gunaydin hanimlar
beslenmende bebegi etkileyecek bi degisiklik yoksa alman gerekenleri aliosan kilo almaman bebegin gelisimini etkilemez bence :) zaten simdi tatilde alirsin kilo uzulme :)) heryer yemek olunca ben kilo alip geliyorum
BenimdE gözümde büyüyor zaten rabbimin gücüne gitmesin istemiyordum. Korunma sorunu yüzünden eşimin gazabina ugradim. O bayilir çocuklara. Benim sansim kayinvaldem herseyime yardimci oluyor iki kızımı o büyüttü o yuzden ben hic bunalmadim hatta calistim. Ama 3. Bebisi 7 yil aradan sonra yaptum cok zevkle büyütüyorum ama sabrim azaldi bagiran bir anne oldum maalesef. Hic korkma annelik zor ama bebek sevgisi herseye deger . Biz evde ne hallere giriyoruz.esimle at eşek oluyoruz. Şarkılar komiklikler omre ömür katar evlatHmmmm anladim cok saol tesekkur ederim.En iyisi cesitlerii denemek hanqisini severse ona devam ederim bende napim :) ay ben ilk bebekte bu kadar strese qirdim senin dorduncuyu nasil qozun yedi Allah askina zormu sorumluluk :):))
Canim benim kayinvaldemler altin yada bilezik takar. Kaynimda ayni sekilde. Annem hem besik yatak vs yaptı. Hemde iki kızıma bilezik takmisti. 3. Kizimin besigini en yakin arkadasim hediye etti. Bizde yakin akraba durumu varsa altin küpe künye tarzi takar. Yoksa para verilir. Ama cocugum saglikli olsunda kimse birsey takmasin. Bende utanıyorum artik :) gelenkler heryerde farkli olabilir.alanlar oluyordur ama ben onun da gelecegini sanmiyorum
Canım bu haftalarda normal sanırım benim de gram değişmemiş kilomda bu hafta normalde bu yemeyle en az haftada yarım kilo almam lazımdı..Çok korktum bu sefer kilodan, şartlanınca böyle oldu heralde :) saol cnm :) wala gayet tepiş tepiş tepiniyo bebek, bi sıkıntı yok gibi.. umarım :)
Benim iki kedim var ve dışarıda da beslediğim kediler var toksoplazma için hastalıklı kedinin poposundan çıkan dışkıya bulaşmış tuyu senin yutman gerek ki sana bulaşsın. Uzaktan bakma ile bulaşacağını hiç sanmıyorum ama için rahat etsin eşin devralabilir bu konuyu..Benim kendi kedim de oldugundan 1,5 ayda bir baktiriyorum. Kendi kedime cig birsey vermiyorum ve 2 ayda bir hap iciriyorun ic parazit icin ama bunlar sokak kedisi oldugundan bilemedim. Ben hic dokunmuyorum kedilere ama yemeklerini de esime verdireyim en iyisi. Dogum yapana kadar uzak dursam daha iyi olacak.
Karşınızda sorun yaşayan sıkıntısını paylaşan bir insana bu kadar vurdumduymaz ve sadece kadını suçlar yaklaşımınız hemcinsinize büyük saygısızlık. Herkes sizin şartlarınızda evlilik yürütmüyor. sizin sahip olduğunuz kayınvalideye veya diğer aile fertlerine sahip olamayabiliyor. insanların ne yaşadıklarını bilmeden bu kadar ciddi yargılara varıyor olmanızı doğru bulmuyorum. sorun yaşıyor olması sadece kendinden kaynaklı aklını iyi kullanamadığından değildir sadece. Kendinizi överken başkalarını yerin dibine sokmayın sadece kendinizi övün yeter. Uzun zamandır bu topiği takip ediyorum sizin paylaşımlarınızı da okuyorum mantıklı çoğu konuşmanız yanında kırıcı, iğneleyici, kıyaslayıcı fazlaca gösteriş çabalı bir profiliniz var ama altını çiziyorum bazı yazdıklarınız gerçekten katıldığım şeyler toplumun ortak değer yargıları ama biraz daha anlayış size bir şey kaybettirmez. Bizim kültürümüzde olan var olmayan var diye bir yaklaşım var belkide ben buna fazlaca takılıyorumdur. Çenemi tutamadım demişsin arkadaşa kusura bakmazsan bu kezde ben çenemi tutamadım iyi günler.
