- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Benim doktor 32'den sonra demişti.Günaydın kızlar :) ne zamandan itibaren 2 haftada 1 doktora gitmemiz gerekir acaba
Toksoplazma bağışıklık testini yaptırdın mı? Eğer bağışıklığın varsa sorun değil ama yoksa tehlikeli olabilir, gerçi beslenmelerinden kaynaklı bir tehlike ama anneleri dışarıda gezdiği için risk olabilir. Ben annemlere gitmiyorum hamileliğimin başından beri kedileri var diye.Kizlar bu arada daire kapimizin onunde bir kedi yavruladi. Oyle masumlar ki sokaga da birakamadik. Yuva yaptik kartondan apartmanda besliyoruz yavrularin gozu acilip hareketlenince bahceye tasiyacagiz. Komsularimiz da hayvansever insanlar olduklarindan onlar da mama veriyorlar ve sorun olmuyor apartmanda kalmalari.
Acaba ic parazit hapi vermelimiyim? Hic dokunmuyorum sadece mama ve sularini verip uzaktan izliyorum ama yine de birsey olur mu bilemedim :S
Benim kendi kedim de oldugundan 1,5 ayda bir baktiriyorum. Kendi kedime cig birsey vermiyorum ve 2 ayda bir hap iciriyorun ic parazit icin ama bunlar sokak kedisi oldugundan bilemedim. Ben hic dokunmuyorum kedilere ama yemeklerini de esime verdireyim en iyisi. Dogum yapana kadar uzak dursam daha iyi olacak.Benim doktor 32'den sonra demişti.
Toksoplazma bağışıklık testini yaptırdın mı? Eğer bağışıklığın varsa sorun değil ama yoksa tehlikeli olabilir, gerçi beslenmelerinden kaynaklı bir tehlike ama anneleri dışarıda gezdiği için risk olabilir. Ben annemlere gitmiyorum hamileliğimin başından beri kedileri var diye.
Yeniden cekilmeye basladi mi? Hemen ben de izleyim bari :))
Canim ben herkes anneye de altin falan aliyor diye duydum ama her yerde adet farklidir. Bizde daha erkek tarafi birsey yapmadi. Herhalde yapmaya kalktiklarinda biz herseyi tamamladigimiz icin cok gec olacak. Olsun napalim esimin babasi biraz fazla eli siki bir adam. Onu da oyle kabul ettik:)
Benim babamlar komple odasinin parasini verdi, secimi bize biraktilar:)) ve kiyafetlerinin tamamini dizdiler, biz sadece hastane cikisini aldik. Canlarim benim. Kim ne derse desin bu bebek isinde kiz tarafi daha istekli ve sorumlu davraniyor.
Bence al cnm, ben daha çok gecelikle rahat ettim :)Bitanede yanina qecelik al diyosun yani oylemi :) sezeryanla normal farketmez demi her ikisindede lazim yani :) bize fikir werin iste bole ilk anneliqimiz :):):)
Oooo sen bide boyle kocaya mac izliyo diye kiziyon yani oylemi suan kizdim sanakesinlikle haklisin katiliyorum hersey karsilikli sen deqer veriyosun karsiliqinida qoruyosun en quzeli :) Rabbim mutluluqunuzu huzurunuzu daim etsin insaAllah :) ben esime hani benim.anneler quunu hediyem dedim hani bi cocuk ortaliqa ciksinda oyle dedi odun qibi ya
Teşekkürler cnm :) dediğim gibi tek olarak kesinlikle aynıya geliyor fiyatlar da. Mothercare'in kötü yanı çoğu şeyi ikili veya üçlü satması işte. Öyle olunca göze de daha pahalı gibi geliyor.. bak waikikiden de foto çektim bi tane, hem fiyat aynı hem de hiç beğenmedim. Eşime göndereyim diye çektim :) bi de peşin fiyat ayrı kredi kartı ayrı nedir ya :)Kesinlikle motharcare yi tercih ederim bende,tabii ki waikiki den de alacagım,alırız ama kalite farkı kesinlikle çok var.
Çok güzel sortlar yaaaa bayıldımmmmm :)
Canim bence ikisinden de birer takim al. Benim konustugum herkes pijama dikisleri falan acittigindan gecelik onerdi.
Rica ederim cnm, ne demek :)Çok sagol bilgiler için cnm :)
BöylE bişe olduğunu hiç duymamıştım sağlık ocağından bişe demedilerBayanlar süt kartınızı son üç ayınızda almaya başlıyorsunuz yani şuan alma vaktiniz.Ana sağlığındaki ebeniz ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Gebeliğinizin son 3 ayı ve Doğumdan sonraki 3 ay toplamda 6 ay olmak üzere Aylık 20 tl kartınıza para yatırılır.kullanılmadığı takdirde paranız geri çekilir.Parayı azımsamayın.20 tl ile ayda 10 kutu süt alırsınız, siz kullanmam diyorsanız gerekirse ihtiyaç sahibi başka birine verirsiniz.Lütfen arada bu bilgilendirmeyi yapın.Kimse ayını kaçırmasın.Teşekkürler.
Teşekkür ederim canımAvcılar medicana da özgür hanım var canım. Çok tatlıdır. Asla gereksiz test yapmaz, ilaç vermez. Testlerini devlette yapıp getirmene izin verir. Arkadaşımda onda Doğum yaptı, normal doğum. Ben de gidiyorum. Tavsiye ederim.
Ben de hiç kilo almadım son bir aydır. Şimdi doktora gidiyorum bakalım bebeğin gelişimi normal mi ben de bunu çok merak ediyorum.Kızlar bu arada ben fazla kilo almamaya çalışıyorum biliyosunuz. Ama bu ay gram bile almamışım, gayet de güzel besleniyorum aslında ama hiç almayınca da huylandım. Bişey olmaz heralde di mi yacuma da tatile gidiyoruz, kontrol on gün sonra olcak haliyle... pek evhamlanmam normalde ama 4,5 kiloda kaldım. Zaten iki ay sonra doğum. Kıyafetlerim bile aynı, bi tek kotlar olmuyo :) doktoru arasam ne güzel işte dicek. Hergün yumurta yiyorum, balık et vs de tüketiyorum epey. Sebze çok yemesem bile domates salatalık vs illa yeniyor.. zaten deli gibi peynir yerim hep.. bilemedim :)
Günaydın canım maşallah erkencisinBu sabah gene 3 5 nobetinden doner gibi bu saatte uyandim :) herkese gunaydin
Benim kız kardeşimde hamile iken 6-7 de kalkardı normalde uykuya düşkün bir insandı doğumdan sonra yine eski haline döndü . Bende tam tersi keşke biraz daha uyuyabilsem oğlum var 2.5 yaşında her sabah 7.5 -8 de ayaktayım en geçBu sabah gene 3 5 nobetinden doner gibi bu saatte uyandim :) herkese gunaydin
Ne dicek bakalım? Merak ettim ben de.. bizimki zaten sevmiyor kiloyu, almayın diyor.. ama yine de huzursuz oluyo insanBen de hiç kilo almadım son bir aydır. Şimdi doktora gidiyorum bakalım bebeğin gelişimi normal mi ben de bunu çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?