2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evt cnm kontrolum vardi ancak net e giriyorum cok sükür hersey yolunda 1200 gr olmusuz ama ben gecen aydan bu aya 1.5 kg vermisim dr da kilo al dedi ama almayı hic dusunmuyorum sonra nasil gider kilolar...
Bebiş iyi, kilosu da iyi, daha ne olsun :)) wala yeterli besleniyosan almaya çalışma bence de; belki doktor kıstığını falan düşünmüştür, rahat ol diye öyle demiştir :) sevindim herşeyin yolunda olmasına :)

Sürekli ne yesem diye düşünüyorum ben ya
Ben de öyle, üstelik benim midem yandığı için yedikten hemen sonra sakız çiğniyorum sonra sakız acıktırdığı için tekrar bir şeyler yiyorum, daimi bir kısır döngü uyuyan kadar :)

Kızlar bir sorum olacak tecrübeli ve tecrübesiz anneler allah aşkına biz ağustosta yenidoğan bebeğe ne giydireceğiz uzun kollu mu yoksa kısa kollumu şort mu yoksa uzun alt lar mı kafam allak bullak

Gecen yılın ağustos annelerinden okuduğum kadariyla ayakta her daim çorap olmak kaydıyla askılı tulumlar, kısa kollu bodyler, uyurken de uzun kollu ama ince kıyafetler. Bana da mantıklı geldi, insan yanar o sıcaklarda çocuğa nasıl kıyalım da ikinci giydirelim.

arch2401 hayırlı olsun, hep böyle güzel haberlerle 38leri görelim inşallah

aynennn

Kaç haftalık bebişin canım merak ettim
Benim hafta hesabim biraz karisik normalde sat 26 ekim... buna gore 2 agustos dogum tarihi fakat ilk dr a gittigimde 4 5 gun gec dollenme demisti... fakat 3. Aydan sonra sat a uyumlu bir sekilde gelisiyor. Kisaca ya 29. Hafta nin icindeyiz

Wow hem de yatarak mı verdin kilovalla tebrikler.
Cnm valla söyle söyleyeyim cok yatamiyorum zira dolasim sıkıntisi olustu bu nedenle evde dolaniyorum. Dikisli anneler 24 saat yatiyor ama ben o sekilde yapamadım cunku bacagimda lekemsi bir renk degisikligi olustu ve dr kan sulandirici verdi... evdeyim istirahatteyim ama direk yatiş durumunda degilim. Tabiki hayatim cok hareketsiz ne disari cikip yuruyebiliyorum ne birsey... ama yatalak modda degilim. Nasil kilo verdigimi ben de anlamadim.

İnsallah cnm topigimiz güzel haberlerle dolup taşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…