- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Kızlar selam,
E-bebek'te emzirme ürünleri indirime girmiş. Burada da konuşulmuş sanırım ama yazışmaları tam olarak bulamadım. Yalnız ben gittigidiyor'da e-bebek fiyatının da 39 tl altına buldum. Lansinoh 2'si bir arada elektrikli düşünüyorum. Sizce gittigidiyor güvenilir midir? Yoksa ne olur ne olmaz diye 40tl fazla verip e-bebek'ten mi alsam?
ikinci bebisini bekleyen anneler ilk bebiste hastane odasini suslediniz mi? profesyonel dogum fotosu cektirdiniz mi?
ilk bebisine hamile olanlar sizler bunlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?
42'ye kadar doğum bekleyen doktorlar da hastanın durumunu çok sık kontrol ediyorlar, açıklığını suyunu sancısını falan sürekli takip ediyorlar, bir sorun varsa onlar da sezaryen öneriyor bildiğim kadarıyla.arch2401 kesinlikle doğru; son anda sezeryana alınan, suyu bittiği halde doğuramayan, bebeği şoka giren vs çok vaka var... doğmuyorsa yapıcak bişey yok, 41 de bi nebze, ama 42 nin beklenmesi bana da yanlış geliyor..
Bir de annem memlekette Bebek mevlüdü yapalım diye tutturdu, çok özeniyormuş, bana çok gereksiz geliyor yani bir sürü kalabalık falan hiç sevmem ben, o Zaman'ında herkesin herşeyine gittiği için millet de hediye getirecek diye bekliyor sanırım ama bana Fuzuli gerekiyor, bu konuda annemin hevesini kırmamalı mıyım sizce
ikinci bebisini bekleyen anneler ilk bebiste hastane odasini suslediniz mi? profesyonel dogum fotosu cektirdiniz mi?
ilk bebisine hamile olanlar sizler bunlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?
ikisini de görmedim ben canım gidip dolaşıcam. kadıköy şifa ile ilgili çıkan haber yüzünden mi böyle düşünüyorsun? ataşehirdeki için iyi diyorlar ama bilemedim tabi gidip görmekte fayda var. doktorum dışardan zaten hem memorial hem de şifada devamlı doğum yaptırıyor. kararı tabiki bize bırakacaktır, sadece söylediği ataşehirdeki kköy şifanın standart odalarının memorialdan ferah olduğu. bir de son zamanlarda memorialda boş oda ve ameliyathane sıkıntısı olduğu. ben normal doğum istiyorum zaten inşallah bir sıkıntı yaşamazsak, suit odaya da 1 gece için fark ödemek istemiyorum.
Eğer satıcının puanı ve yorumları iyiyse alabilirsin, ben satıcıların olduğu çoğu alışveriş sitesini genelde ikinci seçenek olarak tercih ediyorum satıcılar iyiyse, ama %90 üzeri bir memnuniyet oranı varsa terci edilebilir, kalan 40 lirayla da süt saklama poşeti falan alırsın.
Evet bi skandal olmuştu; ve ben hiç şaşırmadım o zaman... çünkü burada da anlatmıştım daha önce; ben daha bekarken orada doğan bi bebeğin annesi olarak benim bilgilerimi girmişlerdi. Boşboğazlı bir sağlık ocağı hemşiresi de numaramı bulup o zamanki sekreterime "bebeğimi sağlık ocağına götürmemi" söylemişti! Şifadaki hemşire için gerekenin yapıldığına emin olana kadar uğraştım tabi. Kabul edilemeyecek bir hata çünkü.. onu yapan herşeyi yapar... diyebilirsin ki bebeğin yokmuş, karışmamış vs; ama şayet öfkeli yahut gerikafalı bi babam olsa, bana inanmayıp içine şüphe düşse vs olaylar başka yerlere doğru gidebilirdi... bu arada ben o hastaneye sadece bir kere ve çok uzun zaman önce gitmiştim.. kendim bile unutmuşum.. kimseyi inandıramayabilirdim; sekreterimizin sonradan bir sürü yanlışı çıktı, bu olayı da unutmayıp işten çıkardığım için sinirinden dedikodu malzemesi yapabilirdi vs vs vs... o yüzden üstüne bi de o haberler çıkınca hepten sildim malum hastaneyi
Ben bir şey sormak istiyorum konular hazır aşıdan açılmışken, biz istersek sağlık ocağında vurulan aşıdan başka aşıyı eczaneden alıp çocuğumuza vurdurabilir miyiz?
Benim yarım kapatmış durumda plesanta hep izin rapor geçiriyorum günlerimi 32 haftada zaten çalışabilir raporu veremem dedi doktorum bu teşhiste ben de zaten çalışacak durumda da değilim hatta çok sıcaklara geliyor diye plesanta previa belli değildi en başlarda hamileligimin 32 de ayrılırım çalışmam diyordum. Şu an bugün tam 27 hafta bitti 5 hafta kaldı 32 ye hayırlısı ile 37 38 görürüz inşallahYok canım çok şükür kanama ama inan tuvalete korkuyla gidiyorum artık psikolojim bozuluyor gitgide.
