2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ahahah :)) ay hepsi aynı bunların.

Bitanede yanina qecelik al diyosun yani oylemi :) sezeryanla normal farketmez demi her ikisindede lazim yani :) bize fikir werin iste bole ilk anneliqimiz :):):)
Canım o tamamen tercih meselesi. Geceliği sevmiyorsan hiç boşuna alma. Bana da lazım dediler aldım ne hastanede ne evde giymedim bidaha. Normaldi benim Doğum sezaryende durum nasıl olur bilmiyorum. Oldum olası giyemedim gecelik. Çok haşin yattığım için kafama geçiyo 1 2 saat sonra :) zaten bacaklarıma dolanıyo çok rahatsız oluyorum. 2 takım pijama yeterli bence.

Hmm tamam canim saqol bakalim pijama tarzi seyleri en son ay alacam ozaman duruma qore bakarim artik :) qeceliqi alsamda qiymeyeceqimi biliyorum ama yinede sizdende bi fikir almak istedim demekki biraz zewk meselesi :) onu duqmeli pijama falanda mantikli olabilir :) acaba dikis falan olursa pijama rahatsiz edermiki ?

Çok sagol bilgiler için cnm :)

Kontrol etmiyorlar mi yatarken filan? Normal de olsa dikiş filan olursa? Ben de gecelik hiç giyemem kafama geçer dediğin gibi :)) Ama gecelik kolaylık oluyor dediler.

Kesinlikle motharcare yi tercih ederim bende,tabii ki waikiki den de alacagım,alırız ama kalite farkı kesinlikle çok var.
Çok güzel sortlar yaaaa bayıldımmmmm :)

Yeniden cekilmeye basladi mi? Hemen ben de izleyim bari :))
Bu kaynana kayinbaba doqum hediyesi aliyomu kizlar yada alaniniz oldumu hic ilk bebeqinizde :):):)
Canim ben herkes anneye de altin falan aliyor diye duydum ama her yerde adet farklidir. Bizde daha erkek tarafi birsey yapmadi. Herhalde yapmaya kalktiklarinda biz herseyi tamamladigimiz icin cok gec olacak. Olsun napalim esimin babasi biraz fazla eli siki bir adam. Onu da oyle kabul ettik:)
Benim babamlar komple odasinin parasini verdi, secimi bize biraktilar:)) ve kiyafetlerinin tamamini dizdiler, biz sadece hastane cikisini aldik. Canlarim benim. Kim ne derse desin bu bebek isinde kiz tarafi daha istekli ve sorumlu davraniyor.

Kizlar bu arada daire kapimizin onunde bir kedi yavruladi. Oyle masumlar ki sokaga da birakamadik. Yuva yaptik kartondan apartmanda besliyoruz yavrularin gozu acilip hareketlenince bahceye tasiyacagiz. Komsularimiz da hayvansever insanlar olduklarindan onlar da mama veriyorlar ve sorun olmuyor apartmanda kalmalari.
Acaba ic parazit hapi vermelimiyim? Hic dokunmuyorum sadece mama ve sularini verip uzaktan izliyorum ama yine de birsey olur mu bilemedim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…