Doqru soyluyosun canim ama Rabbim ewladi verdiyse bakacak qucude sabrinida veriyo eminim :) bizde 4 kardesiz annem hic ama hic pisman deil suan 50 yasina qirecek daha hala kucuk kardesim var okula qoturup qetiriyo ve inanirmisin onu hepimizden cok seviyo :):):) eminim simdi senin bu bebeqinde kazandibi olacak daha tatli olacak :) Rabbim olmayanlara versin olanlarada saqlik sihhat sabir quc versin insaAllah cumlemize :):)BenimdE gözümde büyüyor zaten rabbimin gücüne gitmesin istemiyordum. Korunma sorunu yüzünden eşimin gazabina ugradim. O bayilir çocuklara. Benim sansim kayinvaldem herseyime yardimci oluyor iki kızımı o büyüttü o yuzden ben hic bunalmadim hatta calistim. Ama 3. Bebisi 7 yil aradan sonra yaptum cok zevkle büyütüyorum ama sabrim azaldi bagiran bir anne oldum maalesef. Hic korkma annelik zor ama bebek sevgisi herseye deger . Biz evde ne hallere giriyoruz.esimle at eşek oluyoruz. Şarkılar komiklikler omre ömür katar evlat
Canim benim kayinvaldemler altin yada bilezik takar. Kaynimda ayni sekilde. Annem hem besik yatak vs yaptı. Hemde iki kızıma bilezik takmisti. 3. Kizimin besigini en yakin arkadasim hediye etti. Bizde yakin akraba durumu varsa altin küpe künye tarzi takar. Yoksa para verilir. Ama cocugum saglikli olsunda kimse birsey takmasin. Bende utanıyorum artik :) gelenkler heryerde farkli olabilir.
Canım şimdi çıktım bebeğin kilosu haftası ile uyumlu 800 gr. Yine de yediklerinden kısma, saglikli beslen dedi doktor. Bebisi etkilememis. Kilo almamamda bir sıkıntı yokmuş. İnşallah senin bebişde de bir şey yoktur. İçini ferah tut.Çok korktum bu sefer kilodan, şartlanınca böyle oldu heralde :) saol cnm :) wala gayet tepiş tepiş tepiniyo bebek, bi sıkıntı yok gibi.. umarım :)
Bir sure esime devredip ben uzaktan seveyim en iyisi :)) bilgilendirdigin icin sagol. Esim icime kurt dusurdu hic sakinmiyorsun diye yoksa dokunmuyorum bile... zaten cok kucuk yavrularimiz annesi birakmasin diye kimseye elletmiyoruz :) biz de dahil... Kendi kedim icin zaten hic endiselenmiyorum onun tum takibi bende hic bir mikrop kedime bulasamaz:)Benim iki kedim var ve dışarıda da beslediğim kediler var toksoplazma için hastalıklı kedinin poposundan çıkan dışkıya bulaşmış tuyu senin yutman gerek ki sana bulaşsın. Uzaktan bakma ile bulaşacağını hiç sanmıyorum ama için rahat etsin eşin devralabilir bu konuyu..
Canım şimdi çıktım bebeğin kilosu haftası ile uyumlu 800 gr. Yine de yediklerinden kısma, saglikli beslen dedi doktor. Bebisi etkilememis. Kilo almamamda bir sıkıntı yokmuş. İnşallah senin bebişde de bir şey yoktur. İçini ferah tut.
Bu arada şeker yüklemesi yaptırdım birazdan kan vereceğim. Tok aç fark etmiyor dedi. Eczaneden limon aromalı bir içecek aldım onu içtim. 50 gr şeker içeriyor. Üstüne de kahvaltı yaptım aç geldiğim için:))) İnşallah doğru çıkar sonuç.
Bir de 330ml kolanın içinde 37 gr şeker varmış zaten :/
ortada bi sorun ya da bir gucenme varsa araya neden 3. sahislar giriyor ben anlamiyorum. size mi dustu hanimefendi baskasinin haklarini korumak. biri ters bi laf etsin de tepesine bineyim diye mi takip ediyorsunuz topigi?aycicegi10 ben demiyorum kimse fikrini soylemesin, ama uslubunuz yanlis kusura bakmayin....
A AysheDuru nin soylediklerine buyuk olcude ben de katiliyorum. bir kadin olarak hemcinslerimin fazlaca beklenti icinde oldugunu soyleyebilirim. kumar, siddet, aldatma gibi konulari tenzih ederek konusuyorum. hic bir zaman sorunlar tek tarafli degil.
ortada bi sorun ya da bir gucenme varsa araya neden 3. sahislar giriyor ben anlamiyorum. size mi dustu hanimefendi baskasinin haklarini korumak. biri ters bi laf etsin de tepesine bineyim diye mi takip ediyorsunuz topigi?aycicegi10 ben demiyorum kimse fikrini soylemesin, ama uslubunuz yanlis kusura bakmayin....
