2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim de geçen hafta 2-3 gün sırtıma battı aynı şekilde. Ben de ters bir hareket yaptım diye şüphelendim. Geçti sonra kendi kendine. Yatarken yaptığımız bir hareket veya bu sıralar terleyip cereyanda kalma gibi şeyler de etkilemiş olabilir. Sıcak banyo iyi gelebilir.

Çok oluyor mu ağrı dedi o zaman çok değildi bir kullan ama ağrı artarsa 2 olabilir dedi
Ya etkiliyor mu gerçekten bırakayım o zaman zaten çok faydasını da görmedim

Yok benim şahsi fikrim o.. bilimsel olarak erken doğumu ve kasılmayı azaltıyor.. ama sanki o da doğumu geciktirdi, sancım olmadı ve o yüzden bir türlü normal doğum başlamadı gibi bi his bıraktı bende... Zaten doktor da vermedi bu defa... bir de magnormun kendi prospektüsünde dahi hamilelikte kullanımla ilgili yeterli bilgi yokmuş diye okudum... tabi ağrıyı nasıl karşıladığıyla da ilgili insanın; ben olaya şöyle yaklaşıyorum "bu ağrı normal mi?",, normalse onu ortadan kaldırmak adına ilaç kullanmaya karşıyım.. o yüzden normal hayatımda da ağrı kesici vs içmemeye çalışırım hep.. hamileyken de aynı şekilde davranıyorum; kasığım da ağrıyıversin, belim de arada tutulsun, nihayetinde geçicek diyorum, fazla dinlemiyorum kendimi ve ağrı eşiğim de gittikçe yükseliyor sanki :) ama tabi güvendiğim bi doktor tahlil vs yapar da vücudunda şu eksik derse takviye alırım, o ayrı :)

Evet benim kızda daha çok öyleydi, kaburgamda epey yanda batma olurdu, dediğin gibi sırta doğru... bebeğin pozisyonuyla vs ilgiliydi belki de... son ay zaten ayakları hep orada hissediyordum, kaburgaya çalışıyordu daha çok :))) bu seferkinde hem bebeğin hateketleri hem de batma hissi daha aşağıda.. hepsi ayrı cins diye boşuna demiyoruz işte :))

Önemsemiyorsa önemsiz birşeydir bence :) kendini onun yerine koysana her gebeye telkin yapsa açıklama yapsa akşam edemez. Doktoruna güveniyorsan birşey söylediğinde çok tepki vermiyorsa normal bişey olduğu içindir emin olabilirsin..ben sürekli bişey sorarım bişeyler söylerim o bazen gereksiz abartı tepki verir bazen hı der geçer. Takılmam burun kıvırdıysa bi bildiği vardır derim

Bende ilaç içmekten nefret ediyorum ama hamileler hep kullanıyor diye duyunca normal diye düşündüm şimdi araştırdım da doğumu geciktirmek için mg sülfat veriyorlarmış pek mantıklı değil kullanmak besinlerden almaya çalışayım bari :) teşekkür ederim canım ilgin için

Katılıyorum sana önemli bişey olunca gayet önemsiyor cevap veriyor sadece saçma sorulara ve normal durumlara tepki vermiyor normal diyor yada duymamış gibi yapıyor:) benim için iyi böylesi panik yaptırmıyor ama eşimin kriterleri farklı işte sanki o doğuracak neyini beğenmediyse :)

Benimde sol kasıgımda baskı ve agrı oluyor... En son doktora sordugumda olabilir dedi.Bu gidisimde yine soracam,ayakta uyusma olmuyor ama sol bacagımda saga göre daha cok baskı ve yorgunluk hissediyorum.

Merhaba,ee ikiz olunca öyle oluyor tabii :) saglıkları yerinde olsun da cok kilolu olmasınlar varsın...:)

günaydın kızlar
cumartesi kontrolüm vardı , kızımı gördüm, nasıl da büyümüştü :) esneyişine tanık olduk, çook güzeldiielleriyle yüzünü kapatmıştı nazlı kızım ama doktorun dürtmeleri sayesinde elini çekti ve yüzünü de gösterdi, dr babasına benzetti :)
742 gr 30 cm olmuş miniğim, birgün öncesinde de böbrek kontrolüm için kan vermiştim, şekerim 71 çıktığı için doktorum şeker testine gerek görmedi, 1 ay sonraya randevu verdi. Doğum için fiyat sorucaktım ama heyecandan unuttuk, artık bidahaki gidişimizde alırız fiyatı,telefonda vermiyorlar bilgi, birde hareketleri sordum hep aşağıda dedim çünkü ayakları orda gayet normal dedi :))

ay ne bileyim canim ya sirta dogru olunca bebek degildir diye dusundum. bunlar da normal demek ki :)

Rica ederim cnm.. aslında 100 gr buğday kepeği , 100 gr bitter çikolata vs gibi birçok şey var günlük alınması gereken miktarı karşılayan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…