2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aslında haklısın tam gecelik ve sabahlık alma zamanı zaten doğumdan sonra ilk zamanlar 5 aylık hamile gibi göbek oluyor

Gayet sade kullanışlı duruyor. Güle güle kullan. Ben de koma bakayım alırken.

Aslında haklısın tam gecelik ve sabahlık alma zamanı zaten doğumdan sonra ilk zamanlar 5 aylık hamile gibi göbek oluyor

Evet bir anda gitmiyor bir de son ayşar giy çıkar dene iyice zor oluyor.. alıp kurtulmak lazım :)

Gayet sade kullanışlı duruyor. Güle güle kullan. Ben de koma bakayım alırken.

Saol cnm,, internettekilere güvenemedim çünkü içi gösterebiliyorlar; bunun fiyatı da makul zaten.. çok aramaya gerek yok yani.. marksandspencerda beğendim bi takım da ama hem 300-350 liraya geliyordu hem de maviliydi; erkek doğurduğunu sanan kız annesi olmayayım dedim :) bir de chakra fena değil ama o da nispeten pahalı.. ben böyle şeylere uç rakamlar vermeyi sevmiyorum.. sonradan bi kenara kaldırılıp unutuluyor çünkü

İnternette model koymamışlar kendi sitelerine, mağazadan gider bakarım ona da. Üzerinde dantel falan var mı?

Ekledim resmi cnm,, tekrar koyayım arama. Beyazını da ekleyeyim hatta bu sefer :) ben mor olanı aldırdım.

Eklentiler

• IMG_3128.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_3129.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_3130.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_3134.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 80
Bunları da kızıma almış nennesi haftaya tatile gidiyoruz diye :) wala anneannelerin hakkı ödenmez, saolsun koşturuyo çabuk çabuk hallediyo bişey isteyince :))) Allah bize de nasip etsin inşallah :)

Eklentiler

• IMG_3141.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_3142.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_3143.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 73
Aynen bir kere giyilip köşeye atılacak bir şey cidden. Valla marka olmayan yerlerde bile pahalı bir şey bu :)) Zaten bir kere aliyor insanlar kazanacagimizi kazanalım diye düşünüyor heralde tekstilciler.

Sen devam et cnm cevizine falan.. hatta annene cevizin ve beynin yapısının, kıvrımlarının vs benzerliğinin bilimsel açıdan da dini açıdan da ne kadar muazzam bir işaret olarak kabul gördüğünü, muhtemelen anneannenin de bilinçli olmasa da epey ceviz tükettiğini söyleyebilirsin espriyle karışık. Zira eskiden çok daha fazla tüketilen bi gıdaymış kendisi :) ayrıca bilimsel araştırmalar da hamilelikte tüketilen zengin çeşitlikte gıdanın ilerideki zihinsel ve fiziksel gelişimden damak tadına kadar bir çok detayı yüksek oranda etkilediğini gösteriyor. Vitamini abartmaya ben de karşıyım; ama doğal yolla yeterince alamadığın bir besin grubu varsa elbette takviye ediceksin..

Aynen bir kere giyilip köşeye atılacak bir şey cidden. Valla marka olmayan yerlerde bile pahalı bir şey bu :)) Zaten bir kere aliyor insanlar kazanacagimizi kazanalım diye düşünüyor heralde tekstilciler.

Aynen, nasıl ki el kadar bebek kıyafetleri yetişkinlerden pahalı, bu da aynı mantık.. zaten hamile ve bebekli kadınlar pazarlamada direk "duygusal müşteri" dediğimiz gruba dahil oluyor :)) Mesela iyi bir satıcıya denk gelseniz, ve misal bi bebek kıyafeti için pahalı deseniz, satışçı sizi ucuz olduğuna ikna etmeye çalışmaz bile; "Ama çok güzel değil mi? Ayy nasıl da yakışır kimbilir,, sahi kaç ay kaldı" vs gibi cümlelerle direk konuyu fiyattan uzak bi noktaya getirir :)

canım bahçelievler hizmet hastanesi hakan peker benim dr um kızımı da onla takip edip doğurmuştum, şimdi yine aynı , memnunum canım

Memorial Hizmet değil mi? Aynı günlerde aynı hastanede doğum yapıcaz galiba :) benim doktorum dışarıdan ama hastane büyük ihtimal orası olucak :)

Memorial Hizmet değil mi? Aynı günlerde aynı hastanede doğum yapıcaz galiba :) benim doktorum dışarıdan ama hastane büyük ihtimal orası olucak :)
Canım bende ilk doğumu ageşehir memorial da yapmıştım çok memnun kalmıştım gerçekten

Canım bende ilk doğumu ageşehir memorial da yapmıştım çok memnun kalmıştım gerçekten

Evet genel olarak iyiydiler, ben de memnun kaldım ilkinde. Diğer alternatif Acıbadem ama orası 4-5 bin daha fazla.. neticede doktor aynı, hamilelik de şu ana kadar riskli bir hamilelik değil; macera olsun diye o kadar fark vermek mantıklı gelmedi. Zorlanmak istemedik yani... bi de ben kızımı da istiyorum yanımda, o yüzden suit oda tutmamız lazım.. o da var zaten Memorial'da... yeterli yani olanaklar :) inşallah memnun kalırız yine..

Aynen canim cok haklisin bakalim iste simdi buyuklere gore bizim yaptigimiz cogu sey yanlis anneme kalsa bi cinsiyet icin ultrasona girmemde yeterli yani eminim dogana kadarda dogduktan snrada sunu yap bunu yapma laflarini coook duyacaz etraftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…