Sen kacıncı haftadasın? Ne kadara kadar calısacaksın? Bir de ben cesitlerinden cok anlamıyorum ,24 unde randevum var,onu da soracam. Seninki tam plesanta previa değil galiba,yarım mı kapatmıs oluyor?Dikkat et kendine,cok ayakta kalma,aksamları en azından uzat ayaklarını yat.
Evet bi skandal olmuştu; ve ben hiç şaşırmadım o zaman... çünkü burada da anlatmıştım daha önce; ben daha bekarken orada doğan bi bebeğin annesi olarak benim bilgilerimi girmişlerdi. Boşboğazlı bir sağlık ocağı hemşiresi de numaramı bulup o zamanki sekreterime "bebeğimi sağlık ocağına götürmemi" söylemişti! Şifadaki hemşire için gerekenin yapıldığına emin olana kadar uğraştım tabi. Kabul edilemeyecek bir hata çünkü.. onu yapan herşeyi yapar... diyebilirsin ki bebeğin yokmuş, karışmamış vs; ama şayet öfkeli yahut gerikafalı bi babam olsa, bana inanmayıp içine şüphe düşse vs olaylar başka yerlere doğru gidebilirdi... bu arada ben o hastaneye sadece bir kere ve çok uzun zaman önce gitmiştim.. kendim bile unutmuşum.. kimseyi inandıramayabilirdim; sekreterimizin sonradan bir sürü yanlışı çıktı, bu olayı da unutmayıp işten çıkardığım için sinirinden dedikodu malzemesi yapabilirdi vs vs vs... o yüzden üstüne bi de o haberler çıkınca hepten sildim malum hastaneyi
Ya açıkçası kendimde neyse de bebek için dünya kadar aşı vuruluyor, ben de hiç güvenmiyorum içine ne koyulduğuna. Belki eczaneden alacağım aşı da mükemmel olmayacak ama en azından ben bir nebze daha güvende hissederim.mantiken yapilabiliyor olmasi lazim ama devletin isi belli olmuyor :))) disaridan aldigin igneleri falan goturunce vuruyorlar ama asiyi bilemedim.
Benim yarım kapatmış durumda plesanta hep izin rapor geçiriyorum günlerimi 32 haftada zaten çalışabilir raporu veremem dedi doktorum bu teşhiste ben de zaten çalışacak durumda da değilim hatta çok sıcak para geliyor diye plesanta previa belli değildi en başlarda hamileligimin 32 de ayrılırız çalışmam diyordum. Şu an bugün tam 27 hafta bitti 5 hafta kaldı 32 ye hayırlısı ile 37 38 görürüz inşallah
Hemen hemen aynıyız hafta olarak evet ayrıntılı ultrason için perinatoloji uzmanı yoktu burda normal radyoloji uzmanı yaptı ayrıntılı ultrasonu ama ben başka bi şehirde yaptırmak istiyorum yine de perinatoloji uzmanına plesanta da rahime yapısıklik olup olmadığı önemliİnsallah benimde dilegim o valla... önce 32 yi görmek saglıkla sonra da 38e gelmek...Benimki de 32den sonra calısabilir raporu veremem dedi.Zaten bende istemem... İsten,paradan çok daha önemli... Bende aynıyız seninle herhalde bende 27+5teyim.Allah hayırlısıyla zamanında dogum nasip etsin ,saglıkla insallah.
yine en iyi sen bilirsin ama mecbur kalmazsan gitme eşinle çok güzel anılarınız olur hem :) bide olayın dışında kalmaması daha güzel olurEşimin de çocuğa alışması açısından gitmemem daha uyg N olacak sanki
Ben de az once tetonozun ilk dozunu oldum. Benim aile hekimim kim bilinmiyor. İkametgahim Turkiye'de oldugu halde sistem de hata veriyor hasta yurtdisinda oturuyor diye. Turkiye'ye dondugumden beri 3 yil olacak vermedigim dilekce kalmadi hala duzeltmediler.
İlk gittigim doktor hastasi olmadigimdan yapamam dedi. Allah tan digeri asimi yapti. Devletin neden sistemleri entegre calismiyor hic anlamiyorum. Ben bu durumu yasamak zorunda miyim. İlk doktorla resmen tartistik durduk yere :)
Ben bunlardan hiç görmemiştim sünger acaba suyu çeker mi yoksa sadece adı mı süngerdir?Kızlar sizce küvet içine böyle bir destek süngeri nasıl olur? Fileler mi daha rahat olur yoksa bu tarz bir şey mi almak lazım?
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-kuvet-destegi-sunger_378885?d=16191
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?