ahaha ayniyim iste senin gibi. benimki de guluyo habire halime. normalde cok takilir ama adam bisey de diyemiyo simdi alinirim falan diye. ben seni her halinle severimle yetiniyo garibimBen de tutamıyorum ya, yemekten kalktıktan sonra anında aklımda yiyecek bir şeyler, elimizdeki bitmeden "bundan sonra da şunu yeriz" diyorum eşime, gözleri büyüdü artık bendeki bu performansa. Evi de yiyeceğim yakında korkuyorum, mutfağın yollarını aşındırdım :)
Az kalmış belki tam 70 olmazsın bile, doktora hava atarsın ondan sonra bak 70 olmadım 69,800'üm diye
Kendini hiç sıkma, evham hep bunlar. Doktor normal dediyse normaldir, olmasa anında söylerler zaten. Ama sana küçük geliyorsa bebek istersen beslenmene bir sonraki randevuya kadar dikkat edip ceviz, balık, et vs. yiyerek biraz ekstra destek olabilirsin minnak yavruna :)
Umarım yüksek çıkmaz canım. Ama öğlen yediğin meyvenin çok zararı olmaz gün içinde yemek iyi, akşam yemektense.
Tekrar söylüyorum benim niyetim ortamı germek değil fikrimi söyledim herkes gibi ama siz şuan tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Benim üslubunu eleştirirken sizde en az benim kadar sert bi tepki koydunuz huzuru bozduğuma inanıyorsanız dağıtmak için değil keşke toplamak adına bi kaç cümle kursaydınız. konu dağılıp büyümesin benim yüzümden de gerginlik çıkmasın bi daha yazmak istemiyorum. Tek ricam diğer arkadaş ile daha çok paylaşımınız olmuş ve sevmiş olabilirsiniz tabiki saygım sonsuz ama lütfen başka bir pencereden objektif olarak tekrar değerlendirin konuyu benimde haklı olduğum bir kaç konu illaki vardır. İyi günler.
ahaha ayniyim iste senin gibi. benimki de guluyo habire halime. normalde cok takilir ama adam bisey de diyemiyo simdi alinirim falan diye. ben seni her halinle severimle yetiniyo garibimdun markete girdik uzun zamandir abur cubur reyonuna ugramamistim bi suru sey aldim. en son da nesfitin bahsettigim barini gordum. marketten ciktigim gibi de yolda yedim. diyorum esime bu guzelmis tatli krizini kesmek icin bunu deneyebilirim bundan sonra. o da "tabi once bu aldiklarimi yedikten sonra" dedi durum vahim
Yemekle imtihan hepimizİn sorunu sanırım. Bir şey yedikten hemen sonra eşime eeee şimdi ne yiyoruz diyorum gozleri dehsetle açılıyor kolunu uzatıyor al burdan devam et diyeen kötüsü de hep abur çubuk mu ister insanın canı ya... azıcık brokoli et yumurta vs vs falan çek dimi ama
Kızlar ben lohusa geceliğine pijaması aldım, şimdiye kadar 3,5kilo aldım şimdi tam üstüme oldu 1beden onu aldım ama az kilo aldım daha dşye tereddüt ettim 2beden mi alsam yol yakınken değiştirsem mi acaba ne dersiniz
bende doymuyorum canım,bebeğim kız ama ben de hep tatlı ağırlıklı yiyorumannem bana hamileyken 40 kg almis. doymuyordum diyordu da nasil olur diyordum. boyle oluyormus
bende doymuyorum canım,bebeğim kız ama ben de hep tatlı ağırlıklı yiyorumcanım istiyor 6 kg almışım totalde, 72 yi görünce geçen cumartesi doktorun tartısında inanamadım son 1 ayda 3 kg almışım
Dr 'dakine bakma canm. Net bir iki kg farkediyor. O yüzden hiç stres olma. Bende kızında çok tatlı yedim.oglumda yok hiç istemiyor canm. Özel tatlılar getiriyor memleketinden eşim yookbende doymuyorum canım,bebeğim kız ama ben de hep tatlı ağırlıklı yiyorumcanım istiyor 6 kg almışım totalde, 72 yi görünce geçen cumartesi doktorun tartısında inanamadım son 1 ayda 3 kg almışım
Aslinda ilk aylar kiloyu denqede tutmak lazim zaten son aylar otomatikmen aliniyo bende oyle dusunuyorum :):)Genelde son aylarda cok kg alırsın diyolar ama ,bilemedi... cok farketmiyorsa bir dene ,ona göre al bence.
