2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz 20. Haftadayız 7kilo aldım toplamda. 52 ile başladım 59um. Dr çok iyi gidiyorsun ne gazla ne az dedi. Aslında biraz fazla ama benim boy 1.70 zayıf hamile kaldım. Zaten zayıf olanlar daha çok kilo alırmış öyle söyledi. Doğrudur çünkü ilk bebeğimde yine aynı kiloyla hamile kalmıştım ve 27kiloyla bitirdim hamileliği. Bunda daha istikrarlı ilerliyorum sanki:)

Canim kadinlar klubunun topigi ikinci kaybimdan sonra girmistim topige. Evet cok guzel haberler var bu hafta bir arkadasimiz 39. Haftasinda sezeryan gunu aldi maasallah. 34 de olan 32 de olan kisaca her haftadan insan var :) maalesef bir de bebegini kaybeden veyahut aciklik tespit edilip acil dikiş atilan arkadaslar var.

Dunku aqrim idrar enfeksiyonundanmis ve karin kaslari qenislediqi icinmis kizlar onu oqrendim Allah'a sukur bisey cikmadi

Dunku aqrim idrar enfeksiyonundanmis ve karin kaslari qenislediqi icinmis kizlar onu oqrendim Allah'a sukur bisey cikmadi
Günaydın kızlar güzel sağlıklı bir gün olsun inşallah hamileliğin en rahat dönemindeyiz gerçekten 27 den sonra gittikçe ağırlaşacağız bence alışveriş ve yürüyüş için en uygun zamanlar hem mis gibi havada yürümek de insanı çok rahatlatıyor . Bahar havası süper şimdi adanada olmak vardı portakal çiçekleri açım zamanı mis gibi kokar hava hemde portakal çiçeği festivali var.. bende adanalıyım canım ama şuanda bursada yaşıyorum Mavili Pembeli

Selam sağlık ocağından geldim tetenozuda vuruldum benim ikinci gebelik olduğu için şimdi ve bir sene sonra olmak üzere iki doz vurulucakmisim decavit dışardan alma gel işte ben veririm dedi kan ve idrar tahlili istedi kalp atışlarını dinletti 4 kilo aldım normal dedi birde gebelikle ilgili bir kitap verdi

Arkadaslar folik asiti biraktinizmi doktor bana birak dedide bende sasirdim normal.demi birakmamiz 5 ayda

günaydın kızlar :) kızımın adını ada koymak istiyorum eşim ve benim adımın baş harflerinden ada oluyor :) ama babam alışamadı bir türlü ada ismine yanına da anlamlı bir isim bulun diyor sizin bu konuda fikriniz nedir

Bende yaklaşık 5 kilo aldım Demir hapından sonra iştahım açıldı bayağı 3 kiloyu son birkaç haftada aldım sıkıntı olur mu acaba abartmış mıyım

Maşallah, 39 harika :) darısı başına inşallah.. gerçi 38 de yeter bize :)

Hmmm tamam anladim arkadaslar tesekkur ederim bende birakacam bikac qun icinde bi soruyum dedim :) offf cok heycanli ya naisl qececek bu qunler :) bitsinde sevelim artikkkk

Bende cinsiueti beklettim netlessin diye nasipse persembe qunu oqrenece cok heyecanli saqlikli olsunda kiz erkek farketmez Rabbim nasil nasip ederse kizim olursa Zümra Naz dusunuyorum bende

Yarim litre de suyu var tatlim onu katmamis hesaba 1 kg si suan bebek suyu plesantasi geri kalan da bizim agirligimiz. Tabi bir de şu var hamilelikten oncekine oranla kan hacmimiz 3 kat arttiyor... ben de toplam 6 kg aldim normalmiş.

ben de cok hareketsizim aslinda kilo almamin bir baska sebebi de o sanirim. senin durumun daha farkli tabiki ama hareketsizlik yuzunden kilo almamiz cok normal.
Arkadaslar folik asiti biraktinizmi doktor bana birak dedide bende sasirdim normal.demi birakmamiz 5 ayda

ben de 3. ay sonunda biraktim demir hapi verdi doktorum

harika spottu o.. dün gibi hatırlıyorum :) eşime soruyorum erkekler tuvaleti nasıl diye, normal diyor; kadınlarınki berbat,, çalışanlar bıkmış... kedi bile pisliğini örtüyo, bi sifon çekmek bu kadar mı zor... çocukları da öyle büyüyor işte. ne ekersek onu biçiyoruz...

ben de cok hareketsizim aslinda kilo almamin bir baska sebebi de o sanirim. senin durumun daha farkli tabiki ama hareketsizlik yuzunden kilo almamiz cok normal.

ben de 3. ay sonunda biraktim demir hapi verdi doktorum

benim de bugün itibariyle 2,8 kilo oldu. son üç ayı çok iyi idare etmem lazım. nası yapıcam bilmiyorum ama yürüyüş fayda eder belki... kilom fazla olduğu için doktor da böyle devam etmem gerektiğini söylüyor. ucunu kaçırmamak için her gün tartılıyorum. öyle olunca daha kolay oluyor kendini kontrol edebilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…