Kesinlikle katiliyorum bebeklerin opulmesine karsiyim...!!!ben yıkasalar da öptürmem. bebek öpülmez, hiçbi şekilde kabul etmiyorum yani :) kendim de öpmem kimsenin bebeğini zaten...
Ben diyemem iste
Kendi kendimi yerim artik. Kendi tarafima soylerim de esimin tarafina diyemem. Offf offf. Ve esimin butunnn akrabalari bursada. Herkes bizim gibi bilincli olsa keske. Ben kimin evine gidersem gideyim bebek olsun olmasin el yikamadan oturamam ama insanlar yemekten sonra el agiz yikamayi birak,pecete bile tertemiz duruyor masada.
Kesinlikle katiliyorum bebeklerin opulmesine karsiyim...!!!Minicik yuzu yanaqi war sadecen bide tukuruklu tukuruklu opuyolar cildiriyom bende bu konuda cok hassasim kaynanam dove dove sevecem dedi bende kusura bakmayin ben 40i cikana kadar opturmem bile dedim...Kardesimim bebeqi oldu 20 qunluk daha annemin onu opmesine bile kizarim yani ne anlayissiz insanlar ya bazilari
direk birine söyleyince alınır diye çekiniyosanız ortaya peşin peşin söyleyin, her fırsatta dile getirin. mesela o tarz insanlar geleceği zaman annenizle, eşinizle falan mizansen hazırlayın, o öpsün siz de napıyosun, öpme vs deyin... işe yarıyohatta öpmese bile sen bu çocuğu öptün mü yanağı mı kızarmış falan deyin, yani kısacası kıl olun ve kıl olduğunuzu açıkça beyan edin, onlar da ayaklarını denk alsın :)
Evt aldim cnm zaten elden gorup aldi esim bir sikinti yok. Ancak 9 taksit yerine 12 taksit cekmis site haliyle fazladan faiz geldi. Bir de onden cekiyor parayi sen gorup onaylayinca saticiya aktariyor ama onden senden cikmis oluyor banka provizyonunda fln beklemiyor degil direk cekiliyor kartindan bunlar pek hosuma gitmedi cunku begenip almasam taksit taksit iadesi gelecekti...arch2401 canım tutumlu anneden aldığınız sandalye geldimi nasıl göründüğü gibimi
Ne güzel sağlık ocağıymış öyleSelam sağlık ocağından geldim tetenozuda vuruldum benim ikinci gebelik olduğu için şimdi ve bir sene sonra olmak üzere iki doz vurulucakmisim decavit dışardan alma gel işte ben veririm dedi kan ve idrar tahlili istedi kalp atışlarını dinletti 4 kilo aldım normal dedi birde gebelikle ilgili bir kitap verdi
Çoğu kişide bir şey çıkıyor illaki ilerleyen haftalarda geçecektir. İçini ferah tut canım..Günaydın kızlar. Perinatolog randevum vardı bugün. Her şey normal çıktı ama bir istisnayla. Kalpte sol ventrikülde hiperekojen odak çıktı. Parlama varmış. Doktor sıkıntı yaratacak bir durum yok dedi ama yine de üzücüGenetik bozukluk olan bebeklerde çıkma oranı yuksekmis bunun. Amniyosenteze gerek duymadı doktor ama 16 Nisan'a 2. bir randevu verdi bir daha incelemek için. Bakalım hayırlısı artık. Cinsiyeti de kesinleşti artık kız:)
evet ben de sasirdim. evvelsi gece siparis verdim, dun kargoya verildi, bugun geldi. ben de cok sasirdim. sen erzurumdaydin dimi mesafe uzak diye belki daha gec geliyordur. ama cidden beni haberdar ettigin icin tekrar tesekkur ederim :) iyi gunlerde kullanalim canim.Aaa güle güle kullan ne çabuk geldi :) Bize teslim yarın gözüküyor ama bakalim. Biz de yeşilli kahveli olanı aldık:) Ya müzikler filan çok önemli değil onlar bir şekilde halledilir telefonlarda bir sürü app var zaten. Güzel olmasına çok sevindim önemli olan kullanışlı olması zaten :) Bu arada indirimi bitmiş dün baktım. İyiki almışız.
ben 36-38 bedenlerden 44'e çıktım daha önce cnm.. elim mahkum... güzelliği geçtim sağlık bozuluyor.. .daha önce yaşamadığım bel ağrıları sırt ağrıları, merdiven çıkamamalar vs... sen hemen verirsin inşallah, üzülme... ben bebeğin derdine fazla düştüm, kendimi ihmal ettim ve veremedim, veremedikçe de daha çok saldım. ama herkes öyle olmuyor, çoğu tanıdığım hemen verdi. ben kötü bi örnek oldum sadece
çoğu sitede aynı sanırım bende sahibindende almıştım bir ürün benden çekti parayı ürün elime geçince onayladim öyle hesaba geçti get denilen bir sistemmis sanırım ama taksit olayı kafasına göre yapması kötü olmuş tabi tekrar güle güle kullaninEvt aldim cnm zaten elden gorup aldi esim bir sikinti yok. Ancak 9 taksit yerine 12 taksit cekmis site haliyle fazladan faiz geldi. Bir de onden cekiyor parayi sen gorup onaylayinca saticiya aktariyor ama onden senden cikmis oluyor banka provizyonunda fln beklemiyor degil direk cekiliyor kartindan bunlar pek hosuma gitmedi cunku begenip almasam taksit taksit iadesi gelecekti...
Sağlıklı şeylerde canım istemiyor sıkıldım kuru meyve den falan birde alternatif bulamıyorum umarım hızlı bir artışa girmeden çozerim bu mevzuyu :)Ben başından beri diyemiyorum :)) bu haftalarda 1.5 kilo çok iyi bence sağlıklı şeyler tüketmeye çalışın
Benimde canım nerede zararlı şey var onu istiyor hamur işi tatlı :))) tutmak lazım bogaziSağlıklı şeylerde canım istemiyor sıkıldım kuru meyve den falan birde alternatif bulamıyorum umarım hızlı bir artışa girmeden çozerim bu mevzuyu :)
Sanirim insanlari da etkiliyorum bir bakıyorum onlarda başlıyor yemeye sonra da diyorlar hadi sen hamilesin bende dedim demeyin öyle gaza gele gele sonum ne olacak bilmiyorum:)Var, benim. Özellikle bu haftalarda kaç kilo aldım bilmiyorum ama 5,5 ay 4,5 kilo almışım. Ben hamileliğimin başından beri deli gibi bir iştaha sahibim ama daha az kilo yapacak şeyler yemeye çalışıyorum. Sürekli aç olmamızın nedeni bence artan kalori ihtiyacı olabilir. Eğer imkanınız varsa yerken oyalayacak ama çok kalorisi olmayan şeyler yiyin. Ben doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama az yağla mısır patlatıyorum, uzun sürüyor yemesi oyalıyor beni.
Aynen hamur işi ve tatlı kurtaricim gibi eşim diyor badem alalım tok tutar ama yok canım istemiyor dikkat etmem lazım da işte ah ah bakalım ne olacak :)Benimde canım nerede zararlı şey var onu istiyor hamur işi tatlı :))) tutmak lazım bogazi
Bende bugun yaptırdım kan sayımı ıcınmısBende yarın sağlık ocağına gidicem dokuzda kan tahlili ve tetenoz var kan tahlili ne için dedim rutin kan sayımı dedi sizde yaptırdınız mı kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?