A AysheDuru nin soylediklerine buyuk olcude ben de katiliyorum. bir kadin olarak hemcinslerimin fazlaca beklenti icinde oldugunu soyleyebilirim. kumar, siddet, aldatma gibi konulari tenzih ederek konusuyorum. hic bir zaman sorunlar tek tarafli degil.
Benim derdim kimsenin tepesine binmek değil, ilk defa birine böyle bişey yazıyorum kronik bir durumum yok yani haksızlığa kim uğrarsa karşısında da dururum beni eleştiren sen bile olsan. :) olayı yaşayan kişi hamile ve hassas bir dönem geçiriyor bir kadın olarak yaşadıklarına üzüldüğüm için, suçlanmayı en azından şuan için bu şekilde hak etmediğini düşündüğümden ve daha önce yine bir kaç kişinin bu tarz sorununa aynı tarz da cevap verdiğini bildiğimden dayanamadım ve yazdım. Evet bana düşmezdi belki ama bende çevremde böyle olaylara kayıtsız kalamıyorum. 3. şahıslar konusunda ben, o iki kişi için 3. şahıs isem sizde ben ve Ayshemina için 3. şahıssınız.
İlkinde gecelik aldım evet daha rahat yanlız bir tek hastanede giydim kaldı öylece açıkçası pijama daha sonrada giyiliyor en azından dedim okadar para ver sonra dolap bekkesinCanim bence ikisinden de birer takim al. Benim konustugum herkes pijama dikisleri falan acittigindan gecelik onerdi.
Canim biz seni biliyoruz herkesin kendine ait bi dusuncesi bi fikri var ve soylemektede gayet serbest yani sende fikrini soyledin bence mantiklida bi cevapti...Tanimiyorum ama tanimadan sevdiqim sayqi duyduqum insanlardan oldun kalbinde zihninde tertemiz masaAllah :) oyuzden boswer bence boyle seyleri taniyan taniyo seni zaten yanlis anlayanlarda olabilir normal ne diyelim :) bana verdiqin psikolojik destek mi diyeyim bikac tatli cumlemi diyeyim o bile beni kendime qetirdi iyiki varsin :) onemli olan yan yana deil bukadar uzakliktan kendini sevdirebilmek ve sen bunu basardiysan demekki iyi yurekli bi insansin oncelikle annesin kotu niyetli olup kimseyi uzemezsin :)Bence çoğu yazdığımı okumamışsınız, çok ciddi sıkıntılarımı anlatmıştım, eşimle evlendiğimizde problemlerimizin çok olduğunu vs... gösteriş kısmına hiç katılmıyorum zaten çünkü burada İSİMSİZ yazıyoruz. Kim kime niye gösteriş yapsın? Vurdumduymazlık kısmına gelince burada özelden de konuştuğum arkadaşlar var ki inanın onlar çok şaşırmıştır bu yorumunuza. Çünkü insanları saatlerce dinleyebilirim, hiç üşenmem... derdi olan dostlarımın bi çoğu için de aranıcak ilk numara benim numaramdır çoğu zaman... şimdiye kadar da kimseye kırıcı bişey söylediğimi düşünmüyorum. Belki bu yorum emoji koymadığım için sert kaçmıştır diye de özellikle tekrar yazdım inşallah ynlış anlamamışsındır diye hatta. Sadece bir evliliğin kurtarılması adına kadının da bazen dönüp kendine bakması gerektiğinin altını çizmek istedim. Bir de şöyle düşünün, hiç "karımın ailesi yüzünden boşanıyoruz" diyen bir erkek tanıdınız mı duydunuz mu hayatta? Neden hep erkeğin ailesidir problem sizce? Acaba bizim egolarımız, biriyle evlenince onun aidiyetini tamamen ele geçirme ihtiyacımız da sebep oluyor olabilir mi? Herneyse, benim için sorun yok, hayatta kimseye bile isteye sıkıntı vermemek gibi bi kuralım var kendim için çünkü, o yüzden herkese sevgiler der ayrılırım buradan da. Mutlu kalın :)
maşallah canım bebeğineCanım şimdi çıktım bebeğin kilosu haftası ile uyumlu 800 gr. Yine de yediklerinden kısma, saglikli beslen dedi doktor. Bebisi etkilememis. Kilo almamamda bir sıkıntı yokmuş. İnşallah senin bebişde de bir şey yoktur. İçini ferah tut.
Bu arada şeker yüklemesi yaptırdım birazdan kan vereceğim. Tok aç fark etmiyor dedi. Eczaneden limon aromalı bir içecek aldım onu içtim. 50 gr şeker içeriyor. Üstüne de kahvaltı yaptım aç geldiğim için:))) İnşallah doğru çıkar sonuç.
