- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Bu sitede de güzel gecelik,terlik,taç vs var..Bakmak istersiniz belki... ama %100 pamuk mu göremedim ürün özelliklerini...
http://www.lohusasepeti.com/tuba-7101-lohusa-gecelik
Mesela su terliklere bayıldımmmm ama yaz sıcagında olur mu ki?
Bence o daha güzel, sen her renkten al o kendi seçme zamanı geldiğinde isterse kendisi pembelere sarınabilir.Günaydın cnm :) iyi yapmış annen,, hep pembe olunca sürekli aynı şeyi giyiyor gibi oluyor çocuk, bi de öyle alışıyo.. zaten kız çocuğu; ben çok giydirmediğim halde en sevdiği renk pembe :))
Teşekkürler inşallah hepimizin bol bol sütü olur. Lansinoh ikisi bir arada aldım, ikililer için çekim kuvveti daha düşük oluyor diyorlar ama ben ikisini birden kullanmasam da biri bozulursa diğeri yedek olur diyerek aldım bir de neredeyse teklinin fiyatına geldi indirimde olunca.selam kızlar herkes iyi mi keyifler yerinde mi?
canım benim bazı sorularım var sana :) ne kadar oldu yapalı? tekrar orada mı yapmayı düşünüyorsun? normal odada mı kaldın suit mi? çok fark var mı arada? sanal turdan baktım şimdi de pek farklşı görünmüyor vip ile standart oda :)) bir de doktorum bu aralar memorial'ın çok kalabalık olduğunu bırak boş odayı ameliyathanelerde bile boş zaman olmadığını söyledi.
ataşehir kadıköy şifa'nın standart odaları daha ferahmış bilgisi olan ya da orda doğum yapmış kimse var mı aramızda acabaa?
güle güle kullan inşallah bol süt olsun :) ne aldın?
Bence senin içinden geçen daha doğru, bir kere doğumu biz yapmış olsak da bebek eşlerimizle bizim, onun bebeğini görme hakkını elinden almak hakkını yemek olur gibi. Bir de ben normal zamanda bile eşimi bırakıp bir yere gitmek istemem, hele ki 1-2 ay, günübirlik birlikte gidince bile evimize gitsek artık diyoruz ne kadar annenin evi olsa da insanın kendi evi bambaşka. Hele bir de geleni gideni çok olurmuş, benim hiç sevmediğim şey. 20 günde kendine gelebilirsin gibi, eşin de yardımcı olur, baktın 20 günde hala ağrıların var ya da rahat hareket edemiyorsun annenden 1 hafta daha kalmasını rica edersin, sen lohusa halinle yeni bir yere alışmak yerine kendi evinin düzeninde daha rahat edersin.Kızlar merhaba hayırlı cumalar.. Size bişey danışacaktım annemle konuştuk da annem doğumdan 20gün sonra falan arabayla seni de bize götürürüz (8saat bize uzaklığı) 1-2ay bizde kalırsın ben sana bakarım toparlanırdın eşin orda kalır diyor, hem kaynanan da çok kalamaz muhatap olmak zorunda kalmazsın diyor, mantıklı mı sizce, o dönem o kadar ihtiyacı oluyır mu insanın, eşimi de yalnız bırakmayı hiç istemiyorum aslında hem de o da çocuğunun büyüdüğünü gün gün görsün isterim, birlikte de halledebiliriz gibi geliyor, hatta uzun süre annelerin olmaması dah mı iyi olur hatta bilemedim,annemleree de çık gidip gelen olur gerçi ben de kalabalık pek sevmem ne yapsam bilemedim
Selam kızlar nasılsınız ya bişey soracam siz ne için tetenoz aşısı oluyorsunuz? bizim burda hiç öyle birşey yok gebelik sürecinde kızım dada hiç karşılaşmadım Merak ettim şimdi
Canim ben 11 yil öncebüyük kizimda kullanmistum çok dayanikli ve saglamdi.uyku setinide ordan almistim hâlâ duruyor. Ama besigi daha cocuk yapmam diye baskasina vermistim 1 yil sonrada cocuk yapmıştım :) eger kalute ayniysa tavsiye ederim
Cnm memorial şifadan iyidir bence... ataşehiri bilmem ama kadıköy şifa'nın beğenilicek bi yanı yok pek..
Çok geçmiş olsun,ara ara bende de olurdu gecen seneye kadar kendi kendine gecti.Merhaba kızlar. Dün akşam aniden sağ elimde karıncalanma ve uyuşma oldu. Çok ciddi boyutta değil ama rahatsız edecek kadar. Sabaha geçer diye düşünürken saol elimdede başladı. Dr u aradım. Karpal tünel sendromu dedi. Genelde ödemi çok olanlarda olurmuş. Benim elim ayağımda hiç şişlik yok ama yinede olmuş. Bileğimdeki sinirlere baskı yapıyormuş içte oluşan ödem. Şuan ağrı yok ama çok gıcık böyle iğne batıyo gibi kaşınıyo gibi. B vitamini al günde iki kez geçmezse bileklik alıp takman gerek dedi. Bileğini düz tut dedi o da pek mümkün değil.
