2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Aynen :)) bunu daha düzenli emzirmek istiyorum zaten, kimsenin lafını dinlemicem.. ilkinde acemilik oluyo, çocuk her ağladığında tepene dikilip emzir diyorlar.. babası bile öyle yaptı.. çıldırtıcı ve acınası bi durumda kalıyor anne... bu defa asla kulak asmam. Çok yanlış, hatırladıkça hala sinirleniyorum. Resmen kendine saygısını yitiriyor insan. O süreçte varolma amacınız sadece emzirmekmiş gibi muamele görüyorsunuz... şimdiki aklım olsa herkesi kovalardım başımdan... emzikse emzik, mamaysa mama... elbette emzirmek muhteşem birşey ama kesinlikle bunun kararı da düzeni de anneye bırakılmalı.. zaten içgüdüleriniz çocuğun ne zaman doymak ne zaman başka birşey için emdiğini kısa sürede ayırmanızı sağlayacak... Hislerinize güvenin yeter, kimseyi dinlemeyin... hala en en en dolu olduğum husus bu lohusalıkla alakalı...

Kızlar ben emzik bunu aldım aventin. 0-3 ay olanı almadım daha sonra bunlardan tutmaz diye. İyi ettim mi bilmiyorum ortodontik yazıyor damakli gibi değil tam ucu. İnşallah iyidir zaten en pahalıları bu ve avent 0-3 ay olan ayıcıklı vardı.

Eklentiler

• 2017-04-09 17.19.55.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 79
A AysheDuru acaba bahsettiğiniz hangi emzik oluyor ya emzik konusunda benim kafam çok karıştı. Herkes philips aventin soothie emzigini tavsiye etti ama bahsettiğiniz emziklerden mi bilemedim

A AysheDuru acaba bahsettiğiniz hangi emzik oluyor ya emzik konusunda benim kafam çok karıştı. Herkes philips aventin soothie emzigini tavsiye etti ama bahsettiğiniz emziklerden mi bilemedim
Aventin soothiesini herkes tavsiye ediyor ama ben açıkçası çok büyük ve ağır olduğunu düşünüyorum bütün suratını kaplıyor çocuğun ve sürekli düşüyor görüntü olarak ben pek beğenmedim genel olarak insanlar memnun yanlız ben kızıma nuk kullandım emzikte başta nasıl başlanırsa devamı o şekilde geliyor baştan damaksiz kullaniyim sonra damakliya geçerim yapamiyorsunuz almıyorlar

Himmm bu damaksiz mi oluyor peki?

Iyi aksamlar herkese kizimin atesi var 4 gündür tekrarlıyor hamileyken de bakmak zor oluyor 3 yas 8 aylik ama kucak istiyor ilgi istiyor ana kuzum benim.oglum dogunca da daha zor olacak sanki Allah yardımcımız olsun.bi de bisey danisacagim kizlar size kizim.suan okula gidiyor bebek dogunca 1.5 yil kadar izin alacagim allah nasip ederse o süreçte okula yollasam mi yollamasam mi bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz

Cok gecmis olsun.Okula yollarsaniz iyi edersiniz bence bir miktar bebekle yalniz kalmis olursunuz kafaniz kalabalik olmaz. Bu arada sizin ve esinizin saglik durumunuz nasil?

Ay ben de hic anlamuyorum bu emzik olaylarindan sadece oioi uyku arkadasi kuzucuk diye bir emzik var 6 aydan sonra uykusunda veririm diye dusundum
Ben de hiç anlamıyorum sadece herkes aventi onerdi. şimdi konusu geçince bir bakayım dedim de damakli damaksiz neymiş diye çözemedim bir türlü :))) Gidip eczanede filan bir bakmak lazım.

Geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar. Okula gitme yaşı gelmiş aslında. Hem okulda arkadaşları olur oyun oynar. Belki evde sıkılabilir artık. Bir yerden sonra çocuklar arkadaş da arıyorlar çünkü.

Eki Görüntüle 1979844 canım.bu soothie kiraz üç diye geçiyor sanirimEki Görüntüle 1979845 buda damaklı emzik biz bunu kullanmistik doğduğundan itibaren
Ilk paylastiginin pelus kuzulusu oioi uyku arkadasi diye geciyor. Fillisi ayılisi fln da var ama sanki 6 aydan sonraya uygun gibi geldi bana senin dedigin gibi ikinci paylastigin yeni dogan icin daha uygun sanirim. Ama bundan digerine gecis sorunlu mu olur acaba?

Canım bu biraz da bebeğe göre değişiyor benim kızım 5 günlükken emzik aldı ben veremicem kesinlikle diye büyük konuşanlardan olduğum için :)) emzik almamistim bir gece çok ağlayinca eşim eczaneden çeşit çeşit almış benim kız ikinci resimdekini tuttu ve hep aynı şekil emdi bazı çocuk yadirgamiyor ama kimiside seçiyor iste

Karbonat ve sirkeli su en doğal hijyen malzemesidir. Evinde çamaşır makinam ve bulaşık jeli dışında temizlik malzemelerinin hepsini attım. Özellikle de domestos tarzı çamaşır suları tamamen kanserojen. Sirke ve karbonat ile her şey pırıl pırıl oluyor. Bulaşık makinasının parlatıcı gözüne sirke, deterjan gözüne de karbonat ve limon tuzu koy, hooo misss. :) kimyasallardan arınmak önemli, son 4 yıldır öyleyim,çamaşır detarjanımı da önümüzdeki ay kendim yapmayı planlıyorum.

Resim atsana canım bu bahsettiğin emzik için.

Ben de soothie alacaktım ama 3 ay sonrası yokmuş onda 3 ay kiraz ucluya alışıp sonra diğer emzikleri tutmaz diye korktum avent aldım ben de.

Biberon bakıyorum karar veremiyorum cam mı silikon mu daha iyidir? Philips avent mi dr. Brown mu? Kullananlar var mı tecrübeli anneler hangisi daha iyidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…