2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar merhaba birkaç gündür girememiştim. epeyce okudum yazdıklarınızı :) ben dün tetenoz aşımın ilk dozunu oldum ikicisinide 1 ay sonra dedi doktorum sağlık ocağında yaptırdım gün içinde biraz kolum ağrıdı o kadar. bence doktorunuz ne diyorsa onu yaptırın sonradan pişman olmayın. birde şu kayınvalide kısımlarını okudum ve ben bu konuda ne kadar şanslıyım onu anladım. saolsun kv hep yardımcı olmuştur bana ailem başka şehirde yaşadığından kendi kızı gibi davranır bende onu kendi annemden ayırmam hiç. oğluşumuza şimdiden bir sürü şey almış. bir ara bakmıştık birlikte uyku setlerine falan beğenmiştim ben sonra alırım demiştim gitmiş geçen gün almış eve kocaman bi kutuyla geldi karacanın uyku seti havlusu beşik korumalığı falan setini almış. sağolsun hep bize çok yardımcı olmuştur ilk torunu da değil halbuki bizimkisi 5. olacak ama hiç ayırt etmez. oğluşumada kayınvalidem bakıcak eminim benden bile daha iyi bakar inş sizikilerde bu kadar iyi niyetli yardımcı olur ben çok şanslıyım. :)

ben yıkasalar da öptürmem. bebek öpülmez, hiçbi şekilde kabul etmiyorum yani :) kendim de öpmem kimsenin bebeğini zaten...
Kesinlikle katiliyorum bebeklerin opulmesine karsiyim...!!! Minicik yuzu yanaqi war sadecen bide tukuruklu tukuruklu opuyolar cildiriyom bende bu konuda cok hassasim kaynanam dove dove sevecem dedi bende kusura bakmayin ben 40i cikana kadar opturmem bile dedim...Kardesimim bebeqi oldu 20 qunluk daha annemin onu opmesine bile kizarim yani ne anlayissiz insanlar ya bazilari

direk birine söyleyince alınır diye çekiniyosanız ortaya peşin peşin söyleyin, her fırsatta dile getirin. mesela o tarz insanlar geleceği zaman annenizle, eşinizle falan mizansen hazırlayın, o öpsün siz de napıyosun, öpme vs deyin... işe yarıyo hatta öpmese bile sen bu çocuğu öptün mü yanağı mı kızarmış falan deyin, yani kısacası kıl olun ve kıl olduğunuzu açıkça beyan edin, onlar da ayaklarını denk alsın :)

40 bile az :))) hadi neneler dedeler tamam ama ben arkadaş konu komşu vs'ye hiç öptürmedim. zaten o yüzden şimdi de kendi sevmiyo öpülmeyi, direk kaçıyo,, süper oldu :))))))) babasıyla beni öper sadece kuzum :) ben bile bu yaşta hala hazzetmem öyle vıcık vıcık öpmelerinden akrabaların vs... gereksiz :)

Boyle yapmayi dusunmedim degil
Teyzemler falan diyor zaten senin cocugunu sevemeyiz diye,ben de başlarda opturmem,sonra da iyice ellerinizi yikamaniz lazim diyorum
Onlar beni biliyor da iste diger insanlara da dedigin gibi yaparim
Saglikla dogsunlar da hallederiz bir sekilde insallah.

arch2401 canım tutumlu anneden aldığınız sandalye geldimi nasıl göründüğü gibimi
Evt aldim cnm zaten elden gorup aldi esim bir sikinti yok. Ancak 9 taksit yerine 12 taksit cekmis site haliyle fazladan faiz geldi. Bir de onden cekiyor parayi sen gorup onaylayinca saticiya aktariyor ama onden senden cikmis oluyor banka provizyonunda fln beklemiyor degil direk cekiliyor kartindan bunlar pek hosuma gitmedi cunku begenip almasam taksit taksit iadesi gelecekti...

Walla herkes bana diyoki ay senin cocuqunda sevilmez simdi sen kimseyede dokundurtmazsin falan filan dunyanin lafini duyuyorum hamile kaldiqimdan beri hicte umrumda deqil ben sevmeye opmeye kiyamazken kimsenin buna hakki yok diye dusunuyorum....Dun kaynanam okadar pimpirik olma dedi sinir oldum qene

Ne güzel sağlık ocağıymış öyle

Çoğu kişide bir şey çıkıyor illaki ilerleyen haftalarda geçecektir. İçini ferah tut canım..

evet ben de sasirdim. evvelsi gece siparis verdim, dun kargoya verildi, bugun geldi. ben de cok sasirdim. sen erzurumdaydin dimi mesafe uzak diye belki daha gec geliyordur. ama cidden beni haberdar ettigin icin tekrar tesekkur ederim :) iyi gunlerde kullanalim canim.

umarim ya. benim de oyle kolay kilo verebilen bi yapim yok ama gorucez bakalim :)

çoğu sitede aynı sanırım bende sahibindende almıştım bir ürün benden çekti parayı ürün elime geçince onayladim öyle hesaba geçti get denilen bir sistemmis sanırım ama taksit olayı kafasına göre yapması kötü olmuş tabi tekrar güle güle kullanin

Doğumdan sonra aldığım kilolar ve tabiki üzerimde olan kilolar da olucak bol bol.emzirme ve su bide yürüyüş yapabilir sek ne ala gerçi bu sene kış zorlu geçti önümüzdeki senede aynısı olursa küçük bebeklerle nasıl çıkılır bilmem

Çocuk market diye bir site keşfettim içerik çok güzel ürünlerle ilgili detaylı bilgide var henüz alışveriş yapmadım ama beğendim bir arkadaş sormuştu hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz diye fikir olsun

Sanirim insanlari da etkiliyorum bir bakıyorum onlarda başlıyor yemeye sonra da diyorlar hadi sen hamilesin bende dedim demeyin öyle gaza gele gele sonum ne olacak bilmiyorum:)

Kızlar bikini bölgesini neyle alıyorsunuz b ağda kullanıyordum ama artık çok zor gelmeye başladı jilete geçsem de sonra ağdaya dönmek zor oluyor bir de düşünüyorum karnım iyice büyüyünce doğru dürüst görmeşcem zaten mecburine jilete mi geçmem gerekecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…