Hanımlar alışverişimizi yaptık geldik. Aklımdayken yazayım dedim. Ben zaten mothercare bebek ürünlerini çok severim, yazmıştım daha önce de. Yalnız bugün dedim ki gideyim bu defa waikikiden ucuza bol bol şort alayım büyük kıza, çok kaliteli olmasa da bi sezon o bi sezon da kardeşi giydi mi tamamdır, zaten yaz kısa... waikikide biraz idare eder dediğim şortlar 20, fena değil dediklerim 25 lira. Mothercare'e gittim. Üçlü şortlar 70, ikili şortlar 50 lira. Etkikette o fiyatı görünce insana fazla gibi geliyor ama aynı, hatta daha düşük fiyatı. Kalite zaten karşılaştırılamaz. Yani yerli malıdır, alayım diyorum, her gittiğimde yine vazgeçiyorum. Haşır huşur.. o yüzden bebek için de alışverişe devam edenlere tekrar tavsiye ederim.
İkinci olarakkk, hamile şortu yok hanımlar; resmen yok.. en son bi umut pentiye girdim, orada da yok ama karnın altında duran modeller yapmışlar, büyük bedenleri mantıklı. Bir de mayo üstüne yarı şeffaf tunikler yapmışlar ki bayıldım. Aldım da tabi çünkü çoook kullanışlı :) Tatile gidecek olan varsa yazın kenara :)
Üçüncüsü alakasız ama çilekten mobilya alacak olanlar varsa artık beklemeyin alın. Biz neredeyse iki hafta önce sipariş verdik biliyosunuz, ve 2 Haziranda gelicekmiş. Daha temizlenmesi, havalanması, yerleşmesi vs var.. anca yani :)
Kuzumun şortlarını da ekleyeyim tam olsun :)