2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım geçmiş olsun, doktor önemli değil dediyse takma kafana hem bak birkaç hafta sonra tekrar kontrol edecekmiş. Hayırlısıyla geçmiş olur inşallah.
Sağ olun kızlar inşallah bir sıkıntı çıkmaz. İyi düşünmeye çalışıyorum iyi olur umarım:)

Son gittiğimde iyi demişti ama sonra haftada bir aldım kızacak kesin bu sefer :) ben dikkat etmeye başlayayım artk

Haklisin canim etrafimdakiler kullaniyo hep decaviti bana vermedi ama aklimda soru isareti kaldi cuma qunu randevum war qidince soracam bi doktoruma cok tesekkur ederim bilqilendirdiqin icin

ben de şimdilik 2,5 - 3 kg arasında gidip geliyorum ama zaten fazla kilolu olduğum için doktor toplamda 7 kg ı geçme dedi. Nasıl olacak hiç bilmiyorum , 6 aydan sonra çok hızlı kilo alınıyor deniyor

yok ben ilkinde son aylar fazla almadım. hatta son ay hiç almadım. geç dank etti kafama çünkü, doktor da kızdı, yazık diil mi sana dedi... tuttum boğazı.. tamamen dikkat etmekle alakalıymış gerçekten, nası olsa sona geldim diye salınca fazla alınıyo bence...

tabi tabi,, elini de öptürmeyin sakın. ağzına götürüyor çünkü... bilinçli insanlar hiçbi şekilde öpmüyo zaten... eşimin bi kuzeni var mesela, geldiler bebek doğunca eve, parfüm bile sıkmadım sakın merak etme dedi. çok sevdiğimiz halde oğlunu getirmemiş mesela, dışarıda oynatıyoruz, nolur nolmaz bulaşıcı bişeyi vardır daha hastalığa çevirmemiştir ayşe'ye de geçer vs diye korktum dedi... öyle insana canım fena :) bi tane de apartman görevlimizin karısı vardı mesela, daha 30 günlükken falan geldiler 4-5 yaşındaki kızıyla, kız elledi diye güzelce uyardım, o çok küçük daha, dokunmayalım olur mu cnm falan dedim. suratı beş karış asıldı kadının... zerre kadar üzülmedim, keyfi bilir alınmak isteyenin...:)

Aekadaslar hanqi tuvaleti kullaniyosunuz ya sanki artik alaturkaya oturmak zorlasiyo gibi qeliyi bana bebek ezilir saniyorum

ben normal kullanıyorum (alaturka olmadığı için evde ve işte)... ama ilkinde işyerinde alaturka vardı, mecbur onu kullandım hep, hiçbişey olmadı .. hatta normal doğum için iyiymiş bile..

G gunesli gunler kargom geldi. kurdum hemen :)) cok dogru bi secim yapmisiz. muzikler ve ozellikle white noise sesler biraz uyduruk ama titresimi epey iyimis. umarim sen de begenirsin :) biz grisini aldik sen ne renk aldin?
Aaa güle güle kullan ne çabuk geldi :) Bize teslim yarın gözüküyor ama bakalim. Biz de yeşilli kahveli olanı aldık:) Ya müzikler filan çok önemli değil onlar bir şekilde halledilir telefonlarda bir sürü app var zaten. Güzel olmasına çok sevindim önemli olan kullanışlı olması zaten :) Bu arada indirimi bitmiş dün baktım. İyiki almışız.

Teşekkür ederim. inşallah bir şey çıkmaz bundan. Yani insan üzülüyor ister istemez. Daha yeni öğrendim şimdilik bi şok dalgası oldu. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum şu an.

panikleme hiç,, onu çok duydum ben, epey rastlanan bir durum herhalde... doktor önemli değil diyosa değildir. internete de bakma sakın artık...

ben 36-38 bedenlerden 44'e çıktım daha önce cnm.. elim mahkum... güzelliği geçtim sağlık bozuluyor.. .daha önce yaşamadığım bel ağrıları sırt ağrıları, merdiven çıkamamalar vs... sen hemen verirsin inşallah, üzülme... ben bebeğin derdine fazla düştüm, kendimi ihmal ettim ve veremedim, veremedikçe de daha çok saldım. ama herkes öyle olmuyor, çoğu tanıdığım hemen verdi. ben kötü bi örnek oldum sadece

Avm lavabolarindaki duruma katiliyorum ve birebir ben de gozlemledim. Disardan baksan giysiler isil isil ama eller suya sabuna degmiyor. Hicbir sey yapmasan dahi bir yerlere dokundugun icin bile elleri yikamalisin. Suya ve sabuna dusman insanlari anlayamadim. Sular gürül gürül akiyor,yikayin ya allah askiniza:)

Peki cevrenizde yemekten sonra elini agzini yikamayan insanlar varsa,akrabalardan, bebisi opturur musunuz?
Ben bu konuda cok hassasim el agiz temizligi konusunda,oyle bir sey olsa naparim bilmiorum.

Var kayinvalidem ensinir olduğum şey bırak yeni doğan bebeği 8 yaşındaki kızıma bile dokundurmafim ellerini yikamiyorsan dokunma dedim

Var kayinvalidem ensinir olduğum şey bırak yeni doğan bebeği 8 yaşındaki kızıma bile dokundurmafim ellerini yikamiyorsan dokunma dedim

Ben diyemem iste
Kendi kendimi yerim artik. Kendi tarafima soylerim de esimin tarafina diyemem. Offf offf. Ve esimin butunnn akrabalari bursada. Herkes bizim gibi bilincli olsa keske. Ben kimin evine gidersem gideyim bebek olsun olmasin el yikamadan oturamam ama insanlar yemekten sonra el agiz yikamayi birak,pecete bile tertemiz duruyor masada.

Dersin canım insan çocuğu söz konusu olunca eş tarafı kendi tarafı pek umursamiyor kendini sık sık nereye kadar

panikleme hiç,, onu çok duydum ben, epey rastlanan bir durum herhalde... doktor önemli değil diyosa değildir. internete de bakma sakın artık...
Evet İnternete bakmıyorum hiç hos şeyler yazmıyor zaten her zamanki gibi :/ Doktorumu dinlesem iyi olacak. Teşekkür ederim.

ben yıkasalar da öptürmem. bebek öpülmez, hiçbi şekilde kabul etmiyorum yani :) kendim de öpmem kimsenin bebeğini zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…