- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
benKızlar hemoroid yaşayan var mi
Yok hayır hazır alacağından daha az maliyetli olur , 1 tl ye bile satılan var nette ama ya sabun ya da alçıdan yapıyolarCanik bende ewde kendim yapiyim diyorum cokmu masrafli olurki acaba
Sen ne kullaniyosun malzemeyi canim kokulu tas tozu deilmi bu :)Yok hayır hazır alacağından daha az maliyetli olur , 1 tl ye bile satılan var nette ama ya sabun ya da alçıdan yapıyolar
demekki belli araliklarla zaten seker yuklemesi yapiyoruz haberimiz yok :))
gozunaydin canim bebis saglikli. senin de degerlerin iyi cikar umarim. yalniz seker yuklemesinden sonra fazla hareket etmemen ve uyumaman gerekiyor. kan alinana kadar yani. bir de bana kan aldiktan sonra bugun sivi agirlikli beslen karbonhidrat seker falan tuketme dinlen bebegi zaten sersemlettik simdi kendine gelsin demislerdi :)
Kızlar slm dr dan geliyorum. 31 cm oğlum ve 710 gr normal mi ya
Evet taş tozu ve Esans. Hem zaman geçiriyorum kafam dağılıyor hemde oğluşa el emeği :)Sen ne kullaniyosun malzemeyi canim kokulu tas tozu deilmi bu :)
Ay o şeker yüklemesinden sonra benim midem yatana kadar alt üst oldu, tuz bastım resmen mideme mideme, ne varsa tuzlu yemeye çalıştım :) Benim içtiğim 75'lik bir sıvıydı, 1,5 bardaktı, illallah ettim. Şerbetli şeyleri de sevmediğim için bana öyle etki etti herhalde.
Yaaa bende cok hevesleniyorum kendi emeqim olsun diyorum :) bakalim nasil olacak zormu becerebilirmiyimki acaba :):)Evet taş tozu ve Esans. Hem zaman geçiriyorum kafam dağılıyor hemde oğluşa el emeği :)
Detaylı bilgiler için çok teşekkür ederimmm dr normal diyor. Ama bana ufak gibi geldiAy o şeker yüklemesinden sonra benim midem yatana kadar alt üst oldu, tuz bastım resmen mideme mideme, ne varsa tuzlu yemeye çalıştım :) Benim içtiğim 75'lik bir sıvıydı, 1,5 bardaktı, illallah ettim. Şerbetli şeyleri de sevmediğim için bana öyle etki etti herhalde.
G gunesli gunler maşallah bebeğine kocaman olmuş :)
İki farklı siteden aldım yukarıdaki bilgileri. Yani senin bebeğin gayet normal gidiyor, Ölçümlerde makineden ve ölçüm hassaslığından dolayı farklı değerler çıkabiliyor. Eğer doktorun normal dediyse kafana takmana gerek yok. Bir de ultrason kağıdının altında değerler var fl, ac, hc diye, onların yanındaki hafta değerleri ölçülen uzunluğun kaçıncı haftayla uyumlu olduğunu gösterir. Eğer bu değerlerle bebeğinizin hafta değerleri aynı veya 1 hafta-10 gün kadar yakınsa sorun olmadığı varsayılır.26. gebelik haftasında bebeğin boyu yaklaşık 35 cm, ağırlığı 760 gram kadardır.
Bebeğiniz bir kabak kadardır. Yaklaşık 33 cm boyunda ve 800 gram civarındadır
ahaha limonlu olunca guzel gelmistir belki limonata niyetine :)))Kizlar ben 250 ml ictim ya 50 gr seker + limonluydu :) sekerden nefret eden ben olsa icerdim bikac tane daha alla alla bendemi bi sknti war acaba
Aynen canim ben limona bayilirim zaten bide soquktu falan walla cok hosuma qitti :):):)ahaha limonlu olunca guzel gelmistir belki limonata niyetine :)))
Canım şimdi çıktım bebeğin kilosu haftası ile uyumlu 800 gr. Yine de yediklerinden kısma, saglikli beslen dedi doktor. Bebisi etkilememis. Kilo almamamda bir sıkıntı yokmuş. İnşallah senin bebişde de bir şey yoktur. İçini ferah tut.
Bu arada şeker yüklemesi yaptırdım birazdan kan vereceğim. Tok aç fark etmiyor dedi. Eczaneden limon aromalı bir içecek aldım onu içtim. 50 gr şeker içeriyor. Üstüne de kahvaltı yaptım aç geldiğim için:))) İnşallah doğru çıkar sonuç.
Bir de 330ml kolanın içinde 37 gr şeker varmış zaten :/
Evet aynen doktor da öyle dedi zaten siz farkında olmadan kendi kendinize şeker yüklemesi yapıyorsunuz diye:))) Tamam canım tavsiyen için teşekkür ederim. Zaten insanın bir şey yiyesim gelmiyor o içecekler sonra:)) Teşekkürler, inşallah degerler de iyi çıkar da rahatlarım. İnşallah hepimizin bebisleri saglikli tostos bebisler olsunlar. :)demekki belli araliklarla zaten seker yuklemesi yapiyoruz haberimiz yok :))
gozunaydin canim bebis saglikli. senin de degerlerin iyi cikar umarim. yalniz seker yuklemesinden sonra fazla hareket etmemen ve uyumaman gerekiyor. kan alinana kadar yani. bir de bana kan aldiktan sonra bugun sivi agirlikli beslen karbonhidrat seker falan tuketme dinlen bebegi zaten sersemlettik simdi kendine gelsin demislerdi :)
maşallah canım bebeğineşeker sonuçların da ii çıkar inş.
