2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
D

Dr Brown cam değil sanırım dimi? Birde içinde aparat var ya ondan nasıl mama gelecek ki yukarı kaldırınca :) onu anlayamadım ben

Cam olanı da var, Biz onu kullandık hep, ordan biliyorum :) mama aparattan gelmiyor bu arada, o hava yutmasını engelliyor, haliyle tıkanmayı da önlüyor.

Evet aynen cnm iyi olur tabiki çok agirlasmadan en azından bazı şeyleri halletmek kolay gelsin :)

Cam olanı da var, Biz onu kullandık hep, ordan biliyorum :) mama aparattan gelmiyor bu arada, o hava yutmasını engelliyor, haliyle tıkanmayı da önlüyor.
Evet öyleymiş ya ben aparattan geliyor sanmıştım. Cam almayi düşünüyorum ben de ama baktım 60 lira falan yazıyor daha uygun bulursam alıcam inşallah.

Himmm o zaman iyi yani ayırt etmiyorsa markaya göre. Teşekkür ederim :)

Bi süre sonra markaya göre de ayırtediyor ,, biz çok gezdik nöbetçi eczane vs o yüzden... sadece avent emdi bizimki... fiyatı göz önünde bulundurmak lazım o yüzden :) başta ev dışında düştüğünde bile attık çoğunlukla, sonra dişler çıkıyor çabuk deforme oluyor,, e bi de bi şekilde çok çabuk kaybolma kabiliyeti var emziklerin,,, haliyle ayda 4-6 tane almışızdır heralde... başka markayla hiçbir şekilde kandıramadık, acaip komik bi şekilde ağzına aldığı gibi elini bile sürmeden direk dudaklarını büzüp epeyce uzağa atıyodu :)))

Evet öyleymiş ya ben aparattan geliyor sanmıştım. Cam almayi düşünüyorum ben de ama baktım 60 lira falan yazıyor daha uygun bulursam alıcam inşallah.

Evet biraz pahalı ama cam deforme olmuyor, haliyle uzun vadede (kırılmazsa) daha ekonomik. Ve çok daha sağlıklı.. ucu değiştiriyorsunuz tabi mecbur... sanırım herhalikarda en pahalıbiberon bu yine de

Cok gecmis olsun.Okula yollarsaniz iyi edersiniz bence bir miktar bebekle yalniz kalmis olursunuz kafaniz kalabalik olmaz. Bu arada sizin ve esinizin saglik durumunuz nasil?
Cok tesekkur ederim ben daha iyiyim ama karnim.buyudukce biraz zorluyor kaburgam.esimde yurutec ile yürüyor ama henüz iki ayaga basmaya izin vermedi doktor egzersizleri duzenli yapiyor bayağı ilerleme var insallah 2 haftaya basacak.araba aldik yeniden her ise b3n kosturuyorum.haliyle biraz yorucu oluyor ama buna şükür düşündüğün icin cok teşekkür ederim

Ay keşke bizede biri onerseydi 10 tane biberon aldım boşu boşuna sonra netten araştırırken buldum gerçi ben bundan 8 sene oncesinden bahsediyorum yeni yeni duyuluyordu adı

Bizim doktorumuz biraz detaycı, her konuda bol bol öneride bulunur sağolsun. Yoksa ben de hiç bulamaZdım, normal bi biberon almıştım. İlk günler uyumayınca verelim mama dedik; Çocuk bi emiyo bi tıkanıyo morarıyo falan... aklımız çıktı bıraktık... sonra doktor mama takviyesi yapın deyince boğuluyo dedim, dr browns alıcaksınız dedi :) hakikaten zordu acemilik

Tesekkur ederim cnm okulu cok.seviyor aslinda da ben simdi bebek.olunca evde olacagim gondermesem mi diye düşünceler sardi esimde kesinlikle gitsin 2 cocukla napacaksin diyor.insallah sorun cikmadan gider

Halihazırda okula alışmışsa bırakmayın bence. Büyük rahatlık olur size okulda olması. Hem de evde ister istemez çok fazla ilgi gösteremeyebilirsiniz bir süre
Sanirim öyle yapacagim haklisiniz okuldan sogursa büyük sıkıntı memleketimizde degiliz küçüğü mecbur bakiciya birakacagim büyük bari okula gitsin demi

Yeni arabaniz hayırlı olsun. Insallah Rabbim bir daha böyle tehlike yasatmasın. Allah güc kuvvet versin insallah tez vakitte hersey yoluna girer.

Iyi geceler kızlar . Düşük riskimden dolayı 3 ay boyunca sürekli yatmıştım vucudum hamlığa çok alıştı, şimdi ise ne zaman dışarı çıksam Biraz yürüdük ten sonra kasık ağrılarım oluyo doktor da sabah akşam yarım saat yürümen gerek dedi Bu ağrılarla nasıl başa çıkılır ben anlamadım

Bence hem okuldan soğumasın diye, hem arkadaş edinip enerjisini atsın diye, hem gelişimi geri kalmasın diye hem de size kolaylık olsun diye okula devam etmeli. Tam coşma zamanları çocukların, sürekli evde durumda atamadığı enerjisiyle hem sizi hem kardeşini harap edebilir :)

Ağrı oluyor bağların genişlemesinden dolayı, hamilelik boyunca eksik olmuyor sanırım bu. Doktorunuza çok rahatsız ettiğini söylerseniz belki size destek bir ürün yazabilir, forumda bazı arkadaşlar kullanıyor.

Magnezyum ve kalsiyum takviyesi alin bir de once 15 dk ile baslayin bence 1 saat bana abarti geldi ilk gun 15 ikinci 20 seklinde arttira arttira bir haftada sabah yarim aksam yarim saate cevirin Bebegimi beklerken00

Çok kötü bisey Allah kimseye yasatmasın,bnmde daha önce basıma geldigi için bebegime hala bir sey alamadım...
Allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…