2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tabi ki cnm onemli olan dr... benim özel saglik sigortam var ve tüm özel hastahaneleri karsiliyor ama dr um sadece academicte dogum yaptirdigi icin orada yapacagim dogumu...

Bi de şu vardir kıziniza degmez mi kim icin calisiyoruz vb....

Birini birinden 1 beden kücük mü almak lazım ?

Ben her gün aliyorum ne zarari olacak cnm

banada vermedi doktor benimde tanıdık eczacı var ondan alayım en iyisi genel olarak ne kullanıyo çoğunluk acaba bende alayım:)
Cnm 3. Aydan beri kullaniyorum ve bebegimin kilosu boyu maasallah gec döllenme olmasina ragmen öne gecti. 7 8 agustosa gore gec dollenme... ama boyumuz kilomuz 2 agustosa gore gidiyor maasallah. Yani bu da krillom kullanmaya basladiktan sonra oldu. 3 haftada 1 hafta öne gecti kizim maasallah hala da 1 hafta önden gidiyor.

Aynen canim cok haklisin bakalim iste simdi buyuklere gore bizim yaptigimiz cogu sey yanlis anneme kalsa bi cinsiyet icin ultrasona girmemde yeterli yani eminim dogana kadarda dogduktan snrada sunu yap bunu yapma laflarini coook duyacaz etraftan

Ay ben işime karışılmasını hiç sevmem aksi gibi annem de müdahale etmeye bayılır her telefon konuşmamızda bir şeylere müdahale etmese kendini annelik görevlerini yerine getirmemiş gibi hissediyor. Benim çok çekeceğim var, geçen gün rüyamda doğum yapmışım çocuk emmiyormuş annem de başımın etini yiyordu 'başımın etinden sağıp süt mü çıkartacaksın anne! diye sordum. Çok geriliyorum bu konuda.

Cnm eşine söyle cilek kokuyorsa alsin kokmayanini almasin tatsiz oluyor.

Bence cok da iyi degil benim teyzem mesala doguramiyor söyleki sanci gelmedigi icin acilma olmuyor ilk bebegi 40 haftalikken karninda ölmüş ölü dogum yapmiş cok zorlamamak lazım. 2 cocugunu da 35 sene evvel sezeryanla dogurmuş.

Senin bu diyetisyen beni deli edecek... hic hamilelikte kilo verilir mi? Almamak tamam da

Gunaydin hanimlar, benim doktorum tetenoz konusunda bilgi vermedi. Sizce vurulmalimuyum? Bir de bugun 26+4. gun gec mi kaldim?
Bugun vurulman lazım. Sonraki 4 hafta sonra 28. Haftaya kadar ilk doz vurulunuyor pzt son gunun onu da atlarsan olamazssin. Sen bugun git vurun

İnşallah canım günaydın bu arada

Canım Avcılar'a yakınsan medicana da bir doktor önerebilirim.

Gunaydin hanimlar, benim doktorum tetenoz konusunda bilgi vermedi. Sizce vurulmalimuyum? Bir de bugun 26+4. gun gec mi kaldim?
Bence vurul, hem hamilelik süresinde ve doğum sırasında seni hem de yenidoğan döneminde bebeği koruyor. Ve Arch'ın dediği gibi artık son demler, yetiş bence, sağlık ocağında 2 dakikalık iş :)

Bunları da kızıma almış nennesi haftaya tatile gidiyoruz diye :) wala anneannelerin hakkı ödenmez, saolsun koşturuyo çabuk çabuk hallediyo bişey isteyince :))) Allah bize de nasip etsin inşallah :)

çok güzeller yaa,kız cocuklarına cok güzel seyler ,cok cesit var :)
güzel günlerde giysin...
Valla anaların hakkı ödenmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…