çok geçmiş olsun canım,kardeşinin önemli birşeyi yoktur inşallah, belki kaşıntıdan dolayı olmuş olabilir,ama yine de için rahat etsin diye kontrole gidebilirsen daha ii olur sanırım
Cok saqol canim durumu belli deil yatiyo ciqerlerle ilqili bi skntimiz cikti daha kucuk bide dun qittim qorusune enfeksiyon bolumu olmasina raqmen icim rahat etmedi qormeden canim skldi haliyle kasintidan olduquna emin qibiyim ama olmadi qidecem bi icim rahat etsin en azindan mantar icin krem falan alirim yani
Gecen qun soyledim ben hani kasinti var akinti war diye tamam ilac yazayim ona dedi sonra sekerdi yuklemeydi derken araya kaynadi unuttuk canim ama cok rahatsiz edici bisey sabrettim qecmiyo bi turlu hamile kaldim kalali var oyuzden en iyisi yarin qidiyim bi baksin hemde krem ilac ne lazimsa yazsin bari...havalarda isindiya daha kotu olur yoksa :)
Saqol canim Allah razi olsun zature qeciriyo iste haber bekliyorum qidemiyorumda surekli hastaneye .s yarin bi qidip qorunuyum ben icim rahat etsin buyuk ihtimal kasintidanda olsun yinede icim rahat eder :)
Gecen qun soyledim ben hani kasinti var akinti war diye tamam ilac yazayim ona dedi sonra sekerdi yuklemeydi derken araya kaynadi unuttuk canim ama cok rahatsiz edici bisey sabrettim qecmiyo bi turlu hamile kaldim kalali var oyuzden en iyisi yarin qidiyim bi baksin hemde krem ilac ne lazimsa yazsin bari...havalarda isindiya daha kotu olur yoksa :)
Kardeşine çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda toparlar. Sende muhakkak doktora gözük bence mantar müdahale etmezsen özellikle hamilelikte insanı çok zorluyor. Olan bi arkadaşım vardı yaşam kalitesini etkilemişti direk kaşıntı huzursuzluk vs. vS..
Evet açıkçası erik bildiğin bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyor. Aslında öğün olarak kocaman bir katışık meyve tabağı yemek kilo için de vitamin olarak da faydalı olur :)
Hakikaten bağırsakları çok çalıştırıyor ve kabızlık yaşayanların yiyip üstüne su içmesini tavsiye ederim bende genelde öğlen pek bir şey yiyemiyorum karisık bir meyve tabağı bir hayli yeterli oluyor ama meyvede bulunan şeker oranı da korkutuyor. Bu ara şeker yüklemesi yapılırken ölçüleçek bakalım nasıl çıkar şeker oranı
Aynen ikiz biraz geriden geliyor kiloda. Ama forumda da konuşulmuştu zayıf bebek komando gibidir çabuk toparlar diye. Bütün bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli zamanlı dogsunlar da zayıflık çaresine bakılır hayırlısıyla...
Tam keyif insanı oldum bugün,, kahvaltımı yaptım, yüzümü gözümü temizledim, kremlendim, kızımla bakıcısı parktaydı aldım kahvemi yanlarına çıktım... hava mis... iyi geldi... şimdi de anneme çıktım, çay içip babamdan okumadığım bi kitap çalıp tekrar bahçeye inicem :) şu bakıcı gitmeyeydi iyiydi ya benim tatil dönüşü acilen birini bulmam lazım hanımlar... bu bücürüğe gücüm kuvvetim yetmez yoksa :)
Kardeşine çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda toparlar. Sende muhakkak doktora gözük bence mantar müdahale etmezsen özellikle hamilelikte insanı çok zorluyor. Olan bi arkadaşım vardı yaşam kalitesini etkilemişti direk kaşıntı huzursuzluk vs. vS..
Saqol cnim tesekkur ederim :) Ben bunu ewlendim ewleneli cekiyorum ya wallla resmen biktim kullaniyodum krem falan ama hamileyken icime sinmedi kullanmak simdi tekrar baslicam sabirda biyere kadar cok zorluyo beni artik...doktora soleyimde bana qore biseyler versin artik :)
Tam keyif insanı oldum bugün,, kahvaltımı yaptım, yüzümü gözümü temizledim, kremlendim, kızımla bakıcısı parktaydı aldım kahvemi yanlarına çıktım... hava mis... iyi geldi... şimdi de anneme çıktım, çay içip babamdan okumadığım bi kitap çalıp tekrar bahçeye inicem :) şu bakıcı gitmeyeydi iyiydi ya benim tatil dönüşü acilen birini bulmam lazım hanımlar... bu bücürüğe gücüm kuvvetim yetmez yoksa :)
Gretchen Grundler
bnmde öyle bi kac yerde,bu haftalardan sonra hareketler azalabilir ,cunku bebegin alanı kücülüyor vs gibi yazmıslar... Amaan gerci hissedeyim de ,dönme olsun vurma olsun hiç farketmez :)
Cok saol Allah razi olsun :) iyice baktim canim vajina icinden qelen normal siradan akinti harici biseye yok ama disinda bole yara qibi soyulmus qibi olmus peceteyi surunce leke qibi bisey qordum Allah korusun korkarim aman ole bisey olmasinda cok yoruyorum kendimi kosturmaca icindeyimki walla yazik bebeqime
Saol cnm,,, aldım bol bol :) sonra da buzdolabına taktım kafayı,, hala buzdolabı temizliyoruz kadınla :))) evde oturunca böyle oluyorum ben, iş çıkarıyorum başıma,, fazla keyif de kaldırmıyo bünye yani :))))
Egzamam için doktor verdi bunu cnm. Önceden reçeteyle hazırlanan ilaçlar kullanıyodum, ama o doktorum vefat etti. Acıbadem'de yeni bi doktora başladım, hamile olduğun için en iyisi bu dedi. Önce yine biodermanın yüz temizlemesi ve cihazla temizliyorum yüzümü sonra da bunu sürüyorum. Güneş kremi sormadım, ama benimki muhtemelen çok takılmayacaktır ona, o yüzden Ayşe'ninkini kullanacağım ben de. Bebekler için güneş kremi yani. 50 faktör o zaten. Bir de tatil dışında güneş kremi kullanmıyorum ben. Sadece cihazla temizliyorum cildimi, egzamam olduğu için derinlemesine temizlenmesi çok iyi oluyor çünkü. Haliyle güneş lekesi de çıkmıyor hiç bende :) bi taşla iki kuş :)))
Saol cnm,,, aldım bol bol :) sonra da buzdolabına taktım kafayı,, hala buzdolabı temizliyoruz kadınla :))) evde oturunca böyle oluyorum ben, iş çıkarıyorum başıma,, fazla keyif de kaldırmıyo bünye yani :))))