MasaAllah canim sanada bebisede :):)Canım şimdi çıktım bebeğin kilosu haftası ile uyumlu 800 gr. Yine de yediklerinden kısma, saglikli beslen dedi doktor. Bebisi etkilememis. Kilo almamamda bir sıkıntı yokmuş. İnşallah senin bebişde de bir şey yoktur. İçini ferah tut.
Daha sonra kullanim icin haklisin, gecelik cok iyi bir secenek degil ama sonra hastanede sikinti yasama. Bana kalirsa hastane icin gecelik al uygun fiyatlilardan bir tane kaliteli olmasi sart degil 2 gun idare etsin. Eve gelince giymek icinse pijama al. Eve geldiginde dikislerin de ilk gunki gibi acimayacagindan pijamalarinla rahat edersin.İlkinde gecelik aldım evet daha rahat yanlız bir tek hastanede giydim kaldı öylece açıkçası pijama daha sonrada giyiliyor en azından dedim okadar para ver sonra dolap bekkesin
Ya siz bu olayi niye bukadar abarttinizki ? A AysheDuru o arkadasimiza kotu bisey demediki demediqi haldede yinede kirilmistir diye kusura bakma dedi zaten yani birakin herkes kendi hakkini kendi savunsun ortada savunulacak biseyde yok bence siz abarttiniz...hormonlariniza veriyorum ve susuyorum...!Benim derdim kimsenin tepesine binmek değil, ilk defa birine böyle bişey yazıyorum kronik bir durumum yok yani haksızlığa kim uğrarsa karşısında da dururum beni eleştiren sen bile olsan. :) olayı yaşayan kişi hamile ve hassas bir dönem geçiriyor bir kadın olarak yaşadıklarına üzüldüğüm için, suçlanmayı en azından şuan için bu şekilde hak etmediğini düşündüğümden ve daha önce yine bir kaç kişinin bu tarz sorununa aynı tarz da cevap verdiğini bildiğimden dayanamadım ve yazdım. Evet bana düşmezdi belki ama bende çevremde böyle olaylara kayıtsız kalamıyorum. 3. şahıslar konusunda ben, o iki kişi için 3. şahıs isem sizde ben ve Ayshemina için 3. şahıssınız.
yanlış anlamamışımdır inşallah,sayfadan ayrılmıyorsun değil mi canım, herkes farklı düşüncelere sahip olabilir ama kırmadan dile getirmek gerekir ki sen de öyle yaptın zaten,bence çokta büyütülecek birşey yok ortada,yorumlarımızı kırmak için zaten yapmıyoruz ki,amacımız birbirimize destek olmak, kaç aydır bir aradayız netten de olsa az çok tanıyoruz birbirimizi,sanırım hormonlardan yanlış anlaşılmalar olabiliyor arkadaşlar...Bence çoğu yazdığımı okumamışsınız, çok ciddi sıkıntılarımı anlatmıştım, eşimle evlendiğimizde problemlerimizin çok olduğunu vs... gösteriş kısmına hiç katılmıyorum zaten çünkü burada İSİMSİZ yazıyoruz. Kim kime niye gösteriş yapsın? Vurdumduymazlık kısmına gelince burada özelden de konuştuğum arkadaşlar var ki inanın onlar çok şaşırmıştır bu yorumunuza. Çünkü insanları saatlerce dinleyebilirim, hiç üşenmem... derdi olan dostlarımın bi çoğu için de aranıcak ilk numara benim numaramdır çoğu zaman... şimdiye kadar da kimseye kırıcı bişey söylediğimi düşünmüyorum. Belki bu yorum emoji koymadığım için sert kaçmıştır diye de özellikle tekrar yazdım inşallah ynlış anlamamışsındır diye hatta. Sadece bir evliliğin kurtarılması adına kadının da bazen dönüp kendine bakması gerektiğinin altını çizmek istedim. Bir de şöyle düşünün, hiç "karımın ailesi yüzünden boşanıyoruz" diyen bir erkek tanıdınız mı duydunuz mu hayatta? Neden hep erkeğin ailesidir problem sizce? Acaba bizim egolarımız, biriyle evlenince onun aidiyetini tamamen ele geçirme ihtiyacımız da sebep oluyor olabilir mi? Herneyse, benim için sorun yok, hayatta kimseye bile isteye sıkıntı vermemek gibi bi kuralım var kendim için çünkü, o yüzden herkese sevgiler der ayrılırım buradan da. Mutlu kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?