Merhaba arkadaşlar. Bugün hem detaylı ultrasonu doktorumla gorusmeye gittim hem de hamile yogası ve yüzmeye başlayacağım için spor yapabilir raporu almam gerekiyordu. Doktorum muayene etti her şey çok güzel çıktı. Rapor için de bazı testler istedi. İdrar tahlili yaptırdım ve sonucunda idrarda bakteri çıktı, bu da hamilelikte tedavi edilmesi gereken bir şey. Azdı sayı muhtemelen yeni başlamış ancak doktorum ilaç verdi, cuma günü testi yenileyeceğim. Bundan sonra da ayda bir bu testi yaptırmayı düşünüyorum. Spor yapabilir raporu olmasa hiç idrar testi falan istenmemişti, hiçbir belirtide görmemiştim. Siz de yaptırmıyorsanız muayene zamanlarında yaptırın bence ihmale gelmez.
nilselen
aldım canım 13 nisana bende hayırlı haberler alalım inşllh sadece rapor veriyorlarmış görüntü Yokmuş hani hatıra falan kalsın dersen bi görüntüleme merkezinde cüzi bir miktara resim cd veriyorlar bilgin olsun
ay evet hayırlı haberlerimiz olsun canım benim. Bak ben onu sormadım, zaten konuşacak fırsat vermeden odadan çıkarttı beni :) ancak eşim gelebilir mi diye sordum, evet dedi. Ay neyse güzelce bebeği incelesin de resmi çok önemli değil :) onu da dediğin gibi bir yerde hallederiz. Var mı bildiğin görüntüleme merkezi canım, 4 boyutlu mu diyorsun görüntü olarak?
Merhaba arkadaşlar. Bugün hem detaylı ultrasonu doktorumla gorusmeye gittim hem de hamile yogası ve yüzmeye başlayacağım için spor yapabilir raporu almam gerekiyordu. Doktorum muayene etti her şey çok güzel çıktı. Rapor için de bazı testler istedi. İdrar tahlili yaptırdım ve sonucunda idrarda bakteri çıktı, bu da hamilelikte tedavi edilmesi gereken bir şey. Azdı sayı muhtemelen yeni başlamış ancak doktorum ilaç verdi, cuma günü testi yenileyeceğim. Bundan sonra da ayda bir bu testi yaptırmayı düşünüyorum. Spor yapabilir raporu olmasa hiç idrar testi falan istenmemişti, hiçbir belirtide görmemiştim. Siz de yaptırmıyorsanız muayene zamanlarında yaptırın bence ihmale gelmez.
İyi dedin, idrar tahlili en son herald 1 yıl önce dalan yapıldı hamilelikte hiç yapılmadı bana ya allahım doktor söyler ama böyle şeyleri, herşeyi biz hatırlatacaksak olmaz ki böyle
evet çok dikkat edin lütfen, hasta çocuk ve insanlardan uzak durun . ben çok sinirliyim hala,,, yani aklım almıyor kusan, ishal çocuğu alıp da komşuya gitmek nedir? açıkça söyledim bundan sonra hastayken görüştürmeyelim çocukları diye. insanlar bilinçli davranmıyor malesef o yüzden de hastalıklar salgına dönüşüyor kadın dün hala diyor ki "benim kız hala ishal", e parkta bahçede ne işin var o zaman, diğer çocuklara da mı bulaşsın yani? anlamıyorum
Nasıl bir mantıktır ben de anlamam, hasta olan uzak dursun kardeşim, başkasını o hale getirmekten insan ben memnuniyet duyar ki anlamam. Azıcık bile hasta hissetsem bana yaklaşmayın derim. Hele ki çocukların olduğu ortama bile girmem. çok geçmiş olsun
çok hissetmiyorm ki canm sadece geceleri
ama anne mutluysa bebekte mutludur
o içerde şimdi spor araba nın motor sesi derecesinde seslerle duruyormuş
bebekler o yüzden arabada güzel uyurmuş
Önümüzdeki günlerde hissetmeye başlarsın, işte o zaman insan heyecanlanıyor :)
Müzik dinletmek Laz'ım karnınıza kulaklık takıp. Bunu öneren çok oldu ama ben de daha başlamadım.
Ben bu ay güneşin iyice yüzünü göstermesiyle kullanmaya başladım. Uriage Bariesun 50 faktör kullanıyorum. UVA ve UVB korumalı. Hassas ciltlere uygun, parfüm içermiyor.
İyi dedin, idrar tahlili en son herald 1 yıl önce dalan yapıldı hamilelikte hiç yapılmadı bana ya allahım doktor söyler ama böyle şeyleri, herşeyi biz hatırlatacaksak olmaz ki böyle
Bana hamileliğimin başında yapmışlardı ama kaç aydır yapmadılar. En son 5 haftalık hamileydim yani 4 ay olmuş. Bence her ay yapılmalı. Zaten düşünüyordum neden yapmıyorlar diye. İyi ki spor sebep olmuş.
Canım bir bir buçuk ay önce aldım randevuyu yoksa hemen vermiyorlar Ne yazık ki bulabilir misin bilmiyorum ama bence deneyebilirsin. Ben ikili test için randevu bulamamıştım ama yine Bu topikten bir arkadaş benden sonra gitmiş ve tam da o sırada iptal edilen bir randevunun yerine randevu alabilmişti. O yüzden şansını dene derim ben. Perinatologun kapısına gidip bekle, randevu almana gerek Yok. Kadın Doğum polikliniği içinde (renkli doppler) yazıyor sanırım kapıda oraya git kapıyı çal ve bilgi al. Umarım randevu bulursun.