2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Okul için soran arkadaşa okulu seviyorsa düzenini bozma bencede çok istekli değilse en az haftada 3 gönder hem işe başladığında sıkıntı yaşamaZsın hem de bebekle sana zaman kalır ikisiyle uğraşmak senin için yorucu olacaktır

Biberon bakıyorum karar veremiyorum cam mı silikon mu daha iyidir? Philips avent mi dr. Brown mu? Kullananlar var mı tecrübeli anneler hangisi daha iyidir?
Biberon da denemediğim kalmamıştı benim kızım Dr.browns la içti bir tek mamayı içindeki aparati sayesinde hava yutmasini engelliyor buda daha rahat içmesini sağlıyor

Hiiii şimdi anladım teşekkür ederim:) Damakli daha mı sağlıklı acaba diş cene gelişimi için:/ bir tane emzik edinmek istiyorum da ne olur ne olmaz diye. Hangi çeşit alsam kararsız kaldım.
Genelde herkes yuvarlak uçlu daha sağlıklı diyor ama daha öncede yazdığım gibi bebek seciyor birazda ben yine damaklı kullanicam soothie dediğim gibi hoşuma gitmiyor aventin normal emzikleride gereksiz bahali geliyor bana emzik sürekli değişen bişey ayda bir yeniliyor duk biz yada evde birkaç tane oluyordu genelde bebedor nuk markalarını kullandim

Biberon da denemediğim kalmamıştı benim kızım Dr.browns la içti bir tek mamayı içindeki aparati sayesinde hava yutmasini engelliyor buda daha rahat içmesini sağlıyor

Biberonda kesinlikle bir numara bence de. Onu da doktor önermişti bize. Hem tıkanmıyor içerken hem de gaz yapmıyormuş.

Halihazırda okula alışmışsa bırakmayın bence. Büyük rahatlık olur size okulda olması. Hem de evde ister istemez çok fazla ilgi gösteremeyebilirsiniz bir süre

Biberonda kesinlikle bir numara bence de. Onu da doktor önermişti bize. Hem tıkanmıyor içerken hem de gaz yapmıyormuş.
Ay keşke bizede biri onerseydi 10 tane biberon aldım boşu boşuna sonra netten araştırırken buldum gerçi ben bundan 8 sene oncesinden bahsediyorum yeni yeni duyuluyordu adı

D
Dr Brown cam değil sanırım dimi? Birde içinde aparat var ya ondan nasıl mama gelecek ki yukarı kaldırınca :) onu anlayamadım ben

D

Dr Brown cam değil sanırım dimi? Birde içinde aparat var ya ondan nasıl mama gelecek ki yukarı kaldırınca :) onu anlayamadım ben
Cam yoktu ben alırken şimdi varmı bilmiyorum geliyor canım bebek emdikce onun emme hızına göre akıyor oyuzden yorulmadan ve hava yutmadan rahat iciyor

Ucu resimdeki gibi olan. Yusyuvarlak :)
Sağ olun hanımlar:) Yine zor bir konu daha. Bakalım bebek hangisini sevecek. Bir de doktora da danisayim son aylara doğru öyle bir şey alayımi madem.

Bravo gerçekten. bana da beyaz sirke almış annem bugün. Frosch sirke bazlı temizleyici kullanıyordum uzun süredir zaten, şimdi de bulaşık makinesi için beyaz sirkeye başlıcam ben de. Bu oturduğum sitede ilk kez gördüm, kadınlar domestos manyağı olmuş; bi tanesi nerdeyse içicem diyor bi de marifetmiş gibi. Bir diğeri her gün banyo mutfak çamaşır suyuyla siliyor. İkisinin de kızında astım var üstelik. Önceleri bi misyon edindim kendi kendime dertlendim, söylemekten dilimde tüy bittii, sonra baktım umurlarında bile depil pes ettim... resmen manyakça birşey, nefret ediyorum eve gelen kadınlar da alışmış, kolaylarına geliyo... almıyorum ben, aa çamaşır deterjanı yok diyorlar, evet yok bi zahmet ova ova temizliceksiniz ki ne siz ne biz göz göre göre zehirlenmeyelim diyorum...

Ay bir de bir sorum daha olacaktı; mesela diyelim bir marka emzik aldık hep ondan mı alıyor bebek yoksa aynı modeli farklı markalarda da alsak kabul ediyor mu?

Çok sağol cnm son gelişmeler neler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…