2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
En gec 28 birinci doz 32 ikinci doz
ya benm sağlık ocağı aklımı karıştırdı şöyleki
ben 2012 haziran temmuz gibi tetenoz oldum arazide staj yaptığım için mecburdu ama onun koruyuculuğu 1 ay diye biliyorum çünkü stajım uzar ise tekrar olacaktım.
sağlık ocağı doktora sor dedi sordm doktorda 5 yıl koruyuculuğu var bitmiştir bu hafta ol dedi
tamam ben olacağım ama şu an nisan ayındayız eğer 5 yıl koruyuculuğu var ise 2 ay daha var. bi zararı olur mu acaba şimdiden olmamın 20. haftadayım. doktora ayını söylemeyi unuttum o da sormayınca.

Sen de 27. 28. Haftayi bekle sakincasi yok beklemenin sadece erken dogum riskine karsi belki bu hafta ol demistir ilk doz icin 28 e kadar vaktin var.

Günaydınn,, epey araştırmışsın teşekkürler :) emzik konusu da enteresanmış,, ben de doğduktan itibaren verdim ama mesela onun için de vermeyin diyorlar. Demek ki her konuda ikilemler var :) öyleyse kesin olan şu ki yüzüstü yatırmıyoruz , ona şüphe yok :))) ama uyanıkken yüzüstü çok koydum ben, daha huzurlu oluyordu sanki... diğer konuda da temel olarak zaten sırtüstü yatırıyoruz, ama sırtını bi battaniye koyup destekleyerek çok az eğim veriyoruz biz. Resimdeki gibi diyebilirim... doktorumuz da yatağının altını battaniyelerle vs kademeli olarak yukarıdan aşağı eğimli hale getirin demişti. Gaz sancısı ve reflüyü azaltmak için. Onda da %20-25 gibi bir eğim verdik diyebilirim.

Eklentiler

• IMG_2149.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 68
Çok güzeller güle güle kullanın. Araba hakkında sorum olacaktı. Açıp kapattınız mi siz tek başınıza? Ağırlığı nasıl? Ben de bu modeli beğeniyorum da bir fikir alayım dedim. Daha önce deneyen varsa onlardan da yorum bekliyorum Casual Cadillac travel sistem hakkında.

İlk başta zor geliyor ama aslında çok zor değil açıp kapatma pratik gerekiyor sadece. İnternetten videosunu izlersen çok kolay. Ama ağırlık konusunda çok hafif diyemicem diğer bebek arabalarını inceleme fırsatım olmadı bunu ilk gördüm beğendim internetten yorumları okudum kötü Yorum pek görmedim. Almaya niyetliyseniz gidin mağazada görün açıp kapatın kendiniz karar verin. İndirimi görünce biz dayanamadık aldık. İnşallah memnun kalırız

Gunaydin :) Evet bana da en güvenlisi eğim vermek gibi geliyor yatirirken bebisleri. Hatta geçen trendyolda bi minder gördüm reflü ve düz kafa minderi diye. Onu almayı düşünüyorum ama battaniye koymak da iyi fikirmiş yatağın altına hem de masrafsiz:) emzik için de herkes kurtarıcı diyor ama bakacağım artık bebek alacak mı almayacak mi://

Eklentiler

• 268928913_tn30_0.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 71
e ben dinlesem kulaklıkla daha iyi olmaz mı
öyle bi şey bende gördm de o zaman mı hareketleniyor
uzmanlar karına kulaklık dayamayı önermiyorlar, normalden çok daha yüksek hissedermiş bebek. dışarıdan normal seviyede dinlenen müzik bebeğin duyması için yeterli diyorlar

Ben de ilk zamanlar emzik vermeyi dusunuyorum

e ben dinlesem kulaklıkla daha iyi olmaz mı
öyle bi şey bende gördm de o zaman mı hareketleniyor
Bilmem ben genelde hoparlörden dinliyorum o da duyuyordur heralde :) hareketleri artar mı müzikle bilmiyorum. Denemek lazım, hareketli müziğe ne tepki verir acaba

Gerçekten kurtarıcı,, doğum yaptığım günün akşamında doktor kontrole geldi tekrar,,, sürekli ağlıyo emmek istiyo dedik, yalancı emzik verin sakın alıştırmayın memeyi oyuncak yapmasın dedi... verdim tabi hemen... yine bile emme isteği çok olan bir çocuktu, karnını doyurmaktan ziyade sakinleşmek için, uyumak için, oyalanmak için vs hep emmek istedi iki yaşına kadar.. bir de emzik almasa mahvolurdum heralde... o yüzden hastane çantamın bir numarası yine emzik olucak :)))

Bebeklerin dolapları için kullanacağınız organizer'ları nasıl temizleyeceksiniz? İçleri kağıt onların makineye girmezler, sileceğim mecburen ama temizlik için ne kullansam hem çok ıslatmadan temizleyecek hem de mikrop bırakmayacak?

Ben de ilk zamanlar emzik vermeyi dusunuyorum

En güzeli.. ama kiraz uçlu, damaksız vs dedikleri tip var ya direk ona alıştırmak lazımmış. Biz damaklı götürmüştük sonradan da diğerine geçemedik. Diş damak yapısı vs için o yusyuvarlak olanlar daha iyiymiş. Baştan onu vericem bu defa...

Benim kızın ilk çekmecesi şifonyerin kendi malzemesinden bölmeli,,, sabun tozuyla siliyoruz ama kağıt derken nası bişey seninki? Resim var mı? Bu ikeanınkiler gibiyse onlar yıkanıyo çünkü direk..

Güzel pazarlar herkese kızlar dünden beri hiç kıpırtı hissedemedm korkuyorum evhamlaniyorum akşam hafif bı kıpırdanma oldu sanki ama bı daha yok çok stres yapiyorm akşamdan beri normal mı endiselenmi miyim

Benm ilk gebeliğim ancak arkadaşımın iki bebeğine de yakından şahit oldum. İlk bebeğ emzik emdi ve çok rahat geçti ancak ikinci bebeği emzik almadı ve memeyi oyuncak gibi kullanıyor şuan gerçekten. Arkadaşım 2 yıldır bebeğiyle yapışık geziyor. Bu durumun zorluğuna yakından şahit olduğum için en sevilen emzikleri şimdiden hazır ediyorum :)))

Güzel pazarlar herkese kızlar dünden beri hiç kıpırtı hissedemedm korkuyorum evhamlaniyorum akşam hafif bı kıpırdanma oldu sanki ama bı daha yok çok stres yapiyorm akşamdan beri normal mı endiselenmi miyim

Bu haftalarda çok sık hissetmememiz normal bence. Kızımda nasıldı hatırlamıyorum ama şimdi bazen ben de bütün gün hiç anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…