benimki ya çiçek ya böcek, arası yok wala :) ben de normalde alttan almaya çalışırım da bu sefer fena uyuz oldum :))))Ayyyy bu erkekler warya odun odunnnnn duzelmezlerrr bende umudu kestim yavastansende sakin ol canim
Ya kizlar şimdi benim aklıma şu takıldı. Ben bir tane anne yanı beşik aldım, ölçüleri 90*50 bu beşiği kac aya kadar kullanabiliriz?
Normalde bir de park yatak alıp 2 yaşa kadar falan onda yatırmayı planlamıştım ama sanki çocugu cok daralıir gibi 2 yaşa kadar... Sonuçta bebek değil ve hala kafes gibi bir yerde uyuyor olacak. Desek ki; o zaman 14-15 aya kadar yatır bu defa da zaten 6-7 aya kadar anne yanı beşikte olacak sonra bir 6-7 ay daha park yatak da daha sonra kendi yatağı yani çok gereksiz masraf gibi geliyor.
Şimdi sorum şu bu anne yanı beşiği 8 aya kadar falan kullanıp sonra direk yatağına geçebilir mi? Yani park yatak hiç almasak direk yanı korumalıklı yatagina yatırsak. Belki 8.-9. ayı havalar ısınmaya başlayacağı için odasında güzel bir yer yatağı yapıp yazı da orada geçirmesini sağlayabilirim. Bir büyük boy beşik illaki almalı mıyım sizce?
Yatağı şu; (henuz yan korumalığını takmadık)
Eki Görüntüle 1996194
Park yatağının yerine başka ihtiyaçları alabilirim diye düşünüyorum ama tabii bebeğimi de ortada süründürmekten de korkuyorum. Durduk yerde eziyet etmeyim bebişime... Çok kararsız kaldım sizler de fikirlerinizi yazar mısınız?
Evet canım ilk hamileliği ve ilk doğumuTesekkur ederim cevabiniz icin..Peki teyzenizin ilk dogumu muydu acaba.doktorum ozellikle ilk dogumsa zor olur diyor..cok canim sıkıldı
Bunu ben de merak ediyorum. Şöyle jeneratör ilişip cevap bekleyeyim:)Ya kizlar şimdi benim aklıma şu takıldı. Ben bir tane anne yanı beşik aldım, ölçüleri 90*50 bu beşiği kac aya kadar kullanabiliriz?
Normalde bir de park yatak alıp 2 yaşa kadar falan onda yatırmayı planlamıştım ama sanki çocugu cok daralıir gibi 2 yaşa kadar... Sonuçta bebek değil ve hala kafes gibi bir yerde uyuyor olacak. Desek ki; o zaman 14-15 aya kadar yatır bu defa da zaten 6-7 aya kadar anne yanı beşikte olacak sonra bir 6-7 ay daha park yatak da daha sonra kendi yatağı yani çok gereksiz masraf gibi geliyor.
Şimdi sorum şu bu anne yanı beşiği 8 aya kadar falan kullanıp sonra direk yatağına geçebilir mi? Yani park yatak hiç almasak direk yanı korumalıklı yatagina yatırsak. Belki 8.-9. ayı havalar ısınmaya başlayacağı için odasında güzel bir yer yatağı yapıp yazı da orada geçirmesini sağlayabilirim. Bir büyük boy beşik illaki almalı mıyım sizce?
Eki Görüntüle 1996194
Park yatağının yerine başka ihtiyaçları alabilirim diye düşünüyorum ama tabii bebeğimi de ortada süründürmekten de korkuyorum. Durduk yerde eziyet etmeyim bebişime... Çok kararsız kaldım sizler de fikirlerinizi yazar mısınız?
