2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Memorial Hizmet değil mi? Aynı günlerde aynı hastanede doğum yapıcaz galiba :) benim doktorum dışarıdan ama hastane büyük ihtimal orası olucak :)

evet canım memorial hizmet benim dr um da orda, doğum konusunda çok çok iyi orası, ilk doğumumu da orda yapmıştım, çok memnun kaldık, ilgiden sıkılıyosun, annem odaya girenler bi bitse de uyusak diodu:)

aa suit oda ve kızım da yanımda kalsın fikri hiç aklıma gelmemişti, ne kadar farkedio acaba fiyat olarak biliyo musun?

Selin sezin serra asel arkadaşlarim hep bu isimleri koydu. Ben biraz eski kafaliyim isim konusunda belinay zümrâ zehra zeynep elif tarzi seviyorum. Ama isim önemli o yüzden kolay gelsin. Duydukca yeni isimler yazariz insallah.

arkadaslar belis marka mobilya alan veya yakinlarindan duyan oldu mu?
kullanan varsa memnun kaldi mi?
Canim ben 11 yil öncebüyük kizimda kullanmistum çok dayanikli ve saglamdi.uyku setinide ordan almistim hâlâ duruyor. Ama besigi daha cocuk yapmam diye baskasina vermistim 1 yil sonrada cocuk yapmıştım :) eger kalute ayniysa tavsiye ederim

Bebek konusunda hemen kanarım kesin :)) eşim de piyasayı hiç bilmiyor zaten safım. Neyse ki annem almış baya bir şey. Bir de rengarenk almış sağ olsun. Elim nedense hep pembelere gidiyor benim:)))) Birinin müdahale etmesi lazım.

Günaydınlar bu arada herkese:)

Kızlar ben bu beşiği beğendim de kullanan ya da fikir sahibi olan var mı? Ya da mağazada görme şansı olan?

Eklentiler

• Screenshot_20170510-171130.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 53

Günaydın cnm :) iyi yapmış annen,, hep pembe olunca sürekli aynı şeyi giyiyor gibi oluyor çocuk, bi de öyle alışıyo.. zaten kız çocuğu; ben çok giydirmediğim halde en sevdiği renk pembe :))

Bunlar havlu aslında rahat oluyor havlu terlik, olur gibi :)
Günaydın cnm :) iyi yapmış annen,, hep pembe olunca sürekli aynı şeyi giyiyor gibi oluyor çocuk, bi de öyle alışıyo.. zaten kız çocuğu; ben çok giydirmediğim halde en sevdiği renk pembe :))
Evet kız çocuklarında genetik galiba:)

aa suit oda ve kızım da yanımda kalsın fikri hiç aklıma gelmemişti, ne kadar farkedio acaba fiyat olarak biliyo musun?

Biz ilkinde 500 lira civarı fark vermiştik. Şimdi sormadık ama max 750 dir gibi düşündük. Değiyo wala, sırf çocuk için değil, gelenler rahat oturuyo, sen emzirirken o tarafa geçiyolar koridora doluşmak yerine, yahut doğum için hazırlanırken gir çık yapılmıo vs... ilkinde de rahat rahat hem annem hem eşim kalmıştı benim. O yüzden çok mantıklı :)

A AysheDuru gecelik takımın çok güzelmiş rengine bayıldım. Güle güle kullan. Keşke tüm markalar fark etse hamilelerin beyaz süt mavi ve bebek pembesi giyme zorunluluğu olmadığını.

Evet beyaz çok sıktı, zaten makyaj da yapılsa bi solgunluk bi şişkinlik oluyo annede, beyaz da onu çok vurguluyor... ev için bi takım da beyaz alırım ama hastanede bunu giyerim. Çok saol cnm, sevindim beğenmenize :)

Birini birinden 1 beden kücük mü almak lazım ?

Cnm annemin gözüne büyük görünmüş sabahlık, bir de L yokmuş hazırda; denesin olmazsa başka mağazadan getirir değiştiririz demişler. Ama tam oldu. Muhtemelen gecelik de M olsa olurdu da çok yapışırdı. O yüzden isabet oldu yani :)

Bi de şu vardir kıziniza degmez mi kim icin calisiyoruz vb....

Aynen, wala satışta hepimizin kullandığı cümleler, yapıcak bişey yok :)))) kendim de yıllarca o kanaldan gittiğim için bişey diyemiyorum, çünkü mağazada nihayetinde aslolan satmak :) yalan söylemediğin müddetçe etik olarak da ticari olarak da sorun yok yani :))) ama işin alıcı tarafında olunca durum farklı oluyor tabi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…