Canım senin de plesanta previa vardı değil mi benim de plesanta previa marjinal oturarak çalışıyorum ama oturduğum zaman kanamam oluyor. Mesela pazartesi gittim ise o gün olmasa bile saliya mutlaka lekelenme oluyor senin nasıl kanama durumun
selam canım sağol bilgi için. belki doğum katında daha ferah olabilir odaları gelen giden çok oluyor diye. evimize en yakın şifa ve memorial olduğu için, bu ikisinden birini düşünüyoruz biz. bir de hazır sigorta karşılıyorken imkanları kullanmak lazım :) o değil de acaba doğum paketlerinde neler var ben onu merak ediyorum. oda süsleme falan da oluyo bazılarında galiba. biz de gidip gezicez, bilgi alıcaz inşallah ama daha zaman var. benden önce gidersen bana da yaz olur mu :)
Babam arabayla götürecek ama yine de uzak tabi, bir de değer mi gitmeye bilemedim, eşim çocuğa adapte olamayacak öyle olursa da, yalnız kalırsak yardım etmeye de alışır belki bez değiştirme vs gibi, annemin bir amacı da memlekette çok Bebek görmeye gelecek var o sanırım, onu tam dile getirmedi ama, insanlar da çok dikkatsiz oluyor genelde hasta hasta bile gelen oluyır bir de onun dışında herkesle ne konuşucam ki aynı şeyleri bin kere konuş, burda daha az gidip gelen olur daha rahat da edebilirim bilemiyorumselam canım hayırlı cumalar. tecrübeli anneler daha iyi bilir ama 20 günde oldukça toparlamış olursun gibi geliyor bana. 8 saatlik yola gidip bir de 1-2 ay orda kalmak bana doğru gelmedi. özellikle de doğum gibi bir olayda eşinden o kadar uzun süre ayrı kalmak... yeni bebek sahibi olmuşsunuz eşinle birlikte bu zamanların keyfini çıkarın derim :) hatta eşinin yıllık izni varsa annenler gittikten sonra kullansın birlikte halledersiniz :)
Eşimin de çocuğa alışması açısından gitmemem daha uyg N olacak sankiAçıkça fikrimi söylemem gerekirse annenin de eşini saf dışı bırakması pek hoş olmamış mutlaka iyi niyetle söylemiştir ama kayınvalideniz benzer bişe teklif etse eminin bozulurdunuz. Ben 1-2 ay eşten ayrı kalmayı doğru bulmuyorum mecburi bir durum yoksa bide üstelik yeni doğmuş çocuk aynı zamanda onun çocuğu
Babam arabayla götürecek ama yine de uzak tabi, bir de değer mi gitmeye bilemedim, eşim çocuğa adapte olamayacak öyle olursa da, yalnız kalırsak yardım etmeye de alışır belki bez değiştirme vs gibi, annemin bir amacı da memlekette çok Bebek görmeye gelecek var o sanırım, onu tam dile getirmedi ama, insanlar da çok dikkatsiz oluyor genelde hasta hasta bile gelen oluyır bir de onun dışında herkesle ne konuşucam ki aynı şeyleri bin kere konuş, burda daha az gidip gelen olur daha rahat da edebilirim bilemiyorum
Eşin sakin sabırlı bi insansa evinde kalmanı tavsiye ederim ben... biz sadece birkaç gece kaldık annemlerde bebekken de insan kendi anne babası da olsa huzursuz oluyo bebek sürekli ağlayınca ev halkı da uykusuz kalınca vs... ki o kadar ufak da değildi Ayşe.. bi de ufacık bi laf bile gücendiriyo insanı... hem eşin de görmeli çocuğu, aralarındaki bağ yeterince erken güçlenmez yoksa...
Bence cok da iyi degil benim teyzem mesala doguramiyor söyleki sanci gelmedigi icin acilma olmuyor ilk bebegi 40 haftalikken karninda ölmüşölü dogum yapmiş cok zorlamamak lazım. 2 cocugunu da 35 sene evvel sezeryanla dogurmuş.
Cnm eşine söyle cilek kokuyorsa alsin kokmayanini almasin tatsiz oluyor.
Varsa rahat bol bi elbise giyip gidebilirsin, işte foto vs çektiricekseniz sancıları beklerken... ben gördüm çünkü öyle bekleyen... ama nihayetinde hastane önlüğü giyiliyor bir yerden sonra :) sezeryansa zaten ameliyathaneye giderken getiriyorlar önlüğü onu giyip gidiyorsun :)
Canım ben de benzer bir olay biliyorum. Bizim de bir tanıdık illa normal olsun diye 41'e kadar bekledi, bebeği maalesef kaybettiler sonra.
Sırf elalem bebeğini görecek diye sen 2 ay düzeninden ve eşinden uzak kalacaksın, bir de gelenin gidenin nazarı değer, sinir ederler, saatlerce kalırlar bebeğinin uykusunu bozarlar. Ayrıca lohusa psikolojisi olacak valla eş çeker de gelen giden çekmez bence, anne baba bile çekmez zaten onlara da yansıtamazsın şişer durursun bence. Sanat eserini birlikte yapmışsınız ceremesini de birlikte çekerseniz daha güzel olur bence. O da daha çok sever, daha çok şey paylaşır bebeğiyle. Sonra eve dönünce bebek babasına alışmadığı için al biraz da sen uyut, bezini değiştir falan dediğinizde hem adam zorluk çeker hem de bebek ciyak ciyak bağırır istemez.Babam arabayla götürecek ama yine de uzak tabi, bir de değer mi gitmeye bilemedim, eşim çocuğa adapte olamayacak öyle olursa da, yalnız kalırsak yardım etmeye de alışır belki bez değiştirme vs gibi, annemin bir amacı da memlekette çok Bebek görmeye gelecek var o sanırım, onu tam dile getirmedi ama, insanlar da çok dikkatsiz oluyor genelde hasta hasta bile gelen oluyır bir de onun dışında herkesle ne konuşucam ki aynı şeyleri bin kere konuş, burda daha az gidip gelen olur daha rahat da edebilirim bilemiyorum
ikinci bebisini bekleyen anneler ilk bebiste hastane odasini suslediniz mi? profesyonel dogum fotosu cektirdiniz mi?
ilk bebisine hamile olanlar sizler bunlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?