2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sagol canim suan hic agri yok ama bir kac saate baslayacak sanirim :)
Toplum sagligi merkezine de gittim dilekce yazdirdilar kimlik fotokopimle bu defa da İstanbul'da oturuyorum ve beni Manisa'ya kaydetmisler. Sonra oradan da sildirdim İstanbul'a aliyoruz dediler ama yok yine kayit yapilamiyor. Artik cok sikildim bu konudan. Bir daha dilekce verdim bakalim. İnsallah bu defa cozerler.

Canım gittigidiyordan telefon bile aldım satıcının puanı yüksekse garanti belgesi var ve açılmamış kutuysa kesinlikle güvenilir

Canım aslında ben bunu mothercare'de gördüm. Çok ufak bir şey değil ama eğimli olduğu için acaba bebek kayar mı diye düşündüm.

Senin gönderdiğin sayfayı da daha yeni kapatmıştım, az önce baktım. :) Yorumlarda biri kullanırken ipleri koptu, oğlum düştü falan yazmış vazgeçtim o yüzden.

Ben babyjem in setini aldim ve filesini cok begendim. Hem guvenli (bir suru aski yeri var kuvete tutturmak icin) hem de cok guzel. İcinde boncuklu dokuda birseyler var, bebek ustunde rahat eder gibi. Bence alacaksan e bebekten alma. Ben komple setini 100liraya aldim gittigidiyor.com dan (kargo dahildi).
Edit: Birisinde askisi kopmus galiba ama bir askisi kopsa digerleri tutar. Sanirim kullanan kisi tembellik edip hepsini takmamis yoksa bebegin dusmesi bir askinin kopmasi ile zor gibi geldi bana:S

Doğru söyle Sağlık Bakanlığı'ndan kimin tavuğuna kışt dedin, bir doktor değişimini bu kadar süründürmek için birine kazık atmış olman lazım

Ay o yorumu görmedim ben de bakmıştım ama gözümden kaçmış sanırım. Ben de soruşturdum herkes açık ara fileden daha iyi deyince ben de bunda karar kıldım ama bu marka olmak zorunda değil zaten ben elimin altında bu var diye örnekleri hep bu siteden veriyorum.

Evet yorumu yapan kullanıcının dikkatini de bilmediğimiz için her yoruma da güvenmek zor, yine önemli olan forum gibi yerlerde memnuniyet ya da şikayetlerini paylaşanlar sanırım.

Bence file almayın derim banyo sırasında aklım hep acaba düşer mi de oluyor.sünger en mantıklısı ama süngerin kalın olması gerek.e bebektekiler çok inceydi almadım.mothercare de nasıldı acaba kalınlığı.ben de henüz almadım ama sünger alacağım kalınını bulursam

Sünger kalındı canım, ince bir şey değildi. Bana da file rahat ve güvenilir gelmiyor o yüzden alternatif arıyordum. Başka bulamazsam bunu alabilirim.

Canım ben de benzer bir olay biliyorum. Bizim de bir tanıdık illa normal olsun diye 41'e kadar bekledi, bebeği maalesef kaybettiler sonra.

keske herkes normal yapabilse ama doktorumuzun dediklerini de goz ardi etmemeliyiz gibime geliyor. sonucta doktor olan biz degiliz,onlar.
insallah saglikli baska bebekleri olur zamani geldiginde.

hastaneye cok kisi geliyor mu ki?
yani en yakinlar anane,babaanne,amca,teyze vs.en yakinlar gelir de onun disinda gelen olur mu ki?

foto albumleri benim cok hosuma gidiyor:)
ama karar vermedim daha.

video hic gormedim canim,nasil olur bilemedim ama yaptiranlar vardir illaki.

hazirladigin yiyecekleri eve gelenlere mi ikram ettin? oyleyse ne zaman gelmeye basliyorlar eve?

karisma olayi da olabiliyor allah korusun.
haberlerdr gormussunuzdur belki. 4 sene once 2 bebek karismis. aile bize benzemiyor dedigi halde hastane olmaz oyle sey diye kabul etmemis. dna sonucu gercek ortaya cikmis. simdi 4 yasindaki cocuklari degistireceklermis. mahkeme boyle karar vermis ama ciftlerden biri bosanmis. coook zor bir durum. allahim korusun.
esime "dogumdan sonra beni birak hemen bebegin yanina git " diyorum.
sahi canim o kisim nasil oluyor? baba eger doguma girmediyse ameliyathane kapisinda mi bekler? bebegi giydirip hemen babaya mi teslim ediyorlar,odaya mi geliyor?

maşallah canım ya ben doktor vermeden kullanıcam bunu doktorum hiçbirşey öndermedi çünkü sıkıntı olucağını zannetmiyorum haftasında olsa başka bişey istemiyorum

foto albumleri benim cok hosuma gidiyor:)
ama karar vermedim daha.

Eğer iyi makinesi olan ve fotoğraf çeken bir tanıdığınız varsa onunla anlaşabilirsiniz, istediğiniz pozları çeker, siz de albüm yapabilirsiniz. Ama çok hevesliyseniz tabi ki bir fotoğrafçıyla anlaşıp onlara da yaptırabilirsiniz.

kızlar bu arada bebeğin eşyaları için çamaşır filesi alacaklar için tavsiyem önce rossman'a bakın. babyjem almıştım ebebekten bişeye benzemiyor. rossmandaki hem fermuarlı ipli değil hem de 3 adet var paketin içinde boy boy. fiyatları da aynı üstelik

çok teşekkürler yok hayır kullanmıyorum vermedi sadece decavit ve kan ilacı kullanıyorum kan sayımım en son normaldi tüm değerlerim bu kontrolde ilk defa böyle birşeyle karşılaştık sigaralı ortamda değilim etrafımda hiç yok desem yeridir çokta aşırı stresli bir hayatım yok ama yemem çok zayıf hla iştahım açılmadı et ve balıkla alakam yok ben bunlara bağlıyorum ama bu hafta olarak geri olması bebeğin sağlıksız olduğunu gösterirmi bunu merak ediyorum aslında yoksa küçük bir bebek olması demekmi sağlığı iyi olduktan sonra inan kilosunu okadar önemsemiyorum

araştırıyorum durmadan canım interneti çok aktif kullanıyorum eşimde kızıyo bana ordakiler doğru zaten doktoru sen dinleme ne biliyo o diye:)

benimki hiç gerek görmedi nedense aslında ilgilide bir doktor ama bilemiyorumki şimdi içime bir şüphe düştü genel olarak başka bir doktora görünücem aynı hastanede farklı bi görüş almak istiyorum etle eskiden de aram yoktu ama hamiellikte çok daha beter oldum hele balık yazmaya bile tiksiniyorum.doktor istemesede kullanıcam kesin karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…