Kenara ilişip yazacaktım:))Bunu ben de merak ediyorum. Şöyle jeneratör ilişip cevap bekleyeyim:)
Günaydın herkese :) bizde de lavaboya kalkarken uyanıyor ne hikmetse arkadan destekliyor Gece gece bi de ona gülüyorum. İsmiyle yaşasın inşallah gayet güzel
ben henüz dönerken sıkıntı yaşamıyorum ama aramızda hafta farkı var. 7. aydan sonra göbekler atak yapıp herşey zorlaşmaya başlıyor zaten, isminiz de çok güzel :)Günaydın kızlar :) gece dönerken eşimi uyandırdım sürekli gülüyor bana dönemiyorum diye sizin nasıl rahat dönüyor musunuz yatakta ben ayağa kalkıp diğer tarafa yatıyorum bazen :)
Bide isim Emir Taha düşündük nasıl sizce içimize sindi bizim
evet evet bitiyor :) rahatlarsın... size iyi gezmeler ,iyi alısverisler kızınla cnm :)hahaha :) aynen öyle, ay bitsin artık ya :) wala adamın huyu değişiyo maç izlerken. Geçti sinirim epey de şimdi de kalkmış bana küsmüşmüş :) sıpa ya :) wala kızımla alışverişe gidiyorum birazdan, sinirlenme sıramı savdım :) gerçekten bitiyo mu 3 hafta sonra? Buna sevindim işte :)) ben hiç anlamıyorum bu futbol işinden çünkü :)
Teşekkür ederiz teyzesi :)sertk60 nerdeeee rahat rahat dönmek bir de daha 2 ay var o kadar zaman nasıl gececek bilemiyorum.
bende her defasnda uyandırıyorum.
ismi de cok güzelmiiş:)
Yok bayağı alçak bu karyola. 7-8 aylık olduğunda havalar da ısınmaya başlayacak. Odasının bir köşesine yer yatağı yapsam hem düşecek derdi de hiç olmaz. Zaten odasında herşeyi sabitleyeceğimiz ve sivri kısımları süngerle kapatacağımız için de istediği gibi emekleyebilir. 14-15 aylık olduğunda da bu yatağa alırım diyorum ama herkes de büyük bebek karyolası almış kararsız kaldım :SCnm oturmaya başlayınca beşik yalan alıyor, sonra korumalı parmaklıklı vs bişey lazım illa ki. Yoksa kendini atabilir aşağı. Resimde koruma takılı değil, anlayamıyorum yüksekliğini. Ama her halikarda şimdi alma. Bak bakalım nası bi bebek olucak; huyuna suyuna da bağlı. Buna geçebilirsin direk belki. En kötü yere minder falan koyarsın. Zaten çok yüksek değil kendi de sanırım?
Günaydın kızlar :) gece dönerken eşimi uyandırdım sürekli gülüyor bana dönemiyorum diye sizin nasıl rahat dönüyor musunuz yatakta ben ayağa kalkıp diğer tarafa yatıyorum bazen :)
Bide isim Emir Taha düşündük nasıl sizce içimize sindi bizim
evet evet bitiyor :) rahatlarsın... size iyi gezmeler ,iyi alısverisler kızınla cnm :)
Yok bayağı alçak bu karyola. 7-8 aylık olduğunda havalar da ısınmaya başlayacak. Odasının bir köşesine yer yatağı yapsam hem düşecek derdi de hiç olmaz. Zaten odasında herşeyi sabitleyeceğimiz ve sivri kısımları süngerle kapatacağımız için de istediği gibi emekleyebilir. 14-15 aylık olduğunda da bu yatağa alırım diyorum ama herkes de büyük bebek karyolası almış kararsız kaldım :S
Simdi sen tecrubelisin canim sana bisey danisayim :) bizim adette daha doqrusu baska yerlerdede vardirda besiqi kizin annesi alir...annem bana besik alisverisine cikalim dedi bende şoyle dusunuyorum...simdi benim elimde hazir acilmamis bi park besik var hani diyorum 3 yasina kadar bunu kullansamda daha sonra ayri oda yapacaqim zaman annem bana odasini alirken yardimci olsa ? Boyle dusundum ne dersin belli bir aydan sonra besik kullanissiz oluyo biliyrum haksizmiyim ? Bi danisayim dedim :)Cnm oturmaya başlayınca beşik yalan alıyor, sonra korumalı parmaklıklı vs bişey lazım illa ki. Yoksa kendini atabilir aşağı. Resimde koruma takılı değil, anlayamıyorum yüksekliğini. Ama her halikarda şimdi alma. Bak bakalım nası bi bebek olucak; huyuna suyuna da bağlı. Buna geçebilirsin direk belki. En kötü yere minder falan koyarsın. Zaten çok yüksek değil kendi de sanırım?
