2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba canım benim teyzem daha birkaç ay önce 42 yaşında normal doğum yaptı hiç bir problemde yaşamadı yalnız 12 saat falan suni sancı verdiler çünkü hiç sancısı yoktu bebişide kendide gayet sağlıklı :)

Merhaba canım benim teyzem daha birkaç ay önce 42 yaşında normal doğum yaptı hiç bir problemde yaşamadı yalnız 12 saat falan suni sancı verdiler çünkü hiç sancısı yoktu bebişide kendide gayet sağlıklı :)

Merhaba canım benim teyzem daha birkaç ay önce 42 yaşında ilk hamileliği ve ilk çocuğu normal doğum yaptı hiç bir problemde yaşamadı yalnız 12 saat falan suni sancı verdiler çünkü hiç sancısı yoktu bebişide kendide gayet sağlıklı :)

Günaydın kızlar :) gece dönerken eşimi uyandırdım sürekli gülüyor bana dönemiyorum diye sizin nasıl rahat dönüyor musunuz yatakta ben ayağa kalkıp diğer tarafa yatıyorum bazen :)
Bide isim Emir Taha düşündük nasıl sizce içimize sindi bizim

Ay ben de zar zor dönüyorum. Önce dizlerimi kırıp destek alıyorum sonra kendimi yuvarlamaya çalışıyorum falan, ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip duruyorum yatakta. Bir de dönerken karnım kasıklarım falan ağrıyor karnım büyüdüğünden beri, bazen kendime gülüyorum bu ne hal diye :)

Güzel bir isim, içinize sindiyse zaten gerisi önemli değil :)

Tesekkur ederim cevabiniz icin..Peki teyzenizin ilk dogumu muydu acaba.doktorum ozellikle ilk dogumsa zor olur diyor..cok canim sıkıldı

Esimle gecen bir atisma yasiyoruz bana dedi ki "bak seni ters cevirip birakirim duzelemezsin" Resmen kaplumbaga yerine kondum :) geceleri ben de uyanip donmek zorunda kaliyorum artik:)) Neyseki zaman da azaldi...

Aynı benim de öyle işte çok gülüyorum halime son aylar nasıl yapacaz acaba :)

Günaydın herkese :) bizde de lavaboya kalkarken uyanıyor ne hikmetse arkadan destekliyor Gece gece bi de ona gülüyorum. İsmiyle yaşasın inşallah gayet güzel

Tabiki var sezeryan sonrası normal yapan bile var normal doğumu gönülden destekleyen bir Dr arayın inşallah gönlünüze göre olur

hahaha :) aynen öyle, ay bitsin artık ya :) wala adamın huyu değişiyo maç izlerken. Geçti sinirim epey de şimdi de kalkmış bana küsmüşmüş :) sıpa ya :) wala kızımla alışverişe gidiyorum birazdan, sinirlenme sıramı savdım :) gerçekten bitiyo mu 3 hafta sonra? Buna sevindim işte :)) ben hiç anlamıyorum bu futbol işinden çünkü :)

Geçmiş olsun cnm, nası oldun şimdi? Ben de 4 bölüm prison break izledim. Yerli dizilerin hiçbiri tutmadı malum, hepsi final yapmış izlediklerimin, bulamadım başka bişey :) şimdi de kuzumu alıcam carousele geçicem, onlar teyzesiyle atlıkarıncaya falan binsinler de ben de tatil alışverişini bitireyim dedim... o zaman tam yatışırım anca :)

Ya kizlar şimdi benim aklıma şu takıldı. Ben bir tane anne yanı beşik aldım, ölçüleri 90*50 bu beşiği kac aya kadar kullanabiliriz?
Normalde bir de park yatak alıp 2 yaşa kadar falan onda yatırmayı planlamıştım ama sanki çocugu cok daralıir gibi 2 yaşa kadar... Sonuçta bebek değil ve hala kafes gibi bir yerde uyuyor olacak. Desek ki; o zaman 14-15 aya kadar yatır bu defa da zaten 6-7 aya kadar anne yanı beşikte olacak sonra bir 6-7 ay daha park yatak da daha sonra kendi yatağı yani çok gereksiz masraf gibi geliyor.
Şimdi sorum şu bu anne yanı beşiği 8 aya kadar falan kullanıp sonra direk yatağına geçebilir mi? Yani park yatak hiç almasak direk yanı korumalıklı yatagina yatırsak. Belki 8.-9. ayı havalar ısınmaya başlayacağı için odasında güzel bir yer yatağı yapıp yazı da orada geçirmesini sağlayabilirim. Bir büyük boy beşik illaki almalı mıyım sizce?
Yatağı şu; (henuz yan korumalığını takmadık)

Park yatağının yerine başka ihtiyaçları alabilirim diye düşünüyorum ama tabii bebeğimi de ortada süründürmekten de korkuyorum. Durduk yerde eziyet etmeyim bebişime... Çok kararsız kaldım sizler de fikirlerinizi yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…