Canım doğal doğumu destekleyen tüm doktorlar anne ve bebek için risk oluşturacak bir problem yoksa sık takiple 42. Haftaya kadar bekliyorlar doktorun ve hastanın birlikte verebileceği bir karar bu ben 37+4 te doğum yaptım ilk doğumu ama bunda bir risk olmazsa ve bebek 42. Haftaya kadar beklerse bende beklemeyi tercih ederim tabi allah kısmet ederse inşallah
Benim kardesimin esi 42de doqum yapti...hatta doktor 42de bile bebek cok iyi suyun falan quzel bekle dedi ama o kendi beklemedi her hafta hatta bikac qunde bi nstye qirmek sartiyla bekletiyolar tabi :):)
Benim kardesimin esi 42de doqum yapti...hatta doktor 42de bile bebek cok iyi suyun falan quzel bekle dedi ama o kendi beklemedi her hafta hatta bikac qunde bi nstye qirmek sartiyla bekletiyolar tabi :):)
Ciciler bölümü ne? Kaçırdım arada galiba seçmem için resmini göndermişti annem, ekliyorum buraya :) beyazı da vardı ama eşimle annem bunu beğendi. Yalnız çok rahatmış, beyazını da almaya karar verdik :)
Ciciler bölümü ne? Kaçırdım arada galiba seçmem için resmini göndermişti annem, ekliyorum buraya :) beyazı da vardı ama eşimle annem bunu beğendi. Yalnız çok rahatmış, beyazını da almaya karar verdik :)
Saol cnm, tam tutturmuş wala kadın; geceliği L sabahlığı M almış (olmazsa başka mağazadan getiririz demişler sabahlık L kalmadığı için.) şimdi tam oldu üstüme. İdeal olan o bence, çünkü göbek doğumdan sonra epey iniyor ama yine de biraz şişlik kalıyor. Bi de bu tarz gecelikler biraz bol da olsa güzel duruyor. Küçük geleceğini sanmıyorum çünkü 2 ayım kaldı. Büyük gelirse de belinde kuşak var zaten sabahlığın... çok fazla takılmıyorum bedene yani, en üşendiğim mevzuydu wala, çıktı aklımdan şükür :))) fiyatı da gecelik 85, sabahlık da 85 gibi dedi annem; o civardaymış hepsi.
Benim de 41 bittiğinde aldı cnm,, doğmadı malesef doğal yolla... artık zıplamaya falan başlamıştım ama hiç sancı olmadı... yine de aksi bi durum olmazsa bu defa da beklicem.. ama doktora daha çok güveniyorum şimdi, ilkinde 38 de söylemişti normal doğacağını sanmıyorum diye, bunda da öyle derse inanırım :) yoksa bekleriz hep beraber buralarda artık :)))
Varsa rahat bol bi elbise giyip gidebilirsin, işte foto vs çektiricekseniz sancıları beklerken... ben gördüm çünkü öyle bekleyen... ama nihayetinde hastane önlüğü giyiliyor bir yerden sonra :) sezeryansa zaten ameliyathaneye giderken getiriyorlar önlüğü onu giyip gidiyorsun :)