MasaAllah canim sanada bebisede :):)
Ay o şeker yüklemesinden sonra benim midem yatana kadar alt üst oldu, tuz bastım resmen mideme mideme, ne varsa tuzlu yemeye çalıştım :) Benim içtiğim 75'lik bir sıvıydı, 1,5 bardaktı, illallah ettim. Şerbetli şeyleri de sevmediğim için bana öyle etki etti herhalde.
G gunesli gunler maşallah bebeğine kocaman olmuş :)
Amin sağ olun kızlar güzel dilekleriniz için. Tüm bebislerimiz sağlıkla gelsinler inşallah.Ohh masallah @garipkedi darısı herkesin tüümmm randevularına insallah :) Herkes böyle güzel haberlerle çıksın hastaneden :)
Ay ılık olsa hiç içemezdim. Dolaptan buz gibi getirdi eşim zaten limonata gibiydi de öyle ictim:)) Yine de kesme şeker yiyormuş gibi bir histi:))olabilir. ben 50lik ictim bide ilik verdiler 1 bardak su. fondip yaptim direk. ilik olunca hepten zor oluyor icmesi. gerci hizli icebileyim diye ilik verdiler heralde.
ama cikinca o kadar rahatsiz etmedi beni. aksine inadina aklima habire yasak yoyecekler geldi durduay napicam bu bogazimla ya tutamiyorum habire biseyler yemek istiyorum. 30. haftaya 70kg ve altinda girersen iyi olur dedi doktorum. simdi manyak oldum sabah aksam tartiliyorum ki frenleyeyim kendimi diye. hala 800gr hakkim var haha
Ben de tutamıyorum ya, yemekten kalktıktan sonra anında aklımda yiyecek bir şeyler, elimizdeki bitmeden "bundan sonra da şunu yeriz" diyorum eşime, gözleri büyüdü artık bendeki bu performansa. Evi de yiyeceğim yakında korkuyorum, mutfağın yollarını aşındırdım :)olabilir. ben 50lik ictim bide ilik verdiler 1 bardak su. fondip yaptim direk. ilik olunca hepten zor oluyor icmesi. gerci hizli icebileyim diye ilik verdiler heralde.
ama cikinca o kadar rahatsiz etmedi beni. aksine inadina aklima habire yasak yoyecekler geldi durduay napicam bu bogazimla ya tutamiyorum habire biseyler yemek istiyorum. 30. haftaya 70kg ve altinda girersen iyi olur dedi doktorum. simdi manyak oldum sabah aksam tartiliyorum ki frenleyeyim kendimi diye. hala 800gr hakkim var haha
Detaylı bilgiler için çok teşekkür ederimmm dr normal diyor. Ama bana ufak gibi geldi
Evet aynen doktor da öyle dedi zaten siz farkında olmadan kendi kendinize şeker yüklemesi yapıyorsunuz diye:))) Tamam canım tavsiyen için teşekkür ederim. Zaten insanın bir şey yiyesim gelmiyor o içecekler sonra:)) Teşekkürler, inşallah degerler de iyi çıkar da rahatlarım. İnşallah hepimizin bebisleri saglikli tostos bebisler olsunlar. :)
Amin sağ olun kızlar güzel dilekleriniz için. Tüm bebislerimiz sağlıkla gelsinler inşallah.
Ay ılık olsa hiç içemezdim. Dolaptan buz gibi getirdi eşim zaten limonata gibiydi de öyle ictim:)) Yine de kesme şeker yiyormuş gibi bir histi:))
Ya yemek konusunda ben de duramıyorum. Bir de evde olunca sürekli bir şeyler yeme isteği ile mutfağı yolunu tutuyorum :)))
Markete gidince ben de alıp deneyeyim :)) Ben pek dikkat edemiyorum. Her şeyi canım çekiyor çünkü:/ Valla ben de bilmiyorum nasıl duracak bu yeme işi. Önceden kahve içiyordum da beni tutuyordu. Şimdi esim kahveyi biraktirdi. Yoksunluk sendromu çekiyorum resmen :))))valla nasil bi cozum bulucam bu yeme istegine bilmiyorum. paketli yiyeceklerin hepsi birbirinden zararli ama dun markette nesfitin yulafli mulafli bitter cikolatali barini gordum. denemek icin aldim epey iyi kesiyor tatli krizini. ne kadar guvenilir ve dogru degerler yaziyorlar paketlere bilmiyorum dusuk kalorili bisey ama benim gibi tatli canavari olan varsa denesin tadi guzeldi :)
1 kez ortamin huzuru bozulup 3. sahislar araya girdikten sonra benim kacinci sahis oldugumun bir onemi kalmiyor... birinin haksizliga ugradigini dusunuyorsunuz ve bunu dile getirmek istediniz eyvallah buraya kadar bir sikinti yok zaten uslubunuzu cirkinlestiren kisim elestirdiginiz kisinin konuyla alakali olmayan yonlerine (gosteris meraklisi vs.) yorum yapmaniz. bilmem anlatabildim mi?
Üzerine yapıştı mi yoksa bolluk var mi:/ Çok cuk diye oturduyxa belki bir beden büyük daha iyi olur.Kızlar ben lohusa geceliğine pijaması aldım, şimdiye kadar 3,5kilo aldım şimdi tam üstüme oldu 1beden onu aldım ama az kilo aldım daha dşye tereddüt ettim 2beden mi alsam yol yakınken değiştirsem mi acaba ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?