2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydınnnnn :) bu aralar çok yoğunum takip egmeye çalışıyorum. Kardeşim benimle yaşıyor istanbulda. Ailem adanada. Haftaya nişanı var. Alışveriş koşturmaca misafirlerde geldi şehir dışından. Çok fırsat bulamıyorum. Ama herkesin genel durumu iyi anladığım kadarıyla.

Sagol cnm... valla hicbir bilgim yok :) tahminim şu ki yaz meyveleri cıkmaya basladi ya iste onlar sayesindedir gibi bir dusuncem var :)
Evet açıkçası erik bildiğin bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyor. Aslında öğün olarak kocaman bir katışık meyve tabağı yemek kilo için de vitamin olarak da faydalı olur :)

Ne güzel haberler...
Hadii gözünaydın.Her kontrolumuz böyle gecsin hepimizin insallaaaah :)

Benim gibi 29. Haftaya gelmis olan arkadaslar yeni birsey ögrendim gun icerisinde 2 defa sola yatip hareket saymamiz gerekiyormus saat icerisinde 10 hareket hissediyorsak hersey yolundaymiş

Bi sabah bi akşam yapıyordum ben de... gerçi genelde saymaya gerek kalmıyor artık, zaten sürekli hatırlatıyor kendini :)

Benimde sol kasıgımda baskı ve agrı oluyor... En son doktora sordugumda olabilir dedi.Bu gidisimde yine soracam,ayakta uyusma olmuyor ama sol bacagımda saga göre daha cok baskı ve yorgunluk hissediyorum.
Benim üstüne yatınca uyuşuyor uykudan uyanıp sağa dönüyorum mecbur yoksa normalde çok uyuşma olmuyor doğurana kadar böyle devam galiba

Rica ederim cnm.. aslında 100 gr buğday kepeği , 100 gr bitter çikolata vs gibi birçok şey var günlük alınması gereken miktarı karşılayan :)
Öyle takip etmesi de zor oluyor ya sürekli yemek Laz'ım kabak çekirdeği bayağı karşılıyor diye okudum bugün ona başlayacam diğerlerimi de elimden geldiğince yemeye çalışırım

Benim gibi 29. Haftaya gelmis olan arkadaslar yeni birsey ögrendim gun icerisinde 2 defa sola yatip hareket saymamiz gerekiyormus saat icerisinde 10 hareket hissediyorsak hersey yolundaymiş

Bende 29.a girdim,deneyeyim bari akşam bir.Ya bir de bnm hareketleri sanki biraz azaltı gibi,yani azalma değil de ,agırlastı yani tekme vs gibi değil de,dönme ,kayma gibi anlatabildim mi bilemedim:) Sende var mı böyle birsey...?

Evt evt aynen karisik gidiyoruz hepsinden var. Dönme kayma fln da bolca oluyor ama tekme fln da var yani...

Günaydın kızlar. Alerjiden o kadar çekiyorum ki uyku filan kalmadı. Geniz etim şiş nefes alamıyorm ve gece bile hapşurmaktan uyuyamıyorum. Dr hap değl de sadece fısfıs kullanablrsin dedi. Var mı bitkisel filan bi önerisi olan

maalesef canım,alerji bende de var ve grip gibi oluyor tuttuğu zaman,maf ediyor beni,yıllardır çekiyorum böbreklerden dolayı ilaçta kullanamıyorum, tek çare maske takmak polen zamanı

MasaAllah canim daha quzel quzel haberlerini aliriz insaAllah

Gunaydin bu arada kizlar okadar uykusuzumki anca bu saatte uyanabildim bu bel aqrisi beni mahvediyo ya sabahta leke qordum biraz tum uykum kacti ama vajina disindaydi sanki cunku mantar olmusum kasintidan dolayimi kanadi bilemiyorum kardesim hastaneye kaldirdik ona uzuldum ondan dolayimi oldu anlamadim kafamda bole deli sorular yani

Çok gecmis olsun,dikkat et kendine.
Lekelenma olayını da takip et ama dedigin gibidir umarım.

çok geçmiş olsun canım,kardeşinin önemli birşeyi yoktur inşallah, belki kaşıntıdan dolayı olmuş olabilir,ama yine de için rahat etsin diye kontrole gidebilirsen daha ii olur sanırım

Öyle takip etmesi de zor oluyor ya sürekli yemek Laz'ım kabak çekirdeği bayağı karşılıyor diye okudum bugün ona başlayacam diğerlerimi de elimden geldiğince yemeye çalışırım

Kaju ve badem de öyle :) kuruyemiş en güzel atıştırmalık zaten :)

Çok gecmis olsun,dikkat et kendine.
Lekelenma olayını da takip et ama dedigin gibidir umarım.
Cok saol Allah razi olsun :) iyice baktim canim vajina icinden qelen normal siradan akinti harici biseye yok ama disinda bole yara qibi soyulmus qibi olmus peceteyi surunce leke qibi bisey qordum Allah korusun korkarim aman ole bisey olmasinda cok yoruyorum kendimi kosturmaca icindeyimki walla yazik bebeqime

Benim de tekmeler yine var ama o kayma dönme gibi içeriden gıdıklayan şey daha fazla sanki.

Geçmiş olsun, kardeşin daha iyi mi, nesi var?
Bir de şüphen varsa doktora bir görün, ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…