde ölçtüm 38,5 çıktı. Böyle bi rahatlık olamaz. Kırk kere de söyledim, çocukta ateş varsa çok çok büyük ihtimalle enfeksiyon vardır ve bulaşıcıdır diye. burası da kreş değil ki hem, sen hasta masta dinlemeyip çocuğunu oyalamaya getiriyosun... anlamıyor işte... mesafe koyucam artık...

Ben bugün başladım canım yürüyüşe 1 saat yürüdüm bakalım hergün yürümek istiyorum başarabilirsem
Darısı başıma :) koşu bandı var evde ama ona tehlikeli diyorlar hamilelikte. Akşamları kızı uyutup bahçede yürücem inşallah...

Darısı başıma :) koşu bandı var evde ama ona tehlikeli diyorlar hamilelikte. Akşamları kızı uyutup bahçede yürücem inşallah...
İnşallah canım inan çok rahatlattı beni yürüyüş yapmak kendimi daha iyi hissettim

Merhaba kizlar .
Az once doktordan geldik. 4lu test icin muayene oldum ve kan verdim. Sonuclar 1 hafta sonra cikacakmis ve doktor arayip bilgilendirecekmis.
Servikal ölçüm yapti. Once karindan bakti,sonra da vajinal bakti. Cok sukur iyi cikti. 47 mm mis. 3 üstü olmasini isteriz dedi doktor.
Plesentam biraz asagidymis ama sorun yok,o zamanla yukari cikacak dedi. 2 hafta sonraya yani 20+2 de ayrintili icin randevu aldik.

Bende yarın sağlık ocağına gidicem dokuzda kan tahlili ve tetenoz var kan tahlili ne için dedim rutin kan sayımı dedi sizde yaptırdınız mı kizlar

Acaba yaşıyormu karnım yumuşadı bugün tekmelemedi çokta çirkinim zaten siskoyum da bir tek benmi böyleyim bugün bayan tedirginim ben
İlk hareketlerini hissedene kadar ben de öyleydim, ay sanki karnım büyümemiş gibi falan diye kendimi yiyordum içten içe. Hem doktora gidip sağlıklı onayını alınca hem de bebek kımıldamaya başlayınca geçti şimdilik. Artık bu kuruntuya kapılırsam sağlık ocağına gidip kalbini dinlemeyi düşünüyorum randevuma çok varsa.

Bende yarın sağlık ocağına gidicem dokuzda kan tahlili ve tetenoz var kan tahlili ne için dedim rutin kan sayımı dedi sizde yaptırdınız mı kizlar
Kan tahlili için beni de çağırdılar, benim de geçen hafta doktor randevum vardı sordum kan vermeme gerek var mı diye yok dedi ama aşı ol dedi, oldum ben de. Sağlık ocağındaki doktor da ateşimi tansiyonumu ölçtü, varis ödem var mı onu kontrol etti, bir şikayetim var mı onu sordu. Hastanede yaptırdığım testlerimi götürdüm onları kaydetti. Eğer sen de son birkaç ay içinde kan sayımı yaptırdıysan onları verebilirsin, ikili üçlü test bağışıklık testi falan ne varsa. O zaman gerek duymayabilirler kan almaya.

Sağlık ocağında ki kalp dinleme cihazı hakkında güvenilir değil diye çok kafamı kurcaladilar yarın gidicem ama bakalım ben en son kan sayımını 8 haftalikken yaptırdım ozamana goturmustum zaten ama 3_4 lu teste gerek duymadı benim doktorum neyse yapılsın bakalım

kızlar ben de geçen hamilelğimde şeker testi yaptırmayı istemedim. çünkü hamilelik boyınca tatlı ve şekerli hiç birşey tüketmiyordım. ailemde de şeker hastası yok. ama doktorum yine de önerdi ve şeker miktarının çok gazla olmadığını söyledi. doktoruma güvendiğim için yaptırdım ve şekerim yüksek çıktı. yani gebelik şekerim vardı. o günden sonra kan ölçmeye başladım parmaktan. çok ilginç şeyler farkettim. mesela 1 bardak süt, bezelye yemeği, patates, çeyrek simitin,vb. kan şekerini acayip yükselttiğini gördüm. normalde ben sütü kahvaltıda çay yerine içiyordum ve şekeri bu kadar yükseltebileceğini bilmiyordum mesela. bunun gibi bir sürü besin kan şekerini direk yükseltiyor. yani bence siz de şekeri sadece şekerle bağlantılamayın ben öyle yapmıştım ve yanıldım. şimdi diyorum ki iyi ki şeker yükleme testini yaptırmışım yoksa istemeden bebeğime zarar verecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…