2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ahaha ayniyim iste senin gibi. benimki de guluyo habire halime. normalde cok takilir ama adam bisey de diyemiyo simdi alinirim falan diye. ben seni her halinle severimle yetiniyo garibim dun markete girdik uzun zamandir abur cubur reyonuna ugramamistim bi suru sey aldim. en son da nesfitin bahsettigim barini gordum. marketten ciktigim gibi de yolda yedim. diyorum esime bu guzelmis tatli krizini kesmek icin bunu deneyebilirim bundan sonra. o da "tabi once bu aldiklarimi yedikten sonra" dedi durum vahim

ben burada kimseyi ne sahsen taniyorum ne de ekstradan samimi oldugum kisiler var. herkese esit davraniyorum. emin olun kendisinin de uslubunda kotu bir taraf gorsem ayni yorumu ona da yapardim. kendisi de, burdaki sıkı takip edenler de bilir, haksizlik ettigimi dusunursem ozur dilemeyi de bilirim. o yuzden kimseyi kiskirttigim falan yok. ben size neden elestiriyorsunuz demedim farkindaysaniz. sadece uslubunuzun yanlis oldugunu soyledim. benim de son soyleyecegim budur. iyi gunler dilerim.

Yemekle imtihan hepimizİn sorunu sanırım. Bir şey yedikten hemen sonra eşime eeee şimdi ne yiyoruz diyorum gozleri dehsetle açılıyor kolunu uzatıyor al burdan devam et diye en kötüsü de hep abur çubuk mu ister insanın canı ya... azıcık brokoli et yumurta vs vs falan çek dimi ama

annem bana hamileyken 40 kg almis. doymuyordum diyordu da nasil olur diyordum. boyle oluyormus

Genelde son aylarda cok kg alırsın diyolar ama ,bilemedi... cok farketmiyorsa bir dene ,ona göre al bence.

annem bana hamileyken 40 kg almis. doymuyordum diyordu da nasil olur diyordum. boyle oluyormus
bende doymuyorum canım,bebeğim kız ama ben de hep tatlı ağırlıklı yiyorum canım istiyor 6 kg almışım totalde, 72 yi görünce geçen cumartesi doktorun tartısında inanamadım son 1 ayda 3 kg almışım

normalde evde nasil tartiliyorsan oyle takip et kilonu canim. doktorda sonucta uzerinde bi ton kiyafet oluyor ayakkabi falan oluyor. onemsiz gibi geliyor ama bazen 1-1.5 kg farkediyor disarida tartilirken. ben sabah ac karnina gecelikle tartiliyorum bide yine yatarken gecelikle. sabah aksam arasi 1 kg oluyor zaten :) tabiki esas kilo olarak sabahkini baz aliyorum

Kızlar benim istah henüz açılmadı eşim canın sunu ister bunu ister diye alıp getiriyor günlerce çikolata dolapta durdu. İnanamadık iki güne biterdi. Eşim yedikçe yiyorum galiba. Hatta geçen aklıma girdi akşamın bir saati olmayacak birşey yedik. Ben mi hamileyim sen mi diyorum bazen

Dr 'dakine bakma canm. Net bir iki kg farkediyor. O yüzden hiç stres olma. Bende kızında çok tatlı yedim.oglumda yok hiç istemiyor canm. Özel tatlılar getiriyor memleketinden eşim yook

ben bu buyumeyen yatagin 70×130 veya 140 olanini alacagim,bir de 2 kapili dolap. 4-5 yasina kadar bunda yatirip sonra genc odasi yaparim dedim ama kimse boyle yapmiyor sanirim
Ben de aynısını aldım canım. İlk zamanlar ön parmaklığını açıp yatağıma yapıştırıp anne yanı gibi kullanacağım :) bebeği heran kontrol etmek öyle daha kolay olur. Sonra dediğin gibi en az 3 yaşına kadar yatar zaten sonra da büyük yatak alırız yatsın geniş geniş :)

Dr 'dakine bakma canm. Net bir iki kg farkediyor. O yüzden hiç stres olma. Bende kızında çok tatlı yedim.oglumda yok hiç istemiyor canm. Özel tatlılar getiriyor memleketinden eşim yook
biraz bize de bulastirsana ya :))) cok sanslisin sikayet etme sakin :))

doğru diyorsun canım çok mantıklı

walla moral buldum şimdi biraz canm, 3 kg yu görünce bir morali bozuluyor insanın,ben oğlumda da çok tatlı yiyordum kızımda da değişen bişey olmadı,hatta cinsiyeti belli olmadan önce erkek olur diye tahmin etmiştim ama yanılttı beni tatlı isteği

biraz bize de bulastirsana ya :))) cok sanslisin sikayet etme sakin :))
Yok yok çok şükür şikayetim yok.zaten tontis basladm.. Bebeğim minnos gibi geliyor ama dr normal diyor. İkna oldum artık. benim tek dikkat ettiğim öğlen ne yersen ye aksam hafif tut mantığı. Ama sabaha çok feena aç kalkıyorum o ayri

Yok yok hiç takma. Zaten onlarda biliyor kıyafet var. Sabah aç karma afedersin lavabo sonrası tartil net çıkar. Yediklerimizle çok ilgili değil galiba cinsiyet işi ya. Ama kızında benim çok net kırmızı bir tel sacim çıkmıştı tam alnında görünen yerde. Öyle bir belirtide okumustim

İnanamıyorum yaa çok üzüldüm ama sen güçlü ol canım. Çok pişman olacak oğlunuz büyüdüğünde gerçi o saatten sonra pişman olsa Ne yazar. Sen bebeğini düşün gerisini boşver tatlım. Allah'a havale et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…