2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu arada hastane çantası hazırlarken bebeğin kıyafetleri için ayrı küçük bir çanta hazırlayın diyorlar. Öyle daha iyi oluyormuş. Ya da çantanın içinde ayrı bir poşet içinde de koyabilirsiniz. Konuşuldu mu hatırlamadım o yüzden paylaşayım dedim.

Ben her gün kullanıyorum hem Decavit'i hem de omega 3'ü. Doktorun iştahın iyiyse gerek yok demiş ama Decavit'in içindekileri gün içinde besinle almaya kalksak insan 5 dk boş kalmadan dünya kadar şey yemek zorunda kalır. Süt, et, çeşit çeşit meyve, kuru yemiş ve aklıma gelmeyen daha nicesi, o yüzden ben Decavit'i verdiği zaman acayip mutlu olmuştum. Çünkü öncesinde bu dediklerimi düzenli yemeye çalışıyordum ama insan yiyemiyor sıkılıyor bir yerden sonra.

Evet ben bebek için de ayrı bir çanta aldım.

bazi hastaneler belli bi haftadan kabul etmiyormus canim,aklinda olsun. yani cok gec kalma karar vermek icin.

arkadaslar belis marka mobilya alan veya yakinlarindan duyan oldu mu?
kullanan varsa memnun kaldi mi?

Kızlar Merhaba uzun bir süredir yoktum 28. Haftamız bitecek kan degerlerimde glukoz düşük demir yüksek çıktığı için bugün doktora gittim bebeğin kilo ve boyu iyi şükür bir böbrek te sıkıntı vardı ama onu da çok takma dedi suyun yeterli bebek idrarini yapabiliyor diye ben 59 ile hamile kaldım şu an 62.5 bandında seyrediyorum bende durumlar şimdilik böyle selamlar

Canım doğal doğumu destekleyen tüm doktorlar anne ve bebek için risk oluşturacak bir problem yoksa sık takiple 42. Haftaya kadar bekliyorlar doktorun ve hastanın birlikte verebileceği bir karar bu ben 37+4 te doğum yaptım ilk doğumu ama bunda bir risk olmazsa ve bebek 42. Haftaya kadar beklerse bende beklemeyi tercih ederim tabi allah kısmet ederse inşallah

Olur tabiki

B
herkese merhaba,
artık işyerinde zorlanmaya oturduğum yerde rahatsız olmaya başladım ben.sanki karnım sıkışıyor daralıyorum...siz nasılsınız kızlar çalışanlar özellikle.
ende aynı ya yatsam da rahatlasam diyorum sürekli ayakta çok sıkıntı olmuyor ama çok kalınca ayaklarım ağrıyor

Canım bu konuda okuyabilecegimiz bir kitap ya da kaynak var mı? Benim bulunduğum ilde bu tarz bir şey yok doula filan araştırdım ama.

Cnm oncelikle bildigim kadarıyla cevaplayayım. Kullandigimiz vitaminler cok önemli vucudunda eksik olan birseyden kaynaklanmis olabilir. Mesela omega 3 kullaniyor musun? Yeterince kalsiyum aliyor musun? Beslenmen nasil? Stresli ortamda misin? Bir de sigara icilen ortamdan uzak durman lazim dumanindan vb...mesela bazi dr lar gunde 3 adet e kadar sigarayı serbest birakiyor ama bu sigara illeti bebegin kilosunun düşük olmasına sebep oluyor gelisim geriligi yaratiyor... bir de 2 haftaya kadar tolere edilebiliyor bu durum ultrason kagitlarinda bile -+15 gun yaziyor bu sebeple bir sonraki kontrolde belkide 1 haftaya düser bu fark. Bir de bizim ray topiginde bir arkadas var 35. Haftada ama bebegin kilosu 33. Haftada yani 2 hafta geriden geliyor ve hicbir sikinti yok demis dr u...

İrem ismi Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz kızlar, kimi iyi diypr kimi kötü kararsız kaldık öyle olunca
Ben irem koyuyorum ismini cnm. Gayet guzel bir isim ara ara her isme b.k atiyorlar... cennet bahcesi veya bahceleriyle unlu masal kenti anlamı koymak istiyorsan koy gitsin.

Nerede canım?

Cnm ben kendim icin ayri bi canta bebebk icin ayri bi canta yapicam ikisi bir arada daha zor olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…