2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben 6ay bitene kadar öptürmemeyi düşünüyorum eşim dışında birine inşaşşah uyarlar da

Özel bölge için lastik eldiven kullanıyorum, biraz uzun sürüyor ama ağdadan daha az yorucu oluyor ve tüyler kökünden alındığı için de en az 2-3 hafta rahat ediyorum.

Ben hep agdaya giderim genc kizligimdan beri ama hamile kaldigimdan beri bi korku geldi,niyeyse:)
Jiletle de cok yayilir diye fazla yapmak da istemiyorum. Ilerleyen aylarda goremeyecgimiz icin agda daha rahat olur diye dusunuyorum ama...

Tesekkurler cnm bilmiyorum soyle birsey bloke koymasi ile arasinda fark var. Yani bloke koysun ama alir almaz ilk taksiti cekmis orasi sacma geldi bana askida bekletilmeli bence... sonucta sifir bir urun degil ki

Kızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdım ve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))

Merhaba bende Bursa'da yaşıyorum doruk ta kime gecmeyı düşünüyorsunuz ? Ben detaylı ultrosan için doruktan randevu aldım radyolog yapıcak

Çok geçmiş olsun zaten biz ne kadar dikkat li olursak olalım karşı tarafın dıkkatsızlıgı kazaalrda ıkı tarafada yetiyor ! Verilmiş sadakanız varmış

Hadi ya... ben ilk hamileligimde birseyler almistim 2 gunde gelmisti. Iyi olmus o vakit

Canim ben yazmistim... Allah korusun. Sen bir fakir fln sevindir ben nazara cok inanirim kursun fln döktür birseyler yap yani... buyuk badire atlatmissin goze getirenin gozu ciksin... cok cok geçmis olsun

Ben İstanbul'dayım. Gittiğim perinatolog da çok iyi bir doktor, tanınmış birisi. Eşimle araştırıp bulduk. Bursa fiyatları çok uçuk bence.

Çok geçmiş olsun canım hemen sadaka ver dula fakire sen ne kadar dikkatli olursan ol millet olmayınca Rabbim beterinden korusun bi duş al kuzuna sarıl sakinleşmeye çalış

Merhaba bende Bursa'da yaşıyorum doruk ta kime gecmeyı düşünüyorsunuz ? Ben detaylı ultrosan için doruktan randevu aldım radyolog yapıcak

Merhaba. Ben eriklide oturuyorum. Yildirim doruk evime yakin oldugu icin orda devam etmek mantikli olacak. Cekirge doruk da uzak bana. Gizem yildirim var,ondan randevu aldim persembeye. Memnun kalirim insallah. Cevremden de gidip memnun olanlar var. Hastasi da baya var.
Pembemaviden 17 nisana randevu aldim her ihtimale karsi,eger oraya devam edersem diye. Persembe doruga gidince de buyuk ihtimalle ordan da ayrintili icin randevu alirim. Nerde devam edersem o randevuya gidecegim.

Takibini dorukta mi yaptiriyorsun sadece ayrintili icin mi gittin?

Çok geçmiş olsunAllah korumuş verilmiş sadakaniz varmış

çok geçmiş olsun ben bu ruh hastaları yüzünden yan koltukta bile oturamıyorum resmen fobim oldu.

Çok geçmiş olsun A AysheDuru hasta dolu her yer. Sen ne kadar dikkat edersen et her an bir canavarla karşılaşabiliyorsun trafikte. Büyük geçmiş olsun.

Güvenilir temiz bir yerde ağda yaptır canım en rahatı , ben yıllardır aynı yere gidiyorum iiçim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…