2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cok gecmis olsun. Trafik manyak dolu artik heryerde malesef. Hele istanbulda cok daha dikkatli olmak lazim sapigi da psikopati da cok

Ziya çetin özel muayenesıne yaptırıyordum takıbı doktorumdan çok memnunum fakat özel sebeplerden dolayı bırakacağım doruk hastanesını sevmıyorum Osmangaxı arıtmı hastanesıne geçiş yapmayı planlıyorum, IrDA'da büyük ihtimalle Nagıhan hanıma randevu alacağım

@beyazinci bence eğer ağda kullanabiliyorsan jilete geçme çünkü onu da göremiyorsun altlar kalıyor. Güvenilir bir yerde yaptırabilrsin. Ben jilet kullanırım normalde ama şuan çok zorlanıyorum. Ağda da oldum olası yaptıramam acısına dayanamıyorum. Halim harap.

Cok cok gecmis olsun. Allahim korusun.

kültür de aynı idrar veriyorsun ,doktorum her ay istiyor. tek farkı idrarın orta kısmı yani biraz yapıp sonrasını kabına yapıyorsun. bir de öncesinde steril etmek için mendil veriyorlar silmen gerekiyor
O zaman idrarına bakılıyor demek, ayı bir teste gerek yoktur bence. Bir şey varsa zaten görürler onda da.

Arkadasim ziya cetine gidiyordu ve o yaptirdi dogumunu cekirge dorukta.
Ben doktorumdan memnunum aslinda da cok pahali. Dun sadece muayene ve 4lu test icin 400 tl odedim. 15 gun sonra ayrintili icin gidersem 400 tl de onun icin verecegim. 1 ayda 800 tl cok benim icin suanda.

Doruk cok yogun bir hastane,kalabalik. Alistigim doktordan ayrilmak da zor ama bakalim insallah memnun kalirim.

O zaman idrarına bakılıyor demek, ayı bir teste gerek yoktur bence. Bir şey varsa zaten görürler onda da.
tam idrar ve kültür 2 ayrı test, ayrı kaplara yapılıyor. farklı şeylere bakılıyor ama tam nedir bilmiyorum tabii : )

Ayshemina geçmiş olsun allah korusun sen ne kadar dikkat edersen et manyagin biri sebep oluyor iste

Çok geçmiş olsun

Vajinal yapiliyor
Ben kültür için de normal idrar verir gibi vermiştim aynı numune örneğinde hem idrar testi hem idrar kültürü aldılar. Sadece öncesinde steril bir ıslak mendille bölgeyi temizleyip idrarın ilk çıkan kısmını numuneye dahil etmiyorsun. Vajinal bir şey gerekmesin yani.

Vajinal kultur cok onemli en azindan iki ayda bir bakilmali esas enfeksiyonun riskli olani orada oluyor cunku... ben her ay baktiriyorum

Büyük geçmiş olsun canım Allah korumuş aman dikkat trafik manyak dolu ( çok geçmiş olsun

@ay
canım çok geçmiş olsun allah korumuş seni ve evladını

Kizlar bebegim 1 haftadir hissediyorum tekmelerini AMA hep asagida kasiklarimda bide bazen tekmesi sanki agriyla oluyor sizdede oluyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…