- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
Ben 6ay bitene kadar öptürmemeyi düşünüyorum eşim dışında birine inşaşşah uyarlar daKesinlikle katiliyorum bebeklerin opulmesine karsiyim...!!!Minicik yuzu yanaqi war sadecen bide tukuruklu tukuruklu opuyolar cildiriyom bende bu konuda cok hassasim kaynanam dove dove sevecem dedi bende kusura bakmayin ben 40i cikana kadar opturmem bile dedim...Kardesimim bebeqi oldu 20 qunluk daha annemin onu opmesine bile kizarim yani ne anlayissiz insanlar ya bazilari
Ahhh ahhh biz solerizde kimse dinlermi canim iste orasi var insanlarin kendilerinin dusunmesi lazim bunu ama malesef yokkkBen 6ay bitene kadar öptürmemeyi düşünüyorum eşim dışında birine inşaşşah uyarlar da
Kızlar bikini bölgesini neyle alıyorsunuz b ağda kullanıyordum ama artık çok zor gelmeye başladı jilete geçsem de sonra ağdaya dönmek zor oluyor bir de düşünüyorum karnım iyice büyüyünce doğru dürüst görmeşcem zaten mecburine jilete mi geçmem gerekecek acaba
Kızlar bikini bölgesini neyle alıyorsunuz b ağda kullanıyordum ama artık çok zor gelmeye başladı jilete geçsem de sonra ağdaya dönmek zor oluyor bir de düşünüyorum karnım iyice büyüyünce doğru dürüst görmeşcem zaten mecburine jilete mi geçmem gerekecek acaba
Tesekkurler cnm bilmiyorum soyle birsey bloke koymasi ile arasinda fark var. Yani bloke koysun ama alir almaz ilk taksiti cekmis orasi sacma geldi bana askida bekletilmeli bence... sonucta sifir bir urun degil kiçoğu sitede aynı sanırım bende sahibindende almıştım bir ürün benden çekti parayı ürün elime geçince onayladim öyle hesaba geçti get denilen bir sistemmis sanırım ama taksit olayı kafasına göre yapması kötü olmuş tabi tekrar güle güle kullanin
Butikbebe cok guzeldi kapanmis
Merhaba bende Bursa'da yaşıyorum doruk ta kime gecmeyı düşünüyorsunuz ? Ben detaylı ultrosan için doruktan randevu aldım radyolog yapıcakCanim ya ben de seni gecirdim aklimdan yazismistik diye ama adini bir turlu hatirlayamadim. Gecmis sayfalardaki konusmalarim da silinmis. Sagolasin :)
Bu randevuyu pembemavideki doktorum verdi ama doruga gecmeyi dusunuyorum ya orda perinatolog var mi bilemedim. Doktor da yok deyince sorayim dedim sizlere.
Çok geçmiş olsun zaten biz ne kadar dikkat li olursak olalım karşı tarafın dıkkatsızlıgı kazaalrda ıkı tarafada yetiyor ! Verilmiş sadakanız varmışKızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
Hadi ya... ben ilk hamileligimde birseyler almistim 2 gunde gelmisti. Iyi olmus o vakitOnlar çok sapıtmıştı son zamanlarda. En son yılbaşı ağacı falan almıştım ben, 15-20 gün göndermediler, yılbaşı geçtikten sonra da arayıp siparişinizi gönderiyoruz hala istiyorsanız dediler :))))
Canim ben yazmistim... Allah korusun. Sen bir fakir fln sevindir ben nazara cok inanirim kursun fln döktür birseyler yap yani... buyuk badire atlatmissin goze getirenin gozu ciksin... cok cok geçmis olsunKızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
Bebeği besleyen damarlarda daralma diye biliyorum ben yanlışım varsa duzeltir arkadaşımız takip gerektiren bir durum
Bana tek doz vurulacak sanırım ama ikinci gebeliğim ilk gebelikte vurulduğunu için hatırlatma dozu vururuz dedi ebe yarı. Gidicem kesin bilgi veririm ozaman
bu fiyata perinatolog baktiysa çok iyi zira ben çevre hastanelerden en uygun 300 fiyat aldım radyolog birde Bursa'daki peritonolog 800 muayne ücreti diye biliyorum Ankara'daki ne arkadaş gidicek bu ay 450 yada 500 vericek İstanbul'daki leri hiç sormadım bile siz hangi ildesiniz
Kültür nasıl yapılıyor?Merhaba
ben 2 ay önce yaptırmıstım daha da yaptırmadım gerci sonra idrar değil ama kültür testi yaptırdım enfeksiyon vardı (1ay önce) fitil kullandım gectii..
Çok geçmiş olsun canım hemen sadaka ver dula fakire sen ne kadar dikkatli olursan ol millet olmayınca Rabbim beterinden korusun bi duş al kuzuna sarıl sakinleşmeye çalışKızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
Merhaba bende Bursa'da yaşıyorum doruk ta kime gecmeyı düşünüyorsunuz ? Ben detaylı ultrosan için doruktan randevu aldım radyolog yapıcak
Çok geçmiş olsunKızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
çok geçmiş olsunKızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
Çok geçmiş olsun A AysheDuru hasta dolu her yer. Sen ne kadar dikkat edersen et her an bir canavarla karşılaşabiliyorsun trafikte. Büyük geçmiş olsun.Kızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
Güvenilir temiz bir yerde ağda yaptır canım en rahatı , ben yıllardır aynı yere gidiyorum iiçim rahatKızlar bikini bölgesini neyle alıyorsunuz b ağda kullanıyordum ama artık çok zor gelmeye başladı jilete geçsem de sonra ağdaya dönmek zor oluyor bir de düşünüyorum karnım iyice büyüyünce doğru dürüst görmeşcem zaten mecburine jilete mi geçmem gerekecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?