2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ay o şeker yüklemesinden sonra benim midem yatana kadar alt üst oldu, tuz bastım resmen mideme mideme, ne varsa tuzlu yemeye çalıştım :) Benim içtiğim 75'lik bir sıvıydı, 1,5 bardaktı, illallah ettim. Şerbetli şeyleri de sevmediğim için bana öyle etki etti herhalde.

G gunesli gunler maşallah bebeğine kocaman olmuş :)

Kızlar slm dr dan geliyorum. 31 cm oğlum ve 710 gr normal mi ya
26. gebelik haftasında bebeğin boyu yaklaşık 35 cm, ağırlığı 760 gram kadardır.
Bebeğiniz bir kabak kadardır. Yaklaşık 33 cm boyunda ve 800 gram civarındadır​
İki farklı siteden aldım yukarıdaki bilgileri. Yani senin bebeğin gayet normal gidiyor, Ölçümlerde makineden ve ölçüm hassaslığından dolayı farklı değerler çıkabiliyor. Eğer doktorun normal dediyse kafana takmana gerek yok. Bir de ultrason kağıdının altında değerler var fl, ac, hc diye, onların yanındaki hafta değerleri ölçülen uzunluğun kaçıncı haftayla uyumlu olduğunu gösterir. Eğer bu değerlerle bebeğinizin hafta değerleri aynı veya 1 hafta-10 gün kadar yakınsa sorun olmadığı varsayılır.

olabilir. ben 50lik ictim bide ilik verdiler 1 bardak su. fondip yaptim direk. ilik olunca hepten zor oluyor icmesi. gerci hizli icebileyim diye ilik verdiler heralde.
ama cikinca o kadar rahatsiz etmedi beni. aksine inadina aklima habire yasak yoyecekler geldi durdu ay napicam bu bogazimla ya tutamiyorum habire biseyler yemek istiyorum. 30. haftaya 70kg ve altinda girersen iyi olur dedi doktorum. simdi manyak oldum sabah aksam tartiliyorum ki frenleyeyim kendimi diye. hala 800gr hakkim var haha

Detaylı bilgiler için çok teşekkür ederimmm dr normal diyor. Ama bana ufak gibi geldi

Kizlar ben 250 ml ictim ya 50 gr seker + limonluydu :) sekerden nefret eden ben olsa icerdim bikac tane daha alla alla bendemi bi sknti war acaba

Ohh masallah @garipkedi darısı herkesin tüümmm randevularına insallah :) Herkes böyle güzel haberlerle çıksın hastaneden :)

Evet aynen doktor da öyle dedi zaten siz farkında olmadan kendi kendinize şeker yüklemesi yapıyorsunuz diye:))) Tamam canım tavsiyen için teşekkür ederim. Zaten insanın bir şey yiyesim gelmiyor o içecekler sonra:)) Teşekkürler, inşallah degerler de iyi çıkar da rahatlarım. İnşallah hepimizin bebisleri saglikli tostos bebisler olsunlar. :)

maşallah canım bebeğine şeker sonuçların da ii çıkar inş.

MasaAllah canim sanada bebisede :):)

Ohh masallah @garipkedi darısı herkesin tüümmm randevularına insallah :) Herkes böyle güzel haberlerle çıksın hastaneden :)
Amin sağ olun kızlar güzel dilekleriniz için. Tüm bebislerimiz sağlıkla gelsinler inşallah.

Ay ılık olsa hiç içemezdim. Dolaptan buz gibi getirdi eşim zaten limonata gibiydi de öyle ictim:)) Yine de kesme şeker yiyormuş gibi bir histi:))
Ya yemek konusunda ben de duramıyorum. Bir de evde olunca sürekli bir şeyler yeme isteği ile mutfağı yolunu tutuyorum :)))

Ben de tutamıyorum ya, yemekten kalktıktan sonra anında aklımda yiyecek bir şeyler, elimizdeki bitmeden "bundan sonra da şunu yeriz" diyorum eşime, gözleri büyüdü artık bendeki bu performansa. Evi de yiyeceğim yakında korkuyorum, mutfağın yollarını aşındırdım :)
Az kalmış belki tam 70 olmazsın bile, doktora hava atarsın ondan sonra bak 70 olmadım 69,800'üm diye

Detaylı bilgiler için çok teşekkür ederimmm dr normal diyor. Ama bana ufak gibi geldi

Kendini hiç sıkma, evham hep bunlar. Doktor normal dediyse normaldir, olmasa anında söylerler zaten. Ama sana küçük geliyorsa bebek istersen beslenmene bir sonraki randevuya kadar dikkat edip ceviz, balık, et vs. yiyerek biraz ekstra destek olabilirsin minnak yavruna :)

valla nasil bi cozum bulucam bu yeme istegine bilmiyorum. paketli yiyeceklerin hepsi birbirinden zararli ama dun markette nesfitin yulafli mulafli bitter cikolatali barini gordum. denemek icin aldim epey iyi kesiyor tatli krizini. ne kadar guvenilir ve dogru degerler yaziyorlar paketlere bilmiyorum dusuk kalorili bisey ama benim gibi tatli canavari olan varsa denesin tadi guzeldi :)

Kızlar ben lohusa geceliğine pijaması aldım, şimdiye kadar 3,5kilo aldım şimdi tam üstüme oldu 1beden onu aldım ama az kilo aldım daha dşye tereddüt ettim 2beden mi alsam yol yakınken değiştirsem mi acaba ne dersiniz

Markete gidince ben de alıp deneyeyim :)) Ben pek dikkat edemiyorum. Her şeyi canım çekiyor çünkü:/ Valla ben de bilmiyorum nasıl duracak bu yeme işi. Önceden kahve içiyordum da beni tutuyordu. Şimdi esim kahveyi biraktirdi. Yoksunluk sendromu çekiyorum resmen :))))

Tekrar söylüyorum benim niyetim ortamı germek değil fikrimi söyledim herkes gibi ama siz şuan tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Benim üslubunu eleştirirken sizde en az benim kadar sert bi tepki koydunuz huzuru bozduğuma inanıyorsanız dağıtmak için değil keşke toplamak adına bi kaç cümle kursaydınız. konu dağılıp büyümesin benim yüzümden de gerginlik çıkmasın bi daha yazmak istemiyorum. Tek ricam diğer arkadaş ile daha çok paylaşımınız olmuş ve sevmiş olabilirsiniz tabiki saygım sonsuz ama lütfen başka bir pencereden objektif olarak tekrar değerlendirin konuyu benimde haklı olduğum bir kaç konu illaki vardır. İyi günler.

Üzerine yapıştı mi yoksa bolluk var mi:/ Çok cuk diye oturduyxa belki bir beden büyük daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…