Ben de aynısını aldım canım. İlk zamanlar ön parmaklığını açıp yatağıma yapıştırıp anne yanı gibi kullanacağım :) bebeği heran kontrol etmek öyle daha kolay olur. Sonra dediğin gibi en az 3 yaşına kadar yatar zaten sonra da büyük yatak alırız yatsın geniş geniş :)ben bu buyumeyen yatagin 70×130 veya 140 olanini alacagim,bir de 2 kapili dolap. 4-5 yasina kadar bunda yatirip sonra genc odasi yaparim dedim ama kimse boyle yapmiyor sanirim
biraz bize de bulastirsana ya :))) cok sanslisin sikayet etme sakin :))Dr 'dakine bakma canm. Net bir iki kg farkediyor. O yüzden hiç stres olma. Bende kızında çok tatlı yedim.oglumda yok hiç istemiyor canm. Özel tatlılar getiriyor memleketinden eşim yook
Maviiii :)Kızlar bana acil fikir vermeniz gerek. Kardeşimin nişanında giymek için birini seçmem gerek. Taşlı paletli abartılı bişey istemiyorum. Bu arada saçlarım sarı. Buğday tenliyim:)
doğru diyorsun canım çok mantıklıKızlar benim istah henüz açılmadı eşim canın sunu ister bunu ister diye alıp getiriyor günlerce çikolata dolapta durdu. İnanamadık iki güne biterdi. Eşim yedikçe yiyorum galiba. Hatta geçen aklıma girdi akşamın bir saati olmayacak birşey yedik. Ben mi hamileyim sen mi diyorum bazen
walla moral buldum şimdi biraz canm, 3 kg yu görünce bir morali bozuluyor insanın,ben oğlumda da çok tatlı yiyordum kızımda da değişen bişey olmadı,hatta cinsiyeti belli olmadan önce erkek olur diye tahmin etmiştim ama yanılttı beni tatlı isteğiDr 'dakine bakma canm. Net bir iki kg farkediyor. O yüzden hiç stres olma. Bende kızında çok tatlı yedim.oglumda yok hiç istemiyor canm. Özel tatlılar getiriyor memleketinden eşim yook
Yok yok çok şükür şikayetim yok.zaten tontis basladm.. Bebeğim minnos gibi geliyor ama dr normal diyor. İkna oldum artık. benim tek dikkat ettiğim öğlen ne yersen ye aksam hafif tut mantığı. Ama sabaha çok feena aç kalkıyorum o ayribiraz bize de bulastirsana ya :))) cok sanslisin sikayet etme sakin :))
Yok yok hiç takma. Zaten onlarda biliyor kıyafet var. Sabah aç karma afedersin lavabo sonrası tartil net çıkar. Yediklerimizle çok ilgili değil galiba cinsiyet işi ya. Ama kızında benim çok net kırmızı bir tel sacim çıkmıştı tam alnında görünen yerde. Öyle bir belirtide okumustimwalla moral buldum şimdi biraz canm, 3 kg yu görünce bir morali bozuluyor insanın,ben oğlumda da çok tatlı yiyordum kızımda da değişen bişey olmadı,hatta cinsiyeti belli olmadan önce erkek olur diye tahmin etmiştim ama yanılttı beni tatlı isteği
Ara ara oluyor sanırım kabızlık çok etkiliyorKızlar hemoroid yaşayan var mi
İnanamıyorum yaaMerhaba canim, cok tesekkur ederim iyiyim bilmiyorum esimle anlasamiyorum ailesi konusndan he kavga ediyoruz kotu oluyoruz. 6 yillik evliyim mucize sekilde hamile kaldim mutlu olmamiz gerekirken. Hep mutsuz olduk 2 tup yapmistik negatif AMA bilmiyotum hamile kaldigimdan beri kavga siddet.. kendisi burda degil simdi bosanalim dedim seni bosamam dedi.. sevdiginden degil ha Nafaka falan odememek icinmis.. oglum demiyor artik oglun dedi dun. Yoruldum acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?