Merhaba hanımlar bu gun detaylı usgmiz var. Bebeğimiz iyi ama sağ uterin arterde direnc yani çentik var kan akışı az. Bu hafta perinotoloğdan randevu almaya çalışacağım. Boyle bir durum yasayaniniz goreniniz var mı?
Canım bursada iki tane perinatolog var biri prof yalçın kimya ücreti 800 tl diğeride acıbademde oda 1350 tl bende o yüzden jimerde muayene oluyorum oranın radyoloğuna yaptıracağım 250 tl fiyatı
Canım bursada iki tane perinatolog var biri prof yalçın kimya ücreti 800 tl diğeride acıbademde oda 1350 tl bende o yüzden jimerde muayene oluyorum oranın radyoloğuna yaptıracağım 250 tl fiyatı
Canim ya ben de seni gecirdim aklimdan yazismistik diye ama adini bir turlu hatirlayamadim. Gecmis sayfalardaki konusmalarim da silinmis. Sagolasin :)
Bu randevuyu pembemavideki doktorum verdi ama doruga gecmeyi dusunuyorum ya orda perinatolog var mi bilemedim. Doktor da yok deyince sorayim dedim sizlere.
Canim ya ben de seni gecirdim aklimdan yazismistik diye ama adini bir turlu hatirlayamadim. Gecmis sayfalardaki konusmalarim da silinmis. Sagolasin :)
Bu randevuyu pembemavideki doktorum verdi ama doruga gecmeyi dusunuyorum ya orda perinatolog var mi bilemedim. Doktor da yok deyince sorayim dedim sizlere.
Canım doruktada yok perinatolog iki tane var biri yalçın kimya diğeride acıbademde oda istanbuldan geliyor belirli günler başkada perinatolog yok canım bursada
Benimki tup bebek oldugu icin yapiyor diye dusundum ama tup yaptiran bircok arkadasima yapilmamis ama dogal yoldan hamile kalan bir cok kisiye yapilmis.
Erken dogum riskine karsi yapiliyormus bu olcum. Eger rahim agzi olcusu 2 cm in altindaysa servikal dikis atiliyormus. Ara ara da olcum yapilip kontrol ediliyormus. Boyle soylemisti doktorum.
Kızlar telefonuma hamile egzersizi indirmiştim ama bir türlü yapacak vakit ayırmamıştır kendime, az önce yaptım, 20dk lık bir program, aslında güzel bir şey, dışarı çıkacak vakit değilse evde yapmak güzel oluyor. Akşamın bu saatinde yürüyüşe çıkamam mesela bir de ben işten 9-10 gibi dönüyorum bu aralar, bundan yapsam her akşam 20 dk güzel olur gibi geldi. Tabi yürüyüş şansı olana o daha iyi. :)
Canım doruktada yok perinatolog iki tane var biri yalçın kimya diğeride acıbademde oda istanbuldan geliyor belirli günler başkada perinatolog yok canım bursada
Yazmayi unuttum. Perinatologa eger ayrintilida riskli bir durum cikarsa gonderiyorlarmis. Oyle dedi doktor.
Sana kacinci haftada yapilacak canim,aldin mi randevu?
Yazmayi unuttum. Perinatologa eger ayrintilida riskli bir durum cikarsa gonderiyorlarmis. Oyle dedi doktor.
Canım radyolog da yapıyor ama perinatoloğa yaptırmak daha doğru diye düşünüyorum. Ben ikili testi de detaylıyı da perinatoloji uzmanına yaptırdım. Bursa da perinatolog olmaması saçma geldi bana. İnternetten bir araştırırsan özel muayenesi olan bir perinatolog bulursun bence.
Kızlar telefonuma hamile egzersizi indirmiştim ama bir türlü yapacak vakit ayırmamıştır kendime, az önce yaptım, 20dk lık bir program, aslında güzel bir şey, dışarı çıkacak vakit değilse evde yapmak güzel oluyor. Akşamın bu saatinde yürüyüşe çıkamam mesela bir de ben işten 9-10 gibi dönüyorum bu aralar, bundan yapsam her akşam 20 dk güzel olur gibi geldi. Tabi yürüyüş şansı olana o daha iyi. :)
adriatic
Ateşiniz kaç derece ölçtünüz mü? Eğer 38 den yüksekse doktora gidin bence enfeksiyon vs olabilir. Eğer düşükse de bol limon sıkıp için en dogal tavsiyem bu olabilir. Burun tıkanıklığı için de burun bandı kullanın gece yatarken.
bende bursadayım canm cumartesi gdicez dr.a o zaman sıra alıcaz biz hastanede olmak istemedik bizi bir arkadasına yönlendiricek istersen o zman haber veririm sana
Evet canım uygulama olarak indirdim, belli bir kısmı ücretsiz. Onlar yetiyor ama ücretli olan adımları da satın alabiliyorsun. Ücretsiz kısmı yapsan bile yeter diye düşünüyorum. :)