7
Hıı yurtdışı yani. Ülkeden ülkeye değişiyor tabi sağlık hizmetleri. Mesela Amerika'da filan max 2 kere ultrasona giriliyormus hamilelikte. Bizde her ay gidiyoruz :)
Belis çapa oğlumun odası. Büyüyen beşiği vardı ama 4 yaşında yatağa çevirelim diye üstünü çıkarttık ki içi 80 cm. Çocuk dönse yere düşer. Bir de ona göre yatak aradık. Hiç bulamadım. Özel getirelim dediler. 700 800 den aşağı yok. Gittim yatak baza başlık aldım o paraya. Hem de depolama alanım oldu birsürü. Velhasıl büyüyen beşik tavsiye etmiyorum. Hiç memnun kalan da duymadım. Bi araştır yine sen karar vericeksin tabi ama gerçekten gereksiz.,
İste uygulamalar çok farklı:) Tetanoz çok şart değil ama işte bi aksilik olur filan diye vuruyorlar sanirim. Yolda, evde filan dogrurusak diye her ihtimale karşı.
İste uygulamalar çok farklı:) Tetanoz çok şart değil ama işte bi aksilik olur filan diye vuruyorlar sanirim. Yolda, evde filan dogrurusak diye her ihtimale karşı.
Kızlar kimler ne kadar kg aldı ben normal mi alıyorum. çok mu sisiyorum ne anlamadm. Fzla kg ile bu hamielelige başlayınca sıkça tartilma ihtiyacı duyuyorum. Sizler ne kadar kg aldınız paylaşalım mi. Yeni konu açtım bunun için paylasirsaniz sevinirim
Ben 4,5 aldım cnm. Bazen 5 oluyor. Oynuyor yani... yeni konuya girmeye üşendim, takip etmek zor oluyor... :) 2 kilodan fazla almak istemiyorum bundan sonra da
Kızlar bişey soracam benim karnım iki hafta önce bi anda şişti 7. Aya girince yani o zamandan beri yürürken yatarken otururken zorlanıyorum sol kasık tarafıma baskı oluyor sürekli bide sol ayağım uyuşuyor ağırlık orada olduğu için normal Mi bu gece üstüne yatarken dönmek zorunda kalıyorum bayağı zorlanıyorum artk dr bişey demedi var mı böyle olan sıkıntı olur mu ortopediye fln mı gitsem
Kızlar bişey soracam benim karnım iki hafta önce bi anda şişti 7. Aya girince yani o zamandan beri yürürken yatarken otururken zorlanıyorum sol kasık tarafıma baskı oluyor sürekli bide sol ayağım uyuşuyor ağırlık orada olduğu için normal Mi bu gece üstüne yatarken dönmek zorunda kalıyorum bayağı zorlanıyorum artk dr bişey demedi var mı böyle olan sıkıntı olur mu ortopediye fln mı gitsem
Bence normal cnm,, artık kilo alınmasa bile göbek sürekli büyüyor.. ayağım benim de çok uyuşur, kalkarken otururken de kasıkta zorlanma olması zaten çok doğal.. bence endişelenicek bişey yok, ama elinde olmadan endişeleniyosan da en güzeli doktora sorup rahatlamak tabi :)
Bence normal cnm,, artık kilo alınmasa bile göbek sürekli büyüyor.. ayağım benim de çok uyuşur, kalkarken otururken de kasıkta zorlanma olması zaten çok doğal.. bence endişelenicek bişey yok, ama elinde olmadan endişeleniyosan da en güzeli doktora sorup rahatlamak tabi :)
doktora soruyorum da bişey Yok diyor aslında çok iyi dr ama eşim hiç önemsemiyor gibi konuşuyor fln dediği için bende bişey çıkar mı acaba dedim :) magnezyum günde 1 içiyordum 2 içiyorum artk inşallah azalır ya yürümem komikleşti :)
ya benim de 2 gundur kaburgam batiyor. karnimla alakali bi yer degil aslindagogus hizasinda tam yan taraf, hatta cok az sirtima dogru. ters bi hareket yaptim desem yatakta yatarken durup dururken batmaya basladi. kipirdayamayinca esimi uyandirmak zorunda kaldim. o da korkmus garibim uyanmis durmus butun gece. bu da mi hamilelikten oluyor acaba karin gerilio agirlik merkezi degisiyor falan
Merhaba guzel agustos anneleri keyifler yerinde gordugum kadariyla ( kaçırdığım bir şey yoktur umarim) umarım herkes iyidir, herkese masallah sevgili anneler ve anne adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun. Her ne kadar ticari birşey olduğunu bilsem de ilk anneler günü çok duygulandiriyor genede
Bizler de iyiyiz şükür, dün kontrolümuz vardı oğlum 690 gr kızım 650 gr şu an iyi ama 28. Hafta itibari ile geride kalmaya başlayacaklar bu da normal dedi doktor. Ama genede bu durum biraz endişelendiriyor beni. Sağlıklı olsunlar zamanlı dogsunlar forumdaki bütün bebeklerimiz de zayıf olmasının bir önemi yok tabiki. Kısmet diyoruz bakalım hayırlısı...
doktora soruyorum da bişey Yok diyor aslında çok iyi dr ama eşim hiç önemsemiyor gibi konuşuyor fln dediği için bende bişey çıkar mı acaba dedim :) magnezyum günde 1 içiyordum 2 içiyorum artk inşallah azalır ya yürümem komikleşti :)
2 fazla değil mi? Ne dedi doktor? Ben magnezyum kullanmıyorum bu defa. Hem doktor vermedi hem de ısrarla ilk hamileliğimde sancı olmayıp sezeryana girmemi ona bağlıyorum :)
2 fazla değil mi? Ne dedi doktor? Ben magnezyum kullanmıyorum bu defa. Hem doktor vermedi hem de ısrarla ilk hamileliğimde sancı olmayıp sezeryana girmemi ona bağlıyorum :)
Çok oluyor mu ağrı dedi o zaman çok değildi bir kullan ama ağrı artarsa 2 olabilir dedi
Ya etkiliyor mu gerçekten bırakayım o zaman zaten çok faydasını da görmedim
Evt cnm kontrolum vardi ancak net e giriyorum cok sükür hersey yolunda 1200 gr olmusuz ama ben gecen aydan bu aya 1.5 kg vermisim dr da kilo al dedi ama almayı hic dusunmuyorum sonra nasil gider kilolar...