2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Belis çapa oğlumun odası. Büyüyen beşiği vardı ama 4 yaşında yatağa çevirelim diye üstünü çıkarttık ki içi 80 cm. Çocuk dönse yere düşer. Bir de ona göre yatak aradık. Hiç bulamadım. Özel getirelim dediler. 700 800 den aşağı yok. Gittim yatak baza başlık aldım o paraya. Hem de depolama alanım oldu birsürü. Velhasıl büyüyen beşik tavsiye etmiyorum. Hiç memnun kalan da duymadım. Bi araştır yine sen karar vericeksin tabi ama gerçekten gereksiz.,

Evet benim oğlum da hira koydu kardeşinin adını. Bana hira koy dediklerinde burun kıvırıyodum Yeni isimlerden istemiyorum diyodum. Mina mira hira ayza hüma hira ... diye gidenlerden istemiyorum diyodum. Ama o kadar hevesli ki asla vazgeçmiyo. Anne bi isim daha koy sen onunla çağır ben hira diyeyim nooolur diyo. Seni mi kırıcam dedim kabullendim. Babası da çok beğendi. Azınlıkta kaldım resmen. Kardeşin ismini beğenmezse abin koydu dicem ama diyorum gülüyo.
Doğa su güzel bence. Pelinsu Selinsu falan artık itici oldu ama bunların ayrı isimler olduğu belli.

benim sordugum da 70e 130du. 4 yasina kadar yatar dediler:)
2 mi 4 mü:)
Çocuk 4 yaşında 130 cm i geçmiyor diye 4 yaşa kadar diyolar ama çocuk 2 yaşından sonra sağa sola dönmeye yatakta gezmeye başlıyo imkansız bence, yani yattığı gibi kalkan bi çocuk olursa olabilir ama benim oğlum anası gibi sabaha kadar döner yatakta. Öyle olursa imkansız

Sezaryende perde sadece annenin önünü kapatıyo sanıyodummm bak sezaryen olursa kaçarı yok ozaman :) iyiymiş yaa

Abiler ablalar olunca iş değişiyor inşallah ömür boyu birbirlerine destek olurlar

Benim
Kızlar bir sorum olacak tecrübeli ve tecrübesiz anneler allah aşkına biz ağustosta yenidoğan bebeğe ne giydireceğiz uzun kollu mu yoksa kısa kollumu şort mu yoksa uzun alt lar mı kafam allak bullak
Eltimin temmuz ortası oldu çocuğu kısa kollu giydirince bi süre sonra üşüyordu inçe kollu kıyafetler tulumlar giydirdi hep biz üşümüyoruz ama onlar çabuk alıyor soğuğu

Ve bence ayaklarında ince bir çorap olmalı
Kesinlikle katılıyorum yaz kiz ben de kızıma çorap giydirenlerden ve çok faydasını gorenlerdenim. Arada çıkarıp hvalandirdim yada şimdi kendi çıkardığında bir müddet müsade ediyorum ama hep çorap ille de çorap. İdrar yolu enfeksiyonu olmadık şimdiye kadar masallah..umarim bundan sonrada olmaz kizim nisan sonu doğdu. Sicakladigini farkettiğinde hemen kısa kollara geçti. Hiç usumedi. Ama benim kizim sogukterliyor. Ben hep usudu sanıyor giydiriyordum sonradan çözdüm işi. Agustosta Bence ilk zamanlar bir kısa kol citcitliyla uzun kol durabilirler. Altta hep uzun olur diye tahmin ediyorum..ve tabiki corap...
Agustos annelerine sordum kısa kol pek giydirmedik dediler. Tabi benim.doğum sonuna gelecek muhtemelen öncesini bilemem

Evt cnm kontrolum vardi ancak net e giriyorum cok sükür hersey yolunda 1200 gr olmusuz ama ben gecen aydan bu aya 1.5 kg vermisim dr da kilo al dedi ama almayı hic dusunmuyorum sonra nasil gider kilolar...
Maşallah bebeginede sana da aradasim. Demekki yediklerin hep bebise gitmiş. Darısı bizlerin başına. Allah miadinda kucağına versin sağlıkla insallah anneliği tadarsin..

Güzel Anneler ve taze annisler Anneler gununuz kutlu olsunn...Bir bayanı en çok mutlu eden hitap şekli bence ANne...ve de en çok yakisannn. İnsanı değiştiren bambaşka bir duygu. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinn ve anneleri vefat eden arkadaşlarımızın da yarım kalan yanını evlat sevgisiyle doldursun insallah.. Hayırlı evlatlara hayırlı anneler olma duasiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…