2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar selamlar :) Nasılsınız?

Benim bu haftam çok yoğun geçiyor. Haftasonu KPSS var, öğretmenlik atamaları için giricem kısmetse. Sabah akşam ders çalışıyorum. Ofiste de işler yoğun değil, konu anlatımlı bir site buldum sürekli ordan okuyorum bir şeyler. Pek çok konuyu son haftaya sıkıştırmışım, biraz zorlanıyorum. Stres de yaptım hafiften ama bu hafta eksiklerimi baya kapattım iyi oldu.

Hepiniz iyisinizdir inşallah, bizim yarın doktor kontrolümüz var. İnşallah iyi geçer. Sizleri öpüyorum, bu hafta pek yazamam muhtemelen. Çalışmalara devam :)

Kendinize ve miniklerinize iyi bakın.. Öpüyorummm.

Sınavda başarılar canım:)

Allah zihin açıklığı versin canım,başarılar dilerim, kontrolden sonra da yaz merak ederiz

İkili üclü ama fiyatları kalitesine göre iyi ,sen kızından daha iyi bilirsin.Benimde 8 yasında yegenim var,o kadar cok kıyafeti var ki mothercare den , hala da sapasaglam valla.Deger yani :)
Ablamın bana verdigi bir sürü sey var ,yeni gibi...
Waikiki den hiç bebek esyası alıp kullanmadık,ama kumasından belli olur zaten...

Aynen,, bu sabah da yedi buçukta dikildi puzzle yapalım diye. Aşırı da huysuz bu ara yatıp uymak istiyorum öğlene kadar ama bakıcı da yetmiyo kıza, illa ben de kalkıcam (

Yediklerine bakılırsa ,gayet güzel saglıklı besleniyorsun.Takma o kadar...hersey yolundadır emin ol:) masallah valla sana,ben 9 kg aldım

Taş gibi duruyo bizimkiler de. Marksandspencer ve gap'in de çok sağlam. Yalnız onlar bi tık daha pahalı. indirimde almak lazım bi yaş önceden. Bu arada mothercare'de ayın on beşlerinde belli ürünlerde indirim oluyor, aklında olsun :)

Yediklerine bakılırsa ,gayet güzel saglıklı besleniyorsun.Takma o kadar...hersey yolundadır emin ol:) masallah valla sana,ben 9 kg aldım

Çok korktum bu sefer kilodan, şartlanınca böyle oldu heralde :) saol cnm :) wala gayet tepiş tepiş tepiniyo bebek, bi sıkıntı yok gibi.. umarım :)

gunaydin hanimlar

beslenmende bebegi etkileyecek bi degisiklik yoksa alman gerekenleri aliosan kilo almaman bebegin gelisimini etkilemez bence :) zaten simdi tatilde alirsin kilo uzulme :)) heryer yemek olunca ben kilo alip geliyorum

Başarilar Canim...

BöylE bişe olduğunu hiç duymamıştım sağlık ocağından bişe demediler
Bu heryerde yok bence bi saqlik ocaqinda duydum :) zaten doqumdan sonra 122 tl sut parasi veriyolar oda ayda 20 tlden buna denk qeliyo heralde buyuk ihtinal bunu diyo arkadas :)

Tabiii ki canim orasi oyle eminim o benden daha heyecanli ama yinede insan hormonlardanmidir nedir normalde ilqiliyse bile iki katini istiyo zaten etraftaki bazi ewlilikleri qorunce sukrediyorum napalim az biseycik odunluqada katlanicaz erkeklerin hammmaddesi bu deqismez dun bende mac yuzunden tartistim qeceden beri konusmuyorum oda saqolsun bikrre bile ustume dusup ozurdilemedi yatti uydudu gerci bisey dese hemen aqlicam biliyo

Walla aynen oyle benim ailemin ikinci torunu esimin ailesinin ilk ama annemler daha heycanli hic durmadan sunu alalim bunu alalim deyip duruyo onlarin daha cok masraf yapacaqina bende eminim ama bu taki meselesine qelince bebeqim saqlicakla doqsunda kim ne takmis bana hediye qelmismi qelmemismi zerre umrumda deil onlar qelip qecici cunku :)

Aaa sagol,bakarım bende...

Karşınızda sorun yaşayan sıkıntısını paylaşan bir insana bu kadar vurdumduymaz ve sadece kadını suçlar yaklaşımınız hemcinsinize büyük saygısızlık. Herkes sizin şartlarınızda evlilik yürütmüyor. sizin sahip olduğunuz kayınvalideye veya diğer aile fertlerine sahip olamayabiliyor. insanların ne yaşadıklarını bilmeden bu kadar ciddi yargılara varıyor olmanızı doğru bulmuyorum. sorun yaşıyor olması sadece kendinden kaynaklı aklını iyi kullanamadığından değildir sadece. Kendinizi överken başkalarını yerin dibine sokmayın sadece kendinizi övün yeter. Uzun zamandır bu topiği takip ediyorum sizin paylaşımlarınızı da okuyorum mantıklı çoğu konuşmanız yanında kırıcı, iğneleyici, kıyaslayıcı fazlaca gösteriş çabalı bir profiliniz var ama altını çiziyorum bazı yazdıklarınız gerçekten katıldığım şeyler toplumun ortak değer yargıları ama biraz daha anlayış size bir şey kaybettirmez. Bizim kültürümüzde olan var olmayan var diye bir yaklaşım var belkide ben buna fazlaca takılıyorumdur. Çenemi tutamadım demişsin arkadaşa kusura bakmazsan bu kezde ben çenemi tutamadım iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…