2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cnm oturmaya başlayınca beşik yalan alıyor, sonra korumalı parmaklıklı vs bişey lazım illa ki. Yoksa kendini atabilir aşağı. Resimde koruma takılı değil, anlayamıyorum yüksekliğini. Ama her halikarda şimdi alma. Bak bakalım nası bi bebek olucak; huyuna suyuna da bağlı. Buna geçebilirsin direk belki. En kötü yere minder falan koyarsın. Zaten çok yüksek değil kendi de sanırım?

Bunu ben de merak ediyorum. Şöyle jeneratör ilişip cevap bekleyeyim:)

Günaydın herkese :) bizde de lavaboya kalkarken uyanıyor ne hikmetse arkadan destekliyor Gece gece bi de ona gülüyorum. İsmiyle yaşasın inşallah gayet güzel

@sertk60 nerdeeee rahat rahat dönmek bir de daha 2 ay var o kadar zaman nasıl gececek bilemiyorum.
bende her defasnda uyandırıyorum.
ismi de cok güzelmiiş:)

ben henüz dönerken sıkıntı yaşamıyorum ama aramızda hafta farkı var. 7. aydan sonra göbekler atak yapıp herşey zorlaşmaya başlıyor zaten, isminiz de çok güzel :)

evet evet bitiyor :) rahatlarsın... size iyi gezmeler ,iyi alısverisler kızınla cnm :)

sertk60 nerdeeee rahat rahat dönmek bir de daha 2 ay var o kadar zaman nasıl gececek bilemiyorum.
bende her defasnda uyandırıyorum.
ismi de cok güzelmiiş:)
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Son aylar sırta fln 10 yastık alıp uyuma fotoları var nette öyle yapacaz galiba çok merak ediyorum uykusuz kalacaz ama o kesin

Yok bayağı alçak bu karyola. 7-8 aylık olduğunda havalar da ısınmaya başlayacak. Odasının bir köşesine yer yatağı yapsam hem düşecek derdi de hiç olmaz. Zaten odasında herşeyi sabitleyeceğimiz ve sivri kısımları süngerle kapatacağımız için de istediği gibi emekleyebilir. 14-15 aylık olduğunda da bu yatağa alırım diyorum ama herkes de büyük bebek karyolası almış kararsız kaldım :S

Bence gayet güzel :) sevdim ben :)

evet evet bitiyor :) rahatlarsın... size iyi gezmeler ,iyi alısverisler kızınla cnm :)

Saol cnm :))

Bence de idare edebilirsin, şimdilik almamak en iyisi.. hem yer kaybı hem masraf :)

Simdi sen tecrubelisin canim sana bisey danisayim :) bizim adette daha doqrusu baska yerlerdede vardirda besiqi kizin annesi alir...annem bana besik alisverisine cikalim dedi bende şoyle dusunuyorum...simdi benim elimde hazir acilmamis bi park besik var hani diyorum 3 yasina kadar bunu kullansamda daha sonra ayri oda yapacaqim zaman annem bana odasini alirken yardimci olsa ? Boyle dusundum ne dersin belli bir aydan sonra besik kullanissiz oluyo biliyrum haksizmiyim ? Bi danisayim dedim :)

Valla kizlar park yatakta cocuklar 4 yasina kadar gayet rahat yatiyor tabi küçük boy değilse. Benim teyzem 5 sene yatirdi oğlunu. Her cocuk farkli olabilir ama ben büyük kızımda korumalı genis beşik almistim park yataktan hicbie farki yoktu zaten hic kullanmadan durdu. Ben yaz aylarinda yere yorgan serip yatirdigimi bilirim. Alistirmak cok onemli minik kızım 1.5 yasinda maalesef hâlâ yanimda yatiyor. Babasi sarilip yatmaya bayiliyor olan bana oluyo hic rahat edemiyorum :) artik ayirip park yataga alistiricam bakalim hayirlisi

Kesinlikle guzel düşünmüşsun elindekini biraz kullan oda yapacagin zaman zevkine gore daha kullanislisini alir annendende destek alirsin..

Kesinlikle guzel düşünmüşsun elindekini biraz kullan oda yapacagin zaman zevkine gore daha kullanislisini alir annendende destek alirsin..
Tabi senin 4.demi sen hepimizden daha tecrubelisin :):) walla bole dusundum.bakalim simdilik cunku elimde besik varken ne qerek war ikinci besiqe onu 2 yasian kadar bile.kullanamam ama etrafimda park besik kullananlar cok memnunlar yani :) ewi kendilerinin olduqu halde park yatak aliyolar ben suan kiradayken hic besik falan isine qirmeyim dedim :) tesekkur ederim canim fikrin icin :)

gunaydin hanimlar nasil herkesler iyi misiniz?

valla ben de bilmiyorum nasil oldugumu sabah kalkinca ve gece basliyor batmaya yine bogazim, geniz akintisi falan. gunduz iyiyim neyse ki. bu seferki mikrobik degil usuttum sanirim. umarim ilerlemez.

oo tatil alisverisi, en sevdigim :))) alisveris zaten iyi geliyor bide ucunda tatil olunca tadindan yenmez :)) prison break yeni sezonu mu izliyorsun? begendin mi? brn sanirim onun son sezonunu izlememistim cok uzattilar diye baymisti. yeni sezonu merak etmiyor degilim.

biz odasina buyuyen karyola aldik. kendi odamiza da park yatak aldik. hic anne yani ya da ufak besik dusunmedim ben, hem cok kisa sure kullanilacak hem de uyandiktan sonra kalkar park yataktan alirim o da ayakucumda durucak. bide bizim ailelerimiz sehir disinda. evde kullanmayi biraktigimizda onlardan birine birakiriz ya da giderken yanimizda gotururuz diye park yatak aldik. bakalim kullanmaya baslayinca gorucez artik iyi mi yapmisiz kotu mu :))

cok sukur bin sukur bebislerimiz bizimle ama iste bahar depresyonu mudur nedir,hormonlardan belki de.

aynen benim durumumu anlatmissin canim. ayaklarimi karnima cekmeden yatamiyorum. ayaklarimi biraz uzatsam acayip rahatsiz oluyorum.

Canım bence șöyle de düșün. Șimdi almayın ilerisinde odasına destek olursunuz diyeceksin ama ilerisi de yaklașık 3-4 yıl sonra yani torun heyecanı bitmiș olacak. Bazı șeyler ilk heyecanla yapılıyor. Bence bașka bir eksiğini aldır eğer beșik istemiyorsan. O zaman gelince eliniz boș kalabilir. Sonuçta bu dönenler bizlere oldukça masraflı aileler ne alırsa kar bence.
Ya șu adetlerde erkek tarafı ne yapıyor kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…