2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar :) ne zamandan itibaren 2 haftada 1 doktora gitmemiz gerekir acaba
Benim doktor 32'den sonra demişti.

Toksoplazma bağışıklık testini yaptırdın mı? Eğer bağışıklığın varsa sorun değil ama yoksa tehlikeli olabilir, gerçi beslenmelerinden kaynaklı bir tehlike ama anneleri dışarıda gezdiği için risk olabilir. Ben annemlere gitmiyorum hamileliğimin başından beri kedileri var diye.

Benim kendi kedim de oldugundan 1,5 ayda bir baktiriyorum. Kendi kedime cig birsey vermiyorum ve 2 ayda bir hap iciriyorun ic parazit icin ama bunlar sokak kedisi oldugundan bilemedim. Ben hic dokunmuyorum kedilere ama yemeklerini de esime verdireyim en iyisi. Dogum yapana kadar uzak dursam daha iyi olacak.

Kızlar günaydın dün ebebekte indirim vardı biberonlar falan baya düşmüştü ama akşam 8 sabah 8 di bir sürü şey aldım :) payalaşayım sizlerlede

Eklentiler

• lBDO-46153_1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 60
  • lDRB-DB255_1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 280015264_tn30_0.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 259671416_tn24_0.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 56
  • lBAK-201705_1.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 61

Günaydın :) başladı, 6. bölümü izledim en son ben :)

Bayanlar süt kartınızı son üç ayınızda almaya başlıyorsunuz yani şuan alma vaktiniz.Ana sağlığındaki ebeniz ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Gebeliğinizin son 3 ayı ve Doğumdan sonraki 3 ay toplamda 6 ay olmak üzere Aylık 20 tl kartınıza para yatırılır.kullanılmadığı takdirde paranız geri çekilir.Parayı azımsamayın.20 tl ile ayda 10 kutu süt alırsınız, siz kullanmam diyorsanız gerekirse ihtiyaç sahibi başka birine verirsiniz.Lütfen arada bu bilgilendirmeyi yapın.Kimse ayını kaçırmasın.Teşekkürler.

:)))) Onlar ne kadar heycanlansalar da bebek doğduktan sonra baba oluyolar cnm... o yüzden öyle söylemesi normal :) hem dediğin gibi hepsinde de eser miktarda dahi olsa odunluk var. Çok doğal :) hiçbi adam, hiçbi kadın ve hiçbi evlilik dört dörtlük değil malesef :))))

Kesinlikle motharcare yi tercih ederim bende,tabii ki waikiki den de alacagım,alırız ama kalite farkı kesinlikle çok var.
Çok güzel sortlar yaaaa bayıldımmmmm :)
Teşekkürler cnm :) dediğim gibi tek olarak kesinlikle aynıya geliyor fiyatlar da. Mothercare'in kötü yanı çoğu şeyi ikili veya üçlü satması işte. Öyle olunca göze de daha pahalı gibi geliyor.. bak waikikiden de foto çektim bi tane, hem fiyat aynı hem de hiç beğenmedim. Eşime göndereyim diye çektim :) bi de peşin fiyat ayrı kredi kartı ayrı nedir ya :)

Eklentiler

• IMG_3327.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 66
BöylE bişe olduğunu hiç duymamıştım sağlık ocağından bişe demediler

Kızlar bu arada ben fazla kilo almamaya çalışıyorum biliyosunuz. Ama bu ay gram bile almamışım, gayet de güzel besleniyorum aslında ama hiç almayınca da huylandım. Bişey olmaz heralde di mi ya cuma da tatile gidiyoruz, kontrol on gün sonra olcak haliyle... pek evhamlanmam normalde ama 4,5 kiloda kaldım. Zaten iki ay sonra doğum. Kıyafetlerim bile aynı, bi tek kotlar olmuyo :) doktoru arasam ne güzel işte dicek. Hergün yumurta yiyorum, balık et vs de tüketiyorum epey. Sebze çok yemesem bile domates salatalık vs illa yeniyor.. zaten deli gibi peynir yerim hep.. bilemedim :)

Teşekkür ederim canım

Ben de hiç kilo almadım son bir aydır. Şimdi doktora gidiyorum bakalım bebeğin gelişimi normal mi ben de bunu çok merak ediyorum.

Bu sabah gene 3 5 nobetinden doner gibi bu saatte uyandim :) herkese gunaydin
Benim kız kardeşimde hamile iken 6-7 de kalkardı normalde uykuya düşkün bir insandı doğumdan sonra yine eski haline döndü . Bende tam tersi keşke biraz daha uyuyabilsem oğlum var 2.5 yaşında her sabah 7.5 -8 de ayaktayım en geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…