28 ilk doz 32 ikinci doz bunlar engeç olan surelerTetanozu sordum doktora. Tez doz vurun dedi. Saglik ocagi 27+2de cagirdi. Vurduranlar tek doz mu 2 doz mu vurunacaksiniz ? Kacinci haftalarda?
Siz soylemezsseniz hayatta bakmiyorlar hep kayiplar bu yuzden oluyor talep edin baksinlar
2 bebegimi kaybettim ben bu yuzden... hatta 2. De olcum yapildigi halde bir ise yaramadi cunku acilma bir anda oldu... simdi 12. Haftada diktirdim cok sukur.Ben de bunu anlamiyorum. Madem boyle sonuclarla karsilasiliyor,neden bakilmiyor.zor bir sey degil yani olcmek.
Çok saol :) bebek varken daha kolay kontrol etmek, çekinmeden söylüyorum ben, ne derlerse desinler... ama işte biraz büyüyünce artık çok da kıl olmayayım diye karşıdan bekliyorsun aynı hassasiyeti ama pişman ediyorlar... ben bebekken bütün konu komşuya net tavrımı göstermiştim, "ay kızarsın diye öpmüyoruz" falan gibi iğnelemeler oluyodu, evet kızarım bebek öpülmez deyip geçiyordum. Dileyen gücensin, hastalanınca cefasını anne çekiyor, elalem sefasına devam ediyor neticedeNasıl bir mantıktır ben de anlamam, hasta olan uzak dursun kardeşim, başkasını o hale getirmekten insan ben memnuniyet duyar ki anlamam. Azıcık bile hasta hissetsem bana yaklaşmayın derim. Hele ki çocukların olduğu ortama bile girmem.çok geçmiş olsun
Acaba neden daha çok yaygınlaştı,, genetik olarak artan bir durum olabilir mi? Bir çeşit bozulma... Yahut önceden bilinmiyordu fazla, şimdi daha bilinçliler belki deUstelik cok yayginlasti servikal yetmezlik gurubuna hergun birer ikiser insanlar katiliyor maalesef
2 bebegimi kaybettim ben bu yuzden... hatta 2. De olcum yapildigi halde bir ise yaramadi cunku acilma bir anda oldu... simdi 12. Haftada diktirdim cok sukur.
Valla cnm bu genetik birsey degil bizim sulalede 1 tane yok ne anne ne baba tarafinda 7 gobek... zaten benle ogrendiler bu nasil birseymis diye. Genelde eskiden rahim ameliyati operasyonu fln gecirenlerde oluyormus ama suan dogustan gelen de epey yayginlasti benimki de dogustan rahim agzi yumusakmis... bilmiyorum suan 25 35 yas arasi kadinlarda cok var topige her gecen gun birer ikiser katiliyorlar biz de supheleniyoruz artik yediklerimizden ictiklerimizden midir nedir anlam veremedik...Acaba neden daha çok yaygınlaştı,, genetik olarak artan bir durum olabilir mi? Bir çeşit bozulma... Yahut önceden bilinmiyordu fazla, şimdi daha bilinçliler belki deaslında çözümü de bu kadar netken... yazık
Amin cnm cumlemizinAllahim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Valla cnm bu genetik birsey degil bizim sulalede 1 tane yok ne anne ne baba tarafinda 7 gobek... zaten benle ogrendiler bu nasil birseymis diye. Genelde eskiden rahim ameliyati operasyonu fln gecirenlerde oluyormus ama suan dogustan gelen de epey yayginlasti benimki de dogustan rahim agzi yumusakmis... bilmiyorum suan 25 35 yas arasi kadinlarda cok var topige her gecen gun birer ikiser katiliyorlar biz de supheleniyoruz artik yediklerimizden ictiklerimizden midir nedir anlam veremedik...
Radyolog yapicak nasipse Bursa'da var diye biliyorum ben İstanbul Ankara Bursa üç şehir söylediler banada bende canakkaledeyim burda yok bu üç şehire gidebilirsin dendi ama ben şu anda gidemem oyuzden radyolog yapicakKizlar ayrintili ultrasonlarinizi perinatolog mu yapti radyolog mu?
Doktoruma sordum radyolog yapacak dedi ve bursada perinatolog yok dedi.
Görüntüleme merkezine gidicem ben hastanede ki doktor yapmıyorBir de ayrintili ultrasonlari hastanenizdeki bir doktor mu yapti yoksa goruntuleme merkezLerine mi gittiniz?
Bebeği besleyen damarlarda daralma diye biliyorum ben yanlışım varsa duzeltir arkadaşımız takip gerektiren bir durumNe demek o canım. Önemli birşey yoktur umarım, aklında kalmasın mutlaka başka bir perinatolog bul ve göster durumu. Hayırlı haberlerle gel.
Bana tek doz vurulacak sanırım ama ikinci gebeliğim ilk gebelikte vurulduğunu için hatırlatma dozu vururuz dedi ebe yarı. Gidicem kesin bilgi veririm ozamanTetanozu sordum doktora. Tez doz vurun dedi. Saglik ocagi 27+2de cagirdi. Vurduranlar tek doz mu 2 doz mu vurunacaksiniz ? Kacinci haftalarda?
bu fiyata perinatolog baktiysa çok iyi zira ben çevre hastanelerden en uygun 300 fiyat aldım radyolog birde Bursa'daki peritonolog 800 muayne ücreti diye biliyorum Ankara'daki ne arkadaş gidicek bu ay 450 yada 500 vericek İstanbul'daki leri hiç sormadım bile siz hangi ildesinizEvet benim sordugum hastanelerde de perinatolog yoktu, radyolog bakıyor dediler. Ben de iyi bir perinatolog buldum kendi özel muayenesi olan, fiyatları da çok farklı değildi ona gidiyorum detaylı görüntüleme gerektiğinde. Sen de bir araştır bakalım fiyat falan al birkaç yerden. Ben ikili test içinde, detaylı içinde 350 tl verdim, ayriyetten 30 tl de istersen cd veriyordu. Hastanelerde yaklaşık aynı fiyatları söylediler.
2016 Ağustos annelerine baktım biraz seneye bu zamanlar ak gıda konuşuyor olucaz inşallah
Sağol canım. Bebeğe giden sağdaki damarda kan akışı azmis. Artan kan hacmine damar dayanamadigi icin centiklenmis. 26.haftadan sonra kendiliginden gecme ihtimali varmış. Gecmezse de düşük kilolu doğum oluyormuş. Inşallah geçer diyelim..Ne demek o canım. Önemli birşey yoktur umarım, aklında kalmasın mutlaka başka bir perinatolog bul ve göster durumu. Hayırlı haberlerle gel.
Hadi ya, insanı ikilemde bırakıyorlar Ne saçmaBana da doktorunuza sorun tek derse tek,2 derse 2 vuralim dediler ama doktor tek dedi. Birinin dedigi digerini tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?