2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen canim cok haklisin bakalim iste simdi buyuklere gore bizim yaptigimiz cogu sey yanlis anneme kalsa bi cinsiyet icin ultrasona girmemde yeterli yani eminim dogana kadarda dogduktan snrada sunu yap bunu yapma laflarini coook duyacaz etraftan

Tabi cnm o kesin; ama bak doğduktan sonra bazı şeylere de kulak vermek lazım. Çünkü ne olursa olsun tecrübeliler. Yani mantık süzgecinden geçirip bazılarını dikkate almayıp bazılarındansa faydalanmak gerek :))

Senin bu diyetisyen beni deli edecek... hic hamilelikte kilo verilir mi? Almamak tamam da
Benim şeker sınırda çıkınca doktor diyetisyene yönlendirdi.
Diyestisyen kilonda fazla yok nasıl diyet uygulasam acaba diyo.
Yani kilo olsa illa zayiflatacaklar.
Hamilelikte kilo normal degilmi zayiflamadan diyet olmaz mı sanki. Bende anlamiyorum diyetisyenleri

selam kızlar herkes iyi mi keyifler yerinde mi?

Canım bende ilk doğumu ageşehir memorial da yapmıştım çok memnun kalmıştım gerçekten

canım benim bazı sorularım var sana :) ne kadar oldu yapalı? tekrar orada mı yapmayı düşünüyorsun? normal odada mı kaldın suit mi? çok fark var mı arada? sanal turdan baktım şimdi de pek farklşı görünmüyor vip ile standart oda :)) bir de doktorum bu aralar memorial'ın çok kalabalık olduğunu bırak boş odayı ameliyathanelerde bile boş zaman olmadığını söyledi.

ataşehir kadıköy şifa'nın standart odaları daha ferahmış bilgisi olan ya da orda doğum yapmış kimse var mı aramızda acabaa?

E-bebek'te emzirme ürünleri %20 indirime girmiş. Ben elektronik göğüs pompası aldım kendime hazır indirimdeyken düşünüyorsanız siz de bakın.

güle güle kullan inşallah bol süt olsun :) ne aldın?

Kızlar merhaba hayırlı cumalar.. Size bişey danışacaktım annemle konuştuk da annem doğumdan 20gün sonra falan arabayla seni de bize götürürüz (8saat bize uzaklığı) 1-2ay bizde kalırsın ben sana bakarım toparlanırdın eşin orda kalır diyor, hem kaynanan da çok kalamaz muhatap olmak zorunda kalmazsın diyor, mantıklı mı sizce, o dönem o kadar ihtiyacı oluyır mu insanın, eşimi de yalnız bırakmayı hiç istemiyorum aslında hem de o da çocuğunun büyüdüğünü gün gün görsün isterim, birlikte de halledebiliriz gibi geliyor, hatta uzun süre annelerin olmaması dah mı iyi olur hatta bilemedim,annemleree de çık gidip gelen olur gerçi ben de kalabalık pek sevmem ne yapsam bilemedim

selam canım hayırlı cumalar. tecrübeli anneler daha iyi bilir ama 20 günde oldukça toparlamış olursun gibi geliyor bana. 8 saatlik yola gidip bir de 1-2 ay orda kalmak bana doğru gelmedi. özellikle de doğum gibi bir olayda eşinden o kadar uzun süre ayrı kalmak... yeni bebek sahibi olmuşsunuz eşinle birlikte bu zamanların keyfini çıkarın derim :) hatta eşinin yıllık izni varsa annenler gittikten sonra kullansın birlikte halledersiniz :)

Senin bu diyetisyen beni deli edecek... hic hamilelikte kilo verilir mi? Almamak tamam da
Haklısın canım kaç zamandır konuşuyoruz ama başka bir diyetisyenle daha konuştum oda aynısını söylüyor anlamadım bende bu işi arkadaş cevremde kızıyor sanırım doktorumun diyetisyenle görüşmesi gerek :))

Selam kızlar nasılsınız ya bişey soracam siz ne için tetenoz aşısı oluyorsunuz? bizim burda hiç öyle birşey yok gebelik sürecinde kızım dada hiç karşılaşmadım Merak ettim şimdi

drucilla selam,ben Atasehir Sifa'da yapacagım kısmetse.Odalarına da bakıcam aslında, yakın zamanda görmek istiyorum.

Daha önce bir operasyon gecirmistim orda standart odası normal yanii,cok basık,cok bogucu da değil cok ferahta degil... ama 1 gece kalmıstım mesela ilgi ,alaka ve temizlik olayı fln iyiydi....

selam canım sağol bilgi için. belki doğum katında daha ferah olabilir odaları gelen giden çok oluyor diye. evimize en yakın şifa ve memorial olduğu için, bu ikisinden birini düşünüyoruz biz. bir de hazır sigorta karşılıyorken imkanları kullanmak lazım :) o değil de acaba doğum paketlerinde neler var ben onu merak ediyorum. oda süsleme falan da oluyo bazılarında galiba. biz de gidip gezicez, bilgi alıcaz inşallah ama daha zaman var. benden önce gidersen bana da yaz olur mu :)

Selam kızlar nasılsınız ya bişey soracam siz ne için tetenoz aşısı oluyorsunuz? bizim burda hiç öyle birşey yok gebelik sürecinde kızım dada hiç karşılaşmadım Merak ettim şimdi
Walla canim bende sebebini bilmiyorum olasi hastaliklardan korunmak icin heralde bende saqlik ocaqina kayit icin qittiqimde 22.haftanda qel demislerdi vurundum ikinci dozuda bi hafta sonra vurulcam :)

Cnm memorial şifadan iyidir bence... ataşehiri bilmem ama kadıköy şifa'nın beğenilicek bi yanı yok pek..

Açıkça fikrimi söylemem gerekirse annenin de eşini saf dışı bırakması pek hoş olmamış mutlaka iyi niyetle söylemiştir ama kayınvalideniz benzer bişe teklif etse eminin bozulurdunuz. Ben 1-2 ay eşten ayrı kalmayı doğru bulmuyorum mecburi bir durum yoksa bide üstelik yeni doğmuş çocuk aynı zamanda onun çocuğu

Tabiki canim kesinlikle heleki ilk cocukta onlarin tecrubelerine cok ihtiyacimiz var bakalim nasil qunler bekliyo bizi :):):)

yakın yakın evet,sorunsuz belasız evime gitmek istiyorum artık valla :)
var bende de yastık,almıstım ama kar etmiyor bi süre sonra.
Artık idare edecegim biraz daha napalım
Canım senin de plesanta previa vardı değil mi benim de plesanta previa marjinal oturarak çalışıyorum ama oturduğum zaman kanamam oluyor. Mesela pazartesi gittim ise o gün olmasa bile saliya mutlaka lekelenme oluyor senin nasıl kanama durumun

Eşin sakin sabırlı bi insansa evinde kalmanı tavsiye ederim ben... biz sadece birkaç gece kaldık annemlerde bebekken de insan kendi anne babası da olsa huzursuz oluyo bebek sürekli ağlayınca ev halkı da uykusuz kalınca vs... ki o kadar ufak da değildi Ayşe.. bi de ufacık bi laf bile gücendiriyo insanı... hem eşin de görmeli çocuğu, aralarındaki bağ yeterince erken güçlenmez yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…