Kesinlikle guzel düşünmüşsun elindekini biraz kullan oda yapacagin zaman zevkine gore daha kullanislisini alir annendende destek alirsin..Simdi sen tecrubelisin canim sana bisey danisayim :) bizim adette daha doqrusu baska yerlerdede vardirda besiqi kizin annesi alir...annem bana besik alisverisine cikalim dedi bende şoyle dusunuyorum...simdi benim elimde hazir acilmamis bi park besik var hani diyorum 3 yasina kadar bunu kullansamda daha sonra ayri oda yapacaqim zaman annem bana odasini alirken yardimci olsa ? Boyle dusundum ne dersin belli bir aydan sonra besik kullanissiz oluyo biliyrum haksizmiyim ? Bi danisayim dedim :)
Tabi senin 4.demi sen hepimizden daha tecrubelisin :):) walla bole dusundum.bakalim simdilik cunku elimde besik varken ne qerek war ikinci besiqe onu 2 yasian kadar bile.kullanamam ama etrafimda park besik kullananlar cok memnunlar yani :) ewi kendilerinin olduqu halde park yatak aliyolar ben suan kiradayken hic besik falan isine qirmeyim dedim :) tesekkur ederim canim fikrin icin :)Kesinlikle guzel düşünmüşsun elindekini biraz kullan oda yapacagin zaman zevkine gore daha kullanislisini alir annendende destek alirsin..
Geçmiş olsun cnm, nası oldun şimdi? Ben de 4 bölüm prison break izledim. Yerli dizilerin hiçbiri tutmadı malum, hepsi final yapmış izlediklerimin, bulamadım başka bişey :) şimdi de kuzumu alıcam carousele geçicem, onlar teyzesiyle atlıkarıncaya falan binsinler de ben de tatil alışverişini bitireyim dedim... o zaman tam yatışırım anca :)
Ya kizlar şimdi benim aklıma şu takıldı. Ben bir tane anne yanı beşik aldım, ölçüleri 90*50 bu beşiği kac aya kadar kullanabiliriz?
Eki Görüntüle 1996194
Bende oyleyim biqun coook mutlu biqun boyle huzunlu yani ortada sebepte yok oyle heleki hava kapali olunca icime bi sknti dusuyo qunes actikca bende aciliyorum :) artik esim sormaya basladi dr kotu biseymi dedi bebekle ilqili niye hzuunlusun bukadar diye halbuki sebepsiz yani :) sukretmek icin icimizde kocaman bi mucizemiz var aslinda
Ay ben de zar zor dönüyorum. Önce dizlerimi kırıp destek alıyorum sonra kendimi yuvarlamaya çalışıyorum falan, ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip duruyorum yatakta. Bir de dönerken karnım kasıklarım falan ağrıyor karnım büyüdüğünden beri, bazen kendime gülüyorum bu ne hal diye :)
Güzel bir isim, içinize sindiyse zaten gerisi önemli değil :)
Canım bence șöyle de düșün. Șimdi almayın ilerisinde odasına destek olursunuz diyeceksin ama ilerisi de yaklașık 3-4 yıl sonra yani torun heyecanı bitmiș olacak. Bazı șeyler ilk heyecanla yapılıyor. Bence bașka bir eksiğini aldır eğer beșik istemiyorsan. O zaman gelince eliniz boș kalabilir. Sonuçta bu dönenler bizlere oldukça masraflı aileler ne alırsa kar bence.Simdi sen tecrubelisin canim sana bisey danisayim :) bizim adette daha doqrusu baska yerlerdede vardirda besiqi kizin annesi alir...annem bana besik alisverisine cikalim dedi bende şoyle dusunuyorum...simdi benim elimde hazir acilmamis bi park besik var hani diyorum 3 yasina kadar bunu kullansamda daha sonra ayri oda yapacaqim zaman annem bana odasini alirken yardimci olsa ? Boyle dusundum ne dersin belli bir aydan sonra besik kullanissiz oluyo biliyrum haksizmiyim ? Bi danisayim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?