Evet insan bir huzursuz oluyor bi sorun var mıdır diye. Sana da söylerim bir şey varsa canım.Ne dicek bakalım? Merak ettim ben de.. bizimki zaten sevmiyor kiloyu, almayın diyor.. ama yine de huzursuz oluyo insan
Sınavda başarılar canım:)Kızlar selamlar :) Nasılsınız?
Benim bu haftam çok yoğun geçiyor. Haftasonu KPSS var, öğretmenlik atamaları için giricem kısmetse. Sabah akşam ders çalışıyorum.Ofiste de işler yoğun değil, konu anlatımlı bir site buldum sürekli ordan okuyorum bir şeyler. Pek çok konuyu son haftaya sıkıştırmışım, biraz zorlanıyorum. Stres de yaptım hafiften ama bu hafta eksiklerimi baya kapattım iyi oldu.
Hepiniz iyisinizdir inşallah, bizim yarın doktor kontrolümüz var. İnşallah iyi geçer.Sizleri öpüyorum, bu hafta pek yazamam muhtemelen. Çalışmalara devam :)
Kendinize ve miniklerinize iyi bakın..Öpüyorummm.
Çok saol canım :)Sınavda başarılar canım:)
Allah zihin açıklığı versin canımKızlar selamlar :) Nasılsınız?
Benim bu haftam çok yoğun geçiyor. Haftasonu KPSS var, öğretmenlik atamaları için giricem kısmetse. Sabah akşam ders çalışıyorum.Ofiste de işler yoğun değil, konu anlatımlı bir site buldum sürekli ordan okuyorum bir şeyler. Pek çok konuyu son haftaya sıkıştırmışım, biraz zorlanıyorum. Stres de yaptım hafiften ama bu hafta eksiklerimi baya kapattım iyi oldu.
Hepiniz iyisinizdir inşallah, bizim yarın doktor kontrolümüz var. İnşallah iyi geçer.Sizleri öpüyorum, bu hafta pek yazamam muhtemelen. Çalışmalara devam :)
Teşekkürler cnm :) dediğim gibi tek olarak kesinlikle aynıya geliyor fiyatlar da. Mothercare'in kötü yanı çoğu şeyi ikili veya üçlü satması işte. Öyle olunca göze de daha pahalı gibi geliyor.. bak waikikiden de foto çektim bi tane, hem fiyat aynı hem de hiç beğenmedim. Eşime göndereyim diye çektim :) bi de peşin fiyat ayrı kredi kartı ayrı nedir ya :)
Benim kız kardeşimde hamile iken 6-7 de kalkardı normalde uykuya düşkün bir insandı doğumdan sonra yine eski haline döndü . Bende tam tersi keşke biraz daha uyuyabilsem oğlum var 2.5 yaşında her sabah 7.5 -8 de ayaktayım en geç
Kızlar bu arada ben fazla kilo almamaya çalışıyorum biliyosunuz. Ama bu ay gram bile almamışım, gayet de güzel besleniyorum aslında ama hiç almayınca da huylandım. Bişey olmaz heralde di mi yacuma da tatile gidiyoruz, kontrol on gün sonra olcak haliyle... pek evhamlanmam normalde ama 4,5 kiloda kaldım. Zaten iki ay sonra doğum. Kıyafetlerim bile aynı, bi tek kotlar olmuyo :) doktoru arasam ne güzel işte dicek. Hergün yumurta yiyorum, balık et vs de tüketiyorum epey. Sebze çok yemesem bile domates salatalık vs illa yeniyor.. zaten deli gibi peynir yerim hep.. bilemedim :)
İkili üclü ama fiyatları kalitesine göre iyi ,sen kızından daha iyi bilirsin.Benimde 8 yasında yegenim var,o kadar cok kıyafeti var ki mothercare den , hala da sapasaglam valla.Deger yani :)
Ablamın bana verdigi bir sürü sey var ,yeni gibi...
Waikiki den hiç bebek esyası alıp kullanmadık,ama kumasından belli olur zaten...
Yediklerine bakılırsa ,gayet güzel saglıklı besleniyorsun.Takma o kadar...hersey yolundadır emin ol:) masallah valla sana,ben 9 kg aldım
Kızlar bu arada ben fazla kilo almamaya çalışıyorum biliyosunuz. Ama bu ay gram bile almamışım, gayet de güzel besleniyorum aslında ama hiç almayınca da huylandım. Bişey olmaz heralde di mi yacuma da tatile gidiyoruz, kontrol on gün sonra olcak haliyle... pek evhamlanmam normalde ama 4,5 kiloda kaldım. Zaten iki ay sonra doğum. Kıyafetlerim bile aynı, bi tek kotlar olmuyo :) doktoru arasam ne güzel işte dicek. Hergün yumurta yiyorum, balık et vs de tüketiyorum epey. Sebze çok yemesem bile domates salatalık vs illa yeniyor.. zaten deli gibi peynir yerim hep.. bilemedim :)
Çok saol canım, inşallah güzel şeyler yazarım :) Bana sınav için de dua edin.Allah zihin açıklığı versin canım,başarılar dilerim, kontrolden sonra da yaz merak ederiz
Başarilar Canim...Kızlar selamlar :) Nasılsınız?
Bu heryerde yok bence bi saqlik ocaqinda duydum :) zaten doqumdan sonra 122 tl sut parasi veriyolar oda ayda 20 tlden buna denk qeliyo heralde buyuk ihtinal bunu diyo arkadas :)BöylE bişe olduğunu hiç duymamıştım sağlık ocağından bişe demediler
Tabiii ki canim orasi oyle eminim o benden daha heyecanli ama yinede insan hormonlardanmidir nedir normalde ilqiliyse bile iki katini istiyo:)))) Onlar ne kadar heycanlansalar da bebek doğduktan sonra baba oluyolar cnm... o yüzden öyle söylemesi normal :) hem dediğin gibi hepsinde de eser miktarda dahi olsa odunluk var. Çok doğal :) hiçbi adam, hiçbi kadın ve hiçbi evlilik dört dörtlük değil malesef :))))
Walla aynen oyle benim ailemin ikinci torunu esimin ailesinin ilk ama annemler daha heycanli hic durmadan sunu alalim bunu alalim deyip duruyo onlarin daha cok masraf yapacaqina bende eminim ama bu taki meselesine qelince bebeqim saqlicakla doqsunda kim ne takmis bana hediye qelmismi qelmemismi zerre umrumda deil onlar qelip qecici cunku :)Yeniden cekilmeye basladi mi? Hemen ben de izleyim bari :))
Canim ben herkes anneye de altin falan aliyor diye duydum ama her yerde adet farklidir. Bizde daha erkek tarafi birsey yapmadi. Herhalde yapmaya kalktiklarinda biz herseyi tamamladigimiz icin cok gec olacak. Olsun napalim esimin babasi biraz fazla eli siki bir adam. Onu da oyle kabul ettik:)
Benim babamlar komple odasinin parasini verdi, secimi bize biraktilar:)) ve kiyafetlerinin tamamini dizdiler, biz sadece hastane cikisini aldik. Canlarim benim. Kim ne derse desin bu bebek isinde kiz tarafi daha istekli ve sorumlu davraniyor.
Taş gibi duruyo bizimkiler de. Marksandspencer ve gap'in de çok sağlam. Yalnız onlar bi tık daha pahalı. indirimde almak lazım bi yaş önceden. Bu arada mothercare'de ayın on beşlerinde belli ürünlerde indirim oluyor, aklında olsun :)
Çok korktum bu sefer kilodan, şartlanınca böyle oldu heralde :) saol cnm :) wala gayet tepiş tepiş tepiniyo bebek, bi sıkıntı yok gibi.. umarım :)
1. Evlilikte aile konusunda kavga etmek bu yüzyılda artık çok komik geliyor bana.
2. Kesinlikle seni kastetmiyorum ama etrafımda gördüğüm kadarıyla malesef eşinin ailesiyle sorun yaşayan kadınların kendilerinde de çok büyük hatalar var çünkü hem geçinmeyi hem de kriz yönetmeyi bilmiyorlar.
3. Erkeğin ailesini hoş tutarsan karşılığını alırsın.
4. Senin de oğlun olucak, bu söylediklerimi o evlenince anlıcaksın :)
5. Şiddet varsa boşan.
6. Boşanamıyorsan da evden gitmesi isabet olmuş, oğlunu düşün gerisini şimdilik "boşver"...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?