Kızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
Ziya çetin özel muayenesıne yaptırıyordum takıbı doktorumdan çok memnunum fakat özel sebeplerden dolayı bırakacağım doruk hastanesını sevmıyorum Osmangaxı arıtmı hastanesıne geçiş yapmayı planlıyorum, IrDA'da büyük ihtimalle Nagıhan hanıma randevu alacağımMerhaba. Ben eriklide oturuyorum. Yildirim doruk evime yakin oldugu icin orda devam etmek mantikli olacak. Cekirge doruk da uzak bana. Gizem yildirim var,ondan randevu aldim persembeye. Memnun kalirim insallah. Cevremden de gidip memnun olanlar var. Hastasi da baya var.
Pembemaviden 17 nisana randevu aldim her ihtimale karsi,eger oraya devam edersem diye. Persembe doruga gidince de buyuk ihtimalle ordan da ayrintili icin randevu alirim. Nerde devam edersem o randevuya gidecegim.
Takibini dorukta mi yaptiriyorsun sadece ayrintili icin mi gittin?
kültür de aynı idrar veriyorsun ,doktorum her ay istiyor. tek farkı idrarın orta kısmı yani biraz yapıp sonrasını kabına yapıyorsun. bir de öncesinde steril etmek için mendil veriyorlar silmen gerekiyorKültür nasıl yapılıyor?
Kızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
O zaman idrarına bakılıyor demek, ayı bir teste gerek yoktur bence. Bir şey varsa zaten görürler onda da.kültür de aynı idrar veriyorsun ,doktorum her ay istiyor. tek farkı idrarın orta kısmı yani biraz yapıp sonrasını kabına yapıyorsun. bir de öncesinde steril etmek için mendil veriyorlar silmen gerekiyor
Ziya çetin özel muayenesıne yaptırıyordum takıbı doktorumdan çok memnunum fakat özel sebeplerden dolayı bırakacağım doruk hastanesını sevmıyorum Osmangaxı arıtmı hastanesıne geçiş yapmayı planlıyorum, IrDA'da büyük ihtimalle Nagıhan hanıma randevu alacağım
tam idrar ve kültür 2 ayrı test, ayrı kaplara yapılıyor. farklı şeylere bakılıyor ama tam nedir bilmiyorum tabii : )O zaman idrarına bakılıyor demek, ayı bir teste gerek yoktur bence. Bir şey varsa zaten görürler onda da.
Çok geçmiş olsunKızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
Vajinal yapiliyorKültür nasıl yapılıyor?
Idrar kulturu ve tahlili farkli seyler... onun disinda vajinal kultur de bakilmaliO zaman idrarına bakılıyor demek, ayı bir teste gerek yoktur bence. Bir şey varsa zaten görürler onda da.
Ben kültür için de normal idrar verir gibi vermiştim aynı numune örneğinde hem idrar testi hem idrar kültürü aldılar. Sadece öncesinde steril bir ıslak mendille bölgeyi temizleyip idrarın ilk çıkan kısmını numuneye dahil etmiyorsun. Vajinal bir şey gerekmesin yani.Vajinal yapiliyor
Vajinal kultur cok onemli en azindan iki ayda bir bakilmali esas enfeksiyonun riskli olani orada oluyor cunku... ben her ay baktiriyorumBen kültür için de normal idrar verir gibi vermiştim aynı numune örneğinde hem idrar testi hem idrar kültürü aldılar. Sadece öncesinde steril bir ıslak mendille bölgeyi temizleyip idrarın ilk çıkan kısmını numuneye dahil etmiyorsun. Vajinal bir şey gerekmesin yani.
Büyük geçmiş olsun canım Allah korumuşKızlarr işten dönerken feci bi kaza geçirmek üzereydimmmm!!! Sol şeritten giderken manyağın teki önüme kırdı, yetmedi ortaya attım kendimi o da tekrar önüme geçti. Araba kontrolden çıktı, tam sola döndü, bariyerle karşı karşıya geldim; nasıl kurtardım nasıl toparladım bilmiyorum ama hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Saatlerdir atlatamadım, elim ayağım titriyor hala aklıma geldikçe... biraz hantal bi araba olsa imkanı yoktu toparlayamazdımve o kadar hızla kesin takla atıcaktım, büyük ihtimal hayatta kalamazdım, yahut hayatta ama sakat kalırdım çok talihsiz şeyler yaşıyorum bi haftadır ya, Allah beterinden saklasın. bu kadar yıldır araba kullanıyorum, bi yere sürtmüşlüğüm bile yoktur, aklım almıyo hala (( bundan sonra azami dikkat edicem ama etraf manyak dolu işte bi de daha yeni burada muhabbeti dönmüştü hastalık bulaşmasından bahsederken, biriniz "hani trafikte ne kadar dikkat etsek de biri yüzünden kaza yapabiliriz ya onun gibi birşey" diye örnek vermişti; o aklıma geldi bi an, ölücem yazamıcam da hatunlara diye düşünüp kendime güldüm sonra da, dar halde bunu düşünmek nası bi kafadır diye :)))
Bebegin zarina en yakin bolge vajina... ihmal etmeyin...
bizim doktor hiç istemedi , illa sormak talep etmek gerekiyor bazı testleri , doktorlar çok rahatlar...Vajinal kultur cok onemli en azindan iki ayda bir bakilmali esas enfeksiyonun riskli olani orada oluyor cunku... ben her ay baktiriyorum
canım çok geçmiş olsun allah korumuş seni ve evladınıdirek birine söyleyince alınır diye çekiniyosanız ortaya peşin peşin söyleyin, her fırsatta dile getirin. mesela o tarz insanlar geleceği zaman annenizle, eşinizle falan mizansen hazırlayın, o öpsün siz de napıyosun, öpme vs deyin... işe yarıyohatta öpmese bile sen bu çocuğu öptün mü yanağı mı kızarmış falan deyin, yani kısacası kıl olun ve kıl olduğunuzu açıkça beyan edin, onlar da ayaklarını denk alsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?