Tüm makalelerde filan sırt üstü yatırılması gerektiği yazıyor ama. Zaten sırt üstü yatarken kafasını yana çeviriyoruz o zaman sorun olmaz kusmasi. Bi de yemek yedikten sonra kusmuyor mu ona göre yemek yedikten sonra kontrollü yatırılabilir diye düşünüyorum.
Foto at Can'ım neler aldınBizde gittik bugün alışveriş yaptık büyük ölçüde eksikler tamam. Bebek arabası casual cadillac air aldık viaport civilde indirime girmişti. 1500den 1050ye düşmüş. Yine az çok kıyafet falan da aldık. Çok yorucu geldi alışveriş Son zamana bırakmamakda fayda var bence. İndirim görünce durmayın alın :)
Kasik derken asagiyi kastediyor diye dusunuyorum vajinaya dogruKasığınızda ne işi var bebeğin :) size öyle gelmiştir bence.. yani kasığı tekmelemesi ayrı bişey ama kendi orada toplanmaz. Kasık derken farklı yerleri kastetmiyorsak tabi..
Hmm,, ,, olabilir o zaman :) aslında daha aşağıda bi bölge, uyluğa doğru, o yüZden dedim kasıkta toplanmaz diye ama dediğin yeri kastediyosa olabilir tabi :)Kasik derken asagiyi kastediyor diye dusunuyorum vajinaya dogru
Doğrudur ama bilemiyorum yani burayı belki başka anneler de okuyordur. Hekimlerin tavsiye etmediği bir şey yani yatırmak. Amerika'da sirt ustu yatirilmasi hekimler tarafindan onerildikten sonra besik olumleri orani %40larda dusus gostermis. O yüzden bilimsel olanını paylaşmak istedim. Kimsenin vebaline girmek istemem. Okuduğum her yerde yüz üstü yatırın diyor çünkü. Belki o yan yatırma yastıkları ya da reflü yastıkları sağlıklı bir çözüm olabilir dediğiniz gibi. Başka bir kaynak da bırakayım buraya. Son karar tabiki annelerin.Uykuda da kusabiliyor yenidoğanlar.. zaten genelde karınları doyunca uyudukları için
Güle güle kullansın inşallah:) Her şeyi minik minik çok tatlı ya bebek eşyaları.Bunlari aldım canım önceden de almıştım biraz. Biz tamamladık büyük ölçüde. Alışveriş çok zevkli ama çok yorucu. Hayırlısıyla gelsin kuzular :)
Eki Görüntüle 1979545 Eki Görüntüle 1979546
Güle güle kullanın :)Bunlari aldım canım önceden de almıştım biraz. Biz tamamladık büyük ölçüde. Alışveriş çok zevkli ama çok yorucu. Hayırlısıyla gelsin kuzular :)
Makaleler ne der bilmiyorum o konuda bir araştırma yapmadım ama yeni doğan bebeğin ne zaman kusacagi pek belli olmuyor reflü olursa sürekli kusar bazı bebek emdikten sonra sütun fazlasini kusar genelde memede uyuyorlar ben hep yan yatırdım bana daha güvenli geliyorTüm makalelerde filan sırt üstü yatırılması gerektiği yazıyor ama. Zaten sırt üstü yatarken kafasını yana çeviriyoruz o zaman sorun olmaz kusmasi. Bi de yemek yedikten sonra kusmuyor mu ona göre yemek yedikten sonra kontrollü yatırılabilir diye düşünüyorum.
Hayırlısıyla ve sağlıkla kullanın canım çok güzeller :)Bunlari aldım canım önceden de almıştım biraz. Biz tamamladık büyük ölçüde. Alışveriş çok zevkli ama çok yorucu. Hayırlısıyla gelsin kuzular :)
Evet canim asagida kasigimin orda sanki yurudu sertlesti. Daha onu yurumesini hissetmiyorum sadece tekmelemesini hissediyorum:) bilmiyorum farkli bir durumdu AMA simdi iyi bir daha ayni seyi yapmadi Bu arada orda sirt ustu uzanmistim rahatsizmi oldu acaba.Daha buyuk haftalarda olan hamileler bebegin bir yerde toplanmasi hissinin kasilma oldugunu soyluyor bana hic olmadi. magnezyum takviyesi alabilirsin. Kasigini tekmelemesi normal benimki aksam saatlerinde muhakkak yapiyor ayaklari asagida olunca asagi dogru tekmeliyor. Vajinama dogru
Ilk gebeligim ya anlamiyorum AMA he orda tekmeliyor:)Kasığınızda ne işi var bebeğin :) size öyle gelmiştir bence.. yani kasığı tekmelemesi ayrı bişey ama kendi orada toplanmaz. Kasık derken farklı yerleri kastetmiyorsak tabi..
Masallah canim:)Günaydın biz top yutmuş gibiyizz
e ben dinlesem kulaklıkla daha iyi olmaz mıÖnümüzdeki günlerde hissetmeye başlarsın, işte o zaman insan heyecanlanıyor :)
Müzik dinletmek Laz'ım karnınıza kulaklık takıp. Bunu öneren çok oldu ama